Voetbal op tv (tv-tips)

Ma 30 oktober 2017 | 21:20 Terug: Rare Jongens

30/10 - Geschiedkundig magazine, Hoe rook het in de kleedkamer van het Nederlands elftal van 1988? Werkt het anti ...

Hoe rook het in de kleedkamer van het Nederlands elftal van 1988? Werkt het anti-dronkenschap-middeltje dat de Romein Plinius de Oude ooit bedacht? En hoe effectief is het schoonheidsgeheim van Cleopatra, een maskertje van krokodillenpoep en ezelinnenmelk? Onder leiding van Valerio Zeno gaan cabaretiers en comedians in wisselende samenstelling de strijd met elkaar aan in een gloednieuw seizoen van de historische comedyquiz Rare Jongens. Teamcaptains Leo Alkemade en nieuwkomer René van Meurs geven dit seizoen leiding aan een leger van Rare Jongens bestaande uit Nabil Aoulad Ayad, Jelle de Beule, Rob Scheepers, Fuad Hassen, Martijn Hillenius en Jasper van der Veen. Samen met historicus Bart Gielen zoomen zij in op 7000 jaar malligheid van de mens. Valerio: 'Rare Jongens is terug! Je geheugen opfrissen of bijspijkeren op het gebied van geschiedenis kan dus gelukkig weer. Wees niet bang, want dankzij de teams van comedians die tegen elkaar strijden is het alles behalve saai!' Het tweede seizoen van Rare Jongens start met een gloednieuwe setting, nieuwe teamcaptains, nieuwe groepsformaties en nieuwe spellen. Daarnaast zijn de komische veldonderzoeken en de wekelijkse historische battle tussen de Rare Jongens gewoon terug van weggeweest. In het nieuwe seizoen krijg je een exclusieve backstage-rondleiding langs de meest bizarre uithoeken van de geschiedenis en worden de sappigste roddels behandeld over de allergrootsten die de aardkloot ooit hebben bevolkt. Alles wat je niet leerde op school, maar wat het ongetwijfeld veel leuker had gemaakt! In de eerste aflevering wordt teamcaptain Leo Alkemade bijgestaan door de Vlaamse comedian Jelle de Beule. Zij strijden samen tegen het team van teamcaptain René van Meurs en comedian Fuad Hassen. Naast het doorlopen van verschillende quizrondes in de studio gaat Leo deze eerste aflevering op zoek naar de geur van de overwinning van het Nederlands elftal tijdens het EK in 1988. Hiervoor bezoekt hij oud-voetballer John Bosman en gaat hij langs bij een geurwetenschapper. Samen gaan ze op onderzoek uit om de exacte overwinningsgeur in de kleedkamer na te maken.

Ma 30 oktober 2017 | 22:00 Nieuw: Matchwinner Pro

30/10 - Spelshow, Vanaf vanavond is Hélène Hendriks bij RTL 7 te zien als presentatrice van ‘Matchwinner Pro’, dé ...

Vanaf vanavond is Hélène Hendriks bij RTL 7 te zien als presentatrice van ‘Matchwinner Pro’, dé quiz met de grootste voetballers in de kleinste studio. In ‘Matchwinner Pro’ beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen carrière, waarmee ze een geldbedrag kunnen winnen voor een zelfgekozen goed doel. Hun kennis wordt getest en tegelijkertijd vertellen ze bijzondere anekdotes over hun leven en spelerscarrière. Iedere week bezoekt Hélène, met de speciale mobiele studio, een andere bekende (oud-) topvoetballer. Hélène is onder meer afgereisd naar Denemarken om Rafael van der Vaart vragen over zijn eigen loopbaan voor te leggen. De oud-Ajacied heeft een flinke carrière achter de rug bij grote internationale clubs als Real Madrid, HSV en Tottenham Hotspur. Momenteel speelt hij zijn wedstrijden voor het Deense FC Midtjylland. Dirk Kuijt, de man die zijn carrière glansrijk afsloot door hoogstpersoonlijk Feyenoord naar het kampioenschap te schieten, wordt ook door Hélène het sporthemd van het lijf gevraagd. Verder is ook Ruud van Nistelrooy getest op de kennis over zijn eigen succesvolle carrière. Van The Man wist tijdens zijn loopbaan van maar liefst drie competities (Eredivisie, Primera Division en Premier League) topscorer te worden. Kan hij met deze quiz ook een topscore halen? De vier overige kandidaten worden later bekend gemaakt.

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse en Italiaanse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:10 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Wielrennen: EK baan - Voetbal: wedstrijden Eredivisie, waaronder de wedstrijd Feyenoord-Ajax - Wielrennen: de derde wedstrijd in de wereldbekercyclus veldrijden in Koksijde

Vandaag | 13:40 Checkpoint

Aflevering 8 - Jongerenmagazine: Hoe kun je gewichtloosheid nabootsen? Presteer je beter als je wordt aangemoedigd? En wie zijn de beste profvoetballers, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.

Vandaag | 13:45 Checkpoint

Aflevering 8 - Jongerenmagazine: Hoe kun je gewichtloosheid nabootsen? Presteer je beter als je wordt aangemoedigd? En wie zijn de beste profvoetballers, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.

Vandaag | 15:15 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Wielrennen: EK baan - Voetbal: wedstrijden Eredivisie, waaronder de wedstrijd Feyenoord-Ajax - Wielrennen: de derde wedstrijd in de wereldbekercyclus veldrijden in Koksijde

Vandaag | 15:55 Andy & Melisa

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Nederlandse realityreeks over voetballer Andy van der Meijde en zijn verloofde: Andy keert terug naar Arnhem voor een reünie van zijn oude vriendengroep. Ondertussen bezoekt Melisa een Glitter & Glamour-party, waar een waarzegster veel emoties bij haar losmaakt.

Vandaag | 16:20 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Wielrennen: EK baan - Voetbal: wedstrijden Eredivisie, waaronder de wedstrijd Feyenoord-Ajax - Wielrennen: de derde wedstrijd in de wereldbekercyclus veldrijden in Koksijde

Vandaag | 17:20 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Wielrennen: EK baan - Voetbal: wedstrijden Eredivisie, waaronder de wedstrijd Feyenoord-Ajax - Wielrennen: de derde wedstrijd in de wereldbekercyclus veldrijden in Koksijde

Vandaag | 18:10 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Wielrennen: EK baan - Voetbal: wedstrijden Eredivisie, waaronder de wedstrijd Feyenoord-Ajax - Wielrennen: de derde wedstrijd in de wereldbekercyclus veldrijden in Koksijde

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:15 Voetbalmeisjes

Jeugdserie over het multiculturele meidenelftal van FC Athena.

Vandaag | 07:15 Voetbalmeisjes

Voetbalmeisjes is een zinderende jeugdserie over het multiculturele meidenelftal FC Athena: ambitieuze meisjes, zoekend naar wie ze zijn, ten opzichte van elkaar en ten opzichte van de door jongens gedomineerde voetbalclub. Ze jagen hun dromen na, groeien uit elkaar, worden verliefd, nemen hun verlies en strijden samen voor de winst. Een serie waarin verschillende jongeren zich kunnen herkennen en die past bij de ambities van hedendaagse meisjes in de nieuw-Nederlandse samenleving. We willen eerlijk zijn over de worstelingen waar tienermeisjes mee te kampen hebben. Het leven is niet altijd makkelijk, maar gelukkig sta je als lid van een elftal er nooit alleen voor.

Vandaag | 07:30 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht. Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vandaag | 08:05 Vice World of Sports

Documentaireserie. Algerije is de thuisbasis van Noord-Afrika's grootste voetbalderby. De intense rivaliteit is geworteld in liefde voor het spel dat hun land heeft samengesmeed door middel van revolutie.

Vandaag | 08:30 Vice World of Sports

Documentaireserie. Australië voetbalt op één manier: hun manier. De hevigste rivaliteit in 's lands meest gekoesterde spel wordt gekenmerkt door gebroken kaken, scheldwoorden en fallische tatoeages.

Vandaag | 10:23 Tactik

De wederwaardigheden van een groep tieners, allemaal lid van een gemengd voetbalelftal en voor wie sport allereerst een reden is om met je vrienden samen te zijn. Ze amuseren zich, lossen problemen op of krijgen te maken met tegenvallers en ontdekken door de afleveringen heen de vele dimensies en eisen van wat de 'sportmentaliteit' genoemd wordt.

Vandaag | 10:55 Where the Money Is IMDb: 6.3

IMDB * 6.3 - Drama, Wanneer de legendarische bankrover Henry Manning te veel risico's neemt komt hij in de gevangenis terecht, waar hij door een ernstige beroerte wordt getroffen. Hij wordt overgebracht naar een verpleeghuis waar Carol Ann McKay, ...

Wanneer de legendarische bankrover Henry Manning te veel risico's neemt komt hij in de gevangenis terecht, waar hij door een ernstige beroerte wordt getroffen. Hij wordt overgebracht naar een verpleeghuis waar Carol Ann McKay, een high-school prom queen zich over hem ontfermt. Ze is getrouwd met haar vriend Wayne, de ster van het voetbalteam van haar school, en heeft haar beste jaren achter zich liggen. Nadat een aantal van haar persoonlijke eigendommen op mysterieuze wijze verdwijnt, begint Carol Ann te vermoeden dat Henry niet zo ziek is als hij lijkt. Algauw werken zij en Wayne met Henry samen om zijn laatste en grootste slag te slaan.

Vandaag | 11:05 Téléfoot

Analyses, reportages en interviews over de voetbalactualiteit van zowel de Franse nationale als de international ploegen.

Vandaag | 12:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

VOETBAL: WK onder 17 (India). Achtste finales Frankrijk - Spanje

Vandaag | 13:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

VOETBAL: WK onder 17 (India). Kwartfinales Spanje - Iran

Vandaag | 14:55 Vice World of Sports

Documentaireserie. Algerije is de thuisbasis van Noord-Afrika's grootste voetbalderby. De intense rivaliteit is geworteld in liefde voor het spel dat hun land heeft samengesmeed door middel van revolutie.

Vandaag | 15:20 Vice World of Sports

Documentaireserie. Australië voetbalt op één manier: hun manier. De hevigste rivaliteit in 's lands meest gekoesterde spel wordt gekenmerkt door gebroken kaken, scheldwoorden en fallische tatoeages.

Vandaag | 16:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

VOETBAL: WK onder 17 (India). Kwartfinales Duitsland

Vandaag | 17:16 NH Sport

Klaas Jan Bos en Edward Dekker bespreken het actuele voetbalnieuws met voetbalanalist Ton Ojers. Met veel aandacht voor de Topklasse en ander sportnieuws uit de provincie.

Vandaag | 17:46 NH Sport

Klaas Jan Bos en Edward Dekker bespreken het actuele voetbalnieuws met voetbalanalist Ton Ojers. Met veel aandacht voor de Topklasse en ander sportnieuws uit de provincie.

Vandaag | 18:00 Inazuma Eleven

Inazuma Japan speelt de finale van de kwalificatiewedstrijden voor het Voetbal Frontier Internatinaal tegenover de Fire Dragons. Eenmaal in het stadion besluit Percy Travis om Mark niet op te stellen. Inazuma scoort het eerste punt en alles lijkt goed te gaan.

Vandaag | 18:10 Onze Club

Jan-Jaap Corré laat zien dat een voetbalclub meer is dan het 1e elftal. Iedere week bezoekt hij een Zeeuwse voetbalvereniging en ontmoet vrijwilligers, trainers, supporters en voetballers.

Vandaag | 18:16 NH Sport

Klaas Jan Bos en Edward Dekker bespreken het actuele voetbalnieuws met voetbalanalist Ton Ojers. Met veel aandacht voor de Topklasse en ander sportnieuws uit de provincie.

Vandaag | 18:30 VOETBAL: Serie A

VOETBAL: Serie A. Dag 9 Udinese (Italië) - Juventus (Italië)

Vandaag | 18:40 Onze Club

Jan-Jaap Corré laat zien dat een voetbalclub meer is dan het 1e elftal. Iedere week bezoekt hij een Zeeuwse voetbalvereniging en ontmoet vrijwilligers, trainers, supporters en voetballers.

Vandaag | 18:46 NH Sport

Klaas Jan Bos en Edward Dekker bespreken het actuele voetbalnieuws met voetbalanalist Ton Ojers. Met veel aandacht voor de Topklasse en ander sportnieuws uit de provincie.

Vandaag | 18:50 Goalmouth

In Goalmouth nemen presentatoren Mingus en Nabil je mee in de voetbalwereld. Tijdens de masterclass van bekende voetballers leer je elke keer nieuwe voetbal skills. Ook leren we meer over de geschiedenis van voetbal en zit je op het puntje van je stoel tijdens het straatvoetbal en de voetbowl.

Vandaag | 19:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

VOETBAL: WK onder 17 (India). Kwartfinales Spanje - Iran

Vandaag | 19:00 Goalmouth

In Goalmouth nemen presentatoren Mingus en Nabil je mee in de voetbalwereld. Tijdens de masterclass van bekende voetballers leer je elke keer nieuwe voetbal skills. Ook leren we meer over de geschiedenis van voetbal en zit je op het puntje van je stoel tijdens het straatvoetbal en de voetbowl.

Vandaag | 19:10 Onze Club

Jan-Jaap Corré laat zien dat een voetbalclub meer is dan het 1e elftal. Iedere week bezoekt hij een Zeeuwse voetbalvereniging en ontmoet vrijwilligers, trainers, supporters en voetballers.

Vandaag | 19:16 NH Sport

Klaas Jan Bos en Edward Dekker bespreken het actuele voetbalnieuws met voetbalanalist Ton Ojers. Met veel aandacht voor de Topklasse en ander sportnieuws uit de provincie.

Vandaag | 19:40 Grimsby

Actiekomedie, Nobby is een domme Engelse voetbalhooligan die al jaren op zoek is naar zijn broer. Wanneer hij hem eindelijk terugvindt, blijkt die een geheim agent te zijn. Samen leggen ze een complot bloot dat de hele wereld bedreigt.

Nobby is een domme Engelse voetbalhooligan die al jaren op zoek is naar zijn broer. Wanneer hij hem eindelijk terugvindt, blijkt die een geheim agent te zijn. Samen leggen ze een complot bloot dat de hele wereld bedreigt.

Vandaag | 19:40 Onze Club

Jan-Jaap Corré laat zien dat een voetbalclub meer is dan het 1e elftal. Iedere week bezoekt hij een Zeeuwse voetbalvereniging en ontmoet vrijwilligers, trainers, supporters en voetballers.

Vandaag | 19:46 NH Sport

Klaas Jan Bos en Edward Dekker bespreken het actuele voetbalnieuws met voetbalanalist Ton Ojers. Met veel aandacht voor de Topklasse en ander sportnieuws uit de provincie.

Vandaag | 20:00 VOETBAL: Serie A

VOETBAL: Serie A. Dag 9 AC Milan (Italië) - Genoa (Italië)

Vandaag | 20:10 Onze Club

Jan-Jaap Corré laat zien dat een voetbalclub meer is dan het 1e elftal. Iedere week bezoekt hij een Zeeuwse voetbalvereniging en ontmoet vrijwilligers, trainers, supporters en voetballers.

Vandaag | 20:16 NH Sport

Klaas Jan Bos en Edward Dekker bespreken het actuele voetbalnieuws met voetbalanalist Ton Ojers. Met veel aandacht voor de Topklasse en ander sportnieuws uit de provincie.

Vandaag | 20:18 Sport op Zondag

Het zondagse sportnieuws, met aandacht voor diverse takken van sport in Overijssel, en extra aandacht voor het amateurvoetbal. Contact: sportopzondag@rtvoost.nl

Vandaag | 20:19 FC Rijnmond - zondag 22 oktober 2017

FC Rijnmond is dé regionale voetbaltalkshow! Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentator Etienne Verhoeff om het voetbal in de regio te bespreken.

Vandaag | 20:40 Onze Club

Jan-Jaap Corré laat zien dat een voetbalclub meer is dan het 1e elftal. Iedere week bezoekt hij een Zeeuwse voetbalvereniging en ontmoet vrijwilligers, trainers, supporters en voetballers.

Vandaag | 20:45 VOETBAL: Ligue 1 (Frankrijk)

VOETBAL: Ligue 1 (Frankrijk). Dag 10 Marseille (Frankrijk) - Paris Saint-Germain (Frankrijk)

Vandaag | 20:46 NH Sport

Klaas Jan Bos en Edward Dekker bespreken het actuele voetbalnieuws met voetbalanalist Ton Ojers. Met veel aandacht voor de Topklasse en ander sportnieuws uit de provincie.

Vandaag | 21:10 Onze Club

Jan-Jaap Corré laat zien dat een voetbalclub meer is dan het 1e elftal. Iedere week bezoekt hij een Zeeuwse voetbalvereniging en ontmoet vrijwilligers, trainers, supporters en voetballers.

Vandaag | 21:16 NH Sport

Klaas Jan Bos en Edward Dekker bespreken het actuele voetbalnieuws met voetbalanalist Ton Ojers. Met veel aandacht voor de Topklasse en ander sportnieuws uit de provincie.

Vandaag | 21:18 Sport op Zondag

Het zondagse sportnieuws, met aandacht voor diverse takken van sport in Overijssel, en extra aandacht voor het amateurvoetbal. Contact: sportopzondag@rtvoost.nl

Vandaag | 21:19 FC Rijnmond - zondag 22 oktober 2017

FC Rijnmond is dé regionale voetbaltalkshow! Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentator Etienne Verhoeff om het voetbal in de regio te bespreken.

Vandaag | 21:40 Onze Club

Jan-Jaap Corré laat zien dat een voetbalclub meer is dan het 1e elftal. Iedere week bezoekt hij een Zeeuwse voetbalvereniging en ontmoet vrijwilligers, trainers, supporters en voetballers.

 Meer

Voetbal gemist

Wo 18 oktober 2017 | 20:00 Live CL: FC Barcelona - Olympiakos

18/10 - Voetbal, Liveverslag van FC Barcelona Olympiakos in de groepsfase van de UEFA Champions League. In groep D won FC Barcelona de laatste Champions League wedstrijd op bezoek bij Sporting Lissabon met 0 1. Door...

Liveverslag van FC Barcelona - Olympiakos in de groepsfase van de UEFA Champions League. In groep D won FC Barcelona de laatste Champions League-wedstrijd op bezoek bij Sporting Lissabon met 0-1. Door de overwinning gaat Barcelona, dat in de eerste wedstrijd Juventus met 3-0 versloeg, met zes punten aan kop. Sporting staat met drie punten tweede. Juventus was voor eigen publiek met 2-0 te sterk voor Olympiakos Piraeus en staat met drie punten derde in groep D. Olympiakos is nog zonder punten laatste. NU.nl blikt vooruit op de wedstrijd van vanavond met vier dingen over de wedstrijd in Camp Nou. 1. Olympiakos is Belgisch toevluchtsoord De Griekse kampioen kent een grote vertegenwoordiging uit België. Maar liefst vijf Zuiderburen verdienen hun brood bij Olympiakos. Dat zijn doelman Silvio Proto, centrale verdediger Björn Engels, rechtsback Guillaume Gillet, middenvelder Vadis Odjidja-Ofoe en rechtsbuiten Mehdi Carcela-Gonzalez. Ook in het verleden speelden er veel Belgen in de Griekse havenstad. De bekendste is Kevin Mirallas. De Luikenaar werd in het seizoen 2011/2012 topscorer van de Griekse competitie met twintig treffers en verdiende een transfer naar Everton. 2. Messi op jacht naar mijlpaal Lionel Messi kan tegen Olympiakos het honderdste Europese doelpunt in zijn carrière binnenschieten. De Argentijn van FC Barcelona staat nu op 99 goals waarvan 96 in de Champions League. De andere drie maakte hij in de strijd om de Europese Supercup. Mocht Messi over de honderd goals heen gaan tegen Olympiakos, dan is hij de tweede voetballer die dat voor elkaar krijgt. Cristiano Ronaldo ging hem voor en staat al op 112 goals in de Europese competities. 3. Valverde tegen zijn oud-werkgever Barcelona-coach Ernesto Valverde wordt op handen gedragen bij Olympiakos. De Spanjaard stond twee periodes bij de Griekse club voor de groep. In het seizoen 2008/2009 won hij zowel de beker als de landstitel en tussen 2010 en 2012 pakte hij tweemaal de landstitel en eenmaal (in het seizoen 2011/2012) het bekertoernooi. In Barcelona is men ook te spreken over de kwaliteiten van Valverde. In de Champions League zijn de Catalanen zonder puntenverlies. Ook in de competitie loopt het gesmeerd. FC Barcelona is nog ongeslagen en staat vier punten los van nummer twee Valencia. 4. Moeilijke Europese tijden voor Olympiakos Zo onoverwinnelijk als Olympiakos is in de Griekse competitie, zo machteloos is de club in de Champions League. Nu al is een wonder nodig om Europees te overwinteren. De Grieken staan puntloos laatste in groep D en mogen woensdag eigenlijk niet verliezen in Camp Nou. Los van het feit dat Olympiakos al zeven van de negen uitwedstrijden in het miljoenenbal niet wist te winnen lijkt dat een onmogelijke opgave. De laatste vier Champions League-duels gingen allemaal verloren en dus rest de Grieks recordkampioen opnieuw niets anders dan hopen op Felipe Pardo. De Colombiaan scoorde vijf van de laatste zeven goals in de Champions League en kan met een doelpunt misschien voor een lichtpuntje zorgen in Camp Nou.

Di 17 oktober 2017 | 20:00 Live CL: Feyenoord - Shakhtar Donetsk

17/10 - Voetbal, Liveverslag van Feyenoord Shakhtar Donetsk in de UEFA Champions League. Feyenoord heeft tot nu toe beide groepswedstrijden verloren. De Rotterdammers verloren eerst met 4 0 van Manchester City en...

Liveverslag van Feyenoord - Shakhtar Donetsk in de UEFA Champions League. Feyenoord heeft tot nu toe beide groepswedstrijden verloren. De Rotterdammers verloren eerst met 4-0 van Manchester City en gingen daarna bij Napoli met 3-1 onderuit. Daardoor blijft landskampioen Feyenoord na twee duels zonder punten in groep F van het Europese miljoenenbal. Manchester City, de ploeg van manager Josep Guardiola, gaat met zes punten uit twee wedstrijden aan de leiding in groep F. Napoli en Shakhtar volgen met drie punten, voor het nog puntloze Feyenoord. NU.nl blikt vooruit op vanavond met vier dingen over de wedstrijd in De Kuip: 1. Shakhtar is Braziliaans bolwerk Shakhtar Donetsk maakte dit millennium een flinke opmars in het Europese voetbal, die voor een flink deel te danken is aan de grote Braziliaanse inbreng. De UEFA Cup-winnaar van 2008/2009 heeft momenteel zeven Brazilianen en ook nog twee Argentijnen onder contract staan. Middenvelders Taison (vier interlands), Fred (zes interlands) en vleugelspeler Bernard (veertien interlands) zijn de Braziliaanse blikvangers van de huidige ploeg. 2. Oekraïne is Feyenoord gunstig gezind Feyenoord verloor zijn eerste twee Champions League-duels en knokt tegen Shakhtar om zijn laatste kans. Op basis van het verleden lijkt het duel met een Oekraïense club uitkomst te kunnen bieden. De laatste keer dat de Rotterdammers niet verloren in het miljoenenbal was in oktober 2001 toen het in De Kuip 0-0 bleef tegen het Oekraïense Dinamo Kiev. Paul Bosvelt, Pierre van Hooijdonk en Shinji Ono waren destijds gezichtsbepalende spelers. Ook de laatste zege van Feyenoord in Europa werd in oktober 2016 behaald tegen een Oekraïense club: Zorya Luhansk. Door een goal van Nicolai Jörgensen eindigde het duel in De Kuip in 1-0 voor de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst. 3. Shakhtar verliest altijd van Nederlandse clubs Shakhtar Donetsk stond viermaal eerder tegenover een Nederlandse club en verloor al die duels. Roda JC was in 1999/2000 met 2-0 en 3-1 te sterk, AZ wist vijf jaar later met 3-1 en 2-1 te winnen. Oud-Feyenoorders Robin Nelisse en Joris Mathijsen behoorden tot de Alkmaarse doelpuntenmakers. 4. Veel tegengoals goed voorteken voor Feyenoord Feyenoord kreeg in de eerste twee Champions League-duels dit seizoen al zeven treffers tegen, maar dit hoeft geen slecht voorteken te zijn. De laatste keer dat de Rotterdammers zeven of meer tegentreffers kregen in de eerste drie groepsduels was in het seizoen 2001/2002. Destijds waren het er acht, maar later dat seizoen won de ploeg van toenmalig trainer Bert van Marwijk wel de UEFA Cup.

Ma 16 oktober 2017 | 20:29 Voetbal Inside

16/10 - Sportpraatprogramma, Seizoen 6 Aflevering 20 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Ma 16 oktober 2017 | 11:30 DWDD: o.a. Arjen Lubach

16/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Gouden Televizier Ring voor ‘Zondag met Lubach’ Na de Zilveren Nikpowschijf in 2016 nu een Gouden Televizier Ring voor ‘Zondag met Lubach’!...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Gouden Televizier-Ring voor ‘Zondag met Lubach’ Na de Zilveren Nikpowschijf in 2016 nu een Gouden Televizier-Ring voor ‘Zondag met Lubach’! Het programma bereikte bij de start in 2014 rond de 300.000 kijkers. Maar na meerdere internationale virals, de populaire Kamergotchi-app en een heleboel goede uitzendingen bereikt ‘ZML’ inmiddels gemiddeld 1,2 miljoen kijkers. Aan tafel: Arjen Lubach en het team achter het programma. - Boek scheidsrechter Bas Nijhuis ‘Niet zeiken, voetballen!’. Niet alleen de titel van het boek van top-arbiter Bas Nijhuis, maar ook zijn motto. Nijhuis heeft een voorliefde voor hard voetbal en zal daarom niet snel een wedstrijd ‘kapotfluiten’. Dat maakt hem geliefd, onder meer Johan Derksen is fan. Vanavond bespreken we enkele smeuïge anekdotes uit het boek, dat een nietsverhullende blik op de arbitrage geeft. - Muziek: Naaz Naaz is een singer/songwriter/producer uit Rotterdam met Koerdische roots. Ze omschrijft haar muziek als 'quirkpop'; minimalistische muziek gemaakt met voornamelijk natuurlijke geluiden uit de omgeving, aangevuld met haar unieke vocalen. Binnenkort komt haar EP ‘Bits of Naaz’ uit, door haarzelf thuis geproduceerd. Haar eerste single Words is meer dan 6,5 miljoen keer gestreamd op Spotify en werd verkozen tot Megahit op 3FM. Vanavond speelt zij 'Up To Something'. - Comedy: De Partizanen Vanavond weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

Za 14 oktober 2017 | 03:35 DWDD: o.a. Arjen Lubach

14/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Gouden Televizier Ring voor ‘Zondag met Lubach’ Na de Zilveren Nikpowschijf in 2016 nu een Gouden Televizier Ring voor ‘Zondag met Lubach’!...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Gouden Televizier-Ring voor ‘Zondag met Lubach’ Na de Zilveren Nikpowschijf in 2016 nu een Gouden Televizier-Ring voor ‘Zondag met Lubach’! Het programma bereikte bij de start in 2014 rond de 300.000 kijkers. Maar na meerdere internationale virals, de populaire Kamergotchi-app en een heleboel goede uitzendingen bereikt ‘ZML’ inmiddels gemiddeld 1,2 miljoen kijkers. Aan tafel: Arjen Lubach en het team achter het programma. - Boek scheidsrechter Bas Nijhuis ‘Niet zeiken, voetballen!’. Niet alleen de titel van het boek van top-arbiter Bas Nijhuis, maar ook zijn motto. Nijhuis heeft een voorliefde voor hard voetbal en zal daarom niet snel een wedstrijd ‘kapotfluiten’. Dat maakt hem geliefd, onder meer Johan Derksen is fan. Vanavond bespreken we enkele smeuïge anekdotes uit het boek, dat een nietsverhullende blik op de arbitrage geeft. - Muziek: Naaz Naaz is een singer/songwriter/producer uit Rotterdam met Koerdische roots. Ze omschrijft haar muziek als 'quirkpop'; minimalistische muziek gemaakt met voornamelijk natuurlijke geluiden uit de omgeving, aangevuld met haar unieke vocalen. Binnenkort komt haar EP ‘Bits of Naaz’ uit, door haarzelf thuis geproduceerd. Haar eerste single Words is meer dan 6,5 miljoen keer gestreamd op Spotify en werd verkozen tot Megahit op 3FM. Vanavond speelt zij 'Up To Something'. - Comedy: De Partizanen Vanavond weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

Za 14 oktober 2017 | 02:45 DWDD: o.a. Arjen Lubach

14/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Gouden Televizier Ring voor ‘Zondag met Lubach’ Na de Zilveren Nikpowschijf in 2016 nu een Gouden Televizier Ring voor ‘Zondag met Lubach’!...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Gouden Televizier-Ring voor ‘Zondag met Lubach’ Na de Zilveren Nikpowschijf in 2016 nu een Gouden Televizier-Ring voor ‘Zondag met Lubach’! Het programma bereikte bij de start in 2014 rond de 300.000 kijkers. Maar na meerdere internationale virals, de populaire Kamergotchi-app en een heleboel goede uitzendingen bereikt ‘ZML’ inmiddels gemiddeld 1,2 miljoen kijkers. Aan tafel: Arjen Lubach en het team achter het programma. - Boek scheidsrechter Bas Nijhuis ‘Niet zeiken, voetballen!’. Niet alleen de titel van het boek van top-arbiter Bas Nijhuis, maar ook zijn motto. Nijhuis heeft een voorliefde voor hard voetbal en zal daarom niet snel een wedstrijd ‘kapotfluiten’. Dat maakt hem geliefd, onder meer Johan Derksen is fan. Vanavond bespreken we enkele smeuïge anekdotes uit het boek, dat een nietsverhullende blik op de arbitrage geeft. - Muziek: Naaz Naaz is een singer/songwriter/producer uit Rotterdam met Koerdische roots. Ze omschrijft haar muziek als 'quirkpop'; minimalistische muziek gemaakt met voornamelijk natuurlijke geluiden uit de omgeving, aangevuld met haar unieke vocalen. Binnenkort komt haar EP ‘Bits of Naaz’ uit, door haarzelf thuis geproduceerd. Haar eerste single Words is meer dan 6,5 miljoen keer gestreamd op Spotify en werd verkozen tot Megahit op 3FM. Vanavond speelt zij 'Up To Something'. - Comedy: De Partizanen Vanavond weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

Za 14 oktober 2017 | 00:10 DWDD: o.a. Arjen Lubach

14/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Gouden Televizier Ring voor ‘Zondag met Lubach’ Na de Zilveren Nikpowschijf in 2016 nu een Gouden Televizier Ring voor ‘Zondag met Lubach’!...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Gouden Televizier-Ring voor ‘Zondag met Lubach’ Na de Zilveren Nikpowschijf in 2016 nu een Gouden Televizier-Ring voor ‘Zondag met Lubach’! Het programma bereikte bij de start in 2014 rond de 300.000 kijkers. Maar na meerdere internationale virals, de populaire Kamergotchi-app en een heleboel goede uitzendingen bereikt ‘ZML’ inmiddels gemiddeld 1,2 miljoen kijkers. Aan tafel: Arjen Lubach en het team achter het programma. - Boek scheidsrechter Bas Nijhuis ‘Niet zeiken, voetballen!’. Niet alleen de titel van het boek van top-arbiter Bas Nijhuis, maar ook zijn motto. Nijhuis heeft een voorliefde voor hard voetbal en zal daarom niet snel een wedstrijd ‘kapotfluiten’. Dat maakt hem geliefd, onder meer Johan Derksen is fan. Vanavond bespreken we enkele smeuïge anekdotes uit het boek, dat een nietsverhullende blik op de arbitrage geeft. - Muziek: Naaz Naaz is een singer/songwriter/producer uit Rotterdam met Koerdische roots. Ze omschrijft haar muziek als 'quirkpop'; minimalistische muziek gemaakt met voornamelijk natuurlijke geluiden uit de omgeving, aangevuld met haar unieke vocalen. Binnenkort komt haar EP ‘Bits of Naaz’ uit, door haarzelf thuis geproduceerd. Haar eerste single Words is meer dan 6,5 miljoen keer gestreamd op Spotify en werd verkozen tot Megahit op 3FM. Vanavond speelt zij 'Up To Something'. - Comedy: De Partizanen Vanavond weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

Vr 13 oktober 2017 | 20:30 Voetbal Inside

13/10 - Sportpraatprogramma, Seizoen 6 Aflevering 19 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Vr 13 oktober 2017 | 19:00 DWDD: o.a. Arjen Lubach

13/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Gouden Televizier Ring voor ‘Zondag met Lubach’ Na de Zilveren Nikpowschijf in 2016 nu een Gouden Televizier Ring voor ‘Zondag met Lubach’! Het...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Gouden Televizier-Ring voor ‘Zondag met Lubach’ Na de Zilveren Nikpowschijf in 2016 nu een Gouden Televizier-Ring voor ‘Zondag met Lubach’! Het programma bereikte bij de start in 2014 rond de 300.000 kijkers. Maar na meerdere internationale virals, de populaire Kamergotchi-app en een heleboel goede uitzendingen bereikt ‘ZML’ inmiddels gemiddeld 1,2 miljoen kijkers. Aan tafel: Arjen Lubach en het team achter het programma. - Boek scheidsrechter Bas Nijhuis ‘Niet zeiken, voetballen!’. Niet alleen de titel van het boek van top-arbiter Bas Nijhuis, maar ook zijn motto. Nijhuis heeft een voorliefde voor hard voetbal en zal daarom niet snel een wedstrijd ‘kapotfluiten’. Dat maakt hem geliefd, onder meer Johan Derksen is fan. Vanavond bespreken we enkele smeuïge anekdotes uit het boek, dat een nietsverhullende blik op de arbitrage geeft. - Muziek: Naaz Naaz is een singer/songwriter/producer uit Rotterdam met Koerdische roots. Ze omschrijft haar muziek als 'quirkpop'; minimalistische muziek gemaakt met voornamelijk natuurlijke geluiden uit de omgeving, aangevuld met haar unieke vocalen. Binnenkort komt haar EP ‘Bits of Naaz’ uit, door haarzelf thuis geproduceerd. Haar eerste single Words is meer dan 6,5 miljoen keer gestreamd op Spotify en werd verkozen tot Megahit op 3FM. Vanavond speelt zij 'Up To Something'. - Comedy: De Partizanen Vanavond weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

Di 10 oktober 2017 | 20:40 Live WK-kwalificatie: Nederland - Zweden

10/10 - Voetbal, Live verslag van de WK kwalificatiewedstrijd Nederland Zweden in Amsterdam. Het Nederlands elftal staat vanavond voor de onmogelijke opgave zich te plaatsen voor het de play offs voor het WK voetbal...

Live verslag van de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Zweden in Amsterdam. Het Nederlands elftal staat vanavond voor de onmogelijke opgave zich te plaatsen voor het de play-offs voor het WK voetbal in Rusland. Thuis tegen Zweden speelt Oranje de laatste wedstrijd in de kwalificatie. Er moet met minimaal zeven doelpunten verschil gewonnen worden om Zweden in de groep te passeren. De voorbeschouwing begint om 20:00 uur op NPO 3. Voor de analyse schuiven Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk aan bij presentator Tom Egbers. Frank Snoeks verzorgt het commentaar bij de wedstrijd. Na afloop is er ook aandacht voor de poulewedstrijden Frankrijk - Wit-Rusland en Luxemburg - Bulgarije.

Ma 9 oktober 2017 | 20:29 Voetbal Inside

09/10 - Sportpraatprogramma, Seizoen 6 Aflevering 18 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Zo 8 oktober 2017 | 21:05 Deel 2: Einde speeltijd!

08/10 - Sportdocumentaire, Vanavond is het tweede en laatste deel van he tweeluik 'Einde speeltijd!' over de schaduwzijde van het betaalde voetbal. Miljardairs uit Rusland en China kopen Europese voetbalclubs. Steeds meer. In...

Vanavond is het tweede en laatste deel van he tweeluik 'Einde speeltijd!' over de schaduwzijde van het betaalde voetbal. Miljardairs uit Rusland en China kopen Europese voetbalclubs. Steeds meer. In bakermat Engeland hebben inmiddels 28 profclubs een buitenlandse eigenaar. In Nederland begon de trend bij Vitesse. Inmiddels hebben ook ADO Den Haag en Roda JC uit Kerkrade een redder uit het Oosten. Althans dat denken de supporters. “In het betaald voetbal zijn we allemaal bezig met de race naar geld”, zegt de directeur van een voetbalclub. “Want uiteindelijk bepaalt de hoeveelheid geld die je tot je beschikking hebt, je stand in de rangschikking.” Het begint vaak veelbelovend. Met vergezichten die de fans verblinden: van het binnenhalen van nieuwe spelers tot deelname aan de Champions League. Vaak blijken het loze beloftes. Miljoeneninvesteringen verdampen even snel als ze worden voorgespiegeld wanneer de relatie met de investeerder bekoelt zoals bij ADO, of als de suikeroom achter de tralies verdwijnt zoals bij Roda JC. In deel twee van ‘Einde speeltijd!’ nemen Iwan van Duren en Tom Knipping u mee in de wereld van de club-overnames en de vaak moeilijk te doorgronden belangen van de buitenlandse miljonairs. "Een Zwitserse Rus uit Dubai die gaat investeren in een club uit Kerkrade, dat is vreemd. (...) Noem het een onderbuikgevoel maar je weet dat het niet klopt", zegt een oud speler van de club uit Kerkrade. Het duo legt bloot hoe financiële belangen de sportieve steeds verder overheersen en hoe het toezicht op geldstromen te kort schiet. Een journalistieke speurtocht in een wereld waar pottenkijkers niet welkom zijn.

Za 7 oktober 2017 | 20:25 Live WK-kwalificatie: Wit-Rusland - Nederland

07/10 - Sportmagazine, Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de WK kwalificatiewedstrijd Wit Rusland Nederland in de Borisov Arena. Het Nederlands elftal staat deze week voor de lastige opgave zich te plaatsen voor...

Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de WK-kwalificatiewedstrijd Wit-Rusland - Nederland in de Borisov Arena. Het Nederlands elftal staat deze week voor de lastige opgave zich te plaatsen voor het wereldkampioenschap in Rusland. Vanavond uit tegen Wit-Rusland en dinsdag thuis tegen Zweden speelt Oranje de laatste duels in de kwalificatie. De NOS zit er bovenop in de week van de waarheid, waarin Oranje een wonder nodig heeft om op z’n minst een plek in de play-offs voor het WK te bemachtigen. Om 19:36 uur begint op NPO 1 de voorbeschouwing op Wit-Rusland - Nederland, waarin Tom Egbers met Pierre van Hooijdonk op de wedstrijd vooruitblikt. Na het Journaal gaat de uitzending verder en om 20:45 uur wordt er afgetrapt. Het commentaar bij de beelden komt van Frank Snoeks. Na de wedstrijd is het tijd voor de analyse en samenvattingen van de andere poulewedstrijden: Zweden – Luxemburg en Bulgarije – Frankrijk. De vermoedelijke opstelling: Cillessen; Janmaat, Van Dijk, Rekik, Blind; Wijnaldum, Pröpper, Vilhena; Robben, Janssen en Babel. Arjen Robben heeft lang na kunnen denken over de mogelijke ontsnappingsroutes voor het Nederlands elftal om volgend jaar tóch naar het WK in Rusland te mogen. Zijn conclusie: niet kansloos, wel een zware missie. Dat zegt hij tegen de NOS. "Twee wedstrijden winnen is al een zware opgave", doelt de aanvoerder op de duels met Wit-Rusland (zaterdag) en Zweden (dinsdag). "Als je dan ook nog met behoorlijk wat doelpunten verschil moet winnen... Zeg nooit nooit, maar dat is wel heel, heel, heel moeilijk." Oranje moet een achterstand van drie punten en zes goals goedmaken op Zweden, dat tweede staat in de kwalificatiepoule en zaterdagavond Luxemburg ontvangt. "Veel is afhankelijk van wat er komend weekend gaat gebeuren. Op dit moment is het doelsaldo +6. Dat mag absoluut niet meer worden", vertelt Robben bij aankomst in Huis ter Duin in Noordwijk. De aanvaller van Bayern München werd eerder op de dag geconfronteerd met een aantal artikelen in de Duitse media. Die schreven dat Robben vond dat zijn zoontje betere training krijgt dan het eerste elftal van Bayern onder de onlangs ontslagen Carlo Ancelotti. "Daar wil ik gelijk duidelijk in zijn. Dat is de grootste onzin. Ik heb dat niet gezegd. Ik ben de laatste die zou gaan natrappen tegen een coach, speler of wie dan ook." Bayern speelde de laatste twee competitiewedstrijden gelijk en kreeg midweeks in de Champions League een veeg uit de pan van Paris Saint-Germain (3-0). De naam van Virgil van Dijk ontbrak op de lijst van zowel de voorlopige als de definitieve selectie en toch meldde de verdediger zich maandagavond bij het Nederlands elftal. "Of ik verbaasd ben? Ik weet niet of dat het juiste woord is. Als je de selectie bekijkt en de verdedigers, hoop je erbij te zitten. Ik ben blij dat ik hier ben." Van Dijk speelde vorig weekend voor het eerst in een half jaar een volledige wedstrijd voor Southampton. Dat was voor bondscoach Dick Advocaat genoeg reden om de verdediger alsnog op te roepen. "Wedstrijdfit is anders, maar fysiek ben ik al bijna twee maanden honderd procent fit. Ik ben klaar voor waar de bondscoach mij nodig heeft." (Bron: NOS)

Vr 6 oktober 2017 | 20:29 Voetbal Inside

06/10 - Sportpraatprogramma, Seizoen 6 Aflevering 17 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er aanschuift.

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er aanschuift.

Ma 2 oktober 2017 | 20:29 Voetbal Inside

02/10 - Sportpraatprogramma, Seizoen 6 Aflevering 16 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Zo 1 oktober 2017 | 21:05 Docu: Einde speeltijd!

01/10 - Sportdocumentaire, Vanavond is het eerste deel van het tweeluik 'Einde speeltijd!' te zien. In deze twee documentaires nemen Iwan van Duren en Tom Knipping de kijker mee in de wereld van matchfixing en club overnames...

Vanavond is het eerste deel van het tweeluik 'Einde speeltijd!' te zien. In deze twee documentaires nemen Iwan van Duren en Tom Knipping de kijker mee in de wereld van matchfixing en club-overnames door buitenlandse miljonairs. In tachtig procent van de Europese landen zijn matchfixers opgepakt, spelers geschorst, wetten gemaakt en geldstromen drooggelegd. In Nederland niet. Het OM werd over de activiteiten van matchfixer Perumal op de hoogte gebracht door de KNVB, maar ondernam geen actie. Waarom niet? En welke concrete informatie is er nog meer over matchfixing in Nederland? Achter de confrontatie op de groene mat spelen zich zaken af waar de doorsnee supporter geen benul van heeft. “Als je weet waar je naar moet kijken zal je zien dat dit georganiseerde misdaad is”. Iwan van Duren en Tom Knipping (Voetbal International en auteurs van Voetbal & Maffia) weten waar ze moeten kijken. Het duo legt bloot hoe financiële belangen de sportieve steeds verder overheersen, wedstrijden worden gemanipuleerd en het toezicht op geldstromen te kort schiet. Een journalistieke speurtocht in een wereld waar pottenkijkers niet welkom zijn. Of zoals een onderzoeker het verwoordt: “Voor wie denkt u nou dat spelers banger zijn? Voor de waakhond van de UEFA of voor mensen die op straat een Kalashnikov leegschieten?”.

Vr 29 september 2017 | 20:29 Voetbal Inside

29/09 - Sportpraatprogramma, Seizoen 6 Aflevering 15 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Do 28 september 2017 | 18:54 Live EL: Nice - Vitesse

28/09 - Voetbal, Liveverslag van Nice Vitesse in de groepsfase van de UEFA Europa League. Vitesse hoopt in de groepsfase van de Europa League van de nul punten af te komen. Na het verlies in de Gelredome tegen Lazio...

Liveverslag van Nice - Vitesse in de groepsfase van de UEFA Europa League. Vitesse hoopt in de groepsfase van de Europa League van de nul punten af te komen. Na het verlies in de Gelredome tegen Lazio (2-3), moet de ploeg van trainer Henk Fraser op bezoek bij OGC Nice. De nummer drie van vorig seizoen uit de Franse competitie is na de zege van 5-1 op Zulte Wargemen voorlopig koploper in groep K. Trainer Henk Fraser kan tegen Nice, dat dit seizoen Ajax uitschakelde in de voorronden van de Champions League, weer beschikken over Alexander Büttner en Thulani Serero. Beide spelers waren licht geblesseerd maar doorstonden de laatste training goed. Ook Bryan Linssen is inzetbaar. De Arnhemmers hebben alleen Arnold Kruiswijk thuisgelaten. De 32-jarige verdediger heeft al enkele weken last van een rugblessure. Bij Nice ontbreekt Wesley Sneijder. De Oranje-international is door Lucien Favre buiten de selectie gelaten omdat hij volgens de trainer na een enkelblessure nog niet helemaal wedstrijdfit is. Bron: RTL

Gisteren 18:00 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Do 19 oktober 2017 | 00:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 33 New York Red Bulls (Verenigde Staten) - Atlanta United (Verenigde Staten)

Wo 18 oktober 2017 | 22:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Wo 18 oktober 2017 | 21:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales Ghana

Wo 18 oktober 2017 | 19:20 UEFA Champions League Magazin

Das Magazin stimmt vor dem Anpfiff auf das Champions-League-Finale ein und wirft einen sportlichen Blick auf die beiden Finalisten. Um die Champions League auch am Finaltag als ein europäisches Ereignis zu präsentieren, gibt es einen kurzen Beitrag mit europäisch-gesellschaftlichem Bezug.

Wo 18 oktober 2017 | 16:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Wo 18 oktober 2017 | 13:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales Ghana

Wo 18 oktober 2017 | 03:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Di 17 oktober 2017 | 22:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Di 17 oktober 2017 | 21:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Di 17 oktober 2017 | 19:10 Mees Kees langs de lijn IMDb: 6.3

17/10 - IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en...

Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

Di 17 oktober 2017 | 19:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Di 17 oktober 2017 | 16:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Di 17 oktober 2017 | 13:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Di 17 oktober 2017 | 03:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales Paraguay

Di 17 oktober 2017 | 01:30 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Ma 16 oktober 2017 | 22:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Ma 16 oktober 2017 | 21:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Ma 16 oktober 2017 | 20:00 Match of the Day: FA Cup - 1st Round Draw

Mark Chapman introduces live coverage of the draw for the first round of the FA Cup, the world's oldest and most prestigious domestic cup competition. The first round sees the 48 teams from League One and League Two - including recent winners Wigan and Portsmouth - joined by 32 non-league sides, who are hoping for a plum tie after battling through the qualifying rounds. Last year's first round saw non-league Eastleigh and Macclesfield both claim notable scalps, beating Swindon and Walsall respectively.

Ma 16 oktober 2017 | 19:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Ma 16 oktober 2017 | 16:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Ma 16 oktober 2017 | 13:25 NOS Studio Voetbal

Voetbalmagazine met Tom Egbers en gasten Pierre van Hooijdonk, Arno Vermeulen, Zeljko Petrovic en Jon Dahl Tomasson, die de voetbalactualiteit bespreken.

Ma 16 oktober 2017 | 13:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Achtste finales

Ma 16 oktober 2017 | 10:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 33

Zo 15 oktober 2017 | 23:30 Match of the Day 2

Mark Chapman presents highlights of the day's two Premier League games, with Brighton hosting Everton and Southampton facing Newcastle. There is also a chance to see all the goals and major incidents from Saturday's seven games. Martin Keown and Kevin Kilbane provide expert analysis.

Zo 15 oktober 2017 | 23:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 33

Zo 15 oktober 2017 | 22:40 NOS Studio Voetbal

Voetbalmagazine met Tom Egbers en gasten Pierre van Hooijdonk, Arno Vermeulen, Zeljko Petrovic en Jon Dahl Tomasson, die de voetbalactualiteit bespreken.

Zo 15 oktober 2017 | 20:30 VOETBAL: Serie A

Dag 8 Inter Milan (Italië) - AC Milan (Italië)

Zo 15 oktober 2017 | 20:19 FC Rijnmond - zondag 15 oktober 2017

FC Rijnmond is dé regionale voetbaltalkshow! Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentator Etienne Verhoeff om het voetbal in de regio te bespreken.

Zo 15 oktober 2017 | 17:10 ZDF SPORTreportage

Fußball-Experte: Holger Stanislawski Analyse des 8. Bundesliga-Spieltages Fußball-Story Aktuelle Reportage Triathlon: Ironman-WM Zusammenfassung aus Hawaii/USA

Zo 15 oktober 2017 | 17:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Duitsland - Guinea

Zo 15 oktober 2017 | 13:15 MOTD2 Extra

Mark Chapman presents analysis of Saturday's Premier League matches and a look ahead to Sunday's action, with Brighton facing Everton and Southampton playing Newcastle.

Zo 15 oktober 2017 | 12:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Engeland - Irak

Zo 15 oktober 2017 | 08:35 Match of the Day

Gary Lineker introduces Premier League highlights, including the lunchtime kick-off at Anfield between old adversaries Liverpool and Manchester United. Other matches include the clash between struggling Crystal Palace and reigning champions Chelsea, plus Watford v Arsenal, Burnley v West Ham, Manchester City v Stoke, Swansea v Huddersfield and Tottenham v Bournemouth. Ian Wright and Danny Murphy provide expert analysis.

Za 14 oktober 2017 | 23:20 Match of the Day

Gary Lineker introduces Premier League highlights, including the lunchtime kick-off at Anfield between old adversaries Liverpool and Manchester United. Other matches include the clash between struggling Crystal Palace and reigning champions Chelsea, plus Watford v Arsenal, Burnley v West Ham, Manchester City v Stoke, Swansea v Huddersfield and Tottenham v Bournemouth. Ian Wright and Danny Murphy provide expert analysis.

Za 14 oktober 2017 | 23:00 das aktuelle sportstudio

"das aktuelle sportstudio" berichtet von den Spielen der 1. Bundesliga, zeigt Ausschnitte des Abendspiels als Free-TV-Premiere und den Sport des Tages. Nicht fehlen darf die Torwand. Hintergründig und informativ: Die Moderatoren talken mit Top-Sportlern, Newcomern und Weltstars, die sich auch an der Torwand beweisen müssen. Sechs Treffer hat noch keiner geschafft. In mehr als 50 Jahren nicht.

Za 14 oktober 2017 | 22:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Engeland - Irak

Za 14 oktober 2017 | 20:45 VOETBAL: Serie A

Dag 8 AS Roma (Italië) - Napoli (Italië)

Za 14 oktober 2017 | 18:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Duitsland - Guinea

Za 14 oktober 2017 | 18:30 Sportschau

Fußball-Bundesliga

Za 14 oktober 2017 | 18:00 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Za 14 oktober 2017 | 18:00 VOETBAL: Serie A

Dag 8 Juventus (Italië) - Lazio Roma (Italië)

Za 14 oktober 2017 | 18:00 Sportschau

3. Liga

Za 14 oktober 2017 | 17:15 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Brazil: Anthony Bourdain reist naar Sao Paolo om de mortadellasandwich te proeven. Daarna verjaagt hij in Bar Desanta zijn kater met 'Poneshapa' en speelt hij voetbal met het barpersoneel.

Za 14 oktober 2017 | 17:00 Final Score

Jason Mohammad presents all of the day's football results, along with reports and reaction from the big games, including Crystal Palace v Chelsea and Manchester City v Stoke City. With studio guests Dion Dublin and Sue Smith.

Za 14 oktober 2017 | 13:00 Football Focus

Dan Walker, Trevor Sinclair and Mark Lawrenson look ahead to the weekend's football, which includes Saturday's lunchtime kick-off between Liverpool and Manchester United and the game between Manchester City and Stoke City later in the afternoon.

Za 14 oktober 2017 | 10:45 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Duitsland - Guinea

Vr 13 oktober 2017 | 23:30 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Vr 13 oktober 2017 | 22:05 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Duitsland - Guinea

Vr 13 oktober 2017 | 22:00 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vr 13 oktober 2017 | 21:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 13 oktober 2017 | 20:30 VOETBAL: Ligue 1 (Frankrijk)

Dag 9 Olympique Lyon (Frankrijk) - Monaco (Monaco)

Vr 13 oktober 2017 | 20:00 Voetbal op Vrijdag Schakelshow

Voetbal op Vrijdag

Vr 13 oktober 2017 | 19:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 13 oktober 2017 | 16:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Spanje - Noord Korea

Vr 13 oktober 2017 | 15:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Turkije - Paraguay

Vr 13 oktober 2017 | 13:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Duitsland - Guinea

Vr 13 oktober 2017 | 12:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Turkije - Paraguay

Vr 13 oktober 2017 | 11:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Turkije - Paraguay

Do 12 oktober 2017 | 23:00 MOTD: The Premier League Show

Gabby Logan hosts the weekly magazine programme, featuring in-depth interviews with the biggest Premier League stars.

Do 12 oktober 2017 | 22:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Turkije - Paraguay

Do 12 oktober 2017 | 21:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Turkije - Paraguay

Do 12 oktober 2017 | 19:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Turkije - Paraguay

Do 12 oktober 2017 | 16:45 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Engeland - Mexico

Do 12 oktober 2017 | 15:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Duitsland - Iran

Do 12 oktober 2017 | 13:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 3e speelronde Turkije - Paraguay

Do 12 oktober 2017 | 09:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Engeland - Mexico

Wo 11 oktober 2017 | 23:35 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Engeland - Mexico

Wo 11 oktober 2017 | 21:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Duitsland - Iran

Wo 11 oktober 2017 | 20:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Engeland - Mexico

Wo 11 oktober 2017 | 19:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Duitsland - Iran

Wo 11 oktober 2017 | 18:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Duitsland - Iran

Wo 11 oktober 2017 | 16:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Engeland - Mexico

Wo 11 oktober 2017 | 13:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Engeland - Mexico

Wo 11 oktober 2017 | 12:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Duitsland - Iran

Wo 11 oktober 2017 | 11:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Duitsland - Iran

Wo 11 oktober 2017 | 09:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Spanje - Niger

Wo 11 oktober 2017 | 05:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Spanje - Niger

Wo 11 oktober 2017 | 03:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Duitsland - Iran

Wo 11 oktober 2017 | 02:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Spanje - Niger

Di 10 oktober 2017 | 23:20 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Duitsland - Iran

Di 10 oktober 2017 | 23:15 NOS WK Journaal

Aflevering 12 - Voetbalmagazine: Samenvatting van de vandaag gespeelde kwalificatiewedstrijden voor het WK Voetbal 2018 in Rusland en het laatste nieuws over het Nederlands elftal.

Di 10 oktober 2017 | 22:35 Nabeschouwing: Nederland - Zweden

Nabeschouwing van de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Zweden in Amsterdam. Het Nederlands elftal staat deze week voor de lastige opgave zich te plaatsen voor het wereldkampioenschap in Rusland. Thuis tegen Zweden speelt Oranje de laatste wedstrijd in de kwalificatie. Oranje strijd om een plek in de play-offs voor het WK te bemachtigen. De voorbeschouwing begint om 20:00 uur op NPO 3. Voor de analyse schuiven Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk aan bij presentator Tom Egbers. Frank Snoeks verzorgt het commentaar bij de wedstrijd. Na afloop is er ook aandacht voor de poulewedstrijden Frankrijk - Wit-Rusland en Luxemburg - Bulgarije.

Di 10 oktober 2017 | 21:45 Tweede helft: Nederland - Zweden

Live verslag van de tweede helft van de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Zweden in Amsterdam. Het Nederlands elftal staat deze week voor de lastige opgave zich te plaatsen voor het wereldkampioenschap in Rusland. Thuis tegen Zweden speelt Oranje de laatste wedstrijd in de kwalificatie. Oranje strijd om een plek in de play-offs voor het WK te bemachtigen. De voorbeschouwing begint om 20:00 uur op NPO 3. Voor de analyse schuiven Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk aan bij presentator Tom Egbers. Frank Snoeks verzorgt het commentaar bij de wedstrijd. Na afloop is er ook aandacht voor de poulewedstrijden Frankrijk - Wit-Rusland en Luxemburg - Bulgarije.

Di 10 oktober 2017 | 21:34 Analyse: Nederland - Zweden

Wedstrijdanalyse tijdens de rust van de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Zweden in Amsterdam. Het Nederlands elftal staat deze week voor de lastige opgave zich te plaatsen voor het wereldkampioenschap in Rusland. Thuis tegen Zweden speelt Oranje de laatste wedstrijd in de kwalificatie. Oranje strijd om een plek in de play-offs voor het WK te bemachtigen. De voorbeschouwing begint om 20:00 uur op NPO 3. Voor de analyse schuiven Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk aan bij presentator Tom Egbers. Frank Snoeks verzorgt het commentaar bij de wedstrijd. Na afloop is er ook aandacht voor de poulewedstrijden Frankrijk - Wit-Rusland en Luxemburg - Bulgarije.

Di 10 oktober 2017 | 20:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Duitsland - Iran

Di 10 oktober 2017 | 20:25 European Qualifiers: België - Cyprus

Rechtstreeks verslag van deze wedstrijd in de voorronde van het WK voetbal 2018 in Rusland: Commentaar: Frank Raes. Interviews: Eddy Demarez. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Gasten: Jan Mulder, Imke Courtois, Geert De Vlieger.

Di 10 oktober 2017 | 20:00 Voorbeschouwing: Nederland - Zweden

Voorbeschouwing op de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Zweden in Amsterdam. Het Nederlands elftal staat deze week voor de lastige opgave zich te plaatsen voor het wereldkampioenschap in Rusland. Thuis tegen Zweden speelt Oranje de laatste wedstrijd in de kwalificatie. Oranje strijd om een plek in de play-offs voor het WK te bemachtigen. De voorbeschouwing begint om 20:00 uur op NPO 3. Voor de analyse schuiven Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk aan bij presentator Tom Egbers. Frank Snoeks verzorgt het commentaar bij de wedstrijd. Na afloop is er ook aandacht voor de poulewedstrijden Frankrijk - Wit-Rusland en Luxemburg - Bulgarije.

Di 10 oktober 2017 | 18:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Spanje - Niger

Di 10 oktober 2017 | 16:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Duitsland - Iran

Di 10 oktober 2017 | 13:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Spanje - Niger

Di 10 oktober 2017 | 01:30 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Ma 9 oktober 2017 | 23:05 NOS WK Journaal

Aflevering 11 - Voetbalmagazine: Samenvatting van de vandaag gespeelde kwalificatiewedstrijden voor het WK Voetbal 2018 in Rusland en het laatste nieuws over het Nederlands elftal.

Ma 9 oktober 2017 | 21:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Turkije - Mali

Ma 9 oktober 2017 | 19:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Turkije - Mali

Ma 9 oktober 2017 | 18:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Brazil: Anthony Bourdain reist naar Sao Paolo om de mortadellasandwich te proeven. Daarna verjaagt hij in Bar Desanta zijn kater met 'Poneshapa' en speelt hij voetbal met het barpersoneel.

Ma 9 oktober 2017 | 15:45 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Turkije - Mali

Ma 9 oktober 2017 | 13:20 NOS Studio Voetbal

Voetbalmagazine met Tom Egbers en gasten Sjoerd Mossou, John van 't Schip en Ron Jans. Samen bespreken zij onder andere wat na de kleine zege van Nederland op Wit-Rusland en de 8-0 van Zweden op Luxemburg de kansen van Oranje zijn om het WK in Rusland nog te halen.

Ma 9 oktober 2017 | 13:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 2e speelronde Turkije - Mali

Ma 9 oktober 2017 | 12:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Chili - Engeland

Ma 9 oktober 2017 | 10:15 Mees Kees langs de lijn IMDb: 6.3

09/10 - IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en...

Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

Ma 9 oktober 2017 | 00:35 The Women's Football Show

The latest action and talking points from the FA WSL.

Ma 9 oktober 2017 | 00:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 32 New York Red Bulls (Verenigde Staten) - Vancouver Whitecaps (Canada)

Zo 8 oktober 2017 | 23:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Chili - Engeland

Zo 8 oktober 2017 | 23:30 Sir Bobby Charlton at 80

Documentary celebrating the remarkable career of footballer Sir Bobby Charlton. Sir Bobby was a key member of the England team that won the World Cup in 1966 and part of a Manchester United team touched by success and tragedy in equal measure. Charlton survived the Munich air disaster in 1958 which killed several of his teammates, and he became a crucial figure in the club's resurgence, winning two league titles and the 1968 European Cup. He received a knighthood in 1994 and was awarded the BBC Sports Personality of the Year Lifetime Achievement Award in 2008. Charlton remains a pivotal figure at Manchester United, and he also devotes much of his time to his Find a Better Way charity, which researches ways of detecting and clearing landmines. The programme features incredible archive from Sir Bobby's life in football and poignant contributions on the Munich crash from survivors. It also hears from some of the biggest names in football, who all pay tribute to the much-loved man.

Zo 8 oktober 2017 | 22:25 NOS Studio Voetbal

Voetbalmagazine met Tom Egbers en gasten Sjoerd Mossou, John van 't Schip en Ron Jans. Samen bespreken zij onder andere wat na de kleine zege van Nederland op Wit-Rusland en de 8-0 van Zweden op Luxemburg de kansen van Oranje zijn om het WK in Rusland nog te halen.

Zo 8 oktober 2017 | 22:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Chili - Engeland

Zo 8 oktober 2017 | 20:19 FC Rijnmond - zondag 8 oktober 2017

Regionale voetbal talkshow.

Zo 8 oktober 2017 | 19:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Chili - Engeland

Zo 8 oktober 2017 | 18:10 Podium Witteman

Paul Witteman ontvangt choreograaf Hans van Manen, violist Mathieu van Bellen en zijn Busch Trio, Roffa Tango Trio en Fuse. Hans van Manen is dit jaar 85 jaar geworden en dat wordt op de Nederlandse danspodia uitgebreid gevierd. De wereldvermaarde choreograaf heeft een grote invloed gehad op de Nederlandse danscultuur en wordt wel de Mondriaan van de dans genoemd. Podium Witteman zet hem in het zonnetje en heeft een verrassing voor hem. De jonge Zeeuwse violist Mathieu van Bellen leerde in Londen twee broers uit Israël kennen: cellist Ori en pianist Omri Epstein. Ze bleken een gezamenlijke voorliefde te hebben voor voetbal en de oude LP’s van de legendarische violist Adolf Busch. De jongens richtten in 2012 het Busch Trio op waarmee ze nu internationaal furore maken. In Podium Witteman spelen ze een deel uit het Dumky-trio van Antonín Dvo?ák. Het jonge Roffa Tango Trio moet vanwege zijn ongewone samenstelling zijn repertoire vaak zelf arrangeren. Maar gezien de prachtige bezetting van bandoneon, contrabas en piano, kun je je afvragen waarom. Fuse brengt een ode aan de briljante, jong overleden jazzpianist Michel Petrucciani. Podium Witteman omarmt de wereld van de klassieke muziek, maar zoekt ook de grenzen op met andere genres zoals pop, wereldmuziek, of jazz. Met ruimte voor bijzondere verhalen, jong talent en optredens van topmusici. Het NTR-programma wordt wekelijks uitgezonden op NPO 2, live vanuit De Hallen in Amsterdam.

Zo 8 oktober 2017 | 17:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Chili - Engeland

Zo 8 oktober 2017 | 17:10 ZDF SPORTreportage

Fußball: WM-Qualifikation Bericht Deutschland - Aserbaidschan Fußball-Story Aktuelle Reportage Formel 1: Großer Preis von Japan Zusammenfassung aus Suzuka

Zo 8 oktober 2017 | 16:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Chili - Engeland

Zo 8 oktober 2017 | 13:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Chili - Engeland

Zo 8 oktober 2017 | 11:45 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 32 New York Red Bulls (Verenigde Staten) - Vancouver Whitecaps (Canada)

Zo 8 oktober 2017 | 10:40 Sports Stories

Documentaire Na voetbal is paardensport de sport met de grootste economische waarde. Het Nederlands springpaard is een gewild export product. In deze film gaat Annette van Trigt op zoek naar het geheim van het Nederlandse springpaard.

Zo 8 oktober 2017 | 09:45 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Duitsland - Costa Rica

Zo 8 oktober 2017 | 06:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Duitsland - Costa Rica

Zo 8 oktober 2017 | 00:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Duitsland - Costa Rica

Za 7 oktober 2017 | 23:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 32 New York Red Bulls (Verenigde Staten) - Vancouver Whitecaps (Canada)

Za 7 oktober 2017 | 23:00 das aktuelle sportstudio

Der Sport am Samstagabend: hintergründig, informativ und unterhaltsam. Im "aktuellen sportstudio" talken Moderatoren mit Top-Sportlern, Newcomern und Weltstars. Sie alle müssen sich an der Torwand beweisen. Sechs Treffer hat noch keiner geschafft. In mehr als 50 Jahren nicht.

Za 7 oktober 2017 | 22:40 NOS WK-kwalificatie Voetbal

Nabeschouwing van de WK-kwalificatiewedstrijd Wit-Rusland - Nederland in de Borisov Arena. Arjen Robben heeft lang na kunnen denken over de mogelijke ontsnappingsroutes voor het Nederlands elftal om volgend jaar tóch naar het WK in Rusland te mogen. Zijn conclusie: niet kansloos, wel een zware missie. Dat zegt hij tegen de NOS. "Twee wedstrijden winnen is al een zware opgave", doelt de aanvoerder op de duels met Wit-Rusland (zaterdag) en Zweden (dinsdag). "Als je dan ook nog met behoorlijk wat doelpunten verschil moet winnen... Zeg nooit nooit, maar dat is wel heel, heel, heel moeilijk." Oranje moet een achterstand van drie punten en zes goals goedmaken op Zweden, dat tweede staat in de kwalificatiepoule en zaterdagavond Luxemburg ontvangt. "Veel is afhankelijk van wat er komend weekend gaat gebeuren. Op dit moment is het doelsaldo +6. Dat mag absoluut niet meer worden", vertelt Robben bij aankomst in Huis ter Duin in Noordwijk. De aanvaller van Bayern München werd eerder op de dag geconfronteerd met een aantal artikelen in de Duitse media. Die schreven dat Robben vond dat zijn zoontje betere training krijgt dan het eerste elftal van Bayern onder de onlangs ontslagen Carlo Ancelotti. "Daar wil ik gelijk duidelijk in zijn. Dat is de grootste onzin. Ik heb dat niet gezegd. Ik ben de laatste die zou gaan natrappen tegen een coach, speler of wie dan ook." Bayern speelde de laatste twee competitiewedstrijden gelijk en kreeg midweeks in de Champions League een veeg uit de pan van Paris Saint-Germain (3-0). De naam van Virgil van Dijk ontbrak op de lijst van zowel de voorlopige als de definitieve selectie en toch meldde de verdediger zich maandagavond bij het Nederlands elftal. "Of ik verbaasd ben? Ik weet niet of dat het juiste woord is. Als je de selectie bekijkt en de verdedigers, hoop je erbij te zitten. Ik ben blij dat ik hier ben." Van Dijk speelde vorig weekend voor het eerst in een half jaar een volledige wedstrijd voor Southampton. Dat was voor bondscoach Dick Advocaat genoeg reden om de verdediger alsnog op te roepen. "Wedstrijdfit is anders, maar fysiek ben ik al bijna twee maanden honderd procent fit. Ik ben klaar voor waar de bondscoach mij nodig heeft." (Bron: NOS)

Za 7 oktober 2017 | 22:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Duitsland - Costa Rica

Za 7 oktober 2017 | 21:45 NOS WK-kwalificatie Voetbal

Rechtstreeks verslag van de tweede helft van de WK-kwalificatiewedstrijd Wit-Rusland - Nederland in de Borisov Arena. Arjen Robben heeft lang na kunnen denken over de mogelijke ontsnappingsroutes voor het Nederlands elftal om volgend jaar tóch naar het WK in Rusland te mogen. Zijn conclusie: niet kansloos, wel een zware missie. Dat zegt hij tegen de NOS. "Twee wedstrijden winnen is al een zware opgave", doelt de aanvoerder op de duels met Wit-Rusland (zaterdag) en Zweden (dinsdag). "Als je dan ook nog met behoorlijk wat doelpunten verschil moet winnen... Zeg nooit nooit, maar dat is wel heel, heel, heel moeilijk." Oranje moet een achterstand van drie punten en zes goals goedmaken op Zweden, dat tweede staat in de kwalificatiepoule en zaterdagavond Luxemburg ontvangt. "Veel is afhankelijk van wat er komend weekend gaat gebeuren. Op dit moment is het doelsaldo +6. Dat mag absoluut niet meer worden", vertelt Robben bij aankomst in Huis ter Duin in Noordwijk. De aanvaller van Bayern München werd eerder op de dag geconfronteerd met een aantal artikelen in de Duitse media. Die schreven dat Robben vond dat zijn zoontje betere training krijgt dan het eerste elftal van Bayern onder de onlangs ontslagen Carlo Ancelotti. "Daar wil ik gelijk duidelijk in zijn. Dat is de grootste onzin. Ik heb dat niet gezegd. Ik ben de laatste die zou gaan natrappen tegen een coach, speler of wie dan ook." Bayern speelde de laatste twee competitiewedstrijden gelijk en kreeg midweeks in de Champions League een veeg uit de pan van Paris Saint-Germain (3-0). De naam van Virgil van Dijk ontbrak op de lijst van zowel de voorlopige als de definitieve selectie en toch meldde de verdediger zich maandagavond bij het Nederlands elftal. "Of ik verbaasd ben? Ik weet niet of dat het juiste woord is. Als je de selectie bekijkt en de verdedigers, hoop je erbij te zitten. Ik ben blij dat ik hier ben." Van Dijk speelde vorig weekend voor het eerst in een half jaar een volledige wedstrijd voor Southampton. Dat was voor bondscoach Dick Advocaat genoeg reden om de verdediger alsnog op te roepen. "Wedstrijdfit is anders, maar fysiek ben ik al bijna twee maanden honderd procent fit. Ik ben klaar voor waar de bondscoach mij nodig heeft." (Bron: NOS)

Za 7 oktober 2017 | 21:36 NOS WK-kwalificatie Voetbal

Wedstrijdanalyse tijdens de rust van de WK-kwalificatiewedstrijd Wit-Rusland - Nederland in de Borisov Arena. Arjen Robben heeft lang na kunnen denken over de mogelijke ontsnappingsroutes voor het Nederlands elftal om volgend jaar tóch naar het WK in Rusland te mogen. Zijn conclusie: niet kansloos, wel een zware missie. Dat zegt hij tegen de NOS. "Twee wedstrijden winnen is al een zware opgave", doelt de aanvoerder op de duels met Wit-Rusland (zaterdag) en Zweden (dinsdag). "Als je dan ook nog met behoorlijk wat doelpunten verschil moet winnen... Zeg nooit nooit, maar dat is wel heel, heel, heel moeilijk." Oranje moet een achterstand van drie punten en zes goals goedmaken op Zweden, dat tweede staat in de kwalificatiepoule en zaterdagavond Luxemburg ontvangt. "Veel is afhankelijk van wat er komend weekend gaat gebeuren. Op dit moment is het doelsaldo +6. Dat mag absoluut niet meer worden", vertelt Robben bij aankomst in Huis ter Duin in Noordwijk. De aanvaller van Bayern München werd eerder op de dag geconfronteerd met een aantal artikelen in de Duitse media. Die schreven dat Robben vond dat zijn zoontje betere training krijgt dan het eerste elftal van Bayern onder de onlangs ontslagen Carlo Ancelotti. "Daar wil ik gelijk duidelijk in zijn. Dat is de grootste onzin. Ik heb dat niet gezegd. Ik ben de laatste die zou gaan natrappen tegen een coach, speler of wie dan ook." Bayern speelde de laatste twee competitiewedstrijden gelijk en kreeg midweeks in de Champions League een veeg uit de pan van Paris Saint-Germain (3-0). De naam van Virgil van Dijk ontbrak op de lijst van zowel de voorlopige als de definitieve selectie en toch meldde de verdediger zich maandagavond bij het Nederlands elftal. "Of ik verbaasd ben? Ik weet niet of dat het juiste woord is. Als je de selectie bekijkt en de verdedigers, hoop je erbij te zitten. Ik ben blij dat ik hier ben." Van Dijk speelde vorig weekend voor het eerst in een half jaar een volledige wedstrijd voor Southampton. Dat was voor bondscoach Dick Advocaat genoeg reden om de verdediger alsnog op te roepen. "Wedstrijdfit is anders, maar fysiek ben ik al bijna twee maanden honderd procent fit. Ik ben klaar voor waar de bondscoach mij nodig heeft." (Bron: NOS)

Za 7 oktober 2017 | 19:35 NOS WK-kwalificatie Voetbal

Voorbeschouwing van de WK-kwalificatiewedstrijd Wit-Rusland - Nederland in de Borisov Arena. Arjen Robben heeft lang na kunnen denken over de mogelijke ontsnappingsroutes voor het Nederlands elftal om volgend jaar tóch naar het WK in Rusland te mogen. Zijn conclusie: niet kansloos, wel een zware missie. Dat zegt hij tegen de NOS. "Twee wedstrijden winnen is al een zware opgave", doelt de aanvoerder op de duels met Wit-Rusland (zaterdag) en Zweden (dinsdag). "Als je dan ook nog met behoorlijk wat doelpunten verschil moet winnen... Zeg nooit nooit, maar dat is wel heel, heel, heel moeilijk." Oranje moet een achterstand van drie punten en zes goals goedmaken op Zweden, dat tweede staat in de kwalificatiepoule en zaterdagavond Luxemburg ontvangt. "Veel is afhankelijk van wat er komend weekend gaat gebeuren. Op dit moment is het doelsaldo +6. Dat mag absoluut niet meer worden", vertelt Robben bij aankomst in Huis ter Duin in Noordwijk. De aanvaller van Bayern München werd eerder op de dag geconfronteerd met een aantal artikelen in de Duitse media. Die schreven dat Robben vond dat zijn zoontje betere training krijgt dan het eerste elftal van Bayern onder de onlangs ontslagen Carlo Ancelotti. "Daar wil ik gelijk duidelijk in zijn. Dat is de grootste onzin. Ik heb dat niet gezegd. Ik ben de laatste die zou gaan natrappen tegen een coach, speler of wie dan ook." Bayern speelde de laatste twee competitiewedstrijden gelijk en kreeg midweeks in de Champions League een veeg uit de pan van Paris Saint-Germain (3-0). De naam van Virgil van Dijk ontbrak op de lijst van zowel de voorlopige als de definitieve selectie en toch meldde de verdediger zich maandagavond bij het Nederlands elftal. "Of ik verbaasd ben? Ik weet niet of dat het juiste woord is. Als je de selectie bekijkt en de verdedigers, hoop je erbij te zitten. Ik ben blij dat ik hier ben." Van Dijk speelde vorig weekend voor het eerst in een half jaar een volledige wedstrijd voor Southampton. Dat was voor bondscoach Dick Advocaat genoeg reden om de verdediger alsnog op te roepen. "Wedstrijdfit is anders, maar fysiek ben ik al bijna twee maanden honderd procent fit. Ik ben klaar voor waar de bondscoach mij nodig heeft." (Bron: NOS)

Za 7 oktober 2017 | 19:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Duitsland - Costa Rica

Za 7 oktober 2017 | 19:00 Sportschau

Traumurlaub auf einer fernen Insel, Traumreise an das andere Ende der Welt, körperliche Anstrengung im Extrembereich … all das vereint die Pazifikinsel Big Island / Hawaii jedes Jahr im Oktober, wenn tausende der besten Triathleten der Erde hier zur Ironman-WM antreten. Wenn am 7. Oktober um 6:25 Uhr ein Kanonenschuss den Start für den härtesten Triathlon der Welt frei gibt, dann beginnt auch der längste Tag des Jahres der zahllose Geschichten schreibt. Was 1978 mit 15 Startern begann, ist zu einem absoluten Mega-Event gewachsen. Aus einer kleinen überschaubaren Schar - vor langer Zeit als „Verrückte“ geltenden - Sportlern, ist eine weltweite „Massenbewegung“ entstanden. Im 21. Jahrhundert haben viele Hunderttausend Triathleten ein gemeinsames Ziel: einmal im Leben beim Ironman Hawaii starten zu dürfen. 3,86 Km im Meer schwimmen, 180 Km Rad fahren, um zum Abschluss bei weit über 30 Grad einen Marathon zu laufen, das ist die knallharte Aufgabe. Ein Jahr lang kann sich jeder Athlet bei über den gesamten Globus verteilten Ironman-Rennen für den Start bei der Weltmeisterschaft auf Hawaii qualifizieren. Der „Mythos Hawaii“ entstand aus dem Bestreben heraus, die körperlichen und psychischen Grenzen zu erreichen, den allseits bekannten „inneren Schweinhund“ immer wieder zu besiegen, um am Ende den legendären Ausspruch auf der Ziellinie zu hören: „You are an Ironman!“ In der Dokumentation wird der „Mythos Hawaii“ ins Wohnzimmer transportiert. Der aktuell erfolgreichste Triathlet auf der Ironman Distanz, Jan Frodeno, steht als Weltmeister der letzten beiden Jahre ebenso im Fokus wie der "Tagesschau"-Sprecher Thorsten Schröder. Ob Vollprofi oder Altersklassen-Athlet, beide starten im gleichen Rennen. Jan Frodeno, um zum dritten Mal in Folge Weltmeister der Profis zu werden; Thorsten Schröder, um sich den Traum seines Lebens zu erfüllen. Wie der „Mythos Hawaii“ seinen Status erreicht hat, die unglaublichen Geschichten, die das WM–Rennen jedes Jahr hervorbringt, werden in historischen Rückblicken vom deutschen Kult-Triathleten Hannes Blaschke märchenhaft geschildert und genau so auch bebildert. Hawaii verwandelt sich einmal im Jahr in den Ort des wohl spektakulärsten Sportereignisses der Welt, Marco Deutmeyer und Sebastian Rieth nehmen die Zuschauer auf die Reise zu dem sportlichen Wahnsinn mit.

Za 7 oktober 2017 | 18:45 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Za 7 oktober 2017 | 18:05 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Za 7 oktober 2017 | 17:35 European Qualifiers: Bosnië - België

Rechtstreeks verslag: European Qualifiers: België - Cyprus: Commentaar: Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Za 7 oktober 2017 | 17:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Duitsland - Costa Rica

Za 7 oktober 2017 | 16:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Duitsland - Costa Rica

Za 7 oktober 2017 | 16:00 Mees Kees langs de lijn IMDb: 6.3

07/10 - IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en...

Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

Za 7 oktober 2017 | 14:15 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Za 7 oktober 2017 | 13:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Duitsland - Costa Rica

Za 7 oktober 2017 | 13:00 Football Focus

Dan Walker, John Hartson and Martin Keown reflect on the latest events in the World Cup qualifiers as the campaign nears its climax, including England's game against Slovenia and Scotland's against Slovakia on Thursday. Northern Ireland look certain to finish as runners-up in their group as they seek to qualify for back-to-back tournaments for the first time in their history, while Wales host the Republic of Ireland on Monday in a game which could determine which of them advances to the play-offs.

Za 7 oktober 2017 | 11:45 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Turkije - Nieuw Zeeland

Za 7 oktober 2017 | 09:45 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Turkije - Nieuw Zeeland

Za 7 oktober 2017 | 06:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Turkije - Nieuw Zeeland

Za 7 oktober 2017 | 01:30 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Turkije - Nieuw Zeeland

Vr 6 oktober 2017 | 23:30 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Vr 6 oktober 2017 | 23:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Turkije - Nieuw Zeeland

Vr 6 oktober 2017 | 22:25 NOS WK Journaal

Aflevering 13 - Voetbalmagazine: Samenvatting van de vandaag gespeelde kwalificatiewedstrijden voor het WK Voetbal 2018 in Rusland en het laatste nieuws over het Nederlands Elftal.

Vr 6 oktober 2017 | 22:00 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vr 6 oktober 2017 | 21:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 6 oktober 2017 | 20:00 Voetbal op Vrijdag Schakelshow

Voetbal op Vrijdag

Vr 6 oktober 2017 | 19:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 6 oktober 2017 | 19:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Turkije - Nieuw Zeeland

Vr 6 oktober 2017 | 17:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 6 oktober 2017 | 17:00 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Turkije - Nieuw Zeeland

Vr 6 oktober 2017 | 16:00 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vr 6 oktober 2017 | 13:15 VOETBAL: WK onder 17 (India)

Groepswedstrijd: 1e speelronde Turkije - Nieuw Zeeland

Do 5 oktober 2017 | 23:00 MOTD: The Premier League Show

Gabby Logan hosts the weekly magazine programme, featuring in-depth interviews with the biggest Premier League stars.

Do 5 oktober 2017 | 21:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Dallas (Verenigde Staten)

Do 5 oktober 2017 | 19:35 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Philadelphia Union (Verenigde Staten) - Seattle Sounders (Verenigde Staten)

Do 5 oktober 2017 | 16:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Philadelphia Union (Verenigde Staten) - Seattle Sounders (Verenigde Staten)

Do 5 oktober 2017 | 10:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Philadelphia Union (Verenigde Staten) - Seattle Sounders (Verenigde Staten)

Do 5 oktober 2017 | 09:15 Einde speeltijd!

Aflevering 1 - Documentaire over de schaduwzijde van het betaalde voetbal: Hier klopt iets niet: Iwan van Duren en Tom Knipping (Voetbal International en auteurs van 'Voetbal & Maffia') nemen de kijker mee in de wereld van matchfixing en clubovernames door buitenlandse miljonairs. Het duo legt bloot hoe financiële belangen de sportieve steeds verder overheersen, wedstrijden worden gemanipuleerd en het toezicht op geldstromen tekort schiet. Een journalistieke speurtocht in een wereld waar pottenkijkers niet welkom zijn. De documentaire onthult hoe voetbal, terwijl u zit te kijken, zijn laatste restje onschuld verliest.

Do 5 oktober 2017 | 09:15 Einde speeltijd!

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentaire over de schaduwzijde van het betaalde voetbal: Hier klopt iets niet: Iwan van Duren en Tom Knipping (Voetbal International en auteurs van 'Voetbal & Maffia') nemen de kijker mee in de wereld van matchfixing en clubovernames door buitenlandse miljonairs. Het duo legt bloot hoe financiële belangen de sportieve steeds verder overheersen, wedstrijden worden gemanipuleerd en het toezicht op geldstromen tekort schiet. Een journalistieke speurtocht in een wereld waar pottenkijkers niet welkom zijn. De documentaire onthult hoe voetbal, terwijl u zit te kijken, zijn laatste restje onschuld verliest.

Wo 4 oktober 2017 | 19:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Dallas (Verenigde Staten)

Wo 4 oktober 2017 | 18:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Dallas (Verenigde Staten)

Wo 4 oktober 2017 | 15:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Philadelphia Union (Verenigde Staten) - Seattle Sounders (Verenigde Staten)

Wo 4 oktober 2017 | 12:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Philadelphia Union (Verenigde Staten) - Seattle Sounders (Verenigde Staten)

Di 3 oktober 2017 | 12:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Dallas (Verenigde Staten)

Di 3 oktober 2017 | 05:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Dallas (Verenigde Staten)

Ma 2 oktober 2017 | 23:35 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Dallas (Verenigde Staten)

Ma 2 oktober 2017 | 13:25 NOS Studio Voetbal

Voetbalmagazine met Tom Egbers en gasten Willem Vissers, Pierre van Hooijdonk, Kees Jansma en Maurice Steijn. Naast aandacht voor de gespeelde wedstrijden zal er ook aandacht zijn voor de selectie van het Nederlands elftal.

Ma 2 oktober 2017 | 00:35 The Women's Football Show

Eilidh Barbour presents with special guest, Arsenal's Jordan Nobbs. They look at two of the early season favourites, Manchester City and Arsenal, going head to head. Plus analysis of the rest of the weekend's action.

Zo 1 oktober 2017 | 23:30 Match of the Day 2

Mark Chapman introduces highlights from the day's three Premier League matches. Arsenal hosted newly promoted Brighton, while Burnley visited Goodison Park to face Everton. Newcastle and Liverpool, who have had many high-scoring encounters in the past, went head to head at St James' Park. Danny Murphy provides expert analysis.

Zo 1 oktober 2017 | 22:20 NOS Studio Voetbal

Voetbalmagazine met Tom Egbers en gasten Willem Vissers, Pierre van Hooijdonk, Kees Jansma en Maurice Steijn. Naast aandacht voor de gespeelde wedstrijden zal er ook aandacht zijn voor de selectie van het Nederlands elftal.

Zo 1 oktober 2017 | 21:05 Einde speeltijd!

Aflevering 1 - Documentaire over de schaduwzijde van het betaalde voetbal: Hier klopt iets niet: Iwan van Duren en Tom Knipping (Voetbal International en auteurs van 'Voetbal & Maffia') nemen de kijker mee in de wereld van matchfixing en clubovernames door buitenlandse miljonairs. Het duo legt bloot hoe financiële belangen de sportieve steeds verder overheersen, wedstrijden worden gemanipuleerd en het toezicht op geldstromen tekort schiet. Een journalistieke speurtocht in een wereld waar pottenkijkers niet welkom zijn. De documentaire onthult hoe voetbal, terwijl u zit te kijken, zijn laatste restje onschuld verliest.

Zo 1 oktober 2017 | 20:30 VOETBAL: Serie A

Dag 7 Atalanta Bergame (Italië) - Juventus Turijn (Italië)

Zo 1 oktober 2017 | 20:19 FC Rijnmond - zondag 1 oktober 2017

Regionale voetbal talkshow.

Zo 1 oktober 2017 | 19:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Philadelphia Union (Verenigde Staten) - Seattle Sounders (Verenigde Staten)

Zo 1 oktober 2017 | 18:05 De Proefkeuken

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Culinair magazine voor de jeugd: Voetbal: Willem en Pieter proberen hun eigen voetbal te maken. Van echt leer! Ze beginnen met een dampende koeienhuid, maar hoe maak je daar een voetbal van? Ze ontdekken dat ze de huid moeten looien om er leer van te maken, maar hoe moet dat precies? En hoe maak je een ronde bal van een platte lap leer? Ze blijken er de ballen verstand van te hebben. Maar na lang proberen komen ze eruit!

Zo 1 oktober 2017 | 17:45 VOETBAL: Serie A (Italië)

Dag 7 AC Milan (Italië) - AS Roma (Italië)

Zo 1 oktober 2017 | 17:10 ZDF SPORTreportage

Rudern: WM in Florida/USA Finale mit Deutschland-Achter Fußball-Experte: Simon Rolfes Analyse des 7. Bundesliga-Spieltages Fußball-Story Aktuelle Reportage Formel 1: Großer Preis von Malaysia Zusammenfassung aus Sepang

Zo 1 oktober 2017 | 12:15 VOETBAL: Serie A

Dag 7 Napoli (Italië) - Cagliari (Italië)

Zo 1 oktober 2017 | 12:10 Mees Kees langs de lijn IMDb: 6.3

01/10 - IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en...

Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

Zo 1 oktober 2017 | 11:00 VOETBAL: Serie A

Dag 7 Genoa (Italië) - Bologna (Italië)

Zo 1 oktober 2017 | 08:35 Match of the Day

Gary Lineker introduces Premier League highlights, including the visit of Pep Guardiola's Manchester City to champions Chelsea. Other games include Huddersfield v Tottenham, Manchester United v Crystal Palace, Bournemouth v Leicester, Stoke v Southampton, West Brom v Watford and West Ham v Swansea. Alan Shearer provides expert analysis.

Zo 1 oktober 2017 | 08:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Dallas (Verenigde Staten)

Zo 1 oktober 2017 | 04:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Dallas (Verenigde Staten)

Zo 1 oktober 2017 | 01:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Dallas (Verenigde Staten)

Za 30 september 2017 | 23:30 Match of the Day

Gary Lineker introduces Premier League highlights, including the visit of Pep Guardiola's Manchester City to champions Chelsea. Other games include Huddersfield v Tottenham, Manchester United v Crystal Palace, Bournemouth v Leicester, Stoke v Southampton, West Brom v Watford and West Ham v Swansea. Alan Shearer provides expert analysis.

Za 30 september 2017 | 23:30 das aktuelle sportstudio

"das aktuelle sportstudio" berichtet von den Spielen der 1. Bundesliga, zeigt Ausschnitte des Abendspiels als Free-TV-Premiere und den Sport des Tages. Nicht fehlen darf die Torwand. Hintergründig und informativ: Die Moderatoren talken mit Top-Sportlern, Newcomern und Weltstars, die sich auch an der Torwand beweisen müssen. Sechs Treffer hat noch keiner geschafft. In mehr als 50 Jahren nicht.

Za 30 september 2017 | 22:45 VOETBAL: Ligue 1 (Frankrijk)

Dag 8 Paris Saint-Germain (Frankrijk) - Bordeaux (Frankrijk)

Za 30 september 2017 | 22:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 31 Orlando City SC (Verenigde Staten) - Dallas (Verenigde Staten)

Za 30 september 2017 | 20:30 VOETBAL: Serie A

Dag 7 Genoa (Italië) - Bologna (Italië)

Za 30 september 2017 | 18:30 Sportschau

Fußball-Bundesliga Der 7. Spieltag

Za 30 september 2017 | 18:00 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Za 30 september 2017 | 18:00 Sportschau

3. Liga

Za 30 september 2017 | 17:00 Final Score

Jason Mohammad presents all the results from the day's football fixtures, including Manchester United v Crystal Palace and Bournemouth v Leicester. Garth Crooks and Leon Osman provide expert analysis.

Za 30 september 2017 | 16:45 VOETBAL: Ligue 1 (Frankrijk)

Dag 8 Paris Saint-Germain (Frankrijk) - Bordeaux (Frankrijk)

Za 30 september 2017 | 14:30 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Za 30 september 2017 | 13:00 Football Focus

Dan Walker, Kevin Kilbane and Trevor Sinclair look ahead to the weekend's football fixtures. The pick of Saturday's fixtures is the teatime kick-off between Chelsea and Manchester City, with other games across the weekend including Manchester United v Crystal Palace and Newcastle v Liverpool.

Vr 29 september 2017 | 23:30 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Vr 29 september 2017 | 22:00 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vr 29 september 2017 | 21:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 29 september 2017 | 20:30 VOETBAL: Ligue 1 (Frankrijk)

Dag 8 Monaco (Monaco) - Montpellier (Frankrijk)

Vr 29 september 2017 | 20:00 Voetbal op Vrijdag Schakelshow

Voetbal op Vrijdag

Vr 29 september 2017 | 19:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Do 28 september 2017 | 23:28 UEFA Europa League Samenvattingen

Seizoen 16 - Aflevering 2 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League

Do 28 september 2017 | 23:00 UEFA Europa League Nabeschouwing

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nabeschouwing op de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League

Do 28 september 2017 | 23:00 The Premier League Show

Gabby Logan hosts the weekly magazine programme, featuring in-depth interviews with the biggest Premier League stars.

Do 28 september 2017 | 20:55 UEFA Europa League Everton - Apollon Limassol

Liveverslag van Everton - Apollon Limassol in de groepsfase van de Europa League.

Do 28 september 2017 | 20:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Los Angeles Galaxy (Verenigde Staten)

Do 28 september 2017 | 18:40 Sporza: UEFA Europa League

Aflevering 2 - Rechtstreeks verslag: Liveverslag van de wedstrijd S.S. Lazio - Zulte Waregem (groepsfase - matchdag 2) uit de UEFA Europa League. Commentaar: Frank Raes. Interviews: Eddy Demarez. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen. Studiogasten: Wesley Sonck en Marc Degryse.

Do 28 september 2017 | 18:29 UEFA Europa League Voorbeschouwing

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Voorbeschouwing op de wedstrijden in de UEFA Europa League

Do 28 september 2017 | 16:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Los Angeles Galaxy (Verenigde Staten)

Do 28 september 2017 | 04:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Los Angeles Galaxy (Verenigde Staten)

Do 28 september 2017 | 01:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Los Angeles Galaxy (Verenigde Staten)

Wo 27 september 2017 | 21:00 NTR Academie

In de NTR Academie krijgen bevlogen sprekers een klein half uur het woord om hun altijd leerzame verhaal te vertellen. Herman Pleij is cultuurhistoricus en emeritus hoogleraar Historische Nederlandse Letterkunde. Hij is bij een breed publiek bekend geworden door zijn talloze boeken en optredens, bijvoorbeeld op tv, waar hij graag zijn licht laat schijnen over de Nederlandse volkscultuur en geschiedenis, maar ook over voetbal of schaatsen. Waarom vinden buitenlanders de Nederlander gierig? We zijn toch alleen maar zuinig? Wat voor de een geldt als een negatieve kwalificatie, is voor de ander een deugd. Herman Pleij vertelt over de mentaliteitsgeschiedenis van de Nederlander. Aan de hand van cabaretesk vertelde anekdotes en vertellingen houdt hij ons een spiegel voor over hoe wij ons zelf graag zien en hoe wij met onze helden en politici omgaan. De Nederlandse identiteit bestaat niet, volgens Herman Pleij, maar er zijn wel collectieve mentaliteiten die tot verstrekkende waardering kunnen leiden. De Nederlander houdt niet van gezag, wel van zeuren en wil zelf bepalen wat mag en wat niet mag. Ons nationale motto is daarom nog altijd: 'Moet kunnen'.

Wo 27 september 2017 | 19:20 UEFA Champions League Magazin

Das Magazin stimmt vor dem Anpfiff auf das Livespiel des Abends ein und bietet einen Rückblick auf ein Champions-League-Spiel mit deutscher Beteiligung vom Vortag. Durch kurze Beiträge mit europäisch-gesellschaftlichem Bezug präsentiert das Magazin die Champions League auch als ein europäisches Ereignis mit zahlreichen Facetten.

Wo 27 september 2017 | 19:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Los Angeles Galaxy (Verenigde Staten)

Wo 27 september 2017 | 03:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Los Angeles Galaxy (Verenigde Staten)

Di 26 september 2017 | 17:35 Mees Kees langs de lijn IMDb: 6.3

26/09 - IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en...

Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

Di 26 september 2017 | 13:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Los Angeles Galaxy (Verenigde Staten)

Di 26 september 2017 | 08:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Los Angeles Galaxy (Verenigde Staten)

Di 26 september 2017 | 00:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Los Angeles Galaxy (Verenigde Staten)

Ma 25 september 2017 | 19:05 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Los Angeles Galaxy (Verenigde Staten)

Ma 25 september 2017 | 00:30 The Women's Football Show

Eilidh Barbour and guests reflect on the opening weekend of Women's Super League 1. Featuring extended highlights of Spring Series winners Chelsea getting their campaign underway against Bristol City.

Zo 24 september 2017 | 23:30 Match of the Day 2

Mark Chapman is live from Brighton as the Premier League new boys take on fellow promoted club Newcastle United. Jermaine Jenas is among his guests as they also reflect on Saturday's eight top flight matches, which include Everton against Bournemouth and West Ham taking on Tottenham at the London Stadium.

Zo 24 september 2017 | 23:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Atlanta United (Verenigde Staten) - Montreal Impact (Canada)

Zo 24 september 2017 | 20:30 VOETBAL: Serie A

Dag 6 Fiorentina (Italië) - Atalanta Bergame (Italië)

Zo 24 september 2017 | 20:19 FC Rijnmond - zondag 24 september 2017

Regionale voetbal talkshow.

Zo 24 september 2017 | 20:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Los Angeles Galaxy (Verenigde Staten)

Zo 24 september 2017 | 16:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 Philadelphia Union (Verenigde Staten) - Chicago Fire (Verenigde Staten)

Zo 24 september 2017 | 13:15 MOTD2 Extra

Will Perry presents analysis of Saturday's Premier League matches, including the London derby between West Ham and Tottenham. And a preview of Brighton against Newcastle.

Zo 24 september 2017 | 08:30 Match of the Day

Gary Lineker presents Premier League highlights, including Southampton v Manchester United, West Ham v Tottenham, Leicester v Liverpool, Stoke v Chelsea, Burnley v Huddersfield, Everton v Bournemouth, Swansea v Watford and Manchester City v Crystal Palace. With studio guest Danny Murphy.

Za 23 september 2017 | 23:25 Match of the Day

Gary Lineker presents Premier League highlights, including Southampton v Manchester United, West Ham v Tottenham, Leicester v Liverpool, Stoke v Chelsea, Burnley v Huddersfield, Everton v Bournemouth, Swansea v Watford and Manchester City v Crystal Palace. With studio guest Danny Murphy.

Za 23 september 2017 | 23:00 das aktuelle sportstudio

"das aktuelle sportstudio" berichtet von den Spielen der 1. Bundesliga, zeigt Ausschnitte des Abendspiels als Free-TV-Premiere und den Sport des Tages. Nicht fehlen darf die Torwand. Hintergründig und informativ: Die Moderatoren talken mit Top-Sportlern, Newcomern und Weltstars, die sich auch an der Torwand beweisen müssen. Sechs Treffer hat noch keiner geschafft. In mehr als 50 Jahren nicht.

Za 23 september 2017 | 23:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 30 New England Revolution (Verenigde Staten) - Toronto FC (Canada)

Za 23 september 2017 | 20:30 VOETBAL: Serie A (Italië)

Dag 6 Juventus (Italië) - Torino (Italië)

Za 23 september 2017 | 18:30 Sportschau

Fußball-Bundesliga

Za 23 september 2017 | 18:00 Sportschau

3. Liga

Za 23 september 2017 | 17:00 Final Score

Jason Mohammad presents all of the day's football results, along with reports and reaction from the big games. With studio guest Kevin Kilbane.

Za 23 september 2017 | 13:00 Football Focus

Dan Walker and guests Mark Lawrenson and Dion Dublin preview the weekend's Premier League fixtures. West Ham face rivals Tottenham in the early kick-off, while last season's champions Chelsea travel to Stoke. Manchester City host Crystal Palace, and Manchester United head to the south coast to take on Southampton.

Vr 22 september 2017 | 22:00 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vr 22 september 2017 | 21:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 22 september 2017 | 21:50 NTR Academie

In de NTR Academie krijgen bevlogen sprekers een klein half uur het woord om hun altijd leerzame verhaal te vertellen. Herman Pleij is cultuurhistoricus en emeritus hoogleraar Historische Nederlandse Letterkunde. Hij is bij een breed publiek bekend geworden door zijn talloze boeken en optredens, bijvoorbeeld op tv, waar hij graag zijn licht laat schijnen over de Nederlandse volkscultuur en geschiedenis, maar ook over voetbal of schaatsen. Waarom vinden buitenlanders de Nederlander gierig? We zijn toch alleen maar zuinig? Wat voor de een geldt als een negatieve kwalificatie, is voor de ander een deugd. Herman Pleij vertelt over de mentaliteitsgeschiedenis van de Nederlander. Aan de hand van cabaretesk vertelde anekdotes en vertellingen houdt hij ons een spiegel voor over hoe wij ons zelf graag zien en hoe wij met onze helden en politici omgaan. De Nederlandse identiteit bestaat niet, volgens Herman Pleij, maar er zijn wel collectieve mentaliteiten die tot verstrekkende waardering kunnen leiden. De Nederlander houdt niet van gezag, wel van zeuren en wil zelf bepalen wat mag en wat niet mag. Ons nationale motto is daarom nog altijd: 'Moet kunnen'.

Vr 22 september 2017 | 21:00 VOETBAL: Ligue 1 (Frankrijk)

Dag 7 Lille (Frankrijk) - Monaco (Monaco)

Vr 22 september 2017 | 20:00 Voetbal op Vrijdag Schakelshow

Voetbal op Vrijdag

Vr 22 september 2017 | 19:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 22 september 2017 | 18:45 VOETBAL: Ligue 1 (Frankrijk)

Dag 7 Nice (Frankrijk) - Angers (Frankrijk)

Do 21 september 2017 | 23:00 The Premier League Show

Gabby Logan hosts the weekly magazine programme, featuring in-depth interviews with the biggest Premier League stars.

Do 21 september 2017 | 20:25 10 jaar Ik Vertrek

Coen en Sander gaan er elke zaterdagavond lekker voor zitten en Twitteren dat het een lieve lust is. Van Paula en Peter die naar het Deense Hals vertrokken, waren ze diep onder de indruk. Vooral vanwege hun bijzondere hobby. Sander: 'Paula had een dansschool waar ze les gaf in Biodanza. Als bewegen op muziek voetbal is, dan is Biodanza Johan Cruijff.' En hoewel Paula en Peter onderweg op heel wat taalkundige problemen stuitten én ze bij moesten beunen voor extra inkomsten, werd hun natuurcamping 'Nature Ferie' een waar paradijsje. Drie jaar na hun vertrek bezoeken we Paula en Peter opnieuw. Kunnen ze inmiddels leven van de camping of hebben ze er inmiddels een krantenwijk bij? En is Paula's droom om met Biodanza de wereld te veroveren uitgekomen?

Wo 20 september 2017 | 22:45 Sportschau

Fußball-Bundesliga

Wo 20 september 2017 | 20:30 VOETBAL: Serie A

Dag 5 Juventus (Italië) - Fiorentina (Italië)

Wo 20 september 2017 | 17:45 VOETBAL: Serie A

Dag 5 Benevento (Italië) - AS Roma (Italië)

Wo 20 september 2017 | 16:30 VOETBAL: Serie A

Dag 5 Bologna (Italië) - Inter Milan (Italië)

Wo 20 september 2017 | 14:00 Football: A Brief History By Alfie Allen

Game of Thrones-ster Alfie Allen gaat in Groot-Brittannië op zoek naar beslissende voetbalmomenten, van een bezoek aan The Oval, waar de eerste FA Cup-finale werd gespeeld, tot de bijna mythische wedstrijden tijdens het kerstbestand in WOI.

Wo 20 september 2017 | 00:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 29 Atlanta United (Verenigde Staten) - Orlando City SC (Verenigde Staten)

Di 19 september 2017 | 22:45 Sportschau

Fußball-Bundesliga

Di 19 september 2017 | 20:30 VOETBAL: Serie A

Dag 5 Bologna (Italië) - Inter Milan (Italië)

Di 19 september 2017 | 17:45 Sportschau

Qualifikationsspiel zur FIFA Frauenfußball-Weltmeisterschaft Frankreich 2019

Zo 17 september 2017 | 23:30 Match of the Day 2

Mark Chapman presents highlights and expert analysis of the day's Premier League matches, featuring Arsenal's visit to Stamford Bridge to take on Chelsea and a clash between Manchester United and Everton at Old Trafford. There is also a look back at Saturday's fixtures. Ian Wright and Danny Murphy provide expert analysis.

Zo 17 september 2017 | 20:30 VOETBAL: Serie A

Dag 4 Genoa (Italië) - LAZIO (Italië)

Zo 17 september 2017 | 20:19 FC Rijnmond - zondag 17 september 2017

Regionale voetbal talkshow.

Zo 17 september 2017 | 19:00 VOETBAL: Serie A (Italië)

Dag 4 Napoli (Italië) - Benevento (Italië)

Zo 17 september 2017 | 19:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 29 New York Red Bulls (Verenigde Staten) - Philadelphia Union (Verenigde Staten)

Zo 17 september 2017 | 17:10 ZDF SPORTreportage

Fußball-Experte: Hanno Balitsch Analyse des 4. Spieltages Fußball-Story Aktuelle Reportage Formel 1: Großer Preis von Singapur Zusammenfassung Sport-Politik: IOC-Treffen in Lima Aktueller Bericht aus Peru

Zo 17 september 2017 | 16:45 VOETBAL: Ligue 1 (Frankrijk)

Dag 6 Rennes (Frankrijk) - Nice (Frankrijk)

Zo 17 september 2017 | 14:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 29 Atlanta United (Verenigde Staten) - Orlando City SC (Verenigde Staten)

Zo 17 september 2017 | 13:15 MOTD2 Extra

Mark Chapman presents analysis of Saturday's Premier League matches and a look ahead to Sunday's two fixtures. Everton summer signing Wayne Rooney returns to face his former employers Manchester United at Old Trafford, and there is a showdown between likely title contenders Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge.

Zo 17 september 2017 | 08:30 Match of the Day

Gary Lineker presents Premier League highlights, including Tottenham v Swansea, Watford v Manchester City, Huddersfield v Leicester, Liverpool v Burnley, Newcastle v Stoke, West Brom v West Ham and Crystal Palace v Southampton. Alan Shearer and Phil Neville provide expert analysis.

Zo 17 september 2017 | 08:30 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Zo 17 september 2017 | 04:00 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 29 Atlanta United (Verenigde Staten) - Orlando City SC (Verenigde Staten)

Zo 17 september 2017 | 01:30 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 29 Atlanta United (Verenigde Staten) - Orlando City SC (Verenigde Staten)

Za 16 september 2017 | 23:25 Match of the Day

Gary Lineker presents Premier League highlights, including Tottenham v Swansea, Watford v Manchester City, Huddersfield v Leicester, Liverpool v Burnley, Newcastle v Stoke, West Brom v West Ham and Crystal Palace v Southampton. Alan Shearer and Phil Neville provide expert analysis.

Za 16 september 2017 | 23:00 das aktuelle sportstudio

"das aktuelle sportstudio" berichtet von den Spielen der 1. Bundesliga, zeigt Ausschnitte des Abendspiels als Free-TV-Premiere und den Sport des Tages. Nicht fehlen darf die Torwand. Hintergründig und informativ: Die Moderatoren talken mit Top-Sportlern, Newcomern und Weltstars, die sich auch an der Torwand beweisen müssen. Sechs Treffer hat noch keiner geschafft. In mehr als 50 Jahren nicht.

Za 16 september 2017 | 22:45 VOETBAL: Major League Soccer (VS)

Speelronde 29 Atlanta United (Verenigde Staten) - Orlando City SC (Verenigde Staten)

Za 16 september 2017 | 20:30 VOETBAL: Serie A

Dag 4 Roma (Italië) - Hellas Verona (Italië)

Za 16 september 2017 | 18:30 Sportschau

Fußball-Bundesliga

Za 16 september 2017 | 18:00 Sportschau

3. Liga

Za 16 september 2017 | 17:45 VOETBAL: Serie A (Italië)

Dag 4 Fiorentina (Italië) - Bologna (Italië)

Za 16 september 2017 | 17:30 Final Score

Jacqui Oatley presents all the day's football results, along with reports and reaction from the big games, with studio guests Danny Mills and Martin Keown.

Za 16 september 2017 | 13:00 Football Focus

Dan Walker, Martin Keown and Alex Scott preview the weekend's Premier League action. Saturday's fixtures include Manchester City travelling to Watford and last season's runners-up Tottenham facing Swansea City at Wembley. Dan and guests also look ahead to Sunday's showdowns between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge and Manchester United and Everton at Old Trafford.

Za 16 september 2017 | 11:45 Mees Kees langs de lijn IMDb: 6.3

16/09 - IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en...

Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

Do 14 september 2017 | 23:46 Voetbal Inside Oud

Seizoen 1 - Aflevering 45 - Magazine waarin dagelijks de leukste voetbalfeitjes van de dag voorbijkomen

Do 14 september 2017 | 18:09 Voetbal Inside Oud

Seizoen 1 - Aflevering 45 - Magazine waarin dagelijks de leukste voetbalfeitjes van de dag voorbijkomen

 Meer
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv