Bekijk de uitzending van American Gangster terug

Za 14 oktober 2017 | 20:00 American Gangster IMDb: 7.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van American Gangster gemist? Bekijk hier naar American Gangster gemist.

American Gangster

American Gangster
Datum
Za 14 oktober 2017
Tijd
20:00 tot 23:10
Zender
Veronica
IMDb
7.8
Genre
Misdaaddrama
Jaar
2007
Regisseur
Ridley Scott
Acteurs
Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor, RZA , Josh Brolin
Twitter hashtag
#americangangster
Deel-url
gids.tv/18812335

Amerikaans misdaaddrama: Harlem, 1968. Frank Lucas is de rechterhand van misdaadkopstuk Bumpy Johnson. Na de plotse dood van zijn baas en mentor is Frank vastberaden uit diens schaduw te treden.

Hij besluit zich toe te leggen op de invoer van heroïne vanuit Bangkok en slaagt erin de drugs het land binnen te smokkelen via militaire transportvluchten. Vanaf dat ogenblik stroomt het geld bij hem binnen.

Ondertussen stelt de integere politiedetective Richie Roberts een hecht team samen dat de groeiende drugshandel in New York moet aanpakken en zijn pijlen richt op de belangrijkste dealers van Noord-Amerika.

American Gangster op tv

Washington op tv new york drugs op tv smokkelen bangkok uit drugshandel noord-amerika heroïne militaire gangster de harlem aanpakken van josh dealers roberts schaduw richie op tv geld invoer dood tijdens denzel van washington ridley scott russell een crowe team josh op brolin van chiwetel ejiofor american de gangster.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
American Gangster - Trailer
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv