Bekijk de uitzending van Andere Tijden Sport terug

Zo 15 januari 2017 | 22:15 Andere Tijden Sport

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier naar Andere Tijden Sport gemist.

Andere Tijden Sport

Datum
Zo 15 januari 2017
Tijd
22:15 tot 22:55
Zender
NPO 1
Genre
Geschiedkundig magazine
Jaar
2017
Presentatie
Tom Egbers
Twitter hashtag
#anderetijdensport
Officiële Twitter
@anderetijdens
Uitzending gemist
Andere Tijden Sport gemist
Deel-url
gids.tv/17061626

De laatste keer dat de Coolsingel vol stroomde voor Feyenoord was in 1999. Afrekenen ging nog in guldens en met mobieltjes kon slechts worden gebeld en ge-sms’t. Hoewel de achterstand op Ajax het voorgaande seizoen 28 punten bedroeg, verwacht Het Legioen op voorhand een titel. Want dat is Feyenoord: eerst geloven en dan zien.

Wie anders dan wereldburger Leo Beenhakker smeedt van een potpourri van onbekende laatbloeiers met acht nationaliteiten een elftal dat weigert te verliezen en vaak ook net wint. Na twee keer Leidseplein in Amsterdam en drie keer Plaza Mayor in Madrid beleeft Beenhakker het mooiste moment van zijn carrière. "Dit zijn mijn mensen, die spreken mijn taal."

Andere Tijden Sport gaat terug naar dat seizoen met onder anderen Leo Beenhakker. Maar ook met toenmalig voorzitter Jorien van den Herik, en met spelers Jean-Paul van Gastel, Julio Cruz, Peter van Vossen en Paul Bosvelt.

Andere Tijden Sport op tv

Amsterdam sport met ajax peter naar van vossen feyenoord tijdens andere tijden tom de egbers voorzitter leidseplein andere tijden tijdens het sport madrid afrekenen leo beenhakker jorien met julio cruz coolsingel op tv een beenhakker magazine paul bosvelt jean-paul van naar de gastel jorien van den herik naar gastel de mobieltjes.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp