Bekijk de uitzending van 2017 59th Annual Grammy Awards terug

Za 18 februari 2017 | 23:05 2017 59th Annual Grammy Awards

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van 2017 59th Annual Grammy Awards gemist? Bekijk hier naar 2017 59th Annual Grammy Awards gemist.

2017 59th Annual Grammy Awards

Datum
Za 18 februari 2017
Tijd
23:05 tot 01:40
Zender
NPO 3
Genre
Show
Jaar
2017
Presentatie
James Corden
Twitter hashtag
#grammys
Deel-url
gids.tv/17285364

BNN zendt vanavond de volledige registratie van de Grammy Awards uit. De bekende awardshow vond afgelopen zondag plaats in het Staples Centre in Los Angeles. De show werd gepresenteerd door James Cordon, bekend van zijn Late Night Show en Carpool Karaoke. De meest memorabele momenten werden verzorgd door zangeressen Adele en Beyoncé. Zij traden beiden op en vielen in de prijzen.

De show zat wederom vol hoogtepunten. Adele opende de Grammy’s met haar wereldplaat ‘Hello.’ Hierna bracht zij een ode aan de in 2016 overleden George Michael. Ze zong zijn nummer ‘Fastlove’ en deed dit vol overgave. George Michael was niet de enige die een ode ontving. Bruno Mars zong het nummer ‘Let’s Go Crazy’ van Prince. Dit om de, ook in 2016 overleden, zanger te eren. Naast odes werd er ook een duidelijk politiek statement in de show gemaakt. Toen A Tribe Called Quest optrad werden zij versterkt door Busta Rhymes. Hij droeg zijn rap op aan ‘president Agent Orange’ die volgens hem het kwaad in de wereld aanmoedigt. Hiermee verwees hij naar president Donald Trump.

Een Grammy kan over het algemeen gezien worden als de belangrijkste internationale prijs uit de muziekindustrie. De Grammy’s zijn vergelijkbaar met de Oscars in de filmwereld. De awards werden dit jaar uitgereikt in maar liefst 84 categorieën. De Grammy onderscheidingen worden ieder jaar uitgereikt om artistieke en technische prestaties in het muziekvak te belonen. De jury bestaat uit artiesten en professionele muziektechnici die een keuze maken uit alle genomineerden.

2017 59th Annual Grammy Awards op tv

President politiek het mars van agent onderscheidingen jury artiesten met los angeles met beyoncé prince muziekindustrie awards oscars grammy tijdens show kwaad hoogtepunten naar zangeressen registratie adele in karaoke door donald trump trump james overleden door bruno het mars zanger grammy awards op overgave george michael de james corden op prijzen cordon.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv