NAC

Nac op tv

Wo 24 mei 2017 | 06:55 Mullewapp

Er ontstaat grote paniek als Frans iets vindt dat verdacht veel op een bot lijkt. Volgens Kromme Anna zwerft er een wolf rond, die de afgekloven botten van zijn prooi laat rondslingeren op het erf. Niemand kan meer rustig slapen. Als er midden in de nacht gegrom klinkt, overwinnen de Mullewappers hun angst en gaan op onderzoek uit. Er blijkt voor alles een onschuldige verklaring te zijn: het gegrom is het knorren van Waldemars maag en het bot is Bello's wandelstok.

Wo 24 mei 2017 | 08:15 Redwood Kings

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Ozarks Showdown: Vuurgevechten, gevechten en een brandende cabine - allemaal in ??n nacht gebouwd voor een show in Missouri. Het team voegt ook nog een boerse schietbaan aan deze attractie toe.

Wo 24 mei 2017 | 09:10 Octonauts

8/22. Porcupine Puffer: Animated deep sea adventures with Captain Barnacles and his explorers. Barnacles, Kwazii and Peso venture inside a whale shark to retrieve a porcupine puffer fish. [HD] [AD,S]

Wo 24 mei 2017 | 12:05 Opsporing Verzocht

Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: - Biddinghuizen: Dode vrouw (43) gevonden in Veluwemeer Op zondag 30 april 2017 werd in het Veluwemeer bij Biddinghuizen het levenloze lichaam gevonden van de 43-jarige Esther Paul uit Almere. Zij is slachtoffer geworden van een misdrijf. - Vlierden: Plofkraak aan de Waagweg In de nacht van 14 op 15 juni vorig jaar lieten vier mannen de geldautomaat ontploffen bij de Rabobank in Vlierden. Bij vertrek lieten ze een gestolen auto brandend achter. - Leiderdorp: Overval op Chinees restaurant in de Winkelhof Op zondagavond 12 maart werd in Leiderdorp restaurant De Chinese Muur overvallen. De daders zijn nog geen 40 seconden binnen geweest, maar gingen wel met de inhoud van de kassa aan de haal.

Wo 24 mei 2017 | 13:25 Standby

Comedy, Film1 Sundance Alan werkt op het vliegveld van Dublin en loopt Alice tegen het lijf, zijn eerste vakantieliefde van acht jaar geleden, die zit te wachten op haar vlucht terug naar New York. Wanneer Alan haar overhaalt om nog één nacht in ...

Film1 Sundance - Alan werkt op het vliegveld van Dublin en loopt Alice tegen het lijf, zijn eerste vakantieliefde van acht jaar geleden, die zit te wachten op haar vlucht terug naar New York. Wanneer Alan haar overhaalt om nog één nacht in Dublin te blijven, beseffen ze dat ze nu misschien wel beter dan ooit bij elkaar passen.

Wo 24 mei 2017 | 13:35 Nick & Simon Die Suid-Afrikaanse Droom

Nick, Simon en Kees brengen een bezoek aan District 6, waar ze met eigen ogen de impact van de Apartheid zien. Verder horen ze voor het eerst de Zuid-Afrikaanse versie van hun nummer 'Wat een nacht'.

Wo 24 mei 2017 | 14:00 Nachtwacht

Fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten die in het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 9 jaar, programma bevat angst.

Wo 24 mei 2017 | 14:09 El Llibre Vermell de Montserrat

Het ?Llibre Vermell de Montserrat? (?Rode Boek van Montserrat?) is een collectie middeleeuwse teksten, verzameld rond het heiligdom van de Zwarte Madonna van Montserrat in Catalonië, Spanje. Het manuscript bevat liturgische, informatieve en instructieve teksten rond de Mariaviering in Montserrat, bedoeld voor pelgrims. Deze teksten zijn aan het eind van de 14e eeuw gebundeld, en ontlenen hun naam aan de roodfluwelen band die het manuscript sinds de 19e eeuw bij elkaar houdt. Wat het manuscript zo bijzonder maakt, is dat een bij tiental liederen ook de muzieknotatie is inbegrepen. Een deel van deze liederen heeft een volkse klank: de pelgrims brachten vaak de nacht door in de kerk, waar ze devote liederen afwisselden met traditionele volksmuziek. De verzameling bevat verschillende canons, rondedansen, en een motet. Hespèrion XXI en La Capella Reial de Catalunya onder leiding van Jordi Savall voeren de tien liederen uit in de 14e-eeuwse Gotische kerk ?Santa Maria del Pi? te Barcelona.

Wo 24 mei 2017 | 14:25 Dolfje Weerwolfje IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Familiefilm, Dolfje weet niet wat hem overkomt wanneer hij op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan springt hij uit het raam van zijn kamertje, de vrijheid ...

Dolfje weet niet wat hem overkomt wanneer hij op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan springt hij uit het raam van zijn kamertje, de vrijheid tegemoet. Hij rent door het park en de tuin van de buren, vrolijk jagend op eenden en kippen. Als het licht wordt keert hij doodmoe huiswaarts, om een paar uur later wakker te worden als jongetje. Zijn pleegbroertje Timmie vindt het vet en doopt hem 'Dolfje weerwolfje'. De gevoelige Dolfje wil helemaal geen weerwolfje zijn. Hij is bang dat zijn pleegouders hem niet meer willen als ze ontdekken wie hij werkelijk is.

Wo 24 mei 2017 | 14:30 Storage Wars

De opkopers gaan naar Torrance en krijgen zware concurrentie over slechts een paar veelbelovende boxen. Brandi moet haar angsten onder ogen zien als Jarrod een box te pakken krijgt die haar nachtmerries bezorgt.

Wo 24 mei 2017 | 14:47 Dennis The Menace Cruise Control

Actie, Comedy, Film, Meneer Wilson gaat op een cruisevakantie om even te ontsnappen aan Dennis. Helaas voor hem gaat Dennis gezellig met zijn vriendjes en familie mee op de cruise. Aan boord van het schip raakt Dennis bevriend met een 7 jarige ...

Meneer Wilson gaat op een cruisevakantie om even te ontsnappen aan Dennis. Helaas voor hem gaat Dennis gezellig met zijn vriendjes en familie mee op de cruise. Aan boord van het schip raakt Dennis bevriend met een 7-jarige prinses. Zij is in gevaar omdat een mysterieus figuur vastbesloten is haar land over te nemen. Wanneer ze op het eiland van de prinses zijn, komen Dennis en zijn vrienden in actie.

Wo 24 mei 2017 | 15:55 Red Mijn Vakantie

Johan gaat door het leven met een beperking, maar wordt op zijn vakantie in Turkije compleet aan zijn lot overgelaten. Eveneens in Turkije moeten Norman en Nikki een kamer delen met wildvreemden. Ondertussen hebben twee vriendinnen een tekort aan nachtrust omdat ze te kampen hebben met kraaiende hanen. Ten slotte controleert Rob het eten tijdens een evenement in Brabant.

Wo 24 mei 2017 | 17:00 The Office

'Money Part 1.' (s 4) Michael kampt met veel schulden wanneer hij geldt leent aan Jan om het appartement te renoveren. Hij wil bij zoveel mogelijk collega's geld lenen. Ondertussen brengen Jim en Pam de nacht door op Dwight's boerderij.

Wo 24 mei 2017 | 17:00 RTL Live

Kim-Lian van der Meij komt vertellen over haar nieuwe programma ‘Verzamelkoorts’. Hierin bezoekt ze bekende en onbekende Nederlanders die dag en nacht in de weer zijn met hun hobby. Xelly Cabau van Kasbergen deelt de beste haartips voor als je alles uit je haar wilt halen. Deze tips bundelde ze samen in haar nieuwe boek ‘Hair’. Filmkenner Dennis Alink komt met ons de nieuwe films doornemen. Welke films moet je echt zien aankomende zomer? Psychiater Esther van Fenema komt praten over depressiviteit onder jongeren en hoe je dit kunt voorkomen. En slager Björn is terug met heerlijke producten op de barbecue.

Wo 24 mei 2017 | 17:30 The King Of Queens

Wanneer Deacon en Kelly dringend naar Chicago moeten, stellen Doug en Carrie voor om op hun kinderen te passen. Carrie ontpopt zich tot een echte moeder en is trots op zichzelf. 's Nachts betrapt één van de kinderen Doug en Carrie terwijl ze de liefde bedrijven in Deacon en Kelly hun bed.

Wo 24 mei 2017 | 18:00 Who on Earth Did I Marry?

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Horrible Bosses: Mary is dolblij met haar nieuwe baantje, al kan ze het niet vinden met haar strenge baas Dennis. Al snel verandert haar leven door zijn gedrag in een nachtmerrie.

Wo 24 mei 2017 | 18:00 Extreme Couponing

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Joyce and Aprille: Serveerster en moeder Joyce uit South Carolina steekt al haar energie in haar kortingsbonnenverslaving. Aprille uit Michigan koopt haar collega's om met snacks uit haar voorraden.

Wo 24 mei 2017 | 18:45 Ben 10

Ben probeert wakker te blijven om Adrenaland te bezoeken, het enige pretpark dat 's nachts open is. Ondanks zijn alien-krachten valt hij toch in slaap en wanneer hij vervolgens begint te slaapwandelen, veroorzaakt hij de ene ramp na de andere. Gwen moet ingrijpen voordat alles uit de hand loopt!

Wo 24 mei 2017 | 19:45 Een onvergetelijke dag

1956: het eerste Eurovisiesongfestival vindt plaats. 1975: een onvergetelijke Nacht van de Poëzie met zatte dichters en een misgecaste Eddy Wally. 2011: Yvonne de koe loopt weg van de slachtbank in het Duitse Mühldorf.

Wo 24 mei 2017 | 21:25 Maigret's Dead Man IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Tv-misdaadfilm, Op een boerderij in het Noord Franse Picardië doet de politie een gruwelijke ontdekking: het hele boerengezin werd brutaal om het leven gebracht; het recentste geval in een reeks wrede roofmoorden. In Parijs krijgt ...

Op een boerderij in het Noord-Franse Picardië doet de politie een gruwelijke ontdekking: het hele boerengezin werd brutaal om het leven gebracht; het recentste geval in een reeks wrede roofmoorden. In Parijs krijgt commissaris Maigret een anonieme noodoproep. Een man vreest dat hij achtervolgd wordt door een moordenaar. Voor Maigret om meer informatie kan vragen, haakt de man in. Nog diezelfde nacht wordt de beller dood teruggevonden. Zijn lichaam werd onherkenbaar toegetakeld en volgens ooggetuigen uit een auto geworpen. Maigret vermoedt dat er onder misdadigers een bendeoorlog is uitgebroken en raakt gefascineerd door de zaak.

Wo 24 mei 2017 | 21:30 The Other Side Of The Door

Actie, Film, Het idyllische bestaan van een jong gezin verandert in een nachtmerrie wanneer een tragisch ongeluk het leven eist van de jongste zoon. De ontroostbare moeder hoort van een eeuwenoud ritueel waarmee ze een portaal kan gebruiken om met ...

Het idyllische bestaan van een jong gezin verandert in een nachtmerrie wanneer een tragisch ongeluk het leven eist van de jongste zoon. De ontroostbare moeder hoort van een eeuwenoud ritueel waarmee ze een portaal kan gebruiken om met haar zoon te communiceren en zo afscheid te nemen. Ze negeert echter het heilige verbod om de deur te openen en verstoort zo de balans tussen leven en dood.

Wo 24 mei 2017 | 22:30 Paranormal State

Documentaireserie. Kelli en haar man trokken in september 2006 in hun droomhuis, maar al snel werd dat een nachtmerrie. Ze zien het schimmige figuur van een man zonder hoofd. Paranormal State duikt diep in een afschuwelijk ongeluk in een zoektocht naar antwoorden.

Wo 24 mei 2017 | 22:55 Docu: I love Venice

Documentaire, Venetië verandert door toerisme steeds meer in een pretpark, terwijl bewoners blijven vechten voor hun ...

Venetië verandert door toerisme steeds meer in een pretpark, terwijl bewoners blijven vechten voor hun Venetië. Hoe is het om te leven in een stad die niet meer van jou is? De mooiste stad op aarde ontvangt 30 miljoen mensen per jaar. Iedereen wil Venetië zien, de droomstad, een sprookje gebouwd op het water. Elke dag overspoelen de dagjesmensen de stad, ze komen binnen met de auto, de trein of het vliegtuig, of op de enorme cruiseschepen die de lagune binnenvaren. De stad is te duur om in te wonen, vastgoed wordt verkocht aan rijke buitenlanders, huren stijgen explosief, winkels verkopen alleen producten voor toeristen en in sommige buurten is het zo druk dat je er niet meer kunt leven. Daarom ontvluchten de bewoners de stad. Na de Tweede Wereldoorlog had Venetië nog 175.000 inwoners. Nu zijn dat er minder dan 60.000. Een elektronische teller in het raam van apotheek Morelli laat het aantal mensen zien dat nog steeds in Venetië leeft. Elke maand gaat de teller omlaag. De documentaire laat de wereld van de bewoners zien. Zij vrezen dat hun stad transformeert in een pretpark. Maar hun stem wordt niet gehoord, de gemeente wil zelfs nog meer toeristen aantrekken. Meer toerisme betekent immers meer geld. Naast het positieve effect op de economie van Venetië, worden door de vraag naar tijdelijke verblijfplaatsen in de stad veel huizen en paleizen opgeknapt. Toch vinden de inwoners dat de stad op deze manier beroofd wordt van haar ziel. Ook voelen veel inwoners zich verdreven en is mede hierdoor de stad de laatste decennia drastisch leeggelopen. Toch zijn er wel veel oud inwoners teruggekeerd naar de stad, omdat ze denken dat de stad hen nodig heeft. Zo hebben ze een actiegroep opgericht om Venetië te verdedigen tegen de toename van toerisme en het verval van de stad. De inwoners willen zo op theatrale wijze vechten voor het behoud van hun gemeenschap. De groep is een mengelmoes van mensen bestaande uit acteurs, pornosterren, schrijvers en werknemers. Ze demonstreren tegen de sluiting van het laatste ziekenhuis en tegen de levensgrote cruiseschepen die de lagune binnenkomen. De dagjesmensen van deze schepen zijn het grootste probleem van de stad. Doordat ze niet blijven overnachten leveren ze de stad geen financieel voordeel op, terwijl ze door hun aanwezigheid wel de bewoners uit de stad wegjagen. Het probleem van de inwoners kan worden gezien in de documentaire door de grote mensenmassa’s, de cruiseschepen die voor de kust van Venetië varen en aanmeren en de overvolle prullenbakken en rommel verspreid over de hele stad. Het aantal toeristen per dag is daardoor zelfs meer dan het dubbele van het aantal inwoners in Venetië. De actiegroep had besloten dat wanneer het aantal inwoners van Venetië zou dalen tot 60.000, er een begrafenis van de stad georganiseerd zou worden. Deze begrafenis vond plaats in november 2009. Naast deze begrafenis organiseert de actiegroep demonstraties en schreeuwen en toeteren ze naar grote cruiseschepen die voor hun kust langsvaren. Deze bewoners vechten met passie voor hun geliefde Venetië, waarbij zij humor en ironie als wapen hanteren. Hoe is het om te leven in een stad die niet meer van jou is?

Wo 24 mei 2017 | 23:30 Nachtprogramering

Wo 24 mei 2017 | 23:45 Een onvergetelijke dag

1956: het eerste Eurovisiesongfestival vindt plaats. 1975: een onvergetelijke Nacht van de Poëzie met zatte dichters en een misgecaste Eddy Wally. 2011: Yvonne de koe loopt weg van de slachtbank in het Duitse Mühldorf.

Wo 24 mei 2017 | 23:45 Nachtprogramering

Do 25 mei 2017 | 00:00 Massenet ? Cendrillon

Pandolfe, de heer des huizes, klaagt dat hij bij zijn vrouw en haar dochters onder de plak zit en dat zijn eigen dochter, Lucette (Assepoester), verwaarloosd wordt. Die avond vindt er een groot bal plaats waarbij Noémie en Dorothée aan de koning zullen worden voorgesteld. Assepoester is verdrietig omdat ze niet mee mag naar het feest. De fee zorgt echter dat ze toch naar het feest kan. Als de prins Assepoester op het bal ziet, is hij direct verliefd op haar. Om middernacht vlucht Assepoester weg, waarbij ze haar muiltje verliest, en laat de prins verdrietig achter. Thuis is haar stiefmoeder ziedend omdat een ?intrigante' zich aan de prins heeft opgedrongen. Pandolfe verliest zijn zelfbeheersing en zet de drie vrouwen uit het huis. Hij wil met zijn dochter een nieuw leven beginnen, maar zij heeft besloten een einde aan haar leven te maken onder de tovereik. In een toverslaap ontmoeten Assepoester en de prins elkaar. De prins gaat op zoek naar degene die het muiltje past. Als hij eindelijk zijn geliefde vindt, stemt dat iedereen gelukkig zelfs de stiefmoeder die de prins tot schoonzoon krijgt. Opgenomen in 2008 met onder andere Francis van Broekhuizen, Maria Soulis en Helen Lepalaan.

Do 25 mei 2017 | 00:00 Nachtdienst

Nooit meer slapen en doorgaan tot de zon opkomt met de beste muziek op TV 538.

Do 25 mei 2017 | 00:00 Nachtprogramering

Do 25 mei 2017 | 00:15 Nachtprogramering

Do 25 mei 2017 | 00:24 De Nachtzoen

Patrick Kicken was radio-dj, maar begeeft zich nu vol overgave op het spirituele pad. Slapen is voor hem niet zomaar iets dat mensen nu eenmaal doen.

Do 25 mei 2017 | 00:30 Nachtlounge

Homeshoppingprogramma.

Do 25 mei 2017 | 00:30 Nachtprogramering

Do 25 mei 2017 | 00:45 Nachtlounge

Homeshoppingprogramma.

Do 25 mei 2017 | 00:45 Nachtprogramering

Do 25 mei 2017 | 01:00 All Night

Geen zin om te slapen? Xite helpt je een handje mee in All Night! De hele nacht gaan we dwars door ons grote archief met de grootste hits en de beste classics.

Do 25 mei 2017 | 01:00 Nachtprogramering

Do 25 mei 2017 | 01:15 Nachtprogramering

Do 25 mei 2017 | 01:20 Nachtlounge

Homeshoppingprogramma.

Do 25 mei 2017 | 01:30 Nachtprogramering

Do 25 mei 2017 | 01:45 Nachtprogramering

Do 25 mei 2017 | 02:00 All Night

Geen zin om te slapen? Xite helpt je een handje mee in All Night! De hele nacht gaan we dwars door ons grote archief met de grootste hits en de beste classics.

Do 25 mei 2017 | 02:00 Night Videos

Nieuwe clips, speciaal voor de nachtraven...

Do 25 mei 2017 | 02:00 Nachtprogramering

Do 25 mei 2017 | 02:01 Nightclub

Nachtprogramma.

Do 25 mei 2017 | 02:01 Nachtlounge

Homeshoppingprogramma.

Do 25 mei 2017 | 02:01 Nachtlounge

Homeshoppingprogramma.

Do 25 mei 2017 | 02:15 Nachtprogramering

Do 25 mei 2017 | 02:30 Paranormal State

Documentaireserie. Kelli en haar man trokken in september 2006 in hun droomhuis, maar al snel werd dat een nachtmerrie. Ze zien het schimmige figuur van een man zonder hoofd. Paranormal State duikt diep in een afschuwelijk ongeluk in een zoektocht naar antwoorden.

Do 25 mei 2017 | 02:30 Nachtprogramering

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv