Bekijk de uitzending van 3Man Sterk terug

Vr 24 maart 2017 | 22:30 3Man Sterk

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van 3Man Sterk gemist? Bekijk hier naar 3Man Sterk gemist.

3Man Sterk

Datum
Vr 24 maart 2017
Tijd
22:30 tot 23:05
Zender
NPO 1
Genre
Realityreeks
Jaar
2017
Presentatie
Peter Beense, Frans Duijts, Django Wagner
Twitter hashtag
#3mansterk
Deel-url
gids.tv/17507226

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden? In het nieuwe programma 3Man Sterk verkennen de zangers de arbeidsmarkt en onderzoeken zij wat leuke beroepen zijn en in welke beroepssector de vraag naar werknemers groot is. De mannen gaan zelf aan de slag om met hun enthousiasme werkzoekenden en bedrijven bij elkaar te brengen.

De arbeidsmarkt trekt weer aan. Dat is goed nieuws maar, tegelijkertijd is er ook sprake van een mismatch. In de ene sector verliezen mensen hun baan, terwijl in de andere de vacatures niet opgevuld worden. Frans, Peter en Django gaan elke week op bezoek bij een bedrijf dat op zoek is naar werknemers.

De zangers bundelen hun krachten, gaan zelf meedraaien en geven hun oordeel over het werk. Wat is leuk, wat is zwaar, wat moet je ervoor kunnen? Mensen zonder baan of zij die nog moeten kiezen voor een beroep krijgen op deze manier een mooie inkijk en raken wellicht enthousiast voor dit beroep.

3Man Sterk op tv

Werknemers arbeidsmarkt muziek op van werkzoekenden vacatures gouden beroepen de zangers frans duijts peter door beense.
Peter Beense, Frans Duijts & Django Wagner zoeken een nieuwe baan