Wk op tv (tv-tip)

Overmorgen | 22:00 Live Darts: The Masters

Overmorgen - Darts, Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 ...

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld uit onder meer kersvers wereldkampioen Rob Cross en de publiekslievelingen Peter Wright en Raymond van Barneveld. Het toernooi wordt van vrijdag tot en met zondag gespeeld. Michael van Gerwen is de titelverdediger, hij won de laatste drie edities op rij. In de eerste ronde staan vanavond de volgende partijen op het programma: - Dave Chisnall - Raymond van Barneveld - Mensur Suljovic - Michael Smith - Rob Cross - Ian White - Peter Wright - Alan Norris Michael van Gerwen komt zaterdag voor het eerst in actie. Op zondag staan zowel de kwartfinales als de halve finales en de finale op het programma.

WK

WK op TV

WK is de afkorting voor wereldkampioenschap. Op een WK komen de beste mensen van een bepaalde sport of hobby bij elkaar om te strijden voor de wereldtitel in een discipline. Veel wereldkampioenschappen in de sport zijn live op tv te volgen. Op deze pagina is een overzicht van uitzendingen tijdens WK's te zien.

In sommige sporten is slechts één wereldtitel te verdelen, zoals tijdens het WK voetbal. In dat geval wordt van een wereldkampioenschap gesproken. Bij sporten als zwemmen of atletiek zijn meerdere titels te verdelen en wordt gesproken over de wereldkampioenschappen zwemmen en atletiek.

Naast het WK voetbal, de WK atletiek en WK zwemmen zijn ook de WK schaatsen, het WK hockey, de WK wielrennen, WK volleybal, WK handbal, WK rugby, WK roeien en WK alpineskiën uitgebreid live op tv te zien.

De meeste wereldkampioenschappen in de sport worden live op Eurosport uitgezonden, maar ook NOS Studio Sport en Ziggo Sport zenden regelmatig WK's uit.

Wk op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 17:10 Inazuma Eleven

Animatieserie: Het paspoort voor het WK is voor ons!

Za 27 januari 2018 | 20:00 The Masters

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld uit onder meer kersvers wereldkampioen Rob Cross en de publiekslievelingen Peter Wright en Raymond van Barneveld.

Zo 28 januari 2018 | 18:00 The Masters

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld uit onder meer kersvers wereldkampioen Rob Cross en de publiekslievelingen Peter Wright en Raymond van Barneveld.

Ma 29 januari 2018 | 17:10 Inazuma Eleven

Animatieserie: Wij gaan naar het WK!

Za 3 februari 2018 | 14:50 NOS Sport

Aflevering 34 - Sportmagazine: Liveverslag van het WK veldrijden voor vrouwen in Valkenburg, marathonschaatsen op de Weissensee en de Davis Cup Frankrijk-Nederland.

Za 3 februari 2018 | 15:55 NOS Sport

Aflevering 37 - Sportmagazine: Liveverslag van het WK veldrijden voor vrouwen in Valkenburg, marathonschaatsen op de Weissensee en de Davis Cup Frankrijk-Nederland.

Ma 5 februari 2018 | 22:00 Shirtje Ruilen

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Talkshow waarin (oud-)voetballers terugblikken op de truitjes die ze als speler ruilden: Wim Jonk loodst Frank Evenblij aan de hand van zijn shirts door zijn bijzondere carrière. Hij vertelt over zijn grootste frustratie, de uitschakeling van Oranje in de halve finale van het WK 1998, én hoe hij aan het shirt van niemand minder dan Zinedine Zidane is gekomen. Anouk Hoogendijk legt uit hoe 'shirtje ruilen' in het vrouwenvoetbal werkt. En Ronald Waterreus vertelt over de mooie ontmoetingen die hij heeft gehad aan het einde van zijn carrière, met verhalen over onder meer Louis van Gaal en de Amerikaanse keeper Tim Howard.

Wk op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:45 SCHANSSPRINGEN: WK skivliegen in Oberstdorf (Duitsland)

SCHANSSPRINGEN: WK skivliegen in Oberstdorf (Duitsland).

Vandaag | 17:10 Inazuma Eleven

Het is de tweede helft van de kwalificatiewedstrijd voor het WK tussen Inazuma Japan en de Fire Dragons. Caleb Stonewall is het veld opgekomen. Zijn individuele spel brengt zijn teamgenoten in de war. Wanneer Mark denkt dat hij de oplossing heeft, vervangt hij Darren en geeft zijn vrienden raad hoe ze moeten spelen ten opzichte van Caleb.

Morgen | 17:10 Inazuma Eleven

Het is de finale van de groep uit Azie voor de kwalificatie voor het WK. Stand: twee tegen twee. Maar de Fire Dragons pakken snel het voordeel. Axel twijfelt over zijn beslissing om te stoppen met voetbal.

Za 3 februari 2018 | 10:45 Sporza: WK veldrijden

Aflevering 4 - Verslag: Rechtstreeks verslag van het WK Veldrijden bij de junioren (mannen) in Valkenburg (Nederland). Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herygers. Interviews: Renaat Schotte. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Za 3 februari 2018 | 12:45 Sporza: WK veldrijden

Aflevering 1 - Verslag: Rechtstreeks verslag van het WK Veldrijden bij de vrouwen U23 in Valkenburg (Nederland). Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herygers. Interviews: Renaat Schotte. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Za 3 februari 2018 | 14:30 Sporza: WK veldrijden

Aflevering 5 - Verslag: Rechtstreeks verslag van het WK Veldrijden bij de elite vrouwen in Valkenburg (Nederland). Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herygers. Interviews: Renaat Schotte.

Zo 4 februari 2018 | 10:45 Sporza: WK veldrijden

Verslag: Rechtstreeks verslag van het WK Veldrijden bij de mannen U23 in Valkenburg (Nederland). Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herygers. Interviews: Renaat Schotte. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Zo 4 februari 2018 | 14:00 Sporza op zondag

Aflevering 5 - Sportmagazine: Veldrijden: vanaf 15.00 rechtstreeks verslag van het WK Veldrijden bij de elite mannen in Valkenburg (Nederland). Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herygers. Interviews: Renaat Schotte. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv