Bekijk de uitzending van All You Need Is Love terug

Za 14 januari 2017 | 21:43 All You Need Is Love

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van All You Need Is Love gemist? Bekijk hier naar All You Need Is Love gemist.

All You Need Is Love

Datum
Za 14 januari 2017
Tijd
21:43 tot 23:21
Zender
RTL 4
Genre
Realityreeks
Jaar
2017
Presentatie
Robert ten Brink
Twitter hashtag
#AYNIL
Uitzending gemist
All You Need Is Love gemist
Deel-url
gids.tv/17054964

Een kwart eeuw gaat Robert ten Brink al op pad om waar nodig te bemiddelen in de liefde en duwtjes in de goede richting te geven. Break-up’s, make-up’s, stille onbeantwoorde liefdes en liefdevolle woorden, vanaf vanavond wordt het liefdesvuur weer lekker opgestookt in alweer het 25e seizoen van ‘All You Need Is Love’.

Acht weken lang is te zien hoe Robert niet alleen in de studio de liefde tot grote hoogtes tilt, maar ook naar de andere kant van de wereld afreist om Nederlanders met hun familie te herenigen in Australië. RTL 4’s eigen cupido legt vele kilometers af over het immens grote continent om telkens één familie bij elkaar te brengen. In de eerste aflevering is het de beurt aan Jos die zijn broer Patrick na lange tijd weer in levende lijve ontmoet, wat voor Jos dé kans biedt om zijn broer eindelijk eens echt te bedanken voor zijn levensreddende stamceltransplantatie.

All You Need Is Love op tv

Australië naar liefde levende eerste tijdens aflevering kwart naar eeuw bemiddelen robert ten naar brink cupido op familie.
All You Need Is Love oproep - ALL YOU NEED IS LOVE