Bekijk de uitzending van 10cc - I'm not in Love terug

Do 12 januari 2017 | 22:55 10cc - I'm not in Love

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van 10cc - I'm not in Love gemist? Bekijk hier naar 10cc - I'm not in Love gemist.

10cc - I'm not in Love

Datum
Do 12 januari 2017
Tijd
22:55 tot 00:00
Zender
NPO 2
Genre
Muziekdocumentaire
Jaar
2015
Regisseur
Charlie Thomas, Roger Penny
Twitter hashtag
#uurvandewolf
Deel-url
gids.tv/17041642

Het Uur van de Wolf start het nieuwe jaar met een verzameling heerlijke internationale popdocumentaires. Met allereerst het verhaal over de bijzondere chemie van 10cc.

Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerden er begin jaren zeventig, als exponenten van de vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, rustig op los in hun zelfgebouwde Strawberry Studio. De chemische reactie van hun individuele talenten en hun bereidheid al hun ideeën uit te proberen, vernieuwden de popmuziek en leidden tot grote hits als The Wallstreet Shuffle, The Things We Do for Love en Dreadlock Holiday. Met veel smaak en humor vertellen de vier originele leden de verhalen over hun korte samenwerking en de optredens met als hoogtepunt de creatie van hun superhit I’m Not In Love.

Ze bleken uiteindelijk meer begaafde muzikanten, schrijvers, uitvinders en kunstenaars dan popsterren. Ze gingen al in 1976, op het hoogtepunt van hun roem, uit elkaar om ieder afzonderlijk nog vele artistieke successen te behalen.
Met onder anderen Tim Rice, Graham Nash, Harvey Lisberg, Trevor Horn en Stewart Copeland.

10cc - I'm not in Love op tv

Chemie uit popmuziek wolf chemische wallstreet van samenwerking naar kunstenaars schrijvers humor hits verzameling horn naar in holiday harvey start reactie met 1976 graham tijdens nash.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Promo: 10cc - I'm not in Love
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv