Nba op tv (tv-tips)

Ma 28 augustus 2017 | 21:30 Start: Linda's Zomerweek

28/08 - Praatprogramma, Vanaf vanavond gaat Linda de Mol opnieuw openhartige en opzienbarende gesprekken aan in ...

Vanaf vanavond gaat Linda de Mol opnieuw openhartige en opzienbarende gesprekken aan in ‘Linda’s Zomerweek’. Elke dag spreekt Linda met twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen ontvangt ze in de eerste aflevering de meest besproken vrouw van het afgelopen jaar Patricia Paay met presentator Jan Versteegh. De rest van de week zit Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst met actrice Elise Schaap op de bank, cabaretière Claudia de Breij met topturner Epke Zonderland, schrijfster Saskia Noort met cabaretier Najib Amhali en presentatrice Astrid Joosten met Beau van Erven Dorens. De gasten zijn dit jaar openhartig over van alles: hun carrières, hun -in sommige gevallen niet al te leuke- puberteit, de liefde(s) van hun leven, familiebanden, geen onderwerp blijft onbesproken op de bank van Linda. Zanger Wouter Hamel vertolkt dit jaar weer de favoriete liedjes van de gasten.

Di 29 augustus 2017 | 20:30 Nieuw: Mensenkennis

29/08 - Show, Mensenkennis is het nieuwe programma van presentator Winston Gerschtanowitz. In deze gevarieerde en ...

Mensenkennis is het nieuwe programma van presentator Winston Gerschtanowitz. In deze gevarieerde en humoristische spelshow wordt de mensenkennis getest van bekende Nederlanders. Hoe reageren gewone mensen op ongewone situaties? Sociale dilemma's, psychologische experimenten, grappige candidfilmpjes, wonderlijke interviews en confrontaties op straat en illustere gasten in de studio. Mensenkennis is vanaf vanavond wekelijks te zien bij SBS6. Wanneer grijpen omstanders in als een vader zijn zoon in het openbaar afblaft. Ben je bereid om mee te liegen met een overspelige echtgenoot? Wat doe je als een volstrekt vreemde vraagt of hij even bij je onder de douche mag? Geef je een puber van 13 jaar een vuurtje voor een sigaret? Wie is de echte klassieke zangeres en zijn kleuters bereid om hun lievelings-kado af te staan aan een klasgenootje? Deze en talloze andere dilemma’s worden voorgelegd aan de bekende Nederlanders. Onder andere Irene Moors, Richard Groenendijk, Nick Schilder, Timor Steffens en Ellen Hoog gaan met elkaar de strijd aan. Aan hen de uitdagende taak om aan te tonen over hoeveel mensenkennis zij beschikken. Iedere week gaan andere BN-ers in de studio met elkaar de strijd aan voor de titel van beste "mensenkenner" van Nederland.

Vandaag | 16:00 Jinek: o.a. Victor Mids

Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Het programma ‘Mindf*ck’ van Victor Mids mogelijk ...

Vanavond onder andere in Jinek: - Het programma ‘Mindf*ck’ van Victor Mids mogelijk beste tv-programma van het jaar Het programma ‘Mindf*ck’ was dit TV-seizoen één van de grootste hits. Het maakte de overstap naar de zaterdagavond van NPO 1 en wist wekelijks meer dan twee miljoen kijkers te vermaken. Sinds deze week staat Mindf*ck op de longlist van de Gouden Televizier-Ring verkiezing en maakt dus kans om verkozen te worden tot beste TV-programma van dit jaar! En met een show in Duitsland en een boek dat meer dan 100.000 keer over de toonbank is gegaan reiken de ambities van Victor Mids inmiddels veel verder. Hij komt hier vanavond alles over vertellen bij Jinek. - Jort Kelder brengt een ode aan Johan de Witt De leiders van VVD, CDA, C66 en ChristenUnie onderhandelen hier al weken over de vorming van een nieuw kabinet: het voormalige woonhuis van Johan de Witt. Sommigen noemen hem de grootste staatsman die Nederland ooit heeft gekend. Zondag is het precies 345 jaar geleden dat Johan en zijn broer op gruwelijke wijze werden gelyncht door een woedende Haagse volksmeute. Jort Kelder komt bij Jinek uitleggen wie deze historische held was, wat hem tot zo’n groot staatsman maakte en wat zijn betekenis is voor de huidige tijd. - Regisseur Roel Reine leeft ‘the American Dream’ Op de bonnefooi naar Hollywood om vervolgens een veelgevraagd regisseur te worden: Roel Reine leefde deze American Dream. Hij regisseerde aan de lopende band Amerikaanse films en werd zelfs door de bedenker van Spiderman en X-Men gevraagd om de serie ‘Inhumans’ te regisseren. Vanavond is Reine te gast bij Jinek om te praten over deze comic-serie en over zijn nieuwe Nederlandse megaproject: ‘Redbad’. - We bespreken de politieke week met Joost Vullings en Xander van der Wulp Het was de week waarin voor het eerst veel nieuws uit de formatie lekte. Van medisch-ethische thema’s tot het Wilhelmus en meervoudig ouderschap. Ondertussen was het ook de week waarin Europa opnieuw werd opgeschrikt door een grote terroristische aanslag in Barcelona. We bespreken de politieke week met politiek verslaggevers van de NOS Joost Vulling en Xander van der Wulp.

Je vindt hier de programma's van Nba op tv We hebben de volgende programma's voor Nba Start: Linda's Zomerweek: 28/08 - Praatprogramma, het op Vanaf vanavond gaat uit Linda de Mol opnieuw de openhartige en met opzienbarende gesprekken aan met in. Nieuw: Mensenkennis: 29/08 - Show, het Mensenkennis is het naar nieuwe programma de van presentator Winston Gerschtanowitz. naar In deze gevarieerde de tijdens en. Jinek: o.a. Victor Mids: Praatprogramma op tv over de het actualiteit, Vanavond onder tijdens andere in Jinek: Het op tv programma ‘Mindf*ck’ van van Victor Mids naar mogelijk. Bumba: Kids/jeugd, Kids van 0 - tijdens 6, Bumba tijdens is een ietwat ondeugende, maar altijd naar vrolijke clown, het die op tv in een circus vol klank in en. ARTE Reportage: * in Frankreich: Zurück een nach Calais Der "Dschungel" von een Calais ist een gar nicht van verschwunden, erzählen sich die in Migranten. Helden wie Ihr: In op tv Folge drei geht es für op Simone Sombecki an op die Nordsee, um een op tv hier Tierschützer Jan Gerdes van in einem ganz de besonderen. Ice Age (OV): Film, Aan het van van begin van de ijstijd raakt mensenbaby met Roshan gescheiden een van in zijn stam. In een wereld uit vol wonderlijke de gevaren, is op tv het aan Manfred de wollige naar mammoet, Diego de sabeltandtijger naar en Sid de naar reuze luiaard op om te zorgen dat naar het kind met weer een veilig. Bargain Hunt: Amusement, uit Lifestyle, Anita Manning en haar met team zijn naar op de renbaan het van van Wetherby. De rode en blauwe het teams van strijden. Brugklas: De eerste op tv scripted reality jeugdserie naar in naar Nederland, waarin een vaste groep leerlingen een van gevolgd wordt tijdens het op eerste. Modern Family: Comedy, in Cam gaat aan een sapkuur naar door beginnen. Mitch weet hoe onuitstaanbaar Cam door is als ie van honger heeft en een uit besluit daarom.

Nba op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:30 Helemaal het einde!

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen verhuizen naar Chili: An en Karel, de nieuwe bewoners van het huis van de familie Pos, settelen zich op La Sirena. Bij de familie Van Wichen timmert Addy vrolijk verder aan zijn droomhuis, terwijl de familie Van Kooij tot rust komt op vakantie. En in Santiago probeert Ilona Pos te integreren door mee te doen met een openbare zumbales in het park.

Morgen | 07:38 Kiwi & Strit

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Deense animatieserie: Sunbath: Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.

Nba op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:00 Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In hun circus beleven Bumba en de anderen korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. Bumba en zijn vriendjes bedienen zich van een geheel eigen, onbestaande taal, het Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt mensentaal. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Vandaag | 06:15 ARTE Reportage

* Frankreich: Zurück nach Calais Der "Dschungel" von Calais ist gar nicht verschwunden, erzählen sich die Migranten untereinander… Und sie haben Recht. Nach der Räumung im Oktober vergangenen Jahres kommen die Migranten wieder zurück in die Hafenstadt am Kanal: Täglich Dutzende sind es, viele unter ihnen noch sehr jung. Sie sind ganz auf sich allein gestellt, denn es gibt in Calais kein Aufnahmezentrum mehr. Sie finden Zuflucht in neuen wilden kleinen Camps, in den Gewerbegebieten, im Wald, bei Leuten, die Mitleid haben. Die Polizei jagt sie, denn die Behörden haben sich entschlossen, ein Signal der Entmutigung an alle zu senden, indem sie versuchen, allen illegalen Einwanderern das Leben schwer zu machen - vergessen sind die Versprechungen nach der Räumung im Oktober, zu helfen und nicht nur zu vertreiben. Migranten haben heute kein Aufenthaltsrecht mehr in Calais. Hunderte Beamte der Sondereinsatzkräfte CRS hindern sie daran, sich irgendwo zur Ruhe zu betten, sich zu waschen oder auch nur zu essen. Seit Februar haben ARTE-Reporter in Calais recherchiert und gefilmt: Sie zeigen eine Wirklichkeit, die nichts zu tun hat mit den offiziellen Verlautbarungen der politisch Verantwortlichen - schockierend für das Land der Menschenrechte … * Libyen: Die Wächter des Erbes In Libyen verteidigen 50 Wächter das Kulturerbe der Menschheit gegen die Plünderer und den IS … Mitten im Chaos Libyens mit seinen zwei rivalisierenden Regierungen, dem IS und den marodierenden Milizen, stehen fünf von der UNESCO zum Erbe der Menschheit erklärte antike Stätten. Eine davon ist Leptis Magna, eine Stadt aus der Römerzeit, 120 Kilometer von Tripolis entfernt: Über 50 Hektar erstreckt sie sich, mit einer Pferderennbahn, einer Basilika und einem Amphitheater, dessen 15.000 Zuschauer über die Bühne hinweg einen atemberaubenden Blick aufs Mittelmeer genießen konnten. Eine Kompanie von 50 Wächtern mit Kalaschnikows über ihren Schultern patrouilliert zum Schutz der alten Bauten, immer auch bereit, den wenigen Touristen etwas über die Geschichte Leptis Magnas zu erzählen. Sie sind stolz darauf, "ihre" antike Stadt zu schützen, wissen aber, das ihre Feinde, der IS, die Milizen und die organisierten Plünderer mächtiger sind als sie es sich wünschten …

Vandaag | 06:20 Helden wie Ihr

In Folge drei geht es für Simone Sombecki an die Nordsee, um hier Tierschützer Jan Gerdes in einem ganz besonderen Altersheim zu überraschen. Jan betreut keine alten Menschen, sondern Rinder. Der ehemalige Milchbauer konnte die konventionelle Tierhaltung irgendwann nicht mehr mit seinem Gewissen vereinbaren. Gemeinsam mit Partnerin Karin Mück entwickelte er die Idee für das tierische Altersheim. Hier muss keine Kuh mehr Milch geben oder Angst vorm Schlachter haben. Nicht nur Rinder, sondern auch Hühner, Enten und Gänse, Schweine, Kaninchen, Pferde, Katzen und Hunde leben auf Hof Butenland. Sie alle machen ganz schön viel Arbeit. Arbeit, die Simone nun für 48 Stunden übernehmen wird. Jan schickt sie in dieser Zeit auf den Flugplatz, den für sein Hobby hat er sonst kaum Zeit. Simone lernt Trecker fahren, füttert, mistet und unterstützt Karin bei der Arbeit auf dem Hof. Vor allen Dingen lernt sie aber ganz viele Rinder kennen: Kuh Manuela, die viele Jahre im Versuchslabor gehalten wurde und nun gemeinsam mit Simone einen weiteren Geburtstag in Freiheit feiern darf. Oder den jungen, zutraulichen Paul, der nur ganz knapp dem Schlachthof entkommen ist. Außerdem entdeckt Simone ihre Liebe zu den neuen Hofbewohnern, den Schweinen Winfried und Eberhard. Vater und Sohn mussten jahrelang in einem Tierversuchslabor leiden. Und noch ein Schwein lernt Simone kennen: Die riesige und immer hungrige Sau Rosa-Mariechen, die ihr einen richtigen Schrecken einjagt! In Hattingen unterstützt Oliver Petszokat zur gleichen Zeit das Team der Wildvogelstation Paasmühle. Vorher überrascht er aber noch Lothar Hagebölling, der fast seine gesamte Freizeit in der Paasmühle verbringt und hier sein technisches Know-how einbringt. Er wird in den Kurzurlaub geschickt. Oli ist nun mittendrin und packt mit an, wenn verletzte Wildvögel versorgt und gepflegt werden, um sie möglichst bald wieder auszuwildern. Eine ganz andere Form von Tierschutzarbeit, denn Kuscheln und Schmusen ist mit den Wildtieren unmöglich und auch gar nicht erwünscht. Was wild ist soll wild bleiben. Mit großem Respekt begegnet Oli den beeindruckenden Vögeln, lernt riesige Eulen und stolze Pfauen kennen und darf sogar einen gesund gepflegten Bussard in die Freiheit entlassen. Und er muss lernen, dass es bei der Fütterung ziemlich blutig zugehen kann. Sorgen macht sich das Team außerdem um einen Reiher, der schwer verletzt zur Paasmühle gebracht wird. Hat er überhaupt noch eine Chance?

Vandaag | 06:30 Ice Age (OV)

Film, Aan het begin van de ijstijd raakt mensenbaby Roshan gescheiden van zijn stam. In een wereld vol wonderlijke gevaren, is het aan Manfred de wollige mammoet, Diego de sabeltandtijger en Sid de reuze luiaard om te zorgen dat het kind weer veilig ...

Aan het begin van de ijstijd raakt mensenbaby Roshan gescheiden van zijn stam. In een wereld vol wonderlijke gevaren, is het aan Manfred de wollige mammoet, Diego de sabeltandtijger en Sid de reuze-luiaard om te zorgen dat het kind weer veilig terechtkomt waar hij hoort.

Vandaag | 07:25 Bargain Hunt

Anita Manning en haar team zijn op de renbaan van Wetherby. De rode en blauwe teams strijden tegen elkaar samen met de experts Charles Hanson en Kate Bliss.

Vandaag | 07:30 Brugklas

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

Vandaag | 07:55 Modern Family

Cam gaat aan een sapkuur beginnen. Mitch weet hoe onuitstaanbaar Cam is als ie honger heeft en besluit daarom ook mee te doen. Phil is helemaal enthousiast over een documentaire over koorddansen en besluit het zelf ook te proberen.

Vandaag | 08:00 Tegenlicht

We worden overspoeld met berichten over de dreiging van opkomende machten als China, India of Rusland. Maar heeft Europa niet een unieke, onverslaanbare kracht? In Tegenlicht Lab belicht Jonathan Holslag de kracht van Smaak en Kwaliteit in tijden van geopolitieke strijd en economische angst. Europa lijkt wel een machteloze kleuter in verdrukking op het economische en militaire speelbord van het grote mensen Risk dat opkomende machten als China, India en Rusland spelen. Europa is verdeeld, bewegingsloos en in zichzelf gekeerd. Maar terwijl wij worden overstroomd met de rommelproducten uit China en ons blauw betalen aan Amerikaanse spelletjes software, koopt de rest van de wereld onze smaak en kwaliteit, of het nu BMW's uit Duitsland, horloges uit Zwitserland, jurken uit Parijs, tasjes uit Italië of super hightech producten uit Eindhoven zijn. Zijn Smaak en Kwaliteit het Europese antwoord in tijden van geopolitieke strijd en economische angst? Kun je met smaak een oorlog winnen? In Tegenlicht Lab bouwt Jonathan Holslag, schrijver van De Kracht van het Paradijs, aan de hand van filmfragmenten en objecten deze gedachten uit tot een nieuw inzicht.

Vandaag | 08:09 Les Salons de Musique: Opus 10

De insteek van ?Les Salons de Musique? is om originele en exclusieve ontmoetingen tussen vooraanstaande muzikanten uit te lokken. Deze ontmoetingen vinden plaats op ongebruikelijke en intieme locaties. De muzikanten delen hun emoties met elkaar en met het publiek: een recept dat onvergetelijke momenten oplevert. De afgelopen vijf jaar heeft pianist Cédric Tiberghien wereldwijd carrière gemaakt. Hij was te zien op ?s werelds grootste concertpodia: de Carnegie Hall in New York, het Kennedy Center in Washington, de Musikverein in Wenen, de Salle Pleyel en het Théâtre des Champs-Elysées in Parijs. Zijn optreden met het National Symphony Orchestra (gevestigd in Washington) onder leiding van Christoph Eschenbach leverde hem louter lovende kritieken op van de Amerikaanse pers. Direct hierna nodigde het Boston Symphony Orchestra hem uit voor een abonnementsserie in het seizoen 2011/2012 en voor een concert in Carnegie Hall. In de daaropvolgende seizoenen speelde hij al Beethovens pianoconcerten met het Orchestre national d'Île-de-France onder leiding van Enrique Mazzola. Ook ging hij op tournee met de symfonieorkesten van Melbourne, Perth, Queensland, Adelaide, Tasmanië en Auckland. Altist Antoine Tamestit speelt op een Stradivarius uit 1672, die aan hem is uitgeleend door de Habisreutinger Foundation. Hij werd geboren in 1979 en was een leerling van Jean Sulem op het Parijse Conservatoire national supérieur de musique et de danse. Later studeerde hij aan Yale onder Jesse Levine en het Tokyo String Quartet en vervolgens onder Tabea Zimmermann in Berlijn. Hij kwam internationaal in de belangstelling te staan nadat hij achtereenvolgens het Concours international d'alto Maurice Vieux (Parijs, 2000) en de Primrose International Viola Competition (Chicago, 2001) had gewonnen.

Vandaag | 09:17 Rijk Verleden - Bouwend Nederland

Film over de herbouw van woningen, winkels en openbare gebouwen in de eerste 7 jaar na Wereldoorlog II. Een eerste begin wordt gemaakt met de fabrieksmatige productie van bouwmaterialen.

Vandaag | 09:20 Friends

De video van hun schoolgala openbaart Monica?s vroegere taille, Rachels vroegere neus en de gevoelens die Ross altijd al voor Rachel heeft gehad. Nummer 100 in de lijst ?100 beste afleveringen aller tijden? in de TV Guide van 28 juni-4 juli 1997.

Vandaag | 09:45 Cake Boss

Seizoen 9 - Aflevering 10 - 25 Years And Counting: Buddy Valastro is een van de beste taartenbakkers van Amerika. Met het team van Carlo's Bakery in New Jersey creëert hij extravagante taarten voor elke feestelijke gelegenheid.

Vandaag | 10:00 Het Beste van Bananasplit

?Het beste van Bananasplit? is een programma van Ralph Inbar, waarin de leukste grappen door de jaren heen zijn verzameld. In deze aflevering ziet u hoe de Nachtwacht van Rembrandt heel kwetsbaar is, een voetbalelftal voor een pijnlijke injectie langs de dokter moet en Bassie van Adriaan door een andere clown in de maling wordt genomen.

Vandaag | 10:15 360° Geo Reportage

Das Department of Land and Natural Resources (DLNR) besteht aus insgesamt zwölf Abteilungen, die sich mit verschiedenen Bereichen des Ressourcenschutzes auf der Inselgruppe Hawaii beschäftigen. Randy Awo ist zum Beispiel Leiter der Naturpolizei auf Maui, der zweitgrößten Insel des Hawaii-Archipels. Jeden Tag kontrollieren er und seine Kollegen illegal ausgelegte Fischernetze, die Einhaltung der Fangzeiten und überprüfen Fanglizenzen sowie Jagdausrüstungen der Wildschweinjäger. Ihre Aufgaben reichen vom Schutz der Grünen Hawaiianischen Meeresschildkröte und ihrer Eier bis zum Einsatz gegen illegalen Marihuana-Anbau. Randys Motivation für seine Arbeit ist die Liebe zu Hawaii, zu den Tieren und Menschen der Inselgruppe. Die Liebe zu dem Lebensgefühl, das die Hawaiianer verkörpern, ihre Gelassenheit, Lebensfreude und tiefe Spiritualität bestärkt ihn in seiner täglichen Arbeit. Randy Awo macht seinen Männern des DLNR, die auch per Jetski oder Motorrad Wilderer und Drogenhändler verfolgen, klar, dass ihr Beruf mit einer großen Verantwortung verbunden ist. Dazu ruft er sie immer wieder am nächtlichen Strand zusammen und schärft ihnen ein: "Erinnert euch bei allem, was ihr tut, an Kuleana." Dieses hawaiianische Wort bedeutet viel mehr als nur ""Verpflichtung"" oder ""Verantwortung"" - es ist eine Lebenseinstellung.

Vandaag | 10:40 Bommetje!

Spelprogramma. Vijf duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken: Bommetje! In de haven van Huizen, die is omgetoverd tot een buitenbadspektakel, strijden vijf teams middels spectaculaire kwalificatiespellen om de zwaarste springer. Want, hoe zwaarder de springer, hoe groter de kans om een zo hoog mogelijke vlucht te maken op het grote blobkussen! Wie is vandaag het snelst, wie komt het hoogst en wie gaat er met de grote Bommetje!-award naar huis? Een sensationeel spel, dat zorgt voor onderscheid tussen de lefgozers en de bangeriken...

Vandaag | 10:55 Australien

Die Wüste im Herzen Australiens ist ihr Reich. Hier leben die größten Beuteltiere der Erde: die Roten Riesenkängurus. Monatelange Trockenheit, glühende Hitze und ein paar trockene Gräser - um unter diesen Bedingungen zu überleben, haben die Beuteltiere sowie viele andere Bewohner der Wüsten Australiens eine besondere Strategie entwickelt. Muskelbepackt und auf kräftigen Hinterbeinen hüpfen die Roten Riesen durchs Outback - tatsächlich eine äußerst energiesparende Methode, sich in der Wüste fortzubewegen. Selbst dann, wenn ein Weibchen Nachwuchs mitschleppt: Gut geschützt verbringt das junge Känguru die ersten Monate in Mutters Beutel. Wie das Leben im Kängurubeutel ist, zeigen eindrucksvolle Aufnahmen direkt aus dessen Inneren. Auch Wellensittiche sind wahre Anpassungskünstler. Zu Hunderttausenden stürmen die leuchtend grünen Minipapageien die wenigen Wasserlöcher im australischen Outback. Das seltene Naturschauspiel findet nur alle paar Jahre statt, wenn die Wüste nach starken Regenfällen grün und fruchtbar ist. In der Masse haben Raubvögel kaum eine Chance, einen einzelnen Vogel zu attackieren. Australien ist nicht nur berühmt für seine Beuteltiere. Auf dem roten Kontinent leben auch viele extrem giftige Tiere. Vor der unscheinbaren Braunschlange sollten sich nicht nur Echsen oder Mäuse in Acht nehmen, auch für Menschen kann ein Biss tödlich enden. Doch den Riesenwaran scheint das Gift der Braunschlange nicht zu interessieren; er wagt es, sie in ihrem Unterschlupf anzugreifen. Zu den Wüstenbewohnern gehören auch die Honigtopfameisen. In guten Zeiten füttern die Arbeiterinnen einige Artgenossen mit süßem Saft, den diese in ihrem Körper speichern. Bewegungslos und prall gefüllt baumeln sie als lebendige Honigtöpfe von der Decke des unterirdischen Ameisenbaus. Wird das Futter knapp, geben die Honigtopfameisen ihre Vorräte wieder ab und bringen den Ameisenstaat auf diese Weise über schlechte Zeiten.

Vandaag | 11:40 True Crime: Forensic Files

Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin wordt ingezoomd op opzienbarende, waargebeurde misdaden en de manier waarop deze worden opgelost.

Vandaag | 11:55 Elefant, Tiger & Co.

Liebe mit Hindernissen: Nach einer langen Zeit der Enthaltsamkeit dürfen sich die Lippenbären Klaus und Ludmilla wieder näher kommen. Während Klaus bereits beim ersten Date Feuer und Flamme ist, kann Ludmilla mit seinen unbeholfenen Annäherungsversuchen gar nichts anfangen. Doch Klaus hat eine Idee, wie er ihr Herz doch noch erobern kann. Besuchte Besucher: Die Totenkopfäffchen bewohnen in der neuen Tropenhalle zwei kleine Inseln. Eine davon teilen sie sich mit den Besuchern. Für die soll die Begegnung ein einmaliges und nachdrückliches Erlebnis sein, kommen sich Mensch und Affe doch sonst nicht so nahe. Manchmal aber sind die Affen alles andere als zuvorkommende Gastgeber. So haben sie schon mal in einen Besucherfinger gebissen - und auch Fotoapparate und Handys sollen auf wundersame Weise verschwunden sein... Besonderer Brennpunkt: das Geländer. Die Affenbande betrachtet es als ihre Rennstrecke. Michael Ernst will nun diese Konfliktzone entschärfen und baut ein spezielles "Affengeländer" über den Köpfen der Besucher. Nehmen die Kletterkünstler den Ausweg an? Hahn im Korb: Auch dem betagten Löwenpärchen Luena und Matadi fehlt es an Abwechslung. Jörg Gräser will den beiden trägen Raubkatzen zu mehr Aktivität verhelfen und hat sich deshalb eine Herausforderung für sie ausgedacht. Vor den wachsamen Blicken der Löwen befestigt er Hühner in Weidenkörben und bringt sie auf die Anlage. Aber wird die ewig hungrige Luena sich von einer leichten Hühnchenmahlzeit animieren lassen? Und wie reagiert Matadi auf die Tatsache, dass er nun nicht mehr der einzige Hahn im Korb ist? In der Ruhe liegt die Kraft: Pedro heißt er und lässt Frauenherzen höher schlagen. Zumindest das von Maria Grüger hat der Gürteltiermann im Sturm erobert. Für ihren kleinen Schützling stellt sie sich sogar freiwillig in die Küche. Ein Menü mit Liebe und Larven soll Pedro die Ankunft in Leipzig schmackhaft machen. Doch bisher verkriecht der sich lieber und schiebt eine ruhige Kugel in seiner Kiste. Maria zieht alle Register. Ob sie ihn für sich gewinnt?

Vandaag | 12:10 True Crime: Forensic Files

Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin wordt ingezoomd op opzienbarende, waargebeurde misdaden en de manier waarop deze worden opgelost.

Vandaag | 12:15 Be Somebody IMDb: 6.1

IMDB * 6.1 - Film, Drama, Superster Jordan Jaye heeft één grote droom: een normaal tienerleven leiden. Op de vlucht voor een horde losgeslagen fans loopt hij de schuchtere Emily tegen het lijf. Ze moet niets van de schijnbaar arrogante popster ...

Superster Jordan Jaye heeft één grote droom: een normaal tienerleven leiden. Op de vlucht voor een horde losgeslagen fans loopt hij de schuchtere Emily tegen het lijf. Ze moet niets van de schijnbaar arrogante popster hebben maar neemt hem toch mee naar haar kleine huis. Daar ontdekt het duo dat ze ondanks zeer verschillende achtergronden toch met dezelfde gevoelens en problemen kampen.

Vandaag | 12:29 Beethoven - Pianoconcert Nr. 2 deel 2

Twee eeuwen lang werd aangenomen dat Ludwig van Beethoven als 23-jarige in 1794 zijn Tweede Pianoconcert componeerde toen hij zijn debuut in Wenen voorbereide en een showstuk nodig had. Het is een hele prestatie om op zo?n jonge leeftijd zo?n concert te kunnen componeren en te spelen. Tijdens zijn eerste openbare concert op 29 maart 1795 stond dit werk inderdaad op het programma. Uit brieven blijkt echter dat een groot deel van het concert, zeker de eerste twee delen, al in 1789 zijn geschreven. Zes jaar nog voor zijn officiële debuut! Hoe indrukwekkend het ook mag zijn, Beethoven zelf was niet onverdeeld enthousiast over dit werk. Door de jaren heen bleef hij het werk veranderen en pas in 1801 gaf hij toestemming om het werk te publiceren, waarbij in een begeleidend schrijven van Beethoven te lezen is: ?Ik zeg niet dat dit een van mijn beste werken is? Maar toch, het zal je zeker geen schande toebrengen als je het publiceert?. Tijdens deze uitzending: het tweede deel.

Vandaag | 13:40 Friends

De video van hun schoolgala openbaart Monica?s vroegere taille, Rachels vroegere neus en de gevoelens die Ross altijd al voor Rachel heeft gehad. Nummer 100 in de lijst ?100 beste afleveringen aller tijden? in de TV Guide van 28 juni-4 juli 1997.

Vandaag | 13:50 Brugklas

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

Vandaag | 14:40 10 Cloverfield Lane IMDb: 7.2

IMDB * 7.2 - Actie, Film, Na een ernstig auto ongeluk wordt een jonge vrouw wakker in een kelder en vreest ze dat ze is ontvoerd. Michelle's 'ontvoerder' blijkt een doomsday prepper genaamd Howard die beweert dat hij haar leven heeft gered en dat er ...

Na een ernstig auto-ongeluk wordt een jonge vrouw wakker in een kelder en vreest ze dat ze is ontvoerd. Michelle's 'ontvoerder' blijkt een doomsday prepper genaamd Howard die beweert dat hij haar leven heeft gered en dat er een verschrikkelijke aanval heeft plaatsgevonden waardoor de wereld onbewoonbaar is geworden. Michelle twijfelt aan zijn bizarre verhaal maar er is nog iemand in de bunker die ook gered is door Howard en zijn beweringen dus beaamt.

Vandaag | 14:52 Het Beste van Bananasplit

?Het beste van Bananasplit? is een programma van Ralph Inbar, waarin de leukste grappen door de jaren heen zijn verzameld. In deze aflevering ziet u hoe de Nachtwacht van Rembrandt heel kwetsbaar is, een voetbalelftal voor een pijnlijke injectie langs de dokter moet en Bassie van Adriaan door een andere clown in de maling wordt genomen.

Vandaag | 17:30 Cake Boss

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Crabs, Communion, and a Comeback Pastry: Buddy Valastro en zijn taartenbakkers zijn terug om weer indrukwekkende taarten te creëren. Kijk mee hoe ze de familieband in stand houden door samen de mooiste creaties te bakken.

Vandaag | 17:35 Die Tricks der Pflanzen

Bei den aktiven Techniken schnappt die Klappfalle wie eine Mausefalle zu, bei der Klebefalle hält ein Sekret das Opfer auf den Blättern. Bei der passiven Fangtechnik geht die Pflanze eine Symbiose mit dem gefangenen Insekt ein. Der in Nordamerika verbreiteten Schlauchpflanze dient die passive Falle beispielsweise als Schutz für die Larven von Mücken, die die ertrunkene Beute der Pflanze zerstückeln, was der Pflanze bei der Verdauung hilft. Die Wirklichkeit scheint selbst die unglaublichsten fleischfressenden Pflanzen aus der Welt der Science-Fiction-Filme zu übertreffen. Die atemberaubenden, mit Zeitraffer fotografierten Bilder offenbaren dem Zuschauer Geheimnisse, die dem bloßen Auge verborgen bleiben.

Vandaag | 17:45 Von Peter bis Putin ? Russlands starke Männer und eine Frau

Sie werden verehrt und gefürchtet, sie haben das Land vom Mittelalter in die Moderne geführt und aus einem rückständigen Agrarstaat eine Weltmacht geformt: Russlands Herrscher. Von Peter dem Großen über Zarin Katharina bis hin zu Josef Stalin und Wladimir Putin zeigt "ZDF-History" die Biografien der Herrscher im Kreml. Was fasziniert die Russen an ihren oft brutalen und despotischen Gebietern? Auffallend ist, dass die herausragenden Machthaber oft brutale Despoten waren, die von der eigenen Bevölkerung einen enormen Blutzoll forderten. Trotzdem wurden und werden sie verehrt. Fast scheint es, als müsse man Russland mit harter Hand regieren, um geliebt zu werden. Wer hingegen Schwäche zeigt, wird weggefegt. Bis heute hat sich daran scheinbar nichts geändert. Viele sagen, wer Russland regiert, muss stark sein und in anderen Dimensionen denken und handeln, als sie dem Westen vertraut sind. Anhand der Biografien seiner großen Herrscher erzählt dieser Film die spannende Geschichte, wie die Zaren und ihre Nachfolger ihr Reich zur Supermacht formten, wie es wieder zerbrach und wo es heute steht. Dabei zieht der Film eine persönliche Bilanz der jeweiligen Regenten und geht mithilfe von Experten der Frage nach, was Peter der Große, Stalin oder Putin gemeinsam haben und was sie von anderen Vertretern ihrer Berufsgruppe unterscheidet, dass sie bis heute so sehr verehrt werden.

Vandaag | 19:19 Mobbed

"Een leraar wil aan een medeleraar, met wie ze het klaslokaal de helft van de dag deelt, kenbaar maken dat ze van hem houdt. "

Vandaag | 20:15 The Big Bang Theory

?Neue Folgen? der zehnten Staffel. Weil Sheldon (Jim Parsons) ihnen auf den Nerv geht, schenken Leonard und Howard ihm einen Trip, auf dem er eine historische Eisenbahn fahren darf. Fortan nervt das Genie nur noch Amy mit seinem Zug-Gerede. Doch die Vorstellung von Sheldon als verschwitztem Lokführer kurbelt Amys Fantasie an.

Vandaag | 20:15 NETZ NATUR

Elefanten machen immer Eindruck. Das bewahrt sie jedoch nicht davor, dass diese größten Landtiere der Erde in ihren natürlichen Lebensräumen vom Aussterben bedroht sind. Der Film folgt den Spuren der Asiatischen Elefanten im Zoo Zürich und im Kaeng Krachan Nationalpark in Thailand. Und eine Schweizer Elefantenspezialistin, die seit vielen Jahren in Sri Lanka Wildelefanten beobachtet, berichtet über ihre Beobachtungen. Während die Elefanten im Zoo einen vielfältigen, von Menschen gestalteten Tag erleben ? Futtersuche nach versteckten Leckerbissen in zahlreichen Nischen der Anlage, Beschäftigungs ? und Trainingsprogramme, Badeplausch und Wanderungen vom einen Teil der Anlage in den nächsten ? halten sich die wilden Elefanten im Urwald unauffällig vor den Menschen versteckt, und ihre Aktivität wird nur aus ihren Spuren erkennbar: Futtersuche, Ruhephasen mit Körperpflege, Spielverhalten. In der Abenddämmerung gehen sie zum Bad im nahen See, während die Zooelefanten in den Ruhebereichen der Anlage allmählich ruhiger werden und sich ab und an zum Schlaf hinlegen. Der große Gegensatz zwischen Wild ? und Zooelefanten zeigt sich erst in der Nacht: Wildelefanten nähern sich in der Dunkelheit oft den Dörfern und den Pflanzungen der menschlichen Bevölkerung, wo sie die Behörden mit massiven Barrieren und Elektrozäunen fernzuhalten versuchen. Wo das nicht klappt, werden sie von den Dorfbewohnern mit Knallkörpern und Feuerwerk verjagt. Das ist mitunter für beide Seiten gefährlich. Der Konflikt zwischen Menschen und Elefanten fordert im Verbreitungsgebiet der rund 40 000 übrig gebliebenen Dickhäuter jedes Jahr Hunderte von Todesopfern ? auf Seite der Menschen und der Elefanten. Die größte Bedrohung für die wilden Elefanten ist denn auch die Konkurrenz mit der ständig wachsenden menschlichen Bevölkerung um fruchtbares Land, wo gutes Futter wächst. So leben die meisten wilden Elefanten keineswegs im Paradies, sondern im dauernden Kampf mit den Menschen im selben Lebensraum. Und genauso wenig entspricht der Alltag der Zoo-Elefanten dem gängigen Klischee: Bei allen Einschränkungen, die der Lebensraum im Zoo mit sich bringt, der auch immer wieder Probleme wie Gruppenkonflikte oder Gesundheitsprobleme für die Tiere schaffen kann, ist der moderne, dem Tierwohl verpflichtete Zoo keineswegs das triste Gefängnis, das man sich gemeinhin ausmalt. So stellt sich die Frage, ob uns die Elefanten im Zoo so viel sagen, dass ihre wilden Artgenossen in Asien davon profitieren können und in ihren letzten Rückzugsgebieten mit natürlichen Wäldern eine Zukunft haben.

Vandaag | 22:00 Murder Calls

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hanging By A Thread: Een oproep naar het alarmnummer, een verdwenen telefoon, een onbekende man en onverwachte forensische sporen leiden ertoe dat een schijnbare zelfmoord een moordonderzoek wordt.

Vandaag | 22:15 Star Trek Beyond IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Actie, Film, De crew van de Enterprise is halverwege de vijfjarige verkenningsmissie en de verveling slaat toe. Kirk staat op het punt om ontslag te nemen wanneer zijn schip wordt vernietigd door een golf onverslaanbare aliens. De ...

De crew van de Enterprise is halverwege de vijfjarige verkenningsmissie en de verveling slaat toe. Kirk staat op het punt om ontslag te nemen wanneer zijn schip wordt vernietigd door een golf onverslaanbare aliens. De Federation wordt aangevallen door een mysterieuze vijand die alles haat waar de vredelievende organisatie voor staat. Kirk, Spock, Uhura en de rest van de crew moeten op elkaar en een rebels buitenbeentje vertrouwen om de dreiging te kunnen verslaan.

Vandaag | 22:15 Montagskino im ZDF - American Hustle

Misdaad en Detective, Comedy, Film, New York, 1978. Ein Trickbetrüger Paar wird von einem ehrgeizigen FBI Agenten gezwungen, als Lockvögel für ihn zu arbeiten. Sein Ziel ist es, ein paar Politiker der Korruption zu überführen. Zu diesem Zweck ...

New York, 1978. Ein Trickbetrüger-Paar wird von einem ehrgeizigen FBI-Agenten gezwungen, als Lockvögel für ihn zu arbeiten. Sein Ziel ist es, ein paar Politiker der Korruption zu überführen. Zu diesem Zweck erfindet man einen arabischen Scheich, der angeblich üppig in die marode Casino-Metropole Atlantic City investieren will. Doch als der Ermittler nebenbei auch noch die Mafia in seine Falle locken möchte, wird das Eis für alle Beteiligten gefährlich dünn. Obwohl der Wäscherei-Besitzer und erfolgreiche Trickbetrüger Irving Rosenfeld (Christian Bale) und seine neue Partnerin und Geliebte Sydney Prosser (Amy Adams) ihr Metier beherrschen, müssen sie nach ihrer Entlarvung den windigen FBI-Mann Richie DiMaso (Bradley Cooper) bei einem größenwahnsinnigen Plan unterstützen: Um den angesehenen, grundehrlichen Bürgermeister Carmine Polito (Jeremy Renner) und ein paar andere Politiker aus New Jersey der Bestechlichkeit zu überführen, konstruiert man - nach einer schiefgelaufenen Aktion - schließlich die ganz große Falle: Ein als arabischer Scheich auftretender mexikanischer FBI-Agent (Michael Peña) soll einen Großinvestor spielen, der die marode Glücksspiel-Metropole Atlantic City zu neuer Größe führen und deshalb ein paar Geldkoffer verteilen wird. Doch in DiMasos Gleichung gibt es leider ein paar Unbekannte, zu denen an vorderster Front Irvings unberechenbare Ehefrau Rosalyn (Jennifer Lawrence) gehört. Die begnadete Neurotikerin erpresst Irving erfolgreich mit ihrem Sohn aus einer anderen Beziehung, den Irving abgöttisch liebt und durch eine Trennung keinesfalls verlieren will. Vor allem aber wünscht die blonde Granate ihrer Nebenbuhlerin Sydney die Pest an den Hals. Also drängt sie sich vehement in das Leben ihres Mannes zurück, in dem sie umgehend größere Flurschäden anrichtet. Das gelingt ihr besonders gut, als man die Mafia mit ins Boot holt, ohne deren Glücksspiel-Know-how und Beziehungen in Atlantic City nichts zu machen ist. Während Irving, DiMaso, der falsche Scheich und der ahnungslose Bürgermeister Polito mit der eigens aus Florida angereisten Mafia-Größe Victor Tellegio (Robert De Niro in einer Cameo-Rolle) verhandeln, flirtet die frustrierte Rosalyn heftig mit Mafioso Pete Musane (Jack Huston) aus Tellegios Entourage. Eine Beziehung, die zur Zeitbombe wird, weil die völlig unberechenbare Rosalyn sich fast pausenlos im Angriffsmodus befindet und nie den Mund halten kann. Als DiMaso in seinem Übereifer endlich einen großangelegten Deal bei seinen FBI-Vorgesetzten durchgesetzt hat, um das Netzwerk aus Politik und Mafia auffliegen zu lassen, plappert Rosalyn bei ihrem neuen Lover natürlich alles aus, was sie nebenbei so aufgeschnappt hat. Ab sofort herrscht Alarmstufe Rot, denn die Mafia versteht in Geldangelegenheiten nun mal leider wenig Spaß. "American Hustle" ist eine raffinierte Satire über "Abscam", eine zweifelhafte Geheimoperation des FBI, das Ende der 70er Jahre den Trickbetrüger Melvin Weinberg verpflichtete, um korrupte Politiker zu überführen. Nach der Gründung einer Scheinfirma von Geschäftsmännern aus dem Nahen Osten, gingen dem FBI sechs Kongressabgeordnete und der Bürgermeister von Cambden in die Falle. Das Codewort "Abscam" setzte sich dabei aus Abdul, dem Namen des falschen Scheichs, und "Scam" (Betrug) zusammen. Frei nach dieser realen Begebenheit schickt Regisseur David O. Russell seine notorisch hochstapelnden Figuren in eine perfekt nachgebaute 70er-Jahre-Welt, gespickt mit monströsen Frisuren, Wahnsinns-Klamotten und der "Alles-ist-möglich"-Energie der Disco-Ära. Was die verwegenen Frisuren betrifft, hat man selten in einem Film dermaßen viele Frisiertechniken thematisiert - von der Herren-Dauerwelle über konventionelle Lockenwickler bis zu abenteuerlichen Toupé-Konstruktionen. Eine Betrugs-, aber auch eine große Liebesgeschichte, in der fast jeder jeden über den Tisch zieht, komplex erzählt und unglaublich gut gespielt. Nominiert für zehn Oscars, ohne einen einzigen dann tatsächlich zu gewinnen. Das (von "Hektik" über "Gedrängel" bis zu "Betrug") vielseitig verwendbare, schillernde englische Wort "Hustle" könnte man übrigens mit so etwas wie "geschäftiges Treiben" übersetzen. Der 1958 in New York geborene Drehbuchautor, Regisseur und Produzent David O. Russell versammelt auch in diesem Film wieder mehrere seiner Lieblingsdarsteller vor der Kamera. So drehte er bisher mit Bradley Cooper, Jennifer Lawrence und Robert De Niro (alle in "Joy: Alles außer gewöhnlich", "American Hustle", "Silver Linings") je drei, mit Christian Bale und Amy Adams (beide in "American Hustle", "The Fighter") je zwei Filme. Robert De Niro wird auch in Russells bisher unbetiteltem, für spätestens 2018 angekündigten Serienprojekt neben Julianne Moore eine Hauptrolle spielen. Was Amy Adams betrifft, könnte es sich dabei mit "American Hustle" um die letzte Zusammenarbeit mit Russell handeln, da die beiden laut Adams und anderer Crewmitglieder am Set regelmäßig heftig aneinandergerieten. Nicht ungewöhnlich für David O. Russell, dem der Ruf eines Dreharbeiten-Berserkers vorauseilt. Jeremy Renner ("Tödliches Kommando - The Hurt Locker", "Das Bourne Vermächtnis"), zuletzt neben Amy Adams als Wissenschaftler in "Arrival" im Kino, ist 2017 als Hauptdarsteller in dem Thriller "Wind River" zu sehen.

Morgen | 00:34 True Crime: Forensic Files

Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin wordt ingezoomd op opzienbarende, waargebeurde misdaden en de manier waarop deze worden opgelost.

Morgen | 00:45 Wie tickst Du?

Drei Viertel aller Österreicher glauben an die große Liebe. Und ebenso viele leben in scheinbar glücklichen Liebesbeziehungen ? soweit die Statistik. Angespornt von so viel Beziehungsglück ihrer Mitbürgerinnen und Mitbürger, begibt sich Katharina Straßer auf eine Reise durch Österreich, um wenn schon kein Rezept, dann zumindest ein paar Zutaten für die große und ewige Liebe zu sammeln. Angefangen vom Kennenlernen, wo sie den Trend Online-Dating am eigenen Leib ausprobiert, landet sie übers romantische Hochzeitsglocken-Läuten am schönsten Tag im Leben eines Paares schließlich im Alltag einer ganz normalen Familie. Und spätestens hier, muss sie feststellen, beginnt die Arbeit. Katharina Straßer sucht daher nach Möglichkeiten, die Liebe frisch zu halten. Sie nimmt dabei eine kalte Dusche im Stundenhotel, erfährt, dass man auch gemeinsam fremdgehen kann, begibt sich in ein Spielzimmer der anderen Art, um sich nicht vor neuen Möglichkeiten zu verschließen. Und sie legt in Wien Favoriten eine heiße Sohle aufs Parkett, um Schwung in die Beziehung zu bringen.

Morgen | 01:17 Rijk Verleden - Bouwend Nederland

Film over de herbouw van woningen, winkels en openbare gebouwen in de eerste 7 jaar na Wereldoorlog II. Een eerste begin wordt gemaakt met de fabrieksmatige productie van bouwmaterialen.

Morgen | 01:30 Murder Calls

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hanging By A Thread: Een oproep naar het alarmnummer, een verdwenen telefoon, een onbekende man en onverwachte forensische sporen leiden ertoe dat een schijnbare zelfmoord een moordonderzoek wordt.

Morgen | 01:59 Het Beste van Bananasplit

?Het beste van Bananasplit? is een programma van Ralph Inbar, waarin de leukste grappen door de jaren heen zijn verzameld. In deze aflevering ziet u hoe de Nachtwacht van Rembrandt heel kwetsbaar is, een voetbalelftal voor een pijnlijke injectie langs de dokter moet en Bassie van Adriaan door een andere clown in de maling wordt genomen.

Morgen | 02:20 Het ei van Midas

Wie denk dat de mens de eerste was die een piramide bouwde, heeft het goed mis. We vonden het wiel niet zelf uit, en ook voor klittenband hebben we de natuur geplagieerd. Moeder natuur is ons op alle fronten voor, en dat laat schrijver en bioloog Midas Dekkers ons zien.

Morgen | 02:40 CSI: Miami

Die drei Schwerbrecher Julio Rentoria, Trevor Battle und Oscar Monahan werden zu einer Anhörung ins Gericht transportiert. Den versammelten Schaulustigen vor dem Gebäude bietet Julio Rentoria zwei Millionen Dollar für denjenigen, der ihn befreit. Erstaunlicherweise scheint die Aufforderung zu wirken, denn den drei Verbrechern gelingt auf dem Weg zurück ins Gefängnis die Flucht. Dabei nehmen sie jedoch Kyle Harmon, den unehelichen Sohn von Horatio Caine, als Geisel, der ebenfalls mit dem Transport ins Gefängnis gebracht werden sollte. Unglücklicherweise wird bei der Befreiungsaktion eine scheinbar unbeteiligte taubstumme Frau durch die Kugel eines Polizisten getötet. Horatio setzt alle Hebel in Bewegung, herauszufinden, wo Kyle gefangen gehalten wird. Er legt für Oscar Monahan vor Gericht ein gutes Wort ein, so dass dieser nicht um eine lebenslange Haftstrafe herumkommt. Im Gegenzug dafür muss Monahan sich verpflichten, im Gefängnis Kyle Harmon zu beschützen.

Morgen | 03:05 Cake Boss

Seizoen 9 - Aflevering 10 - 25 Years And Counting: Buddy Valastro is een van de beste taartenbakkers van Amerika. Met het team van Carlo's Bakery in New Jersey creëert hij extravagante taarten voor elke feestelijke gelegenheid.

Morgen | 04:15 True Crime: Forensic Files

Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin wordt ingezoomd op opzienbarende, waargebeurde misdaden en de manier waarop deze worden opgelost.

Morgen | 04:30 Zoom auf Indien

Mumbai, Kalkutta, Neu Delhi - mit dem Bau von Städten will Indiens erster Ministerpräsident Jawaharlal Nehru den Übergang zur Moderne erreichen. Während ein Fünfjahresplan auf den nächsten folgt, entstehen riesige Baustellen. Die Getreide- und Milchproduktion wird verdoppelt, und das bäuerliche Indien wandelt sich allmählich. Niemand ahnt, dass 20 Jahre später, im Jahr 1984, in Bhopal eine Chemiefabrik explodieren und eine der größten Umweltkatastrophen der Geschichte auslösen würde. Am Beispiel der heiligen Flüsse, den bedeutenden Pilgerstätten des Hinduismus, ist zu erkennen, wie stark sich der Bezug der Inder zu ihrer Umwelt verändert. Die Umweltprobleme, mit denen das Land heute kämpft, verstärken die Angst vor den zerstörerischen Folgen des Wachstums. Das moderne Indien ist aus einem Kulturschock entstanden und scheinbar für immer zwischen seinen Wurzeln und seiner Zukunft hin- und hergerissen. Das westliche Modell mit seinem Streben nach wissenschaftlichem und materiellem Fortschritt wird nicht von allen Indern mitgetragen. Diese Zerrissenheit empfinden auch die Fotografen, wenn sie sehen, wie sich ihre Heimatstädte wandeln. Die Fotografen Sameer Tawde, Saibal Das und Ravi Agarwal stammen selbst aus Indiens Metropolen, die zum Inbegriff der Entwicklung des Landes geworden sind. Sie gehen mit ihrer Kamera auf Erkundungstour - von den historischen Stadtzentren bis in die abgelegenen Vororte. Sie fotografieren in der Weltstadt Mumbai, in Kalkutta mit seinem Erbe der britischen Kolonialzeit oder auch in der Stadt in der Stadt, in Neu Delhi, das mittlerweile weit über das alte Delhi hinausgewachsen ist.

Morgen | 04:51 Paw Patrol

Ace komt naar avonturenbaai om 'n luchtshow te geven, maar onderweg gaat er iets mis met haar vliegtuig. De Paw Patrol schiet te hulp. // Boer Al en Boerin Yumi gaan trouwen en de stal is helemaal versiert. Maar een storm verwoest alle versieringen.

Morgen | 06:00 Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In hun circus beleven Bumba en de anderen korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. Bumba en zijn vriendjes bedienen zich van een geheel eigen, onbestaande taal, het Bumbalees. Alleen de vertelstem spreekt mensentaal. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Morgen | 06:53 Het Beste van Bananasplit

?Het beste van Bananasplit? is een programma van Ralph Inbar, waarin de leukste grappen door de jaren heen zijn verzameld. In deze aflevering ziet u hoe de Nachtwacht van Rembrandt heel kwetsbaar is, een voetbalelftal voor een pijnlijke injectie langs de dokter moet en Bassie van Adriaan door een andere clown in de maling wordt genomen.

Morgen | 07:30 Brugklas

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

 Meer
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv