Voetbal op tv (tv-tips)

Vandaag | 13:50 Live WK voetbal: Engeland - Panama

Voetbal, Vanaf 14:00 uur rechtstreeks verslag van Engeland Panama (Groep G) op het WK voetbal in Rusland. Bekijk het ...

Vanaf 14:00 uur rechtstreeks verslag van Engeland - Panama (Groep G) op het WK voetbal in Rusland. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 19:50 Live WK voetbal: Polen - Colombia

Voetbal, Vanaf 20:00 uur rechtstreeks verslag van Polen Colombia (Groep H) op het WK voetbal in Rusland. Bekijk het ...

Vanaf 20:00 uur rechtstreeks verslag van Polen - Colombia (Groep H) op het WK voetbal in Rusland. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 16:50 Live WK voetbal: Japan - Senegal

Voetbal, Vanaf 17:00 uur rechtstreeks verslag van Japan Senegal (Groep H) op het WK voetbal in Rusland. Bekijk het ...

Vanaf 17:00 uur rechtstreeks verslag van Japan - Senegal (Groep H) op het WK voetbal in Rusland. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 15:30 Believe IMDb: 5.7

IMDB * 5.7 - Film, Sportdrama: Manchester 1984. Het elfjarige voetbaltalent Georgie belandt steevast in de problemen door domme streken uit te halen en kleine diefstallen te plegen. Wanneer hij de portefeuille van Sir Matt Busby, de beroemde ex ...

Sportdrama: Manchester 1984. Het elfjarige voetbaltalent Georgie belandt steevast in de problemen door domme streken uit te halen en kleine diefstallen te plegen. Wanneer hij de portefeuille van Sir Matt Busby, de beroemde ex-manager van Manchester United, probeert te stelen, weet deze hem te grijpen. Hij ziet echter het talent van Georgie en besluit tijdelijk als coach terug te keren om het team van Georgie en zijn vriendjes voor te bereiden op de Manchester Junior Cup.

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse en Italiaanse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:30 NOS FIFA WK Voetbal

Voorbeschouwing op Engeland - Panama. Met het laatste WK-nieuws, reportages en een vooruitblik op de wedstrijd. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 14:50 NOS FIFA WK Voetbal

Engeland - Panama wedstrijdanalyse. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 15:00 Live: NOS FIFA WK Voetbal

Live: Engeland - Panama tweede helft. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 16:35 NOS FIFA WK Voetbal

Voorbeschouwing op Japan - Senegal. Met het laatste WK-nieuws, reportages en een vooruitblik op de wedstrijd. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 17:50 NOS FIFA WK Voetbal

Japan - Senegal wedstrijdanalyse. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 18:00 Live: NOS FIFA WK Voetbal

Live: Japan - Senegal tweede helft. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 19:15 NOS Studio Rusland

Aflevering 19 - Talkshow met Henry Schut en sidekick Hugo Borst in het kader van het WK voetbal. In de studio in Hilversum praten Henry Schut en Hugo Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 20:50 NOS FIFA WK Voetbal

Polen - Colombia wedstrijdanalyse. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 21:00 Live: NOS FIFA WK Voetbal

Live: Polen - Colombia tweede helft. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 21:30 BN'ers in therapie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Docusoap waarin bekende Nederlanders in therapie gaan. Oud-profvoetballer Glenn Helder raakt financieel aan de grond als hij zijn fortuin vergokt. Ook in relationele sfeer ontstaan er problemen: zijn vrouw gaat vreemd, wat leidt tot een vechtscheiding. Uiteindelijk belandt hij zeven maanden in de cel voor stalking, bedreiging, mishandeling en verboden wapenbezit. Die problemen zijn nu verleden tijd, maar Glenn wil leren minder hard voor zichzelf te zijn. Ook wil hij zichzelf vergeven voor de fouten uit het verleden.

Vandaag | 22:05 NOS Studio Rusland

Aflevering 20 - Talkshow met Henry Schut en sidekick Hugo Borst in het kader van het WK voetbal. In de studio in Hilversum praten Henry Schut en Hugo Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Vandaag | 22:45 Marokko op 1

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks (2018) met Rutger Castricum. Rutger Castricum portretteert de Marokkaanse Nederlanders tijdens het WK. Nederland kleurt deze zomer niet oranje maar rood/groen. Want na twintig jaar kwalificeerde Marokko zich wél voor het WK. Bovendien voetballen vijf Marokkaanse Nederlanders voor het Marokkaanse elftal. Hoe viert de Marokkaanse gemeenschap in Nederland dit feest?

Morgen | 00:45 Marokko op 1

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks (2018) met Rutger Castricum. Rutger Castricum portretteert de Marokkaanse Nederlanders tijdens het WK. Nederland kleurt deze zomer niet oranje maar rood/groen. Want na twintig jaar kwalificeerde Marokko zich wél voor het WK. Bovendien voetballen vijf Marokkaanse Nederlanders voor het Marokkaanse elftal. Hoe viert de Marokkaanse gemeenschap in Nederland dit feest?

Morgen | 01:30 NOS Studio Rusland

Aflevering 20 - Talkshow met Henry Schut en sidekick Hugo Borst in het kader van het WK voetbal. In de studio in Hilversum praten Henry Schut en Hugo Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws.

Morgen | 13:50 VI Oranje Blijft Thuis

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Talkshow over het WK voetbal in Rusland, gepresenteerd door Wilfred Genee. Met vanavond: - Johan Derksen - René van der Gijp - Jan Boskamp - Gerard Joling

Morgen | 15:30 NOS FIFA WK Voetbal

Aflevering 24 - Liveverslag. Met het laatste WK-nieuws, reportages en een vooruitblik op de wedstrijd.

Morgen | 15:50 Live: NOS FIFA WK Voetbal

Live: Aflevering 33 - Liveverslag. Uruguay - Rusland of Saudi-Arabië - Egypte eerste helft

Morgen | 15:55 NOS FIFA WK Voetbal

Aflevering 34 - Liveverslag. Saudi-Arabië - Egypte of Uruguay - Rusland, 1ste helft

Morgen | 16:50 NOS FIFA WK Voetbal

Aflevering 34 - Liveverslag. Saudi-Arabië - Egypte of Uruguay - Rusland, wedstrijdanalyse

Morgen | 16:51 NOS FIFA WK Voetbal

Aflevering 33 - Liveverslag. Uruguay - Rusland of Saudi-Arabië - Egypte wedstrijdanalyse

Morgen | 17:00 Live: NOS FIFA WK Voetbal

Live: Aflevering 33 - Liveverslag. Uruguay - Rusland of Saudi-Arabië - Egypte tweede helft

Morgen | 17:00 NOS FIFA WK Voetbal

Aflevering 34 - Liveverslag. Saudi-Arabië - Egypte of Uruguay - Rusland, 2de helft

Morgen | 19:15 NOS Studio Rusland

Aflevering 21 - Talkshow met Henry Schut en sidekick Hugo Borst in het kader van het WK voetbal. In de studio in Hilversum praten Henry Schut en Hugo Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws.

Morgen | 19:50 Live: NOS FIFA WK Voetbal

Live: Aflevering 35 - Liveverslag. Iran - Portugal of Spanje - Marokko eerste helft

Morgen | 20:00 NOS FIFA WK Voetbal 1ste helft

Aflevering 36 - Verslag van de 1ste helft. NOS FIFA WK Voetbal Spanje - Marokko of Iran - Portugal, 1ste helft. Liveverslag van de 1ste helft van de wedstrijd Spanje - Marokko of Iran/Portugal op het WK in Rusland.

Morgen | 20:50 NOS FIFA WK Voetbal

Aflevering 35 - Liveverslag. Iran - Portugal of Spanje - Marokko wedstrijdanalyse

Morgen | 20:53 NOS FIFA WK Voetbal

Aflevering 36 - Liveverslag. NOS FIFA WK Voetbal Spanje - Marokko of Iran - Portugal, wedstrijdanalyse. Wedstrijdanalyse van Spanje-Marokko of Iran- Portugal.

Morgen | 21:00 NOS FIFA WK Voetbal 2de helft

Aflevering 36 - Liveverslag van de 2de helft. NOS FIFA WK Voetbal Spanje - Marokko of Iran - Portugal, 2de helft. Liveverslag van de 2de helft van de wedstrijd Spanje - Marokko of Iran - Portugal op het WK in Rusland.

Morgen | 21:00 Live: NOS FIFA WK Voetbal

Live: Aflevering 35 - Liveverslag. Iran - Portugal of Spanje - Marokko tweede helft

Morgen | 21:50 VI Oranje Blijft Thuis

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Talkshow over het WK voetbal in Rusland

Morgen | 22:05 NOS Studio Rusland

Aflevering 22 - Talkshow met Henry Schut en sidekick Hugo Borst in het kader van het WK voetbal. In de studio in Hilversum praten Henry Schut en Hugo Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws.

Overmorgen | 00:15 VI Oranje Blijft Thuis

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Talkshow over het WK voetbal in Rusland

Overmorgen | 01:05 NOS Studio Rusland

Aflevering 22 - Talkshow met Henry Schut en sidekick Hugo Borst in het kader van het WK voetbal. In de studio in Hilversum praten Henry Schut en Hugo Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws.

Overmorgen | 08:50 Masha en de beer

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Russische animatieserie. Bel me alsjeblieft. Er is voetbal op tv en wanneer Beer wil gaan kijken, komt Masha hem storen. Hij stuurt haar met zijn mobieltje het bos in. Maar als ze honderd keer om onbenulligheden heeft gebeld, stopt hij de telefoon weg. Als Masha door een wolf wordt belaagd neemt Beer niet op. Gelukkig weet Konijn net op tijd Beer te waarschuwen.

Overmorgen | 10:47 Chillen met de Ronks

Franse animatieserie. Een potje voetballen / Stormachtig weer

Overmorgen | 13:50 VI Oranje Blijft Thuis

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Talkshow over het WK voetbal in Rusland

Overmorgen | 15:30 NOS FIFA WK Voetbal

Aflevering 25 - Liveverslag. Met het laatste WK-nieuws, reportages en een vooruitblik op de wedstrijd.

 Meer

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:00 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag

Vandaag | 11:30 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. Dag 17 Philadelphia Union (Verenigde Staten) - Vancouver Whitecaps (Canada)

Vandaag | 12:45 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag

Morgen | 01:30 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. Dag 17 New York City FC (Verenigde Staten) - Toronto FC (Canada)

Morgen | 09:00 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. Dag 17 New York City FC (Verenigde Staten) - Toronto FC (Canada)

Morgen | 09:15 Mijn History Moment

Reportagereeks. Winst EK '88. In 1988 won Nederland het EK voetbal. Hartger Pen herinnert zich dat Nederland even één werd. Dat saamhorigheidsgevoel zal hij nooit vergeten.

Morgen | 10:30 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. Dag 17 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Montreal Impact (Canada)

Morgen | 15:50 Mijn History Moment

Reportagereeks. Winst EK '88. In 1988 won Nederland het EK voetbal. Hartger Pen herinnert zich dat Nederland even één werd. Dat saamhorigheidsgevoel zal hij nooit vergeten.

Overmorgen | 03:00 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. Dag 17 New York City FC (Verenigde Staten) - Toronto FC (Canada)

Overmorgen | 05:00 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag

Overmorgen | 05:15 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag

Overmorgen | 09:00 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. Dag 17 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Montreal Impact (Canada)

Overmorgen | 10:30 Voetbal: Major League Soccer

Voetbal: Major League Soccer. Voetbal

 Meer

Voetbal gemist

Gisteren 19:50 Live WK voetbal: Duitsland - Zweden

Gisteren - Voetbal, Vanaf 20:00 uur rechtstreeks verslag van Duitsland Zweden (Groep F) op het WK voetbal in Rusland. ...

Vanaf 20:00 uur rechtstreeks verslag van Duitsland - Zweden (Groep F) op het WK voetbal in Rusland. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Gisteren 16:50 Live WK voetbal: Zuid-Korea - Mexico

Gisteren - Voetbal, Vanaf 17:00 uur rechtstreeks verslag van Zuid Korea Mexico (Groep F) op het WK voetbal in Rusland. ...

Vanaf 17:00 uur rechtstreeks verslag van Zuid-Korea - Mexico (Groep F) op het WK voetbal in Rusland. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Gisteren 13:50 Live WK voetbal: België - Tunesië

Gisteren - Voetbal, Vanaf 14:00 uur rechtstreeks verslag van België Tunesië (Groep G) op het WK voetbal in Rusland. ...

Vanaf 14:00 uur rechtstreeks verslag van België - Tunesië (Groep G) op het WK voetbal in Rusland. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eergisteren 16:50 Live WK voetbal: Nigeria - IJsland

Eergisteren - Voetbal, Live uitzending, Vanaf 17:00 uur rechtstreeks verslag van Nigeria IJsland (Groep D) op het WK ...

Vanaf 17:00 uur rechtstreeks verslag van Nigeria - IJsland (Groep D) op het WK voetbal in Rusland. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eergisteren 13:50 Live WK voetbal: Brazilië - Costa Rica

Eergisteren - Voetbal, Live uitzending, Vanaf 14:00 uur rechtstreeks verslag van Brazilië Costa Rica (Groep E) op het ...

Vanaf 14:00 uur rechtstreeks verslag van Brazilië - Costa Rica (Groep E) op het WK voetbal in Rusland. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eerder Vandaag | 08:30 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag

Eerder Vandaag | 07:00 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. Dag 17 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Montreal Impact (Canada)

Eerder Vandaag | 05:00 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag

Eerder Vandaag | 03:30 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. Dag 17 Philadelphia Union (Verenigde Staten) - Vancouver Whitecaps (Canada)

Eerder Vandaag | 03:00 Live: Voetbal: Major League Soccer (USA)

Live: Voetbal: Major League Soccer (USA). Live: Verslag. Dag 17 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Montreal Impact (Canada)

Eerder Vandaag | 01:30 Live: Voetbal: Major League Soccer (USA)

Live: Voetbal: Major League Soccer (USA). Live: Verslag. Dag 17 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Montreal Impact (Canada)

Eerder Vandaag | 00:25 NOS Studio Rusland

Aflevering 18 - Talkshow met Henry Schut en sidekick Hugo Borst in het kader van het WK voetbal. In de studio in Hilversum praten Henry Schut en Hugo Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws.

Gisteren 22:05 NOS Studio Rusland

Aflevering 18 - Talkshow met Henry Schut en sidekick Hugo Borst in het kader van het WK voetbal. In de studio in Hilversum praten Henry Schut en Hugo Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Gisteren 21:00 Live: NOS FIFA WK Voetbal

Live: Duitsland - Zweden tweede helft. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Gisteren 20:51 NOS FIFA WK Voetbal

Duitsland - Zweden wedstrijdanalyse. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Gisteren 19:20 NOS Studio Rusland

Aflevering 17 - Talkshow met Henry Schut en sidekick Hugo Borst in het kader van het WK voetbal. In de studio in Hilversum praten Henry Schut en Hugo Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Gisteren 17:55 Live: NOS FIFA WK Voetbal

Live: Zuid-Korea - Mexico tweede helft. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Gisteren 17:50 NOS FIFA WK Voetbal

Zuid-Korea - Mexico wedstrijdanalyse. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Gisteren 16:30 NOS FIFA WK Voetbal

Voorbeschouwing op Zuid-Korea - Mexico. Met het laatste WK-nieuws, reportages en een vooruitblik op de wedstrijd. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Gisteren 15:00 Live: NOS FIFA WK Voetbal

Live: België - Tunesië tweede helft. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Gisteren 14:52 NOS FIFA WK Voetbal

België - Tunesië wedstrijdanalyse. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Gisteren 13:30 NOS FIFA WK Voetbal

Voorbeschouwing op België - Tunesië. Met het laatste WK-nieuws, reportages en een vooruitblik op de wedstrijd. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Gisteren 12:30 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag. Frankrijk 98 - 2000

Gisteren 12:00 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag. West-Duitsland 1972 - 74

Gisteren 11:30 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag. Ronaldinho

Gisteren 09:25 Achtste groepers huilen niet IMDb: 7.5

Gisteren - IMDB * 7.5 - Drama, Nederlands familiedrama: De stoere Akkie is helemaal wild van voetbal, ook al vinden de jongens in haar klas dit maar niets voor meisjes. Wanneer ze leukemie blijkt te hebben, leeft heel groep acht van juf Ina met haar ...

Nederlands familiedrama: De stoere Akkie is helemaal wild van voetbal, ook al vinden de jongens in haar klas dit maar niets voor meisjes. Wanneer ze leukemie blijkt te hebben, leeft heel groep acht van juf Ina met haar mee. Ondanks al het verdriet behoudt Akkie haar gevoel voor humor en kan ze het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Of het nu gaat om de afscheidsavond, het schoolvoetbaltoernooi of het plan om de juf aan een nieuwe man te helpen.

Gisteren 06:23 Atomic Puppet

Canadees-Franse animatieserie. Absorbovent / Atomic Voetbal

Gisteren 01:15 NOS Studio Rusland

Aflevering 16 - Talkshow met Henry Schut en sidekick Hugo Borst in het kader van het WK voetbal. In de studio in Hilversum praten Henry Schut en Hugo Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws.

Gisteren 00:19 VI Oranje Blijft Thuis

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Talkshow over het WK voetbal in Rusland, gepresenteerd door Wilfred Genee. Met vanavond: - Johan Derksen - René van der Gijp - Jan Boskamp - Gerard Joling

Eergisteren 22:05 NOS Studio Rusland

Aflevering 16 - Talkshow met Henry Schut en sidekick Hugo Borst in het kader van het WK voetbal. In de studio in Hilversum praten Henry Schut en Hugo Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eergisteren 21:51 VI Oranje Blijft Thuis

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Talkshow over het WK voetbal in Rusland, gepresenteerd door Wilfred Genee. Met vanavond: - Johan Derksen - René van der Gijp - Jan Boskamp - Gerard Joling

Eergisteren 21:00 Live: NOS FIFA WK Voetbal

Live: Servië - Zwitserland tweede helft. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eergisteren 20:51 NOS FIFA WK Voetbal

Servië - Zwitserland wedstrijdanalyse. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eergisteren 19:50 Live WK voetbal: Servië - Zwitserland

Vanaf 20:00 uur rechtstreeks verslag van Servië - Zwitserland (Groep E) op het WK voetbal in Rusland. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eergisteren 19:15 NOS Studio Rusland

Aflevering 15 - Talkshow met Henry Schut en sidekick Hugo Borst in het kader van het WK voetbal. In de studio in Hilversum praten Henry Schut en Hugo Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eergisteren 18:00 NOS FIFA WK Voetbal

Aflevering 25 - Liveverslag. Nigeria - IJsland tweede helft

Eergisteren 17:50 NOS FIFA WK Voetbal

Nigeria - IJsland wedstrijdanalyse. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eergisteren 16:30 NOS FIFA WK Voetbal

Voorbeschouwing op Nigeria - IJsland. Met het laatste WK-nieuws, reportages en een vooruitblik op de wedstrijd. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eergisteren 16:00 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag. Spanje 2008 - 12

Eergisteren 15:00 Live: NOS FIFA WK Voetbal

Live: Brazilië - Costa Rica tweede helft. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eergisteren 14:51 NOS FIFA WK Voetbal

Brazilië - Costa Rica wedstrijdanalyse. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eergisteren 13:50 NOS FIFA WK Voetbal

Aflevering 24 - Liveverslag. Brazilië - Costa Rica tweede helft

Eergisteren 13:44 VI Oranje Blijft Thuis

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Talkshow over het WK voetbal in Rusland

Eergisteren 13:30 NOS FIFA WK Voetbal

Voorbeschouwing op Brazilië - Costa Rica. Met het laatste WK-nieuws, reportages en een vooruitblik op de wedstrijd. Bekijk het complete speelschema van het WK voetbal op gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal en bekijk alle artikelen en video's van het WK voetbal op gids.tv/onderwerp/wk-voetbal.

Eergisteren 13:15 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag

Eergisteren 11:00 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag

Eergisteren 10:45 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag

Eergisteren 10:30 Voetbal: Voetbal

Voetbal: Voetbal. Verslag

 Meer