Bekijk de uitzending van A Modern Man terug

Di 18 juli 2017 | 22:45 A Modern Man

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van A Modern Man gemist? Bekijk hier naar A Modern Man gemist.

A Modern Man

Datum
Di 18 juli 2017
Tijd
22:45 tot 23:40
Zender
NPO 2
Genre
Documentaire
Jaar
2017
Regisseur
Eva Mulvad
Twitter hashtag
#amodernman
Deel-url
gids.tv/18246297

Hoe verenig je de verwachtingen die de buitenwereld je oplegt met je eigen hoge standaarden voor geluk en succes? 2Doc: A modern man neemt je mee in de zoektocht naar almaar meer en beter.

Hij heeft het allemaal: een carrière als klassiek violist met wereldwijd uitverkochte concerten én aanbiedingen van wereldberoemde modehuizen die hem als model willen in internationale modecampagnes. De 31-jarige Charlie Siem uit Londen lijkt een perfect leven te hebben, maar vraagt zich net als veel millennials toch af: hoe kan het beter, hoe word je de beste versie van jezelf?

De documentaire is een portret van een typische man uit de 21ste eeuw en een existentiële reis naar een wereld vol verwachtingen en keuzes. Het is een verhaal over ons, gelukkige en welvarende mensen, die eigenlijk alles hebben maar altijd op zoek zijn naar meer.

A Modern Man op tv

Londen op zoektocht klassiek portret documentaire de model aanbiedingen concerten op wereldwijd eeuw verenig met modehuizen een geluk.
Promo: A Modern Man