Bekijk de uitzending van Alex: A Life Fast Forward terug

Za 22 april 2017 | 21:00 Alex: A Life Fast Forward

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Alex: A Life Fast Forward gemist? Bekijk hier naar Alex: A Life Fast Forward gemist.

Alex: A Life Fast Forward

Datum
Za 22 april 2017
Tijd
21:00 tot 22:00
Zender
TLC
Twitter hashtag
#TLCdoc
Deel-url
gids.tv/17690591

Vlak voor zijn 18e verjaardag kreeg Alex Lewis te horen dat hij botkanker had. Na drie jaar intensieve behandeling weet hij dat er geen kans meer is op herstel en dat hij niet meer lang te leven heeft. In plaats van bij de pakken neer te zitten, besluit hij het maximale uit zijn resterende tijd te halen.

Als levensmotto heeft hij letterlijk het Nederlandse woord ‘gezellig’ op zijn buik laten tatoeëren, wat voor hem ook betekent om nooit negatieve gevoelens te hebben en je altijd goed te voelen. Het enige wat hem spijt is dat hij geen langdurige relatie aan kan gaan met iemand, zegt hij aan het begin van de aangrijpende documentaire ‘Alex: A Life Fast Forward’.

Hij wist toen nog niet dat hij diezelfde avond nog een meisje zou ontmoeten dat zijn hele leven zou veranderen. De twee raken stapelverliefd op elkaar en zijn vanaf die eerste avond onafscheidelijk. De kracht van de liefde geeft Alex extra energie, hoewel zijn vooruitzichten niet anders zijn.

Het is het verhaal van een jonge man die weigert te geloven in zijn sterfelijkheid en samen met zijn vriendin (en later vrouw) Ali optimaal probeert te genieten van de korte tijd die hen nog gegund is. Ondanks de helse pijn die hij heeft en de sombere toekomst die ze tegemoet gaan.

Alex: A Life Fast Forward op tv

Verjaardag tijdens documentaire liefde behandeling forward van relatie energie naar de korte meisje spijt het life.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp