Bekijk de uitzending van A Better Life terug

Za 14 oktober 2017 | 06:34 A Better Life IMDb: 7.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van A Better Life gemist? Bekijk hier naar A Better Life gemist.

A Better Life

A Better Life
Datum
Za 14 oktober 2017
Tijd
06:34 tot 08:26
Zender
RTL 4
IMDb
7.2
Genre
Drama
Jaar
2011
Regisseur
Chris Weitz
Acteurs
Demián Bichir, José Julián, Eddie Piolin Sotelo, Joaquin Cosio
Twitter hashtag
#abetterlife
Deel-url
gids.tv/18798616

Amerikaans drama: De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via zijn vriendin Ruthie komt hij in aanraking met het bendeleven van de stad. Als Carlos? truck gestolen wordt, gaan vader en zoon samen ernaar op zoek. Deze trip brengt hen dichter bij elkaar, al is het maar voor korte duur.

Demián Bichir werd voor zijn hoofdrol in dit drama genomineerd voor de Oscar voor Beste Acteur. Eerder speelde hij Fidel Castro in het tweedelige biografische drama 'Che' van Steven Soderbergh. Filmmaker Chris Weitz stond hiervoor aan het roer van de Twilight-film 'New Moon', 'About a Boy' en 'The Golden Compass'.

A Better Life op tv

Dichter joaquin in filmmaker illegaal los angeles door castro truck in acteur carlos fidel tijdens castro golden tuinman tijdens eddie het steven soderbergh fidel vader het duur demián bichir josé op tv julián eddie uit piolin sotelo joaquin cosio life door a better met life naar stad.

Nieuwe TV nodig?
Klik hier om alle aanbiedingen van TV's te zien!!
A Better Life - Trailer
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv