Vanavond op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:25 Nieuw: Homeland seizoen 7 IMDb: 8.4

IMDB * 8.4 - Misdaadserie, Vanaf vanavond is het zevende seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Homeland op tv te ...

Vanaf vanavond is het zevende seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Homeland op tv te zien. De afleveringen van Homeland seizoen 7 zijn iedere zaterdag om 20:20 uur te zien op NPO 3. Carrie Mathison en Franny wonen bij Maggie Mathison en haar gezin in Washington DC. Saul Berenson en de federale medewerkers die zijn gearresteerd na de aanslag op president Elizabeth Keane zitten in de gevangenis. De protesten in het land tegen Keane nemen toe en er wordt een onderzoek ingesteld door de Senaat naar de president en haar naaste adviseur David Wellington. Brett O'Keefe is voortvluchtig, maar publiceert nog steeds video's op internet. Lees meer over het nieuwe seizoen van Homeland op gids.tv/1625/homeland.

Morgen | 20:25 Billy

Morgen - Film, In de reeks Telefilms van NPO 3 is vanavond de tv première van de film Billy te zien. Billy is het regiedebuut van cabaretier en acteur Theo Maassen. Het regiedebuut van Theo Maassen is hoe kan het ook anders een komedie en gaat over ...

In de reeks Telefilms van NPO 3 is vanavond de tv-première van de film Billy te zien. Billy is het regiedebuut van cabaretier en acteur Theo Maassen. Het regiedebuut van Theo Maassen is - hoe kan het ook anders - een komedie en gaat over de beroemde buikspreker Gerard de Groot en zijn immens populaire pop Billy. Het duo komt in een diepe relatiecrisis terecht wanneer Gerard verliefd wordt op zijn zorgzame nieuwe buurvrouw, de verpleegkundige Merel, en Billy op de supersexy voetbalvrouw Belinda de Chatinier.

Vandaag | 20:40 Terug: Silent Witness IMDb: 7.8

IMDB * 7.8 - Misdaadserie, Vanavond start Silent Witness seizoen 18 op Canvas. De Britse harde misdaadreeks over een ...

Vanavond start Silent Witness seizoen 18 op Canvas. De Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven, is wekelijks op zaterdag om 20:40 uur te zien op Canvas. Het achttiende seizoen van deze populaire Britse fictieserie bestaat uit vijf afleveringen. In deze afleveringen onderzoekt het team respectievelijk de moorden van een sluipschutter, een sterfgeval in de Londense metro, de moord van een vermeende pedofiel, een schietpartij waarbij een Oekraïense vrouw sterft en de dood van een politie-agent in Essex. Wanneer in de eerste aflevering drie mensen worden doodgeschoten in een tankstation, verdwijnt het persoonlijke conflict tussen inspecteur Jane De Freitas en hoofdinspecteur Robert Drake even naar de achtergrond. Nikki en Jack stellen vast dat de slachtoffers vanop afstand werden neergeschoten: er is dus een scherpschutter aan het werk in Londen. Ze combineren ballistiek, wondpathologie en de expertise van Jane om de lijst met verdachten korter te maken. Jane kropt haar woede op en gaat samen met haar team op zoek naar een moordenaar die erg willekeurig te werk lijkt te gaan.

Vandaag | 17:10 Terug: De Nieuwe Maan

Magazine, Vanaf vanavond is de Nieuwe Maan weer terug met een nieuwe reeks, op de zaterdagmiddag om 17:10 uur op NPO 2. ...

Vanaf vanavond is de Nieuwe Maan weer terug met een nieuwe reeks, op de zaterdagmiddag om 17:10 uur op NPO 2. De talkshow wordt dit voorjaar gepresenteerd door Naeeda Aurangzeb, die daarmee tijdelijk terugkeert op 'het oude nest'. De in Pakistan geboren Naeeda kwam op haar derde naar Nederland. De afgelopen jaren heeft ze vele radio- en televisieprogramma’s gepresenteerd op NPO Radio 1, NPO Radio 5, Omroep West en NPO 2. Naast haar journalistieke werk is Naeeda al meer dan 20 jaar actief op thema's als vrede, dialoog en het zelfbeschikkingsrecht van vrouwen en mannen. De NTR is blij dat Naeeda, met haar jarenlange ervaring, De Nieuwe Maan komt versterken.

Wo 28 maart 2018 | 21:20 Terug: Endeavour Morse IMDb: 8.6

28/03 - IMDB * 8.6 - Misdaadserie, Vanavond start het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse. De ...

Vanavond start het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse. De serie uit 2017 bestaat uit vier afleveringen, die de komende woensdagen om 21:20 uur te zien zijn op NPO 1. Endeavour heeft het moeilijk met het plotse vertrek van Joan Thursday en vermoedt dat hij gedwarsboomd wordt door zijn collega's. Hij stort zich dan maar vol overgave op een verontrustende moordzaak. Wanneer er kort na elkaar drie verdrinkingsdoden vallen in Oxford en er telkens cryptische boodschappen worden achtergelaten, wordt de jacht geopend op een mogelijke seriemoordenaar. Al snel blijkt dat Endeavour en Thursday hun geschillen zullen moet bijleggen om samen deze ijzingwekkende strijd tegen de klok te winnen.

Wo 28 maart 2018 | 20:25 Nieuw: Ouders uit de kast

28/03 - Informatief programma, In haar nieuwe programma Ouders uit de kast laat Sofie van den Enk zien wat er gebeurt ...

In haar nieuwe programma Ouders uit de kast laat Sofie van den Enk zien wat er gebeurt als in een gezin één van de ouders homoseksueel blijkt te zijn. In deze zesdelige serie, die vanaf vanavond wekelijks om 21:20 uur op NPO 3 wordt uitgezonden, volgt Sofie jongeren waarvan één van de ouders na een jarenlang heterohuwelijk uit de kast is gekomen. We horen hun verhaal, maar ook die van de ouders. Wat betekent het voor de dagelijkse gezinssituatie? Hoe gaan de jongeren om met het feit dat hun vader of moeder ineens een nieuwe partner heeft van dezelfde sekse? Zo vertelt Christa (28) over hoe haar vader en moeder na 36 jaar huwelijk de scheiding in gang zetten en is Sofie erbij als Christa’s moeder gaat verhuizen. Christa ziet hoe close haar ouders nog steeds zijn, maar ziet ook hoe haar vader gaat daten met andere mannen. De vader van Maya (22) en Elise (25) kwam vijf jaar geleden uit de kast. Hoewel Maya en Elise hun homoseksuele vader accepteren hebben ze sterk de behoefte aan antwoorden op een aantal vragen. Mediadirecteur van KRO-NCRV Jochem de Jong: "Ouders uit de kast zorgt voor verbinding en begrip tussen mensen. Met dit programma willen we mensen de kans geven hun verhaal te vertellen, ervan te leren en hun blikveld te verbreden." Sofie van den Enk: "Het is heel bijzonder om een programma als Ouders uit de kast te mogen maken. Ik besef me dat de impact voor de gezinnen groot is, ik heb bewondering voor de deelnemende families."

Zo 1 april 2018 | 21:15 Nieuw: Zuidas

01/04 - Dramaserie, Annet Malherbe en Mark Rietman spelen de hoofdrollen in de nieuwe achtdelige dramaserie Zuidas van ...

Annet Malherbe en Mark Rietman spelen de hoofdrollen in de nieuwe achtdelige dramaserie Zuidas van BNNVARA. Ook Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens, Sandra Mattie en nieuwkomers Jouman Fattal en Bram Suijker kruipen in de huid van een groep ambitieuze advocaten op de Amsterdamse Zuidas. Financiële schandalen, handtastelijke cliënten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen; achter de spiegeltorens op de Zuidas speelt zich een wereld af die alleen toegankelijk is voor insiders. Tot nu. Schrijvers Karima Belgacem, Maria Guldenaar (pseudoniem) en Rolinde Hoorntje, bekend als het collectief ZoZuidas, schreven samen met Philip Delmaar (Penoza, Keyzer & De Boer Advocaten) deze serie over het wel en wee in het Nederlandse zakendistrict. De opnames van Zuidas zijn deze week begonnen. De serie is vanaf vanavond wekelijks om 21:15 te zien op NPO 3. Advocaat worden op de prestigieuze Zuidas, daar dromen rechtenstudenten van. Een topsalaris, status, miljoenendeals en ongelimiteerd gin tonics drinken in exclusieve clubs op kosten van kantoor met collega’s die al snel je vrienden worden of meer. De net afgestudeerde rechtenstudent Sabia (Jouman Fattal) zet alles op alles om een plek te bemachtigen en te behouden bij één van de beste advocatenkantoren op de Zuidas, Van de Sande Grinten Meijer (met Annet Malherbe en Mark Rietman als founding partners), kortweg VDSGM. Als jonge ambitieuze advocate krijgt Sabia te maken met een ongekend machtsspel in de statusgevoelige wereld.

Overmorgen | 19:20 Nieuw: Typisch Kleiburg

Overmorgen - Magazine, In de nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch…! staat de flat Kleiburg in Amsterdam ...

In de nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch…! staat de flat Kleiburg in Amsterdam Zuidoost centraal. Een 'wijk' van vijfhonderd woningen, verzameld in één groot flatgebouw. Een paar jaar geleden was deze klassieke honingraatflat in de Bijlmer rijp voor de sloop, maar de verpauperde en leegstaande flat kreeg een tweede leven toen het werd omgedoopt tot Klusflat. De buitenkant werd gerenoveerd en de vijfhonderd flats werden voor een laag bedrag verkocht en casco opgeleverd. Inmiddels woont hier een bonte mix van leeftijden en culturen; allemaal creatieve pioniers die als gezamenlijk doel hebben de flat en de omgeving mooi, kleurrijk en levendig te houden. Typisch Kleiburg! is vanaf vanavond iedere maandag tot en met donderdag rond 19:20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 2. De camera’s van 'Typisch Kleiburg!' volgen drie weken lang de bewoners van Kleiburg. Ze kijken mee in de moderne leefgemeenschap van het Kleiklooster dat niet alleen eigen bier brouwt, maar ook mensen zonder dak boven hun hoofd een kamer biedt. Ook volgen ze Kwame uit Ghana die verantwoordelijk is voor de schoonmaak van de flat. In zijn thuisland was hij een bekende voetballer met als droom ook in Europa door te breken. Dat lukte helaas niet, maar de altijd vrolijke Kwame is er niet minder gelukkig om. Hoe bevalt de gepensioneerde leraar handvaardigheid Diederick de rol van beheerder van het buurthuis in de flat? Wie zijn de twee buurmannen die iedere vrijdagochtend gaan zwemmen in de Gaasperplas, ook als het bijna vriest? En lukt het de 32-jarige sportinstructeur Philip in Kleiburg zijn droom te verwezenlijken?

Di 27 maart 2018 | 20:29 Voetbal Inside: eenmalig op dinsdag

27/03 - Sportpraatprogramma, In verband met de twee oefenwedstrijden van het Nederlands elftal op vrijdag en maandag, ...

In verband met de twee oefenwedstrijden van het Nederlands elftal op vrijdag en maandag, wordt Voetbal Inside eenmalig op dinsdag uitgezonden. De voetbaltalkshow, waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken, is vanavond vanaf 20:30 uur te zien op RTL 7. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp bespreken de oefeninterlands van Nederland tegen Engeland en Portugal. Daarnaast is er genoeg tijd om op hun humoristische wijze alle zin en onzin te bespreken.

Morgen | 20:30 Terug: De 3 wijzen

Morgen - Spelshow, Vanavond start het tweede seizoen van het spelprogramma De 3 wijzen, waarin twee kandidaten moeten ...

Vanavond start het tweede seizoen van het spelprogramma De 3 wijzen, waarin twee kandidaten moeten raden wie van de drie panelleden het juiste antwoord geeft. De andere twee proberen hen immers om de tuin te leiden met verzonnen verhalen. De panelleden zijn Philippe Geubels, Maaike Cafmeyer en Erik Van Looy. De kandidaten zijn Andy (Halle) en Naomi (Olen). Wie vertelt de waarheid en wie tackelt met uitgestreken gezicht de leugendetector? Waarom werd een hypnoseshow op het laatste moment afgelast in Bergen? Kon Philippe op tijd remmen met zijn pas gekochte auto? Wat zeggen de IJslanders als ze gaan slapen? Waarom speelt de justitie-expert van de VRT, Caroline Van den Berghe, piano? En wat gebeurde er met een deel van het geld van de kluisroof in Zedelgem? Naomi, een 18-jarige studente uit Olen, speelt tegen de grappigste postbode van Halle, Andy.

Wo 28 maart 2018 | 20:45 Nieuw: Kasboekje van Nederland

28/03 - Reportage, Kasboekje van Nederland schetst hoe de wereld er uit zag voordat er een grote, machtige financiële ...

Kasboekje van Nederland schetst hoe de wereld er uit zag voordat er een grote, machtige financiële sector was. Voor de Tweede Wereldoorlog deden mensen hun boodschappen vaak op rekening en gingen grote aankopen veelal op afbetaling. Vanaf de jaren vijftig kregen huishoudens meer te besteden en ontstond er vanuit de banken belangstelling voor de huishoudens die voor het eerste geld overhielden aan het einde van de maand. Wat betekende dat voor de maatschappij? Welke effecten hadden automatisering en digitalisering op onze geldzaken?? En wat veranderde er na invoering van de AOW? Maar ook; hoe leerden kinderen vroeger met geld omgaan? Waar liep je tegenaan als je als jongere op jezelf wilde gaan wonen? Hoe gaat dat nu? Door een combinatie van persoonlijke verhalen, bewaard gebleven kasboekjes en aansprekende archiefbeelden komen we veel te weten over de financiële geschiedenis van Nederland. Per aflevering staat één thema centraal dat steeds verbonden wordt met de actualiteit. Via persoonlijke en herkenbare verhalen zien we hoe vroeger én nu huishoudens betalen, sparen, lenen en verzekeren; hoe beheerden we toen en hoe beheren we nu ons kasboekje? Kasboekje van Nederland wordt gepresenteerd door Eric Smit, journalist en hoofdredacteur van het journalistieke platform Follow the Money. De afleveringen zijn vanaf vanavond wekelijks om 20:45 uur te zien op NPO 2.

Di 27 maart 2018 | 00:20 Nieuw: Op weg naar The Passion

Overmorgen - Documentaire, Op de dagen voorafgaand aan The Passion, die traditiegetrouw op Witte Donderdag wordt ...

Op de dagen voorafgaand aan The Passion, die traditiegetrouw op Witte Donderdag wordt uitgezonden, is een driedelige reportage te zien over de totstandkoming van het evenement. De reportage gaat over de voorbereidingen op de achtste editie van The Passion, welke vanuit de Bijlmer wordt uitgezonden. The Passion is een eigentijdse muzikale vertolking van het verhaal over het lijden en sterven van Jezus en wordt live uitgezonden bij EO en KRO-NCRV. De cast bestaat dit jaar uit onder anderen Tommie Christiaan (Jezus), Glennis Grace (Maria), Jeangu Macrooy (Judas), Brainpower/Gertjan Mulder (Petrus) en Arjan Ederveen (Pilatus). Bert van Leeuwen doet verslag van de processie en Noraly Beyer vervult de rol van verteller. De driedelige reportage 'Op weg naar The Passion' wordt vanaf vanavond drie dagen direct na het late NOS Journaal op NPO 1 uitgezonden. EO-presentator Renze loopt mee tijdens de muzikale repetities, ontbeert ijskoude vooropnames in Amsterdam en kijkt mee bij de onthulling van de cast aan het grote publiek en bij talkshow Jinek. In aflevering 1 bereiden de artiesten, band, koorleden en crew zich muzikaal voor. Een creatieve crisis dreigt, maar wordt uiteindelijk toch overwonnen. Tijdens de koor-audities in de Bijlmer wordt de jury verrast door muzikaal talent.

Overmorgen | 21:20 Slot: Dance around the world

Overmorgen - Realityreeks, Vanavond is de zesde en laatste aflevering van het culturele reisprogramma Dance around the ...

Vanavond is de zesde en laatste aflevering van het culturele reisprogramma Dance around the World. Het programma wordt afgesloten in Ierland. Jan Kooijman en Ish Ait Hamou gaan in Ierland de stepdance leren. En niet van de minste: vijfvoudig wereldkampioen David Geany gaat hen klaarstomen voor het optreden. Hiervoor trekken Jan en Ish met een camperbusje dwars door het land en ontmoeten ze bijzondere mensen. Maar deze dans geeft Jan en Ish toch de nodige kopzorgen, want is dit razendsnelle benenwerk wel te leren in 48 uur? In Dance around the World gaan Jan Kooijman en zijn goede vriend Ish Ait Hamou de wereld over om de meest bijzondere dansen te leren. Als voormalig modern danser en voormalig hiphopdanser hebben zij hun strepen in de danswereld wel verdiend, maar kunnen zij zich ook totaal onvoorbereid staande houden in onbekende danswerelden? Door middel van de dans duiken Jan en Ish in de cultuur van het land, met al haar bijzondere en soms bizarre tradities. Uiteindelijk voeren zij de dans samen met de lokale bevolking op en laten ze zien dat dans mensen en culturen kan verbinden.

Di 27 maart 2018 | 21:15 Docu: Gorbachev-Reagan, Duel at the top

27/03 - Geschiedkundige documentaire, Vanavond is de Franse historische documentaire 'Gorbachev Reagan: Duel at the ...

Vanavond is de Franse historische documentaire 'Gorbachev-Reagan: Duel at the top' op Canvas te zien. Toen Gorbatsjov en Reagan elkaar in 1985 voor het eerst ontmoetten, zat het er bovenarms op tussen de VS en de Sovjet-Unie. De twee staten wilden elkaar de loef afsteken en waren absoluut niet van plan om vrede te sluiten, maar dat is uiteindelijk - tegen alle verwachtingen in - toch gebeurd. Het Westen ziet de voormalige Russische leider als een echte held, maar in zijn eigen land wordt hij gezien als een verrader en een slechte leider. Reagan op zijn beurt was voor sommigen 'a good guy', voor anderen een sluwe vos of een oude acteur met weinig verstand. Toch blijven enkele vragen onbeantwoord. Waarom hebben ze voor vrede gekozen en wat waren hun echte intenties?

Ma 2 april 2018 | 20:30 Terug: Van onze centen

02/04 - Magazine, Vanaf vanavond duikt Kees Tol in Van Onze Centen in de verhalen achter de vaak pijnlijke en knullige ...

Vanaf vanavond duikt Kees Tol in Van Onze Centen in de verhalen achter de vaak pijnlijke en knullige verspilling van ons belastinggeld. Van de ruim 160 miljard euro die wij elk jaar met zijn allen in de schatkist stoppen, wordt namelijk niet alles even slim, nuttig en efficiënt besteed. Van Onze Centen is wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. In de vorige reeks kwam in totaal ruim 350 miljoen euro aan verspild overheidsgeld aan het licht. Ook dit seizoen stapelen de bedragen zich weer op: van totaal overbodige bruggen tot kunstwerken die ongewenst zijn en hele dure fouten. Zo is in één van de afleveringen te zien hoe een slapende ambtenaar de bouw van een bejaardenhuis, direct naast een gevaarlijke gascentrale, heeft toegestaan. Nu moet één daarvan verhuisd worden en daarvan worden de kosten nu al op 1,6 miljoen euro geschat. Verder ontdekt Kees dat een gemeente per se een bruggetje (a 250 duizend euro) wil bouwen dat een unieke historische stadsmuur ontsiert. En dat terwijl er zowel aan de linker- als rechterkant op nauwelijks 100 meter al bruggen liggen.

Za 31 maart 2018 | 22:00 Nieuw: Goblin Works Garage

31/03 - Rally Escort, In de nieuwe serie Goblin Works Garage gaan Jimmy de Ville, Helen Stanley en Anthony 'Ant' ...

In de nieuwe serie Goblin Works Garage gaan Jimmy de Ville, Helen Stanley en Anthony 'Ant' Partridge aan de slag om iconische auto’s en motoren te restaureren. Goblin Works Garage is vanaf vanavond elke zaterdag om 22:00 uur te zien bij Discovery. Technicus Jimmy is een echte motor verslaafde, Helen is een gepassioneerd designer met oog voor detail en Ant staat bekend om zijn motorbouwkunsten. Samen hebben de Goblins dan ook de perfecte kwaliteiten om elk voertuig dat zij hun garage binnen rijden te transformeren tot een kunstwerk op wielen. Niet alleen knappen ze de voertuigen op, ze bouwen de klassiekers om tot echte customized racemonsters met een uniek design. In de eerste aflevering koopt Jimmy een uit Zuid-Afrika geïmporteerde, oranje Mark 2 Ford Escort. Hoewel de auto een echte legende is in de autosport, merken Helen en Ant tijdens een testrit dat de wagen niet optimaal presteert. Zo blijkt de rem van de Ford Escort slechter dan verwacht en eindigt de rit tegen een groot blok steen. Kan het team de schade nog repareren of zorgt hun eerste aankoop meteen ook voor verlies?

 Meer
Wat is er op televisie vanavond?

Wat is er op tv vanavond?

Op deze website kun je zien wat er op tv is vanavond, maar ook morgen, overmorgen, volgende week en zelfs wat er gisteren op tv was.

We hebben de volgende snelkoppelingen om te zien wat er vanavond op tv is:

  • Ga naar de homepage van tvgids om te kijken welke redactionele aanraders we hebben gemaakt voor je.
  • Ga naar de films op tv sectie voor de films van vanavond.
  • Ga naar de nu & straks sectie om te zien wat er nu op tv is.
  • Ga naar de primetime pagina om te zien wat er vanavond op tv is.

Vanavond op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 11:30 De wereld draait door: o.a. Rutger Hauer

Overmorgen - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: VR documentaire 'The Last ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - VR-documentaire 'The Last Chair' Zeg Virtual Reality-bril en iedereen denkt meteen aan spektakel als het spelen van levensechte games of achtbaansimulaties. Maar de techniek leent zich voor veel meer; bijvoorbeeld voor een verstilde documentaire. Anke Teunissen en Jessie van Vreden maakten de VR-docu ‘De Stoel van de Laatste Jaren’, waarin we kennis maken met de hoogbejaarde Fred en Egbert, die terugblikken op hun leven. Dankzij de bril kun je echt in hun leefwereld komen, zo kun je bij Egbert plaatsnemen aan de eettafel. De docu gaat nu de wereld over als ‘The Last Chair’. De Engelse voice-over werd ingesproken door niemand minder dan Rutger Hauer! Hij zit aan tafel met de 91-jarige Egbert. - Holleeders advocaat Sander Janssen Sander Jansen schuift aan. Hij voert samen met Robert Malewicz de verdediging van Willem Holleeder. Vandaag werd Astrid Holleeder opnieuw verhoord door de verdediging. Dat liet Willem Holleeder niet onbetuigd, hij kon zich geregeld niet inhouden en praatte door het verhoor heen. Verder besloot de rechtbank dat de nieuwe, door Astrid ingebrachte audio-opnamen niet direct mogen worden afgespeeld in de rechtszaal. De verdediging mag de opnamen eerst beluisteren. - Topper gezocht De Toppers zijn natuurlijk een begrip in Nederland. Bijna 3 miljoen mensen zagen de afgelopen 13 jaar de befaamde concerten in de ArenA. In aanloop naar de aanstaande editie startten de heren een zoektocht naar een vijfde Topper in het programma ‘Topper gezocht’ op SBS. Aan tafel: René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. - Muziek: Michelle David & The Gospel Sessions - 23-3-2018 Het is alweer het derde album van Michelle David & the Gospel Sessions, simpelweg getiteld “The Gospel Sessions Volume III”. Met deze keer iets meer ruimte voor hun funk- en soulkant. De plaat is over een maand verkrijgbaar, maar vanavond spelen ze hun nieuwe single op de DWDD-bühne: Taking It Back! - Comedy: De Partizanen Vanavond weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

Overmorgen | 13:45 RTLLN: o.a. Edwin Evers

Overmorgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Edwin Evers Na 21 ...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Edwin Evers Na 21 jaar over de ochtend te hebben geheerst liet een geëmotioneerde Edwin Evers vanochtend in zijn eigen 538 Evers staat op show weten aan het eind van het jaar te stoppen. Vanavond zit Evers aan tafel bij Humberto om terug te kijken op zijn carrière met alle hoogtepunten, hoofdrolspelers en zijn muzikale favorieten. - René en Danny Froger De ster van Danny Froger is rijzende. Na zijn deelname aan Expeditie Robinson weet iedereen wie hij is en met zijn nieuwe single ‘M’n Alles’ is hij van plan de hitlijsten te bestormen. Zijn liefde voor muziek heeft hij niet van een vreemde en zijn carrière is hij net zoals zijn vader en opa begonnen in het Amsterdamse café Bolle Jan. Vanavond schuift Danny samen met René aan om te vertellen wat hij zoal van zijn grote voorbeeld heeft geleerd. - Marlijn Weerdenburg Marlijn Weerdenburg gaat volgend jaar het theater in met haar eigen soloprogramma Marlijn Zingt. Marlijn droomt al jaren van een eigen soloprogramma en ze heeft al haar Nederlandse muzikale helden aangeschreven met de vraag of ze voor haar een liedje wilde schrijven en zij reageerden enthousiast. Vanavond verklapt ze welke muzikale helden haar hebben geholpen voor haar nieuwe soloprogramma.

Overmorgen | 16:00 Pauw: o.a. Ronald Giphart

Overmorgen - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Ronald Giphart en Kluun Vanavond speelt het ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Ronald Giphart en Kluun Vanavond speelt het Nederlands Elftal tegen Engeland de eerste oefenwedstrijd onder Ronald Koeman. De nieuwe bondscoach heeft het elftal flink opgeschoond. Hoe dat uitpakt, bespreken we met Ronald Giphart en Kluun, schrijvers van het boek ‘Het Eeuwige Gezeik’ over conflicten en drama’s bij Oranje. Zij voorspellen dat ‘we’ in 2022 wereldkampioen worden. Vanavond blijkt of Oranje op koers is.

Do 29 maart 2018 | 20:30 Temptation Island

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Realityshow: Verdriet, onzekerheid maar ook ontluikende liefde sluimeren in de resorts. Het verblijf op 'Temptation Island' maakt heel wat gevoelens los. Het kampvuur van vanavond zal ongetwijfeld weer inslaan als een bom. Want de ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op.

Vr 30 maart 2018 | 11:32 Florrie's Draakjes

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Animatieserie: Oepsiebellen: Het is zover: vanavond is het Grote Bal, met taart, muziek, dansen en de mooiste kandelaar ooit! Maar het noodlot slaat toe: Florrie en Drakenvriendje laten hem in duizend stukjes uiteen vallen. Wat nu? Geen Groot Bal zonder kandelaar!

Zo 1 april 2018 | 22:30 Temptation Island

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Realityshow: Verdriet, onzekerheid maar ook ontluikende liefde sluimeren in de resorts. Het verblijf op 'Temptation Island' maakt heel wat gevoelens los. Het kampvuur van vanavond zal ongetwijfeld weer inslaan als een bom. Want de ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op.

Zo 1 april 2018 | 23:15 Ik sla mijn kind en ben er trots op

Aflevering 12 - Reportage: Hoewel het verboden is om je kind te slaan, gebeurt het in veel gezinnen toch. De helft van de ouders geeft toe weleens een tik uit te delen. Vanavond komen ouders aan het woord die hun kind met liefde slaan.

Wo 4 april 2018 | 00:00 The Graham Norton Show

Seizoen 21 - Aflevering 2 - Britse talkshow: Graham Norton verwelkomt vanavond enkele klinkende namen bij hem in de studio. Acteur en producer Warren Beatty heeft het over zijn nieuwe film 'Rules Don't Apply', comediènne Miranda Hart en actrice Keeley Hawes praten over hun rollen in 'Annie' en 'The Durrells' respectievelijk, en Peter Capaldi bespreekt zijn beslissing om niet terug te keren in 'Doctor Who'. Jennifer Hudson levert de muzikale noot met haar nieuwste single 'Remember Me'.

Do 5 april 2018 | 23:35 The Graham Norton Show

Seizoen 21 - Aflevering 4 - Britse talkshow: Graham Norton verwelkomt vanavond actrice Goldie Hawn en comediènne Amy Schumer, die samen te zien zijn in de actiekomedie 'Snatched Plus'. Acteur John Boyega, bekend als Finn uit 'Star Wars: Episide VII - The Force Awakens', komt praten over zijn rol in het theaterstuk Woyzeck. Lucie Jones verzorgt de muziek met haar nummer 'Never Give Up on You', de Britse inzending voor Eurovisie.

Za 7 april 2018 | 00:15 The Graham Norton Show

Seizoen 21 - Aflevering 5 - Britse talkshow: Graham Norton verwelkomt vanavond filmlegende Diane Keaton, die de hoofdrol vertolkt in het drama 'Hampstead'. Jessica Chastain is ook van de partij om het over haar rol in 'Miss Sloane' te hebben. Kevin Bacon en Michael Fassbender ronden de lijst van gasten af en Gorillaz verzorgt de muziek met 'We Got the Power'.

Vanavond op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:10 De Avonturen van K3

'Varkens in het vliegtuig.' De meisjes testen hun vliegkunsten uit met de game van X. Vooral Klaasje gaat helemaal op in het spel. Voor het optreden van vanavond in Parijs heeft Maxine een luxe-vlucht voor de meisjes geregeld. Wetenschapper John Peter zit ook op de vlucht met zijn nieuwe uitvinding: de Piggy Gusto. Per ongeluk laat John het goedje ontsnappen en iedereen in de cockpit wordt tot een varken omgetoverd.

Morgen | 10:00 The Graham Norton Show

Graham Norton verwelkomt vanavond Dwayne 'The Rock' Johnson, die binnenkort te zien is aan de zijde van Kevin Hart in de actiekomedie 'Central Intelligence'. Jeff Goldblum en Liam Hemsworth zijn ook van de partij om het over hun film 'Independence Day: Resurgence' te hebben. Tom Odell levert de muzikale noot met zijn single 'Magnetised'.

Morgen | 12:15 The Graham Norton Show

Gasten vanavond zijn Hollywoodlegende Meryl Streep en topacteur Hugh Grant (over hun nieuwe film 'Florence Foster Jenkins') en actrice Keeley Hawes, de hoofdrolspeelster van de nieuwe tv-serie 'The Durrells'. Muzikale gasten: Joe & Jake, de Britse Songfestivalinzending, met hun single 'You're Not Alone'.

Morgen | 13:05 The Graham Norton Show

Graham Norton mag vanavond actrice Joan Collins en chef-kok Paul Hollywood op de zitbank verwelkomen. Zij zullen het over hun recente projecten hebben. Ook de rockgroep DNCE is van de partij voor een optreden Ze brengen hun single 'Cake by the Ocean'.

Morgen | 13:50 The Graham Norton Show

Graham Norton krijgt vanavond bezoek van twee komische acteurs die voor wat onderbroekenlol hun hand niet omdraaien. Seth Rogen komt het over zijn hoofdrol in 'Bad Neighbors 2: Sorority Rising' hebben, terwijl Paul Rudd zijn rol als Ant-Man in de superheldenfilm 'Captain America: Civil War' komt toelichten.

Overmorgen | 20:20 The Voice Belgique

'Live 2.' Bij aanvang van deze tweede liveshow heeft elke coach nog vier talenten ter zijn of haar beschikking. Per team wordt één kandidaat vanavond gered door het publiek en één door haar of zijn coach. Voor de twee anderen zit het avontuur erop. De Franse artiest Amir, die furore maakte in 'The Voice France' en ondertussen al twee soloplaten uitbracht, is te gast.

Di 27 maart 2018 | 10:15 The Graham Norton Show

Graham Norton krijgt vanavond acteur Danny DeVito over de vloer. Ook comédienne Miranda Hart, acteur Sam Neill en komiek John Bishop zijn van de partij. Amber Riley verzorgt de muziek met 'And I Am Telling You' uit de musical 'Dreamgirls'.

Di 27 maart 2018 | 20:20 Diables rouges - Belgique / Arabie Saoudite

'Match amical.' In de laatste rechte lijn richting het WK voetbal in Rusland werken de Rode Duivels vanavond in het Koning Boudewijnstadion hun eerste oefenwedstrijd af tegen Saudi-Arabië. Beide landen troffen elkaar nog maar twee keer. De laatste ontmoeting in 2006 won België in eigen huis met 2-1. Het eerste duel, op het WK '94 in de VS, ging verloren met 1-0.

Do 5 april 2018 | 23:35 Sporza: UEFA Europa League magazine

Aflevering 5 - Magazine met samenvattingen van de vanavond gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League: Kwartfinales (heenwedstrijden): Presentatie: Karl Vannieuwkerke.

Vr 6 april 2018 | 19:25 Sporza: UEFA Europa League magazine

Aflevering 5 - Magazine met samenvattingen van de vanavond gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League: Kwartfinales (heenwedstrijden): Presentatie: Karl Vannieuwkerke.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv