Voetbal op tv (tv-tips)

Wo 28 februari 2018 | 22:55 Docu: Snelwegkerk

28/02 - Documentaire, Snelwegkerk is een documentaire over onverwachte ontboezemingen en intieme bekentenissen op een ...

Snelwegkerk is een documentaire over onverwachte ontboezemingen en intieme bekentenissen op een onwaarschijnlijke plek langs de Duitse snelweg. Hier staan verrassende toevluchtsoorden: Autobahnkapelletjes. In de aanwezige 'wensboeken' schrijven bezoekers van alles op. De een bedankt voor een vette voetbalscore of fantastische seks. Anderen leggen er hun ziel bloot en schrijven openhartig over hun angsten of verlangens. Deze mozaïekvertelling neemt je mee in onverwacht intieme verhalen over verlies, lust en liefde en toont op liefdevolle manier de confrontatie tussen alledaagse sleur en onze heimelijke angst of hartstocht. De documentaire Snelwegkerk van regisseur Elsbeth Fraanje werd tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht bekroond met de Gouden Kalf voor Beste Korte Documentaire. Fraanje is er volgens de jury in geslaagd het onderwerp van deze vervreemdende film, de bezoekers van kerkjes langs de Autonbahn, met een bewust gekozen visuele stijl en een zorgvuldig sounddesign naar een hoger plan te tillen.

Di 6 maart 2018 | 20:30 Nieuw: Vet Fit

06/03 - Show, Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze ...

Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze uitdaging aangaan, vergroot de kans op succes. Voor het nieuwe SBS 6-programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit door Irene Moors gepresenteerde programma dagen zij bovendien heel Nederland uit om vanaf 14 februari met hen mee te doen. Op die dag is de officiële aftrap van de 100 dagen durende actie geweest. In Vet Fit laten de zes BN'ers alles zien op weg naar hun einddoel: de frustraties, de prestaties, de zwakke momenten en de guilty pleasures. Alles wat René doet, doet hij vol overgave. Dat geldt voor werken, sporten en ook voor snacken, snoepen en snaaien. René is het zat en wil voorgoed iets veranderen aan zijn levensstijl. Hetzelfde geldt voor Anne-Marie. Ze baalt ervan dat ze niet meer lekker in haar vel zit. Maar ja… Hoe verander je dat? "Ik heb een natuurlijke voorliefde voor zoet en vet, voor mij zijn dat randvoorwaarden van het leven." Brace noemt zichzelf ‘Obracitas’ en weet heel goed dat er iets moet gebeuren. "Ik wil kunnen voetballen met mijn zoontje Miguel, zonder dat ik na drie minuten naar adem hap." De OG3NE-zusjes Lisa, Amy en Shelley zoeken vooral de juiste balans. In het hectische bestaan dat bij hun drukke carrière hoort tóch gezond leven, dát is wat de meisjes dolgraag willen leren. Deze zes BN'ers halen extra motivatie uit het feit dat ze heel Nederland via Vet Fit kunnen inspireren om met hen mee te doen. Vet Fit gaat namelijk niet alleen om meeleven, maar ook om meedóen. Iedereen die net als René, Brace, Anne-Marie en OG3NE ook fitter wil zijn en strakker in zijn vel wil zitten, kan zich aanmelden voor de actie.

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse en Italiaanse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:29 Chillen met de Ronks

Franse animatieserie: Een potje voetballen / Stormachtig weer

Vandaag | 22:10 NOS Studio Voetbal

Aflevering 6 - Voetbalmagazine met Tom Egbers

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:10 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Sportnieuws Herhaling van voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 07:15 Dead Set on Life

Documentaireserie. Matty heeft als hardcore jochie uit Fort Erie altijd verhalen gehoord over legendarische voetbalfeestjes voor een wedstrijd maar heeft er nooit een bijgewoond... tot nu toe.

Vandaag | 07:25 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht. Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vandaag | 09:20 Vice World of Sports

Documentaireserie. In Montana bestaat het leven uit landbouw en voetbal. Als boerderijen en mensen verdwijnen, moeten twee scholen hun krachten bundelen. Eén team geeft hoop aan twee vervallen steden.

Vandaag | 09:25 Chillen met de Ronks

Flash introduceert voetbal aan de Ronks. Walter neemt het op tegen gebroeders Kraak. / Flash lanceert een luchtreiniger voor het weer, met chaos als gevolg.

Vandaag | 09:40 Competitiebeesten

Documentaireserie waarin we een unieke kijk krijgen in het leven van verschillende topsportkinderen. We volgen hen gedurende vier maanden tijdens trainingen en wedstrijden. De kinderen die gevolgd worden zijn dé talenten van de toekomst: Nina Derwael (gymnastiek), Laurens Devos (tafeltennis), Chyara Onia (tennis), Jolien Corteyn (schermen), Jules De Sloover (snowboarden) en Gianni Vertrepen (voetbal).

Vandaag | 10:00 Voetbal samenvatting

Voetbal samenvatting. Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Real Madrid - Alav?s, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Vandaag | 10:00 Het Beste van Bananasplit

Aflevering 8 (10) - ‘Het beste van Bananasplit’ is een programma van Ralph Inbar, waarin de leukste grappen door de jaren heen zijn verzameld. In deze aflevering ziet u hoe in Benidorm op bijzondere wijze koffie wordt geserveerd, de handdroger in de WC niet alleen lucht geeft en voetballers Regi Blinker en John de Wolf reclame maken voor een Amerikaans make-up merk.

Vandaag | 10:00 Animal Cribs

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Football Pup Palace: Antonio helpt een slordige werkhond en tovert de bijkeuken om tot wellnessruimte. Het team maakt een hondenparadijs voor voetballiefhebbers.

Vandaag | 10:15 Voetbal samenvatting

Voetbal samenvatting. Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Celta de Vigo - Eibar, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Vandaag | 11:03 Kid-e-Cats

Snuffel heeft een nieuwe telefoon met allemaal spelletjes erop. Maar of voetballen op je telefoon net zo leuk als in het echt ...?

Vandaag | 11:05 Téléfoot

Analyses, reportages en interviews over de voetbalactualiteit van zowel de Franse nationale als de international ploegen.

Vandaag | 12:00 Sports Late Night

Met o.m. een samenvatting van de 28ste speeldag in de hoogste voetbalklasse: KV Mechelen - Charleroi, KV Oostende - STVV, Eupen - Lokeren en Waasland-Beveren - AA Gent.

Vandaag | 13:45 Voetbal samenvatting

Voetbal samenvatting. Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd FC Barcelona - FC Girona, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Vandaag | 14:00 All Stars

Hoe slechter het voetbal, hoe slechter de scheidsrechters, hoe heftiger het geprotesteer. De KNVB heeft schoon genoeg van het gescheld op scheidsrechters en besluit op geheel eigen wijze het achtste elftal van Swift Boys te straffen voor hun wangedrag. De scheidsrechter voor de eerstvolgende wedstrijd zorgt voor chaos, misverstanden en onthutsende onthullingen...

Vandaag | 17:30 Finn IMDb: 6.8

IMDB * 6.8 - Film, Finn is gek op muziek en wil leren vioolspelen, maar zijn vader heeft liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Bij een vervallen boerderij ...

Finn is gek op muziek en wil leren vioolspelen, maar zijn vader heeft liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Bij een vervallen boerderij ontmoet Finn een oude man die op een viool de sterren van de hemel speelt. Elke zaterdag, terwijl zijn vader denkt dat hij gaat voetballen, gaat Finn stiekem naar de boerderij om te oefenen. Op school vraagt de juf of Finn wil optreden in de kerstmusical. Dan kan hij eindelijk laten zien wat hij de afgelopen maanden heeft geleerd. Durft Finn om op Kerstavond te spelen? Ook voor zijn vader?

Vandaag | 17:45 VOETBAL: Serie A

VOETBAL: Serie A. 26ste speelronde Juventus (Italië) - Atalanta Bergamo (Italië)

Vandaag | 18:00 Inazuma Eleven

Mark, Axel en Shawn denken terug aan alles wat er is gebeurd het afgelopen voetbalseizoen, en over hoe ze zover zijn gekomen. Ze wisselen samen goede, maar ook een paar minder goede herinneringen uit.

Vandaag | 18:50 Goalmouth

In Goalmouth nemen presentatoren Mingus en Nabil je mee in de voetbalwereld. Tijdens de masterclass van bekende voetballers leer je elke keer nieuwe voetbal skills. Ook leren we meer over de geschiedenis van voetbal en zit je op het puntje van je stoel tijdens het straatvoetbal en de voetbowl.

Vandaag | 19:00 Goalmouth

In Goalmouth nemen presentatoren Mingus en Nabil je mee in de voetbalwereld. Tijdens de masterclass van bekende voetballers leer je elke keer nieuwe voetbal skills. Ook leren we meer over de geschiedenis van voetbal en zit je op het puntje van je stoel tijdens het straatvoetbal en de voetbowl.

Vandaag | 19:50 Live: Rondo

Live: Rondo. Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 19:50 Rondo

Rondo. Sportnieuws Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 20:00 VOETBAL:

VOETBAL:.

Vandaag | 20:19 FC Rijnmond - 25 februari 2018

FC Rijnmond is dé regionale voetbaltalkshow! Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentator Etienne Verhoeff om het voetbal in de regio te bespreken.

Vandaag | 20:25 Sport op Zondag

Het zondagse sportnieuws, met aandacht voor diverse takken van sport in Overijssel, en extra aandacht voor het amateurvoetbal. Contact: sportopzondag@rtvoost.nl

Vandaag | 20:30 VOETBAL: Serie A

VOETBAL: Serie A. 26ste speelronde AS Roma (Italië) - AC Milan (Italië)

Vandaag | 20:55 Ben

'Brisés - 1ère partie.' (ep 5) Een jonge veelbelovende voetballer wordt dood aangetroffen na een verloren wedstrijd. Het team verdenkt een groep supporters, en de amper 13-jarige Nathan in het bijzonder, iets met zijn dood te maken te hebben. Ben zoekt toenadering tot Nathan, maar haar privéleven neemt een chaotische wending wanneer haar zoon vrijkomt uit de gevangenis.

Vandaag | 21:19 FC Rijnmond - 25 februari 2018

FC Rijnmond is dé regionale voetbaltalkshow! Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentator Etienne Verhoeff om het voetbal in de regio te bespreken.

Vandaag | 21:50 Ben

'Brisés - 2ème partie.' (ep 6) Tijdens haar onderzoek verdiept Ben zich in het scoutingsmilieu, waar men zoekt naar de grootste voetbaltalenten. Ondertussen wordt Ben verscheurd tussen haar zoon en dochter, die dreigt met haar te breken.

Vandaag | 22:19 FC Rijnmond - 25 februari 2018

FC Rijnmond is dé regionale voetbaltalkshow! Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentator Etienne Verhoeff om het voetbal in de regio te bespreken.

Vandaag | 22:20 Goalmouth

In Goalmouth nemen presentatoren Mingus en Nabil je mee in de voetbalwereld. Tijdens de masterclass van bekende voetballers leer je elke keer nieuwe voetbal skills. Ook leren we meer over de geschiedenis van voetbal en zit je op het puntje van je stoel tijdens het straatvoetbal en de voetbowl.

Vandaag | 22:25 Sport op Zondag

Het zondagse sportnieuws, met aandacht voor diverse takken van sport in Overijssel, en extra aandacht voor het amateurvoetbal. Contact: sportopzondag@rtvoost.nl

Vandaag | 22:30 Sports Late Night

Met o.m. een samenvatting van de 28ste speeldag in de hoogste voetbalklasse: Anderlecht - Excel Moeskroen, Standard - Club Brugge en Kortrijk - Zulte Waregem.

Vandaag | 22:40 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 22:40 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Sportnieuws Herhaling van voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 22:45 VOETBAL:

VOETBAL:.

Vandaag | 23:00 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 23:19 FC Rijnmond - 25 februari 2018

FC Rijnmond is dé regionale voetbaltalkshow! Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentator Etienne Verhoeff om het voetbal in de regio te bespreken.

Vandaag | 23:35 Extreme Football

Joey, Greg en Samy zijn verslingerd aan "Foot X ball" - een kaartspel over voetbal. Fino bedenkt een uitdaging waarmee hij het kaartspel met het echte voetbal combineert. Maar dan verliest Joey een paar belangrijke kaarten.

Vandaag | 23:35 Champions League Magazine Voorjaar 2018

Wekelijks magazine met actuele gebeurtenissen, extra-informatie en nostalgische terugblikken rond de belangrijkste clubcompetitie ter wereld. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden, interviews met spelers en trainers, wedstrijdanalyses en hoogtepunten uit het rijke verleden van de Champions League.

Morgen | 00:25 Sport op Zondag

Het zondagse sportnieuws, met aandacht voor diverse takken van sport in Overijssel, en extra aandacht voor het amateurvoetbal. Contact: sportopzondag@rtvoost.nl

Morgen | 00:40 Sports Late Night

Met o.m. een samenvatting van de 28ste speeldag in de hoogste voetbalklasse: Anderlecht - Excel Moeskroen, Standard - Club Brugge en Kortrijk - Zulte Waregem.

Morgen | 01:00 Goalmouth

In Goalmouth nemen presentatoren Mingus en Nabil je mee in de voetbalwereld. Tijdens de masterclass van bekende voetballers leer je elke keer nieuwe voetbal skills. Ook leren we meer over de geschiedenis van voetbal en zit je op het puntje van je stoel tijdens het straatvoetbal en de voetbowl.

Morgen | 01:13 Foot! (1/2)

Samenvattingen van de wedstrijden, commentaar en analyses na elke dag van de Ligue 1 Conforama, het Franse voetbalkampioenschap.

Morgen | 01:15 Goalmouth

In Goalmouth nemen presentatoren Mingus en Nabil je mee in de voetbalwereld. Tijdens de masterclass van bekende voetballers leer je elke keer nieuwe voetbal skills. Ook leren we meer over de geschiedenis van voetbal en zit je op het puntje van je stoel tijdens het straatvoetbal en de voetbowl.

Morgen | 01:41 Foot! (2/2)

Samenvattingen van de wedstrijden, commentaar en analyses na elke dag van de Ligue 1 Conforama, het Franse voetbalkampioenschap.

Morgen | 02:00 Sports Late Night

Met o.m. een samenvatting van de 28ste speeldag in de hoogste voetbalklasse: Anderlecht - Excel Moeskroen, Standard - Club Brugge en Kortrijk - Zulte Waregem.

Morgen | 02:18 Sport op Zondag

Het zondagse sportnieuws, met aandacht voor diverse takken van sport in Overijssel, en extra aandacht voor het amateurvoetbal. Contact: sportopzondag@rtvoost.nl

 Meer

Voetbal gemist

Wo 21 februari 2018 | 20:00 Live CL: Sevilla - ManUnited

21/02 - Voetbal, Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League tussen Sevilla en Manchester United. Sevilla heeft afgelopen weekend goede zaken...

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League tussen Sevilla en Manchester United. Sevilla heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan in de Spaanse competitie. Het team van Vincenzo Montella won met 1-2 van Las Palmas. Manchester United bereikte de kwartfinale van de FA Cup door Huddersfield Town met 2-0 te verslaan. De club staat in de Engelse competitie op de tweede plaats, achter stadsgenoot Manchester City. In het stadion Ramón Sánchez Pizjuan nemen Sevilla en Manchester United het vanavond tegen elkaar op in de heenwedstrijd tijdens de achtste finales van de UEFA Champions League.

Di 20 februari 2018 | 20:00 Live CL: Chelsea - FC Barcelona

20/02 - Voetbal, Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de heenwedstrijd in de achtste finales van de UEFA Champions League tussen Chelsea en FC Barcelona. Goal.com blikt vooruit op het duel: Andrés...

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de heenwedstrijd in de achtste finales van de UEFA Champions League tussen Chelsea en FC Barcelona. Goal.com blikt vooruit op het duel: Andrés Iniesta kijkt uit naar de Champions League-wedstrijd van Barcelona van tegen Chelsea. De middenvelder heeft warme herinneringen aan Stamford Bridge. Iniesta hielp Barcelona in 2009 aan een plek in de Champions League-finale door in de 93ste minuut voor de gelijkmaker te zorgen. Dinsdagavond staan beide ploegen tegenover elkaar in de achtste finale. "Elke keer als ik de gelegenheid heb om het doelpunt te zien word ik emotioneel, zoals ik veronderstel dat het gebeurt bij de overgrote meerderheid van de 'cules'. Het is een van de meest fantastische dagen ooit, maar het heden zegt me dat hij een bijzonder en zeer lastige knock-outwedstrijd zal worden", vertelt Iniesta in gesprek met Mundo Deportivo. "Chelsea is in alle opzichten een zeer solide team. De teams van Antonio Conte zijn heel moeilijk te verslaan, dat hebben we op club- en internationaal niveau gezien. Ze weten heel goed wat ze moeten doen en hoe ze spelen. We zullen goed tweeluik moeten spelen om verder te gaan naar de volgende ronde."

Ma 19 februari 2018 | 21:25 Nieuw: Kinderkopkes

19/02 - Reportage, "De waarheid komt uit een kindermond?" Laten we dan eens echt luisteren naar wat kinderen te zeggen hebben. In het nieuwe Kinderkopkes gaat Kristel Verbeke vanaf maandag 19 februari met jongens en...

"De waarheid komt uit een kindermond?" Laten we dan eens echt luisteren naar wat kinderen te zeggen hebben. In het nieuwe Kinderkopkes gaat Kristel Verbeke vanaf maandag 19 februari met jongens en meisjes tussen 9 en 13 jaar in gesprek over wat hen bezig houdt. Ze praat met hen over hun levensdoel, over drukke ouders, over geluk, maar ook over brute pech. Niet de ouders, leerkrachten of deskundigen, maar de kinderen zelf vertellen hoe zij het leven zien. Simpelweg door te praten, geven de kinderen Kristel een kijkje in hun hoofd. Hun pure blik, zonder vooroordelen, stereotypen en andere volwassen hersenspinsels, zorgt voor een glimlach of doet net even slikken. Kinderkopkes is het eerste televisieprogramma voor volwassenen waarin kinderen de enige, echte gesprekspartner zijn. Als het gaat over hoe kinderen denken, hoe ze zich voelen, wat ze nodig hebben of waar ze het moeilijk mee hebben, zijn het heel vaak volwassenen die het woord voeren. Maar hoe zien kinderen het leven eigenlijk zelf? Waar maken zij zich zorgen over? Waar worden zij gelukkig van? Elke aflevering gaat Kristel Verbeke uitgebreid in gesprek met één kind. Ze zoekt hen over langere tijd regelmatig op voor een babbel. Elke situatie en iedere plaats is een aanknopingspunt voor een nieuw gesprek. Kristel duikt mee in hun leefwereld en staat met de kinderen stil bij dingen waar we ons allemaal wel eens vragen over stellen. Ze nemen de tijd om elkaar goed te leren kennen en praten samen over thema’s waarmee iedereen te maken krijgt, zoals opvoeding, liefde, perfectionisme, gezondheid, trots, vooroordelen en verdriet. Beetje bij beetje wordt duidelijk dat ieder kind zijn of haar eigen kijk op het leven heeft. Kinderkopkes kijkt door de ogen van zes verschillende kinderen naar de grote en kleine dingen in het leven en de wereld rondom ons. Van een jongen met een passie voor voetbal, tot een meisje dat opgroeit zonder papa, en een zoon die meehelpt op de boerderij van zijn ouders: stuk voor stuk gewone, maar tegelijk heel straffe kinderen, met elk hun eigen kijk op de wereld. Niet enkel de kinderen delen hun verhaal: de kijker leert Kristel zelf ook wat beter kennen. Onderweg van en naar de kinderen belt zij vanuit de auto met haar familie en vrienden. Soms gaat het over hele gewone, dagelijkse dingen; soms vertelt ze over iets wat ze net met een kind heeft besproken. Elk gesprek, elke ontmoeting laat bij haar een indruk na die ze wil delen. Zo zit de reeks vol herkenbare momenten en relevante thema’s.

Ma 19 februari 2018 | 20:29 Voetbal Inside

19/02 - Sportpraatprogramma, Seizoen 7 Aflevering 10 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Vr 16 februari 2018 | 20:29 Voetbal Inside

16/02 - Sportpraatprogramma, Seizoen 7 Aflevering 9 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Do 15 februari 2018 | 20:55 Live EL: Olympique Lyon - Villarreal

15/02 - Voetbal, Live verslag van de heenwedstrijd in de zestiende finales van de UEFA Europa League tussen Olympique Lyon en Villarreal. Olympique Lyon werd tweede in de groepsfase na verlies tegen Atalanta Bergamo....

Live verslag van de heenwedstrijd in de zestiende finales van de UEFA Europa League tussen Olympique Lyon en Villarreal. Olympique Lyon werd tweede in de groepsfase na verlies tegen Atalanta Bergamo. Bij Lyon spelen de Nederlanders Memphis Depay en Kenny Tete. De ploeg staat momenteel vierde in de Franse competitie. Tegenstander Villarreal staat vijfde in de Spaanse Primera Division. De achterstand op Champions League-winnaar Real Madrid, vierde, is slechts vijf punten.

Do 15 februari 2018 | 18:55 Live EL: Borussia Dortmund - Atalanta

15/02 - Voetbal, Live verslag van de heenwedstrijd in de 1/16de finales van de UEFA Europa League tussen Borussia Dortmund en Atalanta. Afgelopen weekend maakte Marco Reus bij Dortmund zijn eerste minuten van het...

Live verslag van de heenwedstrijd in de 1/16de finales van de UEFA Europa League tussen Borussia Dortmund en Atalanta. Afgelopen weekend maakte Marco Reus bij Dortmund zijn eerste minuten van het seizoen. De aanvoerder stond zo'n negen maanden aan de kant vanwege een kruisbandblessure. Atalanta speelde gelijk bij Crotone. De club staat momenteel achtste in de Serie A. Atalanta, met de Nederlanders Marten de Roon en Hans Hateboer, won de groepsfase in een groep met onder andere Olympique Lyon en Everton.

Wo 14 februari 2018 | 20:00 Live CL: Real Madrid - Paris St. Germain

14/02 - Voetbal, Live verslag van de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League tussen Real Madrid en Paris Saint Germain. De komende weken strijden nog zestien clubs in de Champions League. Verdeeld...

Live verslag van de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain. De komende weken strijden nog zestien clubs in de Champions League. Verdeeld over twee weken en vier speeldagen worden de heenwedstrijden afgewerkt. Vanavond staan de tweede twee duels op het programma. Veronica doet live verslag van Real Madrid - Paris St. Germain. Om 20:00 uur begint de voorbeschouwing en om 20:45 uur de wedstrijd. Na afloop is er een samenvatting van de andere achtste finale van vanavond, FC Porto - Liverpool, te zien.

Di 13 februari 2018 | 20:00 Live CL: Juventus - Tottenham Hotspur

13/02 - Voetbal, Live verslag van de heenwedstrijd in de achtste finales van de UEFA Champions League tussen Juventus en Tottenham Hotspur. De komende weken strijden nog zestien clubs in de Champions League. Verdeeld...

Live verslag van de heenwedstrijd in de achtste finales van de UEFA Champions League tussen Juventus en Tottenham Hotspur. De komende weken strijden nog zestien clubs in de Champions League. Verdeeld over twee weken en vier speeldagen worden de heenwedstrijden afgewerkt. Vanavond staan de eerste twee duels op het programma. Veronica doet live verslag van Juventus - Tottenham Hotspur. Om 20:00 uur begint de voorbeschouwing en om 20:45 uur de wedstrijd. Na afloop is er een samenvatting van de andere achtste finale van vanavond, FC Basel - Manchester City, te zien.

Ma 12 februari 2018 | 20:29 Voetbal Inside

12/02 - Sportpraatprogramma, Seizoen 7 Aflevering 8 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Vr 9 februari 2018 | 20:29 Voetbal Inside

09/02 - Sportpraatprogramma, Seizoen 7 Aflevering 7 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Di 6 februari 2018 | 13:48 RTLLN: o.a. Peter R. de Vries

06/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Peter R. de Vries en Harry Lensink Vandaag staat de meest beruchte Nederlandse crimineel weer voor de rechter. Willem Holleeder wordt verdacht van...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Peter R. de Vries en Harry Lensink Vandaag staat de meest beruchte Nederlandse crimineel weer voor de rechter. Willem Holleeder wordt verdacht van betrokkenheid bij meerdere liquidaties en het Openbaar Ministerie legt hem deelname aan een criminele organisatie ten laste. De zaak telt maar liefst 65 zittingsdagen, bijna 300 getuigen, 40 rechercheurs en 1000 ordners. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd vandaag onder protest de rechtszaal uitgezet omdat hij nog als getuige in het proces wordt gehoord. Samen met collega Harry Lensink bespreekt hij vanavond waarom deze zaak zo belangrijk is. - Monica Overdijkink Voetbal Inside heeft veel emoties losgemaakt toen afgelopen vrijdagavond René Van der Gijp grappend meldde dat hij vanaf nu Renate heet en met een blonde pruik aan tafel verscheen. Dit als reactie op de coming out van VTM-journalist Boudewijn van Spilbeeck. TV-verslaggever Monica Overdijkink maakte in 2013 al bekend voortaan als vrouw verder te gaan, en vertelt ons wat de ophef met haar doet. - Jan Schellens en Astrid Nollen Koningin Máxima opende vandaag het nieuwe virtuele instituut Oncode waar 560 academische onderzoekers samen optrekken in de strijd tegen kanker. Kanker treft een op de drie Nederlanders en ieder uur sterven er vijf mensen aan de gevolgen van de ziekte. Binnen Oncode richten de medici zich niet alleen op onderzoek, maar proberen ze om medicijnen sneller in de praktijk toe te passen. Vanavond vertelt oncoloog Jan Schellens, samen met Astrid Nollen die dankzij experimentele medicijnen al 5 jaar kankervrij is, waarom dit zo’n belangrijke ontwikkeling is. - Bob de Zwart & Ferry Zandvliet Bob de Zwart en Ferry Zandvliet waren vandaag aanwezig bij de rechtszaak rond Saleh Abdeslam. Hij is de enige verdachte van de aanslagen in Parijs in 2015 die nog leeft. Bob en Ferry wilden de terrorist per se recht in de ogen kunnen kijken. Vanavond vertellen ze wat hebben meegemaakt in de rechtszaal. - Jack van Gelder Het is uniek: sporters die op late leeftijd succes blijven houden. De 40-jarige Tom Brady werd gisteren voor aanvang van de Super Bowl uitgeroepen tot meest waardevolle speler van het seizoen en denkt nog lang niet aan stoppen. Twee weken geleden voegde Roger Federer op 37-jarige leeftijd met de Australian Open nog een trofee toe aan zijn al indrukwekkende palmares. Ook in Nederland zijn er voorbeelden alom, denk alleen al aan Zoetemelk die de 38 jaar al had aangetikt toen hij wereldkampioen werd. Jack van Gelder bespreekt vanavond succesvolle topsporters met een respectabele leeftijd.

Di 6 februari 2018 | 01:25 EenVandaag: o.a. AH moet verkoop zware pijnstillers stoppen

06/02 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: ‘AH moet verkoop zware pijnstillers direct stoppen’ Albert Heijn moet onmiddellijk stoppen met het verkopen van zware pijnstillers. Dit stelt het...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - ‘AH moet verkoop zware pijnstillers direct stoppen’ Albert Heijn moet onmiddellijk stoppen met het verkopen van zware pijnstillers. Dit stelt het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) in EenVandaag. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om middelen als Diclofenac, Ibuprofen en Naproxen. “De veiligheid van patiënten echt in gevaar.” Ruud Coolen van Brakel, directeur van het IVM: “We hebben in Nederland meer dan 2000 vermijdbare sterfgevallen vanwege verkeerd gebruik van medicijnen. Daar horen middelen als Diclofenac en Naproxen bij. Deze pillen horen niet tussen het maandverband en de bokkenpootjes te staan.” - Gevraagd: schoenmakers, ijsbereiders en hoefsmeden Waar zeker 150.000 werkloze vijftigplussers zoeken naar een baan, roepen vakmensen zoals meubelstoffeerders, lijstenmakers en klussers om goede opleidingen en opvolgers voor hun bedrijf. De twee groepen komen samen bij de Ambachtsacademie. Binnen deze gebouwloze school verzorgen de vakmensen zélf de opleiding. In twee jaar tijd krijgt een leerling de tijd om binnen een bedrijf zich te ontwikkelen tot ambachtelijk ondernemer. De academie wil als eerste 200 oudere werkzoekenden de kans geven. Dinsdag 6 februari opent Wouter Koolmees, minister van Sociale Zaken, de deuren van de school. - Deze vrouwen wachten al meer dan dertien jaar op een zwangerschapsuitkering Jarenlang werd er over geprocedeerd in de rechtszaal: een uitkeringsregeling voor zelfstandige ondernemers die in de periode 2004-2008 in verwachting waren. Ondanks het feit dat Lodewijk Asscher, de toenmalig minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, een regeling trof voor deze groep wachten ruim twintigduizend vrouwen nog altijd op hun geld. Tot grote frustratie van veel vrouwelijke ondernemers. Lidwien Jansen is een van hen en zij begrijpt niet waarom het zo lang moet duren voor er nu eindelijk een uitvoeringsmaatregel komt. Ze besloot daarom deze Facebookpagina (“20.000 zwangere ZZP'ers zijn het wachten beu”) op te richten.  - Openbaar Ministerie wil afrekenen met Holleeder-mythe Het Openbaar Ministerie hoopt met het megaproces tegen Willem Holleeder voorgoed af te rekenen met de mythe rond de topcrimineel. Tijdens de eerste zitting schetst het Openbaar Ministerie hoe Willem Holleeder na zijn vrijlating in 2012 aan zijn imago schaafde van ‘knuffelcrimineel’. Van BN’ers die met hem op de foto willen tot een eerst bejubeld en daarna verguisde aflevering van Collegetour. Een getuige in het dossier noemde hem ‘naast kaas, het meest bekende product van Nederland’. - Transgendergrap René van der Gijp valt slecht: sponsoren nemen afstand Het tv-programma Voetbal Inside (VI) ligt flink onder vuur om de transgendergrap van René van der Gijp. Homorechtenorganisaties, politieke partijen en sponsoren nemen nadrukkelijk afstand van de uitspraken van de VI-presentator. Afgelopen vrijdag persifleerde presentator René van der Gijp de Vlaamse VTM-verslaggever Bo Van Spilbeeck, die sinds vorige week door het leven gaat als vrouw. Van der Gijp zat met een blonde pruik aan tafel en zei voortaan ‘Renate’ te willen heten. Collega Johan Derksen verklaarde op zijn beurt transgenderpersonen ‘vreemd’ te vinden. “We moeten niet doen alsof dit normaal is.". De grap leidt tot grote woede bij homorechtenorganisaties, sponsoren en politieke partijen.

Di 6 februari 2018 | 00:55 RTLLN: o.a. Peter R. de Vries

06/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Peter R. de Vries en Harry Lensink Vandaag staat de meest beruchte Nederlandse crimineel weer voor de rechter. Willem Holleeder wordt verdacht van...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Peter R. de Vries en Harry Lensink Vandaag staat de meest beruchte Nederlandse crimineel weer voor de rechter. Willem Holleeder wordt verdacht van betrokkenheid bij meerdere liquidaties en het Openbaar Ministerie legt hem deelname aan een criminele organisatie ten laste. De zaak telt maar liefst 65 zittingsdagen, bijna 300 getuigen, 40 rechercheurs en 1000 ordners. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd vandaag onder protest de rechtszaal uitgezet omdat hij nog als getuige in het proces wordt gehoord. Samen met collega Harry Lensink bespreekt hij vanavond waarom deze zaak zo belangrijk is. - Monica Overdijkink Voetbal Inside heeft veel emoties losgemaakt toen afgelopen vrijdagavond René Van der Gijp grappend meldde dat hij vanaf nu Renate heet en met een blonde pruik aan tafel verscheen. Dit als reactie op de coming out van VTM-journalist Boudewijn van Spilbeeck. TV-verslaggever Monica Overdijkink maakte in 2013 al bekend voortaan als vrouw verder te gaan, en vertelt ons wat de ophef met haar doet. - Jan Schellens en Astrid Nollen Koningin Máxima opende vandaag het nieuwe virtuele instituut Oncode waar 560 academische onderzoekers samen optrekken in de strijd tegen kanker. Kanker treft een op de drie Nederlanders en ieder uur sterven er vijf mensen aan de gevolgen van de ziekte. Binnen Oncode richten de medici zich niet alleen op onderzoek, maar proberen ze om medicijnen sneller in de praktijk toe te passen. Vanavond vertelt oncoloog Jan Schellens, samen met Astrid Nollen die dankzij experimentele medicijnen al 5 jaar kankervrij is, waarom dit zo’n belangrijke ontwikkeling is. - Bob de Zwart & Ferry Zandvliet Bob de Zwart en Ferry Zandvliet waren vandaag aanwezig bij de rechtszaak rond Saleh Abdeslam. Hij is de enige verdachte van de aanslagen in Parijs in 2015 die nog leeft. Bob en Ferry wilden de terrorist per se recht in de ogen kunnen kijken. Vanavond vertellen ze wat hebben meegemaakt in de rechtszaal. - Jack van Gelder Het is uniek: sporters die op late leeftijd succes blijven houden. De 40-jarige Tom Brady werd gisteren voor aanvang van de Super Bowl uitgeroepen tot meest waardevolle speler van het seizoen en denkt nog lang niet aan stoppen. Twee weken geleden voegde Roger Federer op 37-jarige leeftijd met de Australian Open nog een trofee toe aan zijn al indrukwekkende palmares. Ook in Nederland zijn er voorbeelden alom, denk alleen al aan Zoetemelk die de 38 jaar al had aangetikt toen hij wereldkampioen werd. Jack van Gelder bespreekt vanavond succesvolle topsporters met een respectabele leeftijd.

Ma 5 februari 2018 | 22:27 RTLLN: o.a. Peter R. de Vries

05/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Peter R. de Vries en Harry Lensink Vandaag staat de meest beruchte Nederlandse crimineel weer voor de rechter. Willem Holleeder wordt verdacht van...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Peter R. de Vries en Harry Lensink Vandaag staat de meest beruchte Nederlandse crimineel weer voor de rechter. Willem Holleeder wordt verdacht van betrokkenheid bij meerdere liquidaties en het Openbaar Ministerie legt hem deelname aan een criminele organisatie ten laste. De zaak telt maar liefst 65 zittingsdagen, bijna 300 getuigen, 40 rechercheurs en 1000 ordners. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd vandaag onder protest de rechtszaal uitgezet omdat hij nog als getuige in het proces wordt gehoord. Samen met collega Harry Lensink bespreekt hij vanavond waarom deze zaak zo belangrijk is. - Monica Overdijkink Voetbal Inside heeft veel emoties losgemaakt toen afgelopen vrijdagavond René Van der Gijp grappend meldde dat hij vanaf nu Renate heet en met een blonde pruik aan tafel verscheen. Dit als reactie op de coming out van VTM-journalist Boudewijn van Spilbeeck. TV-verslaggever Monica Overdijkink maakte in 2013 al bekend voortaan als vrouw verder te gaan, en vertelt ons wat de ophef met haar doet. - Jan Schellens en Astrid Nollen Koningin Máxima opende vandaag het nieuwe virtuele instituut Oncode waar 560 academische onderzoekers samen optrekken in de strijd tegen kanker. Kanker treft een op de drie Nederlanders en ieder uur sterven er vijf mensen aan de gevolgen van de ziekte. Binnen Oncode richten de medici zich niet alleen op onderzoek, maar proberen ze om medicijnen sneller in de praktijk toe te passen. Vanavond vertelt oncoloog Jan Schellens, samen met Astrid Nollen die dankzij experimentele medicijnen al 5 jaar kankervrij is, waarom dit zo’n belangrijke ontwikkeling is. - Bob de Zwart & Ferry Zandvliet Bob de Zwart en Ferry Zandvliet waren vandaag aanwezig bij de rechtszaak rond Saleh Abdeslam. Hij is de enige verdachte van de aanslagen in Parijs in 2015 die nog leeft. Bob en Ferry wilden de terrorist per se recht in de ogen kunnen kijken. Vanavond vertellen ze wat hebben meegemaakt in de rechtszaal. - Jack van Gelder Het is uniek: sporters die op late leeftijd succes blijven houden. De 40-jarige Tom Brady werd gisteren voor aanvang van de Super Bowl uitgeroepen tot meest waardevolle speler van het seizoen en denkt nog lang niet aan stoppen. Twee weken geleden voegde Roger Federer op 37-jarige leeftijd met de Australian Open nog een trofee toe aan zijn al indrukwekkende palmares. Ook in Nederland zijn er voorbeelden alom, denk alleen al aan Zoetemelk die de 38 jaar al had aangetikt toen hij wereldkampioen werd. Jack van Gelder bespreekt vanavond succesvolle topsporters met een respectabele leeftijd.

Ma 5 februari 2018 | 20:29 Voetbal Inside

05/02 - Sportpraatprogramma, Seizoen 7 Aflevering 6 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Ma 5 februari 2018 | 18:15 EenVandaag: o.a. AH moet verkoop zware pijnstillers stoppen

05/02 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: ‘AH moet verkoop zware pijnstillers direct stoppen’ Albert Heijn moet onmiddellijk stoppen met het verkopen van zware pijnstillers. Dit stelt het Instituut voor...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - ‘AH moet verkoop zware pijnstillers direct stoppen’ Albert Heijn moet onmiddellijk stoppen met het verkopen van zware pijnstillers. Dit stelt het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) in EenVandaag. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om middelen als Diclofenac, Ibuprofen en Naproxen. “De veiligheid van patiënten echt in gevaar.” Ruud Coolen van Brakel, directeur van het IVM: “We hebben in Nederland meer dan 2000 vermijdbare sterfgevallen vanwege verkeerd gebruik van medicijnen. Daar horen middelen als Diclofenac en Naproxen bij. Deze pillen horen niet tussen het maandverband en de bokkenpootjes te staan.” - Gevraagd: schoenmakers, ijsbereiders en hoefsmeden Waar zeker 150.000 werkloze vijftigplussers zoeken naar een baan, roepen vakmensen zoals meubelstoffeerders, lijstenmakers en klussers om goede opleidingen en opvolgers voor hun bedrijf. De twee groepen komen samen bij de Ambachtsacademie. Binnen deze gebouwloze school verzorgen de vakmensen zélf de opleiding. In twee jaar tijd krijgt een leerling de tijd om binnen een bedrijf zich te ontwikkelen tot ambachtelijk ondernemer. De academie wil als eerste 200 oudere werkzoekenden de kans geven. Dinsdag 6 februari opent Wouter Koolmees, minister van Sociale Zaken, de deuren van de school. - Deze vrouwen wachten al meer dan dertien jaar op een zwangerschapsuitkering Jarenlang werd er over geprocedeerd in de rechtszaal: een uitkeringsregeling voor zelfstandige ondernemers die in de periode 2004-2008 in verwachting waren. Ondanks het feit dat Lodewijk Asscher, de toenmalig minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, een regeling trof voor deze groep wachten ruim twintigduizend vrouwen nog altijd op hun geld. Tot grote frustratie van veel vrouwelijke ondernemers. Lidwien Jansen is een van hen en zij begrijpt niet waarom het zo lang moet duren voor er nu eindelijk een uitvoeringsmaatregel komt. Ze besloot daarom deze Facebookpagina (“20.000 zwangere ZZP'ers zijn het wachten beu”) op te richten.  - Openbaar Ministerie wil afrekenen met Holleeder-mythe Het Openbaar Ministerie hoopt met het megaproces tegen Willem Holleeder voorgoed af te rekenen met de mythe rond de topcrimineel. Tijdens de eerste zitting schetst het Openbaar Ministerie hoe Willem Holleeder na zijn vrijlating in 2012 aan zijn imago schaafde van ‘knuffelcrimineel’. Van BN’ers die met hem op de foto willen tot een eerst bejubeld en daarna verguisde aflevering van Collegetour. Een getuige in het dossier noemde hem ‘naast kaas, het meest bekende product van Nederland’. - Transgendergrap René van der Gijp valt slecht: sponsoren nemen afstand Het tv-programma Voetbal Inside (VI) ligt flink onder vuur om de transgendergrap van René van der Gijp. Homorechtenorganisaties, politieke partijen en sponsoren nemen nadrukkelijk afstand van de uitspraken van de VI-presentator. Afgelopen vrijdag persifleerde presentator René van der Gijp de Vlaamse VTM-verslaggever Bo Van Spilbeeck, die sinds vorige week door het leven gaat als vrouw. Van der Gijp zat met een blonde pruik aan tafel en zei voortaan ‘Renate’ te willen heten. Collega Johan Derksen verklaarde op zijn beurt transgenderpersonen ‘vreemd’ te vinden. “We moeten niet doen alsof dit normaal is.". De grap leidt tot grote woede bij homorechtenorganisaties, sponsoren en politieke partijen.

Vr 2 februari 2018 | 20:29 Voetbal Inside

02/02 - Sportpraatprogramma, Seizoen 7 Aflevering 5 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Ma 29 januari 2018 | 20:28 Voetbal Inside

29/01 - Sportpraatprogramma, Seizoen 7 Aflevering 4 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Vr 26 januari 2018 | 20:28 Voetbal Inside

26/01 - Sportpraatprogramma, Seizoen 7 Aflevering 3 Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Ma 22 januari 2018 | 20:29 Voetbal Inside

22/01 - Sportpraatprogramma, Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Er worden wedstrijden, strategieën en prestaties van hoofdrolspelers geanalyseerd. Het is nog niet bekend welke gast er...

Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Er worden wedstrijden, strategieën en prestaties van hoofdrolspelers geanalyseerd. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Vr 19 januari 2018 | 20:29 Voetbal Inside

19/01 - Sportpraatprogramma, Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Er worden wedstrijden, strategieën en prestaties van hoofdrolspelers geanalyseerd. Het is nog niet bekend welke gast er...

Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Er worden wedstrijden, strategieën en prestaties van hoofdrolspelers geanalyseerd. Het is nog niet bekend welke gast er vanavond aanschuift.

Wo 10 januari 2018 | 21:30 Start: Buurman, Wat Doet U Nu?

10/01 - Reportage, Vanaf vanavond zendt RTL 4 iedere woensdag vanaf 21:30 uur twee afleveringen van het Vlaamse programma 'Buurman, wat doet u nu?' uit. In dit programma zoekt presentatrice Cath Luyten bekende...

Vanaf vanavond zendt RTL 4 iedere woensdag vanaf 21:30 uur twee afleveringen van het Vlaamse programma 'Buurman, wat doet u nu?' uit. In dit programma zoekt presentatrice Cath Luyten bekende Nederlanders op. In deze aflevering gaat Cath langs bij de populairste voetbalanalist van Nederland, René van der Gijp. René dribbelt even virtuoos met woorden als met een bal, toen hij nog voetbalde in het shirt van Oranje, PSV of Sporting Lokeren. Hij neemt Cath mee naar de opnames van Voetbal Inside voor de wedstrijd Italië-België. Daar toont hij zich van zijn meest rumoerige en hilarische kant, maar van zodra René met Cath alleen is in zijn huis in Dordrecht, wordt hij een gevoelige, zachte man. Hij vertelt Cath over zijn angstaanvallen en over de dood van de moeder van zijn zoon: "Het geschreew van Nicky die riep dat ze zijn moeder aan het reanimeren waren, dat krijg ik echt nooit meer uit mijn systeem." Om 22:00 uur is nog een aflevering te zien op RTL 4. Hierin gaat Cath op bezoek bij Hans Klok.

Wo 21 februari 2018 | 02:15 The Super League Show: World Club Challenge Special

Highlights from the 2018 World Club Challenge match as the Super League champions Leeds Rhinos travel to Australia to take on Melbourne Storm, in the hopes of garnering a record-equalling fourth victory. In the Super League, Widnes Vikings play their local rivals Warrington Wolves, and Hull Kingston Rovers are at home to Catalans Dragons.

Di 20 februari 2018 | 19:20 UEFA Champions League Magazin

Das Magazin stimmt vor dem Anpfiff auf das Livespiel des Abends ein. Durch kurze Beiträge mit europäisch-gesellschaftlichem Bezug präsentiert das Magazin die Champions League auch als ein europäisches Ereignis mit zahlreichen Facetten.

Di 20 februari 2018 | 09:05 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Di 20 februari 2018 | 05:30 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Di 20 februari 2018 | 01:15 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Ma 19 februari 2018 | 20:30 MOTD Live: Wigan Athletic v Manchester City

Live coverage of the FA Cup fifth-round game between Wigan Athletic and Manchester City.

Ma 19 februari 2018 | 16:45 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Sporting Charleroi - Standard Luik, gespeeld in de Belgische Pro League.Land van herkomst: NL

Ma 19 februari 2018 | 16:30 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Real Betis - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Ma 19 februari 2018 | 16:15 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Atl?tico Madrid - Athletic Club, gespeeld in de Primera DivisionLand van herkomst: NL

Ma 19 februari 2018 | 14:00 NOS Studio Voetbal

Voetbalmagazine met Tom Egbers en gasten Özcan Akyol, Pierre van Hooijdonk en John van den Brom, waarin zij het voetbalweekend nabeschouwen.

Ma 19 februari 2018 | 12:50 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Sporting Charleroi - Standard Luik, gespeeld in de Belgische Pro League.Land van herkomst: NL

Ma 19 februari 2018 | 09:05 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Ma 19 februari 2018 | 00:10 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Sporting Charleroi - Standard Luik, gespeeld in de Belgische Pro League.Land van herkomst: NL

Zo 18 februari 2018 | 22:20 Door het hart van China

Alles wat een stekker heeft, bevat wel een onderdeel dat uit China komt. Met diezelfde explosieve dadendrang wil China nu ook vóór 2050 het Wereldkampioenschap voetbal bereiken. Althans, dat is de missie van president Xi Jinping. Maar is dat haalbaar? Hoewel Ruben nog niet onder de indruk is van het voetbaltalent van China, staat hij uit volle borst met 60.000 fans mee te juichen als Evergrande voor de zevende keer op rij landskampioen wordt. Ook dringt hij door in de Chinese schatkamer van het voetbal, een gigantisch trainingscomplex voor jonge talenten.

Zo 18 februari 2018 | 22:05 NOS Studio Voetbal

Voetbalmagazine met Tom Egbers en gasten Özcan Akyol, Pierre van Hooijdonk en John van den Brom, waarin zij het voetbalweekend nabeschouwen.

Zo 18 februari 2018 | 20:15 Door het hart van China

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Reisdocumentairereeks (2018) met fotograaf en Chinakenner Ruben Terlou: De fabriek van de wereld: Alles wat een stekker heeft, bevat wel een onderdeel dat uit China komt. Met diezelfde explosieve dadendrang wil China nu ook vóór 2050 het wereldkampioenschap voetbal bereiken. Althans, dat is de missie van president Xi Jinping. Maar is dat haalbaar? Hoewel Ruben Terlou nog niet onder de indruk is van het voetbaltalent van China, staat hij uit volle borst met 60.000 fans mee te juichen als Evergrande voor de zevende keer op rij landskampioen wordt. Ook dringt hij door in de Chinese schatkamer van het voetbal, een gigantisch trainingscomplex voor jonge talenten.

Zo 18 februari 2018 | 18:40 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Alav?s - Deportivo La Coru?a, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Zo 18 februari 2018 | 18:30 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Las Palmas - Sevilla FC, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Zo 18 februari 2018 | 18:15 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd M?laga CF - Valencia CF, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Zo 18 februari 2018 | 18:00 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Eibar - FC Barcelona, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Zo 18 februari 2018 | 18:00 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Zo 18 februari 2018 | 17:30 Mees Kees langs de lijn IMDb: 6.3

18/02 - IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en...

Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

Zo 18 februari 2018 | 17:10 ZDF SPORTreportage

Fußball-Experte: Holger Stanislawski Analyse des 23. Bundesliga-Spieltages Fußball-Story Aktuelle Reportage Olympische Winterspiele Zusammenfassung aus Pyeongchang Leichtathletik: Hallenmeisterschaften Aktueller Bericht aus Dortmund Extremsport: Newall Hunter Der Abenteurer im Porträt

Zo 18 februari 2018 | 16:35 MOTD Live: Rochdale v Tottenham Hotspur

Live coverage of Rochdale v Tottenham Hotspur in the fifth round of the FA Cup.

Zo 18 februari 2018 | 15:35 Achtste groepers huilen niet IMDb: 7.5

18/02 - IMDB * 7.5 - Drama, Nederlands familiedrama: De stoere Akkie is helemaal wild van voetbal, ook al vinden de jongens in haar klas dit maar niets voor meisjes. Wanneer ze leukemie blijkt te hebben, leeft heel groep acht van juf Ina met haar mee. Ondanks al het verdriet behoudt Akkie haar gevoel voor humor en kan ze het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Of het nu gaat om de afscheidsavond, het schoolvoetbaltoernooi of het plan om de juf aan een nieuwe man te helpen.

Nederlands familiedrama: De stoere Akkie is helemaal wild van voetbal, ook al vinden de jongens in haar klas dit maar niets voor meisjes. Wanneer ze leukemie blijkt te hebben, leeft heel groep acht van juf Ina met haar mee. Ondanks al het verdriet behoudt Akkie haar gevoel voor humor en kan ze het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Of het nu gaat om de afscheidsavond, het schoolvoetbaltoernooi of het plan om de juf aan een nieuwe man te helpen.

Zo 18 februari 2018 | 13:45 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Eibar - FC Barcelona, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Zo 18 februari 2018 | 13:35 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Alav?s - Deportivo La Coru?a, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Zo 18 februari 2018 | 13:25 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Las Palmas - Sevilla FC, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Zo 18 februari 2018 | 08:55 MOTD: FA Cup Highlights

Highlights from the day's games in the FA Cup fifth round.

Zo 18 februari 2018 | 01:10 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Alav?s - Deportivo La Coru?a, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Za 17 februari 2018 | 23:30 MOTD: FA Cup Highlights

Highlights from the day's games in the FA Cup fifth round.

Za 17 februari 2018 | 23:05 das aktuelle sportstudio

"das aktuelle sportstudio" berichtet von den Spielen der 1. Bundesliga, zeigt Ausschnitte des Abendspiels als Free-TV-Premiere und den Sport des Tages. Nicht fehlen darf die Torwand. Hintergründig und informativ: Die Moderatoren talken mit Top-Sportlern, Newcomern und Weltstars, die sich auch an der Torwand beweisen müssen. Sechs Treffer hat noch keiner geschafft. In mehr als 50 Jahren nicht.

Za 17 februari 2018 | 20:05 Vice World of Sports

Documentaireserie. In Montana bestaat het leven uit landbouw en voetbal. Als boerderijen en mensen verdwijnen, moeten twee scholen hun krachten bundelen. Eén team geeft hoop aan twee vervallen steden.

Za 17 februari 2018 | 18:30 Sportschau

Fußball-Bundesliga

Za 17 februari 2018 | 18:00 Sportschau

3. Liga

Za 17 februari 2018 | 17:30 Final Score

Jason Mohammad presents results and reports from the day's football fixtures, including the FA Cup fifth round, with news of all of the goals as they go in.

Za 17 februari 2018 | 15:40 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit het Philips stadion en vanaf De Herdgang over de 23-voudige landskampioen: PSV. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Za 17 februari 2018 | 14:55 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Za 17 februari 2018 | 14:15 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Za 17 februari 2018 | 13:00 Football Focus

Dan Walker visits one of the clubs in action in the FA Cup fifth round. As well as exploring behind the scenes, Dan is joined by a host of guests as he previews the weekend's games.

Za 17 februari 2018 | 09:00 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Za 17 februari 2018 | 01:25 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Vr 16 februari 2018 | 23:25 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Vr 16 februari 2018 | 22:00 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vr 16 februari 2018 | 21:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 16 februari 2018 | 20:00 Voetbal op Vrijdag Schakelshow

Voetbal op Vrijdag

Vr 16 februari 2018 | 19:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 16 februari 2018 | 17:30 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd FC Barcelona - Getafe, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Do 15 februari 2018 | 23:26 UEFA Europa League Samenvattingen

Seizoen 17 - Aflevering 1 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League

Do 15 februari 2018 | 22:58 UEFA Europa League Nabeschouwing

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nabeschouwing op een gespeelde wedstrijd in de UEFA Europa League

Do 15 februari 2018 | 20:40 Sporza: UEFA Europa League

Aflevering 1 - Verslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League: Rechtstreeks verslag van Napoli - Leipzig (16de finales, heenwedstrijd). Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Ruben Van Gucht. Studiogasten: Gert Verheyen en Wesley Sonck.

Do 15 februari 2018 | 18:29 UEFA Europa League Voorbeschouwing

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Voorbeschouwing op een wedstrijd uit de UEFA Europa League

Do 15 februari 2018 | 14:00 De speelgoeddokter

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Amerikaanse animatieserie: Lekke stuiter: Doc en haar vrienden helpen Stuiter, een voetbal, over zijn angst voor naalden heen.

Do 15 februari 2018 | 09:00 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Do 15 februari 2018 | 05:30 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Do 15 februari 2018 | 00:30 Sportschau

Pressetext zu: "Ohne Gewehr - Leben nach dem Biathlon" Die Autoren Christoph Nahr und Boris Poscharsky berichten Winter für Winter vom Biathlon-Weltcup und den Weltmeisterschaften. Durch die langjährige Zusammenarbeit mit den Biathleten haben sie einen sehr engen Zugang zu den Sportlern aufgebaut. Gemeinsam mit Biathlon-Moderator Michael Antwerpes besuchen sie drei Biathlon-Legenden zu Hause. Sie treffen Uschi Disl, Andrea Henkel und Andreas Birnbacher. Insgesamt gewannen die drei vier olympische Goldmedaillen und 16-mal WM-Gold! Michael Antwerpes trifft die drei ehemaligen Biathleten in ihrem neuen Leben abseits der großen Biathlon-Arenen. Alle drei sind „ausgewandert“ und haben nach der erfolgreichen sportlichen Karriere ihr neues Glück gefunden. Leben statt Gold – im Film erzählen Disl, Birnbacher und Henkel von ihren neuen, beruflichen Projekten, über Träume und Ängste, und sie nehmen uns mit in ihr neues Reich. Der Film begleitet Michael Antwerpes von Deutschland über Amerika und weiter nach Schweden. Eingefangen werden für diesen Film sehr exklusive und private Aufnahmen aus dem Leben der drei Biathlon-Stars. Redaktion: Jana Paßkönig (rbb)

Wo 14 februari 2018 | 19:20 UEFA Champions League Magazin

Das Magazin stimmt vor dem Anpfiff auf das Livespiel des Abends ein und bietet einen Rückblick auf ein Champions-League-Spiel vom Vortag. Durch kurze Beiträge mit europäisch-gesellschaftlichem Bezug präsentiert das Magazin die Champions League auch als ein europäisches Ereignis mit zahlreichen Facetten.

Wo 14 februari 2018 | 01:00 Een Bijzonder Jaar - 1978

1978. De gijzelingsactie op het provinciehuis te Assen, het WK voetbal in Argentinië en de eerste skateboardbaan werd geopend.

Di 13 februari 2018 | 09:40 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Villarreal CF - Alav?s, gespeeld in de Premier League.Land van herkomst: NL

Di 13 februari 2018 | 09:25 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Real Madrid - Real Sociedad, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Di 13 februari 2018 | 09:20 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Di 13 februari 2018 | 05:30 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Di 13 februari 2018 | 01:40 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Di 13 februari 2018 | 00:45 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Ma 12 februari 2018 | 17:00 Een Bijzonder Jaar - 1978

1978. De gijzelingsactie op het provinciehuis te Assen, het WK voetbal in Argentinië en de eerste skateboardbaan werd geopend.

Ma 12 februari 2018 | 14:00 NOS Studio Voetbal

Aflevering 4 - Voetbalmagazine met Tom Egbers. Te gast zijn Arno Vermeulen, Gertjan Verbeek en Kees Jansma.

Ma 12 februari 2018 | 12:20 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Newcastle United - Manchester United, gespeeld in de Premier League.Land van herkomst: NL

Ma 12 februari 2018 | 05:00 Een Bijzonder Jaar - 1978

1978. De gijzelingsactie op het provinciehuis te Assen, het WK voetbal in Argentinië en de eerste skateboardbaan werd geopend.

Ma 12 februari 2018 | 00:35 The Women's Football Show

The latest highlights and talking points from the women's game.

Zo 11 februari 2018 | 23:30 Match of the Day 2

Mark Chapman introduces highlights from Sunday's three Premier League games. Manchester United and Liverpool were away to Newcastle and Southampton respectively. In the day's early fixture, Huddersfield hosted Bournemouth. There is also a round-up of every goal and major talking point from Saturday's fixtures.

Zo 11 februari 2018 | 22:00 NOS Studio Voetbal

Aflevering 4 - Voetbalmagazine met Tom Egbers. Te gast zijn Arno Vermeulen, Gertjan Verbeek en Kees Jansma.

Zo 11 februari 2018 | 20:19 FC Rijnmond - 11 februari 2018

FC Rijnmond is dé regionale voetbaltalkshow! Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentator Etienne Verhoeff om het voetbal in de regio te bespreken.

Zo 11 februari 2018 | 18:00 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Zo 11 februari 2018 | 12:05 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Arsenal, gespeeld in de Premier League.Land van herkomst: NL

Zo 11 februari 2018 | 11:55 Voetbal samenvatting

Rechtstreeks verslag/Verslag Samenvatting van de wedstrijd M?laga CF - Atl?tico Madrid, gespeeld in de Primera Division.Land van herkomst: NL

Zo 11 februari 2018 | 08:50 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Zo 11 februari 2018 | 08:35 Match of the Day

Gary Lineker introduces highlights from the day's six Premier League games, including Tottenham's match against Arsenal at Wembley.

Zo 11 februari 2018 | 05:30 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Zo 11 februari 2018 | 01:35 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Za 10 februari 2018 | 23:30 Match of the Day

Gary Lineker introduces highlights from the day's six Premier League games, including Tottenham's match against Arsenal at Wembley. (T) (HD) (Digital Dolby 5.1)

Za 10 februari 2018 | 23:05 das aktuelle sportstudio

"das aktuelle sportstudio" berichtet von den Spielen der 1. Bundesliga, zeigt Ausschnitte des Abendspiels als Free-TV-Premiere und den Sport des Tages. Nicht fehlen darf die Torwand. Hintergründig und informativ: Die Moderatoren talken mit Top-Sportlern, Newcomern und Weltstars, die sich auch an der Torwand beweisen müssen. Sechs Treffer hat noch keiner geschafft. In mehr als 50 Jahren nicht.

Za 10 februari 2018 | 18:30 Sportschau

Fußball-Bundesliga

Za 10 februari 2018 | 18:00 Sportschau

3. Liga

Za 10 februari 2018 | 17:30 Final Score

Jason Mohammad presents the comprehensive results service, with reports and interviews from across the country and expert analysis by the studio guests on the day's top games.

Za 10 februari 2018 | 13:35 Mees Kees langs de lijn IMDb: 6.3

10/02 - IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en...

Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

Za 10 februari 2018 | 13:00 Football Focus

Dan Walker and guests reflect on the latest headlines and preview the weekend's football. The Premier League fixtures include the north London derby between Tottenham and Arsenal, while Manchester City host Leicester.

Vr 9 februari 2018 | 23:30 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Vr 9 februari 2018 | 22:00 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vr 9 februari 2018 | 21:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 9 februari 2018 | 20:00 Voetbal op Vrijdag Schakelshow

Voetbal op Vrijdag

Vr 9 februari 2018 | 19:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 9 februari 2018 | 09:05 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Do 8 februari 2018 | 21:00 Mijn History Moment

In deze reeks staan historische momenten centraal, verteld door mensen die ze van dichtbij beleefden. In 1988 won Nederland het EK voetbal. Hartger Pen herinnert zich dat Nederland even één werd. Dat saamhorigheidsgevoel zal hij nooit vergeten.

Do 8 februari 2018 | 20:30 Sporza: De Cup

Aflevering 1 - Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België: Halve finale (terugwedstrijd): Club Brugge - Standard (verlengingen en strafschoppen mogelijk). Commentaar: Frank Raes. Interviews: Ruben Van Gucht. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Do 8 februari 2018 | 20:00 Voetbal

Verslag Wekelijks voetbalmagazine met nieuws en achtergronden vanuit alle uithoeken van de voetbalwereld.

Do 8 februari 2018 | 13:00 Sportschau

Olympische Winterspiele Pyeongchang 2018

Wo 7 februari 2018 | 23:15 Sportschau Club

Sportschau-Club

Wo 7 februari 2018 | 20:15 Sportschau

DFB-Pokal Viertelfinale

Di 6 februari 2018 | 21:00 MOTD Live: FA Cup Fourth Round Replay

Live coverage of the FA Cup fourth-round replay between Swansea City and Notts County.

Di 6 februari 2018 | 20:15 Sportschau

DFB-Pokal Viertelfinale

Di 6 februari 2018 | 16:10 Voetbal

Verslag Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Di 6 februari 2018 | 15:50 Mijn History Moment

In deze reeks staan historische momenten centraal, verteld door mensen die ze van dichtbij beleefden. In 1988 won Nederland het EK voetbal. Hartger Pen herinnert zich dat Nederland even één werd. Dat saamhorigheidsgevoel zal hij nooit vergeten.

Di 6 februari 2018 | 13:22 Fré houdt van voetbal

Kinderprogramma

Di 6 februari 2018 | 12:45 Voetbal

Verslag Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Di 6 februari 2018 | 01:28 Retourtje Toen - Eerste Brommer, Voetbal en Vakantie

Herinneringen ophalen aan je eerste brommer, voetbal en vakanties van toen.

Di 6 februari 2018 | 01:20 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Ma 5 februari 2018 | 13:20 NOS Studio Voetbal

Vanavond zitten trainer Peter Hyballa, Volkskrant-journalist Willem Vissers en Ron Jans, de technisch manager van FC Groningen, bij presentator Tom Egbers aan tafel om actuele voetbalzaken door te nemen.

Zo 4 februari 2018 | 23:30 Match of the Day 2

Highlights from Sunday's two Premier League matches as Crystal Palace host Newcastle and Tottenham travel to Anfield to face Liverpool.

Zo 4 februari 2018 | 22:40 NOS Studio Voetbal

Vanavond zitten trainer Peter Hyballa, Volkskrant-journalist Willem Vissers en Ron Jans, de technisch manager van FC Groningen, bij presentator Tom Egbers aan tafel om actuele voetbalzaken door te nemen.

Zo 4 februari 2018 | 20:30 VOETBAL: Serie A

Dag 23 Benevento (Italië) - Napoli (Italië)

Zo 4 februari 2018 | 20:19 FC Rijnmond - 4 februari 2018

FC Rijnmond is dé regionale voetbaltalkshow! Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentator Etienne Verhoeff om het voetbal in de regio te bespreken.

Zo 4 februari 2018 | 18:00 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Zo 4 februari 2018 | 17:45 Topdoks

Aflevering 10 - Magazine over het menselijk lichaam: Rachel loopt een dagje mee met een huisarts en ze mag ook een handje helpen. Elbert fietst zijn benen uit z'n lijf om te kijken hoeveel hij zweet en op de Spoedeisende Hulp komt Naomi binnen. Ze is van haar paard gevallen en de dokters gaan haar hoofd bekijken. In het lab laten Rachel en Elbert zien hoe je nieren werken en Elbert boort een gaatje.

Zo 4 februari 2018 | 17:10 ZDF SPORTreportage

Fußball-Experte: Simon Rolfes Analyse des 21. Bundesliga-Spieltages Fußball-Story Aktuelle Reportage Olympische Winterspiele 2018 Vorbericht aus Pyeongchang/Südkorea Wintersport Zusammenfassung vom Tage

Zo 4 februari 2018 | 08:40 Zappsport

Aflevering 8 - Sportprogramma voor kinderen: Voetbal, Lex Uiting: Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.

Zo 4 februari 2018 | 08:35 Match of the Day

Gary Lineker presents highlights of the day's seven games, including Manchester City's clash with Burnley at Turf Moor and Manchester United's match against Huddersfield at Old Trafford.

Za 3 februari 2018 | 23:30 Match of the Day

Gary Lineker presents highlights of the day's seven games, including Manchester City's clash with Burnley at Turf Moor and Manchester United's match against Huddersfield at Old Trafford. (T) (HD) (Digital Dolby 5.1)

Za 3 februari 2018 | 23:00 das aktuelle sportstudio

"das aktuelle sportstudio" berichtet von den Spielen der 1. Bundesliga, zeigt Ausschnitte des Abendspiels als Free-TV-Premiere und den Sport des Tages. Nicht fehlen darf die Torwand. Hintergründig und informativ: Die Moderatoren talken mit Top-Sportlern, Newcomern und Weltstars, die sich auch an der Torwand beweisen müssen. Sechs Treffer hat noch keiner geschafft. In mehr als 50 Jahren nicht.

Za 3 februari 2018 | 18:30 Sportschau

Fußball-Bundesliga

Za 3 februari 2018 | 18:00 Sportschau

3. Liga

Za 3 februari 2018 | 17:30 Final Score

Jason Mohammad presents all the results and reports from Saturday's football fixtures. Leicester City host Swansea, Brighton take on West Ham and Huddersfield Town face Manchester United at Old Trafford for the first time since 1972.

Za 3 februari 2018 | 14:30 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Za 3 februari 2018 | 13:00 Football Focus

Dan Walker and guests preview the weekend's football action, including Burnley against leaders Manchester City and Arsenal hosting Everton in the late kick-off.

Za 3 februari 2018 | 09:30 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Za 3 februari 2018 | 09:00 Voetbal

Verslag Wekelijks voetbalmagazine met nieuws en achtergronden vanuit alle uithoeken van de voetbalwereld.

Za 3 februari 2018 | 08:40 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit het Philips stadion en vanaf De Herdgang over de 23-voudige landskampioen: PSV. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 2 februari 2018 | 23:45 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 2 februari 2018 | 23:35 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Vr 2 februari 2018 | 22:30 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit het Philips stadion en vanaf De Herdgang over de 23-voudige landskampioen: PSV. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 2 februari 2018 | 22:00 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vr 2 februari 2018 | 21:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 2 februari 2018 | 21:30 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 2 februari 2018 | 20:00 Voetbal op Vrijdag Schakelshow

Voetbal op Vrijdag

Vr 2 februari 2018 | 19:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 2 februari 2018 | 17:28 Retourtje Toen - Eerste Brommer, Voetbal en Vakantie

Herinneringen ophalen aan je eerste brommer, voetbal en vakanties van toen.

Do 1 februari 2018 | 23:10 KNVB Beker

Aflevering 12 - Verslag van het Nederlandse bekertoernooi: De samenvattingen van de wedstrijden die gespeeld werden in de KNVB Beker.

Do 1 februari 2018 | 20:00 Voetbal

Verslag Wekelijks voetbalmagazine met nieuws en achtergronden vanuit alle uithoeken van de voetbalwereld.

Wo 31 januari 2018 | 23:45 Match of the Day

Gary Lineker presents highlights of all the midweek Premier League fixtures, which include Liverpool's trip to Huddersfield and Tottenham hosting Manchester United at Wembley.

Wo 31 januari 2018 | 23:00 KNVB Beker

Aflevering 11 - Verslag van het Nederlandse bekertoernooi: De samenvattingen van de wedstrijden die gespeeld werden in de KNVB Beker.

Wo 31 januari 2018 | 19:10 Mees Kees langs de lijn IMDb: 6.3

31/01 - IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en...

Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

Wo 31 januari 2018 | 15:30 Bliksemschutters IMDb: 5.3

31/01 - IMDB * 5.3 - Komedie, Duitse komedie: Moritz is verzot op voetbal, en het gebouwtje van de voetbalvereniging SV Hulstorf, waar zijn vader tevens de trainer van is, is de plaats waar Moritz meestal te vinden is. Hij krijgt het zwaar te verduren wanneer zijn ouders uit elkaar gaan, en hij samen met zijn moeder, die niet van voetbal houdt, moet intrekken bij zijn vervelende opa Rudi. Bij hen in de buurt woont ook de rijkeluiszoon Mark, de ster van de lokale voetbalclub VfB Eichstädt. Mark heeft het echter niet zo op...

Duitse komedie: Moritz is verzot op voetbal, en het gebouwtje van de voetbalvereniging SV Hulstorf, waar zijn vader tevens de trainer van is, is de plaats waar Moritz meestal te vinden is. Hij krijgt het zwaar te verduren wanneer zijn ouders uit elkaar gaan, en hij samen met zijn moeder, die niet van voetbal houdt, moet intrekken bij zijn vervelende opa Rudi. Bij hen in de buurt woont ook de rijkeluiszoon Mark, de ster van de lokale voetbalclub VfB Eichstädt. Mark heeft het echter niet zo op Moritz, maar Moritz maakt al snel veel nieuwe vrienden.

Di 30 januari 2018 | 23:15 KNVB Beker

Aflevering 10 - Verslag van het Nederlandse bekertoernooi: De samenvattingen van de wedstrijden die gespeeld werden in de KNVB Beker.

Di 30 januari 2018 | 17:10 Voetbal

Verslag Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Di 30 januari 2018 | 12:45 Voetbal

Verslag Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Di 30 januari 2018 | 01:15 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Ma 29 januari 2018 | 14:40 Mees Kees langs de lijn IMDb: 6.3

29/01 - IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en...

Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

Ma 29 januari 2018 | 13:25 NOS Studio Voetbal

Voetbalmagazine met Tom Egbers. Pierre van Hooijdonk, Sjoerd Mossou en voormalig Ajax-trainer Frank de Boer zijn te gast. Zij nemen het eredivisieweekend onder de loep.

Ma 29 januari 2018 | 00:05 The Women's Football Show

The latest highlights and talking points from the women's game.

Zo 28 januari 2018 | 23:30 MOTD: FA Cup Highlights

Highlights from Sunday's fixtures in the FA Cup fourth round, featuring Chelsea v Newcastle and Cardiff City v Manchester City.

Zo 28 januari 2018 | 22:40 NOS Studio Voetbal

Voetbalmagazine met Tom Egbers. Pierre van Hooijdonk, Sjoerd Mossou en voormalig Ajax-trainer Frank de Boer zijn te gast. Zij nemen het eredivisieweekend onder de loep.

Zo 28 januari 2018 | 20:19 FC Rijnmond - 28 januari 2018

FC Rijnmond is dé regionale voetbaltalkshow! Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentator Etienne Verhoeff om het voetbal in de regio te bespreken.

Zo 28 januari 2018 | 17:10 ZDF SPORTreportage

Fußball-Experte: Hanno Balitsch Analyse des 20. Bundesliga-Spieltages Fußball-Story Aktuelle Reportage Tennis: Australian Open Zusammenfassung des Finales Wintersport Bericht vom Tage

Zo 28 januari 2018 | 16:35 MOTD Live: Cardiff City v Manchester City

Live coverage of the FA Cup fourth-round game between Cardiff City and Manchester City.

Zo 28 januari 2018 | 08:45 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Zo 28 januari 2018 | 08:30 MOTD: FA Cup Highlights

Highlights from the day's games in the FA Cup fourth round, including Newport v Tottenham, Liverpool v West Brom and Peterborough v Leicester.

Za 27 januari 2018 | 23:30 MOTD: FA Cup Highlights

Highlights from the day's games in the FA Cup fourth round, including Newport v Tottenham, Liverpool v West Brom and Peterborough v Leicester. (T) (HD) (Digital Dolby 5.1)

Za 27 januari 2018 | 23:00 das aktuelle sportstudio

"das aktuelle sportstudio" berichtet von den Spielen der 1. Bundesliga, zeigt Ausschnitte des Abendspiels als Free-TV-Premiere und den Sport des Tages. Nicht fehlen darf die Torwand. Hintergründig und informativ: Die Moderatoren talken mit Top-Sportlern, Newcomern und Weltstars, die sich auch an der Torwand beweisen müssen. Sechs Treffer hat noch keiner geschafft. In mehr als 50 Jahren nicht.

Za 27 januari 2018 | 20:30 VOETBAL: Serie A

Dag 22

Za 27 januari 2018 | 20:08 De TV Kantine

In deze aflevering van De TV Kantine wordt er in de studio van Voetbal Inside gekeken naar diverse fragmenten. Bijvoorbeeld naar een persiflage op het NOS Journaal, met Irene Moors als Annechien Steenhuizen en Carlo Boszhard als verslaggever Ron Fresen. Ook is Carlo te zien als meneer Reimers en Ruben van der Meer als Herman den Blijker. Anna Nooshin, de Braboneger, Esmée van Kampen, Wil Boszhard en Carlo zijn te zien als de cast van 'Stranger Things'. Met 'Linda de Mol' wordt er teruggeblikt op Medisch Centrum West en Carlo is te zien en te horen als John de Bever.

Za 27 januari 2018 | 18:30 Sportschau

Fußball-Bundesliga

Za 27 januari 2018 | 18:00 Sportschau

3. Liga

Za 27 januari 2018 | 17:30 Final Score

Jason Mohammad presents all the results and reports from the day's football fixtures, including the FA Cup fourth round, with news of all of the goals as they go in.

Za 27 januari 2018 | 17:15 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Brazil: Anthony Bourdain reist naar Sao Paolo om de mortadellasandwich te proeven. Daarna verjaagt hij in Bar Desanta zijn kater met 'Poneshapa' en speelt hij voetbal met het barpersoneel.

Za 27 januari 2018 | 14:55 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Za 27 januari 2018 | 13:00 Football Focus

Dan Walker visits one of the clubs in action in the FA Cup fourth round. As well as exploring behind the scenes, Dan is joined by a host of guests as he previews all the weekend's action.

Za 27 januari 2018 | 11:17 Inazuma Eleven

Animatieserie: Power Voetbal

Za 27 januari 2018 | 10:00 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Za 27 januari 2018 | 09:00 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Vr 26 januari 2018 | 23:30 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Vr 26 januari 2018 | 23:05 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 26 januari 2018 | 22:15 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit het Philips stadion en vanaf De Herdgang over de 23-voudige landskampioen: PSV. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 26 januari 2018 | 22:00 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vr 26 januari 2018 | 21:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 26 januari 2018 | 20:30 MOTD Live: Yeovil Town v Manchester United

Live coverage of the FA Cup fourth-round tie between Yeovil Town and Manchester United.

Vr 26 januari 2018 | 20:00 Voetbal op Vrijdag Schakelshow

Voetbal op Vrijdag

Vr 26 januari 2018 | 19:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 26 januari 2018 | 19:45 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 26 januari 2018 | 16:00 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Vr 26 januari 2018 | 09:55 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Do 25 januari 2018 | 19:30 Voetbal

Verslag Wekelijks voetbalmagazine met nieuws en achtergronden vanuit alle uithoeken van de voetbalwereld.

Wo 24 januari 2018 | 14:15 Voetbal

Verslag Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Di 23 januari 2018 | 18:15 Voetbal

Verslag Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Di 23 januari 2018 | 13:00 Voetbal

Verslag Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Di 23 januari 2018 | 01:30 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Ma 22 januari 2018 | 18:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Brazil: Anthony Bourdain reist naar Sao Paolo om de mortadellasandwich te proeven. Daarna verjaagt hij in Bar Desanta zijn kater met 'Poneshapa' en speelt hij voetbal met het barpersoneel.

Ma 22 januari 2018 | 13:25 NOS Studio Voetbal

Voetbalmagazine met Tom Egbers en gasten Kees Jansma, Pierre van Hooijdonk en Arno Vermeulen.

Zo 21 januari 2018 | 23:30 Match of the Day 2

Mark Chapman presents highlights of Tottenham's trip to Southampton. Last season Spurs ran out 4-1 winners courtesy of two goals from Dele Alli, while Southampton's Nathan Redmond was sent off. Plus all of the best action from Saturday's Premier League fixtures.

Zo 21 januari 2018 | 22:40 NOS Studio Voetbal

Voetbalmagazine met Tom Egbers en gasten Kees Jansma, Pierre van Hooijdonk en Arno Vermeulen.

Zo 21 januari 2018 | 21:19 FC Rijnmond

FC Rijnmond is dé regionale voetbaltalkshow! Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentator Etienne Verhoeff om het voetbal in de regio te bespreken.

Zo 21 januari 2018 | 20:30 VOETBAL: Serie A

Dag 21 Inter Milan (Italië) - AS Roma (Italië)

Zo 21 januari 2018 | 20:19 FC Rijnmond

FC Rijnmond is dé regionale voetbaltalkshow! Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentator Etienne Verhoeff om het voetbal in de regio te bespreken.

Zo 21 januari 2018 | 17:45 VOETBAL: Serie A

Dag 21 Cagliari (Italië) - AC Milan (Italië)

Zo 21 januari 2018 | 17:25 Mees Kees langs de lijn IMDb: 6.3

21/01 - IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en...

Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

Zo 21 januari 2018 | 17:10 ZDF SPORTreportage

Fußball-Experte: Holger Stanislawski Analyse des 19. Bundesliga-Spieltages Fußball-Story: Medizinisches Coaching Leistungssteigerung ohne Doping Wintersport Zusammenfassung vom Tage Handball-EM in Kroatien Aktueller Bericht

Zo 21 januari 2018 | 13:15 MOTD2 Extra

Mark Chapman and guests analyse the talking points from Saturday's Premier League games and look ahead to Sunday's fixture between Southampton and Tottenham Hotspur.

Zo 21 januari 2018 | 08:55 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Zo 21 januari 2018 | 08:25 Match of the Day

Gary Lineker presents highlights of eight Premier League matches including title hopefuls Manchester City's clash with Newcastle United, Arsenal's London derby with Crystal Palace and Chelsea's trip to Brighton & Hove Albion.

Za 20 januari 2018 | 23:30 Match of the Day

Gary Lineker presents highlights of eight Premier League matches including title hopefuls Manchester City's clash with Newcastle United, Arsenal's London derby with Crystal Palace and Chelsea's trip to Brighton & Hove Albion. (T) (HD) (Digital Dolby 5.1)

Za 20 januari 2018 | 23:00 das aktuelle sportstudio

"das aktuelle sportstudio" berichtet von den Spielen der 1. Bundesliga, zeigt Ausschnitte des Abendspiels als Free-TV-Premiere und den Sport des Tages. Nicht fehlen darf die Torwand. Hintergründig und informativ: Die Moderatoren talken mit Top-Sportlern, Newcomern und Weltstars, die sich auch an der Torwand beweisen müssen. Sechs Treffer hat noch keiner geschafft. In mehr als 50 Jahren nicht.

Za 20 januari 2018 | 19:40 Mijn History Moment

In deze reeks staan historische momenten centraal, verteld door mensen die ze van dichtbij beleefden. In 1988 won Nederland het EK voetbal. Hartger Pen herinnert zich dat Nederland even één werd. Dat saamhorigheidsgevoel zal hij nooit vergeten.

Za 20 januari 2018 | 18:30 Sportschau

Fußball-Bundesliga

Za 20 januari 2018 | 18:00 Sportschau

3. Liga

Za 20 januari 2018 | 17:30 Final Score

Jason Mohammad presents all the results and reports from the day's football fixtures. Manchester City host Newcastle United, while Burnley face Manchester United.

Za 20 januari 2018 | 14:15 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Za 20 januari 2018 | 13:00 Football Focus

Dan Walker and guests preview the weekend's football action, including champions Chelsea's lunchtime trip to Brighton & Hove Albion and Burnley's clash with Manchester United, while title favourites Manchester City host Newcastle United.

Za 20 januari 2018 | 10:35 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Za 20 januari 2018 | 09:00 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Vr 19 januari 2018 | 23:30 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 19 januari 2018 | 23:20 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Vr 19 januari 2018 | 22:40 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit het Philips stadion en vanaf De Herdgang over de 23-voudige landskampioen: PSV. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 19 januari 2018 | 22:00 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vr 19 januari 2018 | 21:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 19 januari 2018 | 20:10 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 19 januari 2018 | 20:00 Voetbal op Vrijdag Schakelshow

Voetbal op Vrijdag

Vr 19 januari 2018 | 19:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 19 januari 2018 | 19:20 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit het Philips stadion en vanaf De Herdgang over de 23-voudige landskampioen: PSV. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 19 januari 2018 | 16:50 Voetbal

Verslag Wekelijks voetbalmagazine met nieuws en achtergronden vanuit alle uithoeken van de voetbalwereld.

Vr 19 januari 2018 | 09:05 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Do 18 januari 2018 | 20:55 Voetbal

Verslag Wekelijks voetbalmagazine met nieuws en achtergronden vanuit alle uithoeken van de voetbalwereld.

Do 18 januari 2018 | 17:10 Inazuma Eleven

Animatieserie: Power Voetbal

Do 18 januari 2018 | 14:05 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Do 18 januari 2018 | 09:37 Fré houdt van voetbal

Jeugdprogramma

Wo 17 januari 2018 | 18:00 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Wo 17 januari 2018 | 12:55 Voetbal

Verslag Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Wo 17 januari 2018 | 01:50 Voetbal

Verslag Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Di 16 januari 2018 | 14:15 Voetbal

Verslag Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Di 16 januari 2018 | 14:15 Buurman, wat doet u nu?

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humaninterestmagazine waarin Cath Luyten bekende Nederlanders opzoekt: René van der Gijp: Cath gaat langs bij de populairste voetbalanalist van Nederland, René van der Gijp. Voor het eerst in jaren is Oranje er niet bij op het EK voetbal. Precies op de dag dat België tegen Italië speelt, supportert Cath met René voor de Belgen in het hol van de leeuw.

Di 16 januari 2018 | 01:15 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 64 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Ma 15 januari 2018 | 21:05 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Ma 15 januari 2018 | 21:00 Mijn History Moment

In deze reeks staan historische momenten centraal, verteld door mensen die ze van dichtbij beleefden. In 1988 won Nederland het EK voetbal. Hartger Pen herinnert zich dat Nederland even één werd. Dat saamhorigheidsgevoel zal hij nooit vergeten.

Ma 15 januari 2018 | 18:00 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Zo 14 januari 2018 | 23:30 Match of the Day 2

Mark Chapman presents highlights of today's two Premier League matches as Arsenal travel south to take on Bournemouth while Liverpool host Manchester City.

Zo 14 januari 2018 | 18:00 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Zo 14 januari 2018 | 17:10 ZDF SPORTreportage

Fußball-Experte: Simon Rolfes Analyse des 18. Bundesliga-Spieltages Fußball-Story: Junge Talente Sichtung und Förderung junger Spieler Handball-Europameisterschaft Aktueller Bericht

Zo 14 januari 2018 | 13:15 MOTD2 Extra

Mark Chapman and guests analyse the talking points from Saturday's Premier League games and look ahead to Sunday's two fixtures, where Bournemouth host Arsenal and Manchester City make the short trip to Anfield to face Liverpool.

Zo 14 januari 2018 | 08:35 Match of the Day

Gary Lineker introduces Premier League highlights, including Leicester's trip to Stamford Bridge to face Chelsea. Other matches include Huddersfield against West Ham, Crystal Palace versus Burnley, Newcastle against Swansea, Southampton's trip to Watford, West Brom against Brighton and Tottenham versus Everton.

Za 13 januari 2018 | 23:30 Match of the Day

Gary Lineker introduces Premier League highlights, including Leicester's trip to Stamford Bridge to face Chelsea. Other matches include Huddersfield against West Ham, Crystal Palace versus Burnley, Newcastle against Swansea, Southampton's trip to Watford, West Brom against Brighton and Tottenham versus Everton. (T) (HD) (Digital Dolby 5.1)

Za 13 januari 2018 | 23:00 das aktuelle sportstudio

"das aktuelle sportstudio" berichtet von den Spielen der 1. Bundesliga, zeigt Ausschnitte des Abendspiels als Free-TV-Premiere und den Sport des Tages. Nicht fehlen darf die Torwand. Hintergründig und informativ: Die Moderatoren talken mit Top-Sportlern, Newcomern und Weltstars, die sich auch an der Torwand beweisen müssen. Sechs Treffer hat noch keiner geschafft. In mehr als 50 Jahren nicht.

Za 13 januari 2018 | 18:00 Sportschau

Fußball-Bundesliga

Za 13 januari 2018 | 17:56 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Za 13 januari 2018 | 17:00 Final Score

Jason Mohammad presents all the results and reports from the day's football fixtures. The pick of the ties sees Chelsea welcome Leicester City to Stamford Bridge, while Newcastle United face Swansea City and Watford take on Southampton.

Za 13 januari 2018 | 14:12 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Za 13 januari 2018 | 13:00 Football Focus

Dan Walker and guests preview the weekend's football action, including champions Chelsea at home to Leicester City and Tottenham hosting Everton in the late kick-off.

Za 13 januari 2018 | 08:55 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 12 januari 2018 | 23:30 Jupiler League

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League

Vr 12 januari 2018 | 22:40 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 12 januari 2018 | 22:00 Voetbal op Vrijdag Overzicht

Voetbal op Vrijdag Overzicht

Vr 12 januari 2018 | 21:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Vr 12 januari 2018 | 20:10 Voetbal

Verslag Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden.

Vr 12 januari 2018 | 20:00 Voetbal op Vrijdag Schakelshow

Voetbal op Vrijdag

Vr 12 januari 2018 | 19:50 Voetbal op Vrijdag

Voetbal op Vrijdag

Do 11 januari 2018 | 16:01 Buurman, Wat Doet U Nu?

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humaninterestmagazine waarin Cath Luyten bekende Nederlanders opzoekt: René Van Der Gijp: Cath gaat langs bij de populairste voetbalanalist van Nederland, René van der Gijp. Voor het eerst in jaren is Oranje er niet bij op het EK voetbal. Precies op de dag dat België tegen Italië speelt, supportert Cath met René voor de Belgen in het hol van de leeuw.

Ma 8 januari 2018 | 21:20 Mijn History Moment

In deze reeks staan historische momenten centraal, verteld door mensen die ze van dichtbij beleefden. In 1988 won Nederland het EK voetbal. Hartger Pen herinnert zich dat Nederland even één werd. Dat saamhorigheidsgevoel zal hij nooit vergeten.

Ma 8 januari 2018 | 20:00 Match of the Day: FA Cup - 4th Round Draw

Live coverage as the draw for the FA Cup fourth round takes place. The lowest-ranked team at this stage in 2017 were National League side Sutton United, who went on to upset Leeds United and reach the fifth round for the first time in their history.

Ma 8 januari 2018 | 00:30 The Women's Football Show

The latest highlights and talking points from the women's game.

Zo 7 januari 2018 | 23:30 MOTD: FA Cup Highlights

Sunday's highlights from the third round of the FA Cup.

Zo 7 januari 2018 | 19:10 Onze Club: Gymnastiek

Jan-Jaap Corré gaat in 2018 langs bij de meest uiteenlopende sportverenigingen in Zeeland. Dit keer gaat hij turnen. Eens kijken of dit net zo in zijn straatje past als het voetbal...

Zo 7 januari 2018 | 18:00 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Zo 7 januari 2018 | 14:40 MOTD Live: Shrewsbury Town v West Ham United

Live coverage of Shrewsbury Town v West Ham United in the third round of the FA Cup.

Zo 7 januari 2018 | 08:35 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Zo 7 januari 2018 | 08:30 MOTD: FA Cup Highlights

Highlights from the third round of the FA Cup, the stage at which Premier League and Championship sides join the competition.

Za 6 januari 2018 | 23:30 MOTD: FA Cup Highlights

Highlights from the third round of the FA Cup, the stage at which Premier League and Championship sides join the competition. (T) (HD) (Digital Dolby 5.1)

Za 6 januari 2018 | 20:30 VOETBAL: Serie A

Dag 20 Cagliari (Italië) - Juventus (Italië)

Za 6 januari 2018 | 18:00 VOETBAL: Serie A

Dag 20 Roma (Italië) - Atalanta Bergamo (Italië)

Za 6 januari 2018 | 17:00 Final Score

Jason Mohammad presents all the results and reports from the day's football fixtures, including the FA Cup third round, with news of all of the goals as they go in.

Za 6 januari 2018 | 13:45 MOTD Live: Fleetwood Town v Leicester City

Live coverage of Fleetwood Town v Leicester City in the third round of the FA Cup.

Za 6 januari 2018 | 13:15 Football Focus

Dan Walker visits the home of one of the clubs in action in the FA Cup third round. As well as exploring behind the scenes, Dan is joined by a host of guests as he previews the weekend's action.

Za 6 januari 2018 | 09:00 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Vr 5 januari 2018 | 20:30 MOTD Live: Liverpool v Everton

Live coverage of Liverpool v Everton at Anfield in the third round of the FA Cup.

Vr 5 januari 2018 | 14:05 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Do 4 januari 2018 | 21:05 Vice World of Sports

Documentaireserie. In Montana bestaat het leven uit landbouw en voetbal. Als boerderijen en mensen verdwijnen, moeten twee scholen hun krachten bundelen. Eén team geeft hoop aan twee vervallen steden.

Do 4 januari 2018 | 17:40 Mees Kees langs de lijn IMDb: 6.3

04/01 - IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en...

Directrice Dreus wil dat de klas van schoolmeester Kees meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Kees ziek wordt. Terwijl de meester zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen, vervangt Dreus hem als voetbalcoach. Gelukkig kan Mees Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

Do 4 januari 2018 | 10:00 Sportschau

Die Sportsendung des Ersten.

Wo 3 januari 2018 | 20:25 Rene van Meurs - Voor de storm

Met een gedeelte uit zijn programma Voor de storm won René van Meurs overtuigend zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten (2012). Zijn ervaring deed hij op als lid van het toonaangevende comedy collectief Comedytrain. René schrijft voor verschillende radio- en televisieprogramma's. Wat zou dat toch lekker zijn; even helemaal niets. Geen geschreeuw, geen meningen, niet hoeven duwen of trekken. Eerst rustig nadenken, dan praten. Op normaal volume, over zaken die er toe doen. Voetbal, boodschappen doen, Isaac Newton, je afkomst en de invloed hiervan op allerlei, televisiekijken en Nederland bijvoorbeeld. Brandhaarden te over in de wereld maar als je de krant niet openslaat en het journaal weg zapt, dan valt het allemaal reuze mee. Wat fijn dat wij, als beschaafde mensen onder elkaar, vanavond lekker warm binnen zitten. Voor de storm losbarst.

Di 2 januari 2018 | 23:45 Match of the Day

Highlights of the day's four games, including Manchester City v Watford and Swansea v Tottenham, as well as a chance to catch up on Monday's five Premier League fixtures, which included Manchester United's trip to Everton.

Ma 1 januari 2018 | 21:10 Mijn History Moment

In deze reeks staan historische momenten centraal, verteld door mensen die ze van dichtbij beleefden. In 1988 won Nederland het EK voetbal. Hartger Pen herinnert zich dat Nederland even één werd. Dat saamhorigheidsgevoel zal hij nooit vergeten.

Ma 1 januari 2018 | 17:30 Final Score

Jason Mohammad presents all of Monday's football results, along with reports and reaction from the big games, including Liverpool's trip to Burnley.

 Meer
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv