Live op tv (tv-tips)

Vr 3 november 2017 | 07:00 Formule 1: GP Kalender 2017

Wanneer komt in het seizoen 2017 de formule 1 op TV? De Formule 1 zal ook dit seizoen weer live worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing en Ziggo Sport Select. Ook standaard klanten van digitale tv van Ziggo kunnen de formule 1 live-uitzendingen bekijken op het gratis tv-kanaal Ziggo Sport. Wil je een samenvatting zien van de formule 1 races en kwalificaties? Gebruik dan de Actueel TV app of kijk op ActueelTV.nl. In deze app zullen ook alle interviews met Max Verstappen te zien zijn. Dit jaar worden de volgende grand prix races verreden in de Formule 1: De GP Australië wordt verreden op 26 maart De race van Australië is op het circuit Albert Park De GP Bahrein wordt verreden op 9 april De race van China is op het circuit Shanghai De GP China wordt verreden op 16 april De race van Bahrein is op het circuit Sakhir De GP Rusland wordt verreden op 30 april De race van Rusland is op het circuit Sotsji De GP Spanje wordt verreden op 14 mei De race van Spanje is op het circuit Circuit de Catalunya De GP Monaco wordt verreden op 28 mei De race van Monaco is op het circuit Monte Carlo De GP Canada wordt verreden op 11 juni De race van Canada is op het circuit Montreal De GP Azerbeidzjan wordt verreden op 25 juni De race van Azerbeidzjan is op het circuit Baku Street Circuit De GP Oostenrijk wordt verreden op 9 juli De race van Oostenrijk is op het circuit Red Bull Ring De GP van Groot Brittannië wordt verreden op 16 juli De race van Groot-Brittannië is op het circuit Silverstone De GP Hongarije wordt verreden op 30 juli De race van Hongarije is op het circuit Hungaroring De GP België wordt verreden op 27 augustus De race van België is op het circuit Spa Francorchamps De GP Italië wordt verreden op 3 september De race van Italië is op het circuit Monza De GP Singapore wordt verreden op 17 september De race van Singapore is op het circuit Marina Bay De GP Maleisië wordt verreden op 1 oktober De race van Maleisië is op het circuit Sepang De GP Japan wordt verreden op 8 oktober De race van Japan is op het circuit Suzuka De GP Verenigde Staten wordt verreden op 22 oktober De race van Amerika is op het circuit Circuit of the Americas De GP Mexico wordt verreden op 29 oktober De race van Mexico is op het circuit Mexico Stad De GP Brazilië wordt verreden op 12 november De race van Brazilië is op het circuit Interlagos De GP Abu Dhabi wordt verreden op 26 november De race van Abu Dhabi is op het circuit Yas Marina

Vandaag | 18:50 Live: WK-kwalificatie Nederland-Noorwegen

Voetbal, Liveverslag van de WK kwalificatiewedstrijd tussen het Nederlands vrouwenelftal en Noorwegen. De ...

Liveverslag van de WK-kwalificatiewedstrijd tussen het Nederlands vrouwenelftal en Noorwegen. De kwalificatiereeksen van het Nederlands vrouwenelftal voor het aankomende WK (2019) en EK (2021) én de vriendschappelijke thuiswedstrijden zijn exclusief te zien bij Veronica, dat de uitzendrechten hiervoor heeft verworven. De eerste wedstrijd in aanloop naar het WK in Frankrijk, Nederland - Noorwegen, is vanavond live te zien. “Onze Leeuwinnen vanaf nu live bij Veronica, een zender die het voetbal nadrukkelijk omarmt. En dus ook ons vrouwenvoetbal. Ik ben erg trots op deze deal; goed voor het vrouwenvoetbal, goed voor Veronica en goed voor onze fans. De wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen zijn in no time uitverkocht, maar nu kunnen de mensen zonder kaarten ook genieten van de kwalificatiewedstrijden van de Europese kampioen’’, aldus Jean Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB. Zijn collega directeur van het vrouwenvoetbal, Jan Dirk van der Zee, wijst op de status van de Leeuwinnen: “Voor het eerst in de geschiedenis worden twee reeksen kwalificaties verkocht aan een open televisienet, bereikbaar voor iedereen. Dat hebben onze speelsters en hun staf zelf afgedwongen. Door onverstoorbaar de weg naar succes in te slaan. Ze hoeven niet meer om aandacht te vragen, het komt op ze af; volle stadions, alles live in beeld. Dat is gewoon terecht. Steeds meer meiden zullen zich gaan spiegelen aan de Leeuwinnen.’’ Remco van Leen, Directeur Content van SBS Broadcasting: “Met de winst op het laatste EK hebben de vrouwen bewezen dat ook zij de Oranjekoorts kunnen laten oplaaien. In korte tijd hebben zij een enorme populariteit en een miljoenenpubliek opgebouwd. Die euforische stemming heerst ook bij ons, helemaal nu het gelukt is deze rechten binnen te halen. Wij zijn er heel blij mee dat wij de OranjeLeeuwinnen mogen toevoegen aan ons voetbalaanbod.” Na de eerste plaats op het EK vrouwenvoetbal van afgelopen zomer in eigen land, is het WK over twee jaar het eerstvolgende grote toernooi voor de OranjeLeeuwinnen. Aan dit WK nemen in totaal 24 landen deel, waarbij thuisland Frankrijk al automatisch is geplaatst. Voor de overige Europese landen zijn er acht startplaatsen te vergeven. Nederland zit voor het kwalificatietoernooi in Groep 3 samen met Noorwegen, Ierland, Slowakije en Noord-Ierland. De WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Noorwegen wordt gespeeld in het Noordlease Stadion in Groningen.

Overmorgen | 22:00 Nieuw: Expeditie Robinson: Eilandpraat

Overmorgen - Mediamagazine, Vanaf vanavond staat de donderdagavond van RTL 5 geheel in het teken van ‘Expeditie ...

Vanaf vanavond staat de donderdagavond van RTL 5 geheel in het teken van ‘Expeditie Robinson’. Na de reguliere uitzending gaan we live door met ‘Expeditie Robinson: Eilandpraat’. In dit wekelijkse live programma ontvangt presentator Luuk Ikink de afvaller(s) van die week. Samen met andere (oud-)kandidaten blikken ze terug op hun deelname. Zij bespreken, discussiëren én speculeren, hoe het nu verder gaat in de expeditie. Ook het publiek in de studio en de kijkers thuis kunnen meepraten en meediscussiëren. In ‘Expeditie Robinson: Eilandpraat’ wordt tevens niet eerder vertoond beeldmateriaal getoond, ziet de kijker fragmenten van achter de schermen, kandidaten die voor het eerst het thuisfront aan de lijn hebben én worden de afvallers gevolgd op het moment dat ze hun eerste stappen terug in de bewoonde wereld zetten. Naast de gesprekken met de bekende gasten in de studio, mag het publiek thuis en in de studio ook meepraten en vragen stellen tijdens de interactieve live-uitzending. In de eerste aflevering van ‘Expeditie Robinson: Eilandpraat’ komt de winnaar van vorig jaar en publiekslieveling Bertie Steur, samen met de winnaar van 2014 Kay Nambiar langs.

Za 28 oktober 2017 | 23:00 Live WK Boksen: Joshua - Takam

28/10 - Gevechtssport, De allerbeste zwaargewicht bokser van dit moment, Anthony Joshua, die wereldfaam behaalde na ...

De allerbeste zwaargewicht bokser van dit moment, Anthony Joshua, die wereldfaam behaalde na zijn glorieuze overwinning tegen Wladimir Klitschko, betreedt weer de ring. Tegenstander en uitdager is Carlos Takam uit Frankrijk. Vanavond is het Principality Stadion in Cardiff het strijdtoneel voor deze kraker. Ruim 70.000 uitzinnige boksfans zullen dit gevecht live aanschouwen. Rond de klok van 23:00 uur, direct na de uitzending van de European Championships Darts, wordt er overgeschakeld naar het Principality Stadion voor een liveverslag van de wedstrijd. Marcel Maijer presenteert de avond samen met analist en co-commentator Arnold Vanderleyde. De ervaren Carlos Takam vervangt oorspronkelijke uitdager Kubrat Pulev, die door een schouderblessure genoodzaakt was de wedstrijd tegen Joshua af te zeggen. Van de 39 keer dat Takam de ring betrad, wist hij deze 35 keer winnend te verlaten. Anthony Joshua is dé te kloppen man en verdedigt drie wereldtitels. Hij bokste tot nu toe negentien wedstrijden als prof en won ze allemaal met een technische knock-out.

Di 31 oktober 2017 | 20:35 Muzikale special: In Holland staat een kerk

31/10 - Ter gelegenheid van 500 jaar protestantisme zendt de Evangelische Omroep de muzikale tv special ‘In Holland ...

Ter gelegenheid van 500 jaar protestantisme zendt de Evangelische Omroep de muzikale tv-special ‘In Holland staat een kerk’ uit. De tv-uitzending laat zien wat 500 jaar Reformatie ons land heeft gebracht en hoe onze cultuur hierdoor is gevormd. Op de Laurenskerk in Rotterdam komen de verhalen van vijfhonderd jaar protestantisme tot leven door 3D-videomapping. 'In Holland staat een kerk' is de eerste Nederlandse tv-productie die 3D-videomapping op deze schaal en in combinatie met televisie toepast. In de kerk is livemuziek van Stef Bos, Leona Philippo, het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. James Gaffigan, de Eric van Tijn Band, en het Kirsten Michel Choir. Jörgen Raymann neemt als cabaretier de kijker mee in hoe hij 500 jaar protestantisme beleeft. EO-presentator Andries Knevel trekt het land in en peilt hoe de Reformatie onze cultuur heeft gevormd. Op 31 oktober 1517 spijkerde hervormer Maarten Luther 95 proteststellingen ten aanzien van de Katholieke Kerk op de deur van de Slotkapel in Wittenberg. Om deze reden staat 31 oktober ook wel bekend als ‘Hervormingsdag’. De dag symboliseert het begin van een beweging, die zowel de kerk als de samenleving heeft veranderd. ‘In Holland staat een kerk’ neemt de kijker mee terug in de tijd en laat zien hoe het protestantisme zich in de afgelopen 500 jaar heeft ontwikkeld, welke invloed het op ons land en onze cultuur heeft gehad en nog steeds heeft. Eén van de hervormers tijdens 500 jaar protestantisme is Willem van Oranje. Hij wilde dat iedereen de waarde van het geloof kon ontdekken door zelf de Bijbel te lezen. Willem liet de Bijbel uit het Grieks en Latijn vertalen. Daarbij werkte hij naar een grote, sterke en welvarende natie in plaats van de verdeelde provinciën waarvan hij het hoofd was. Als iedereen dezelfde Bijbel kon lezen, zou er vanzelf dezelfde taal worden gesproken, dacht hij. En die taal zou het pad zijn naar ware eenheid. De nieuwe Statenbijbel was de bestseller van de 17e eeuw. Schrijver Tommy Wieringa - in het programma in gesprek met Andries Knevel - over de Statenbijbel: “Al onze uitdrukkingen komen hieruit. Onze taal is doordrenkt met wat er uit deze Statenvertaling naar voren is gekomen. Hier wordt het Nederlands geboren, door deze Statenvertaling. Wat is Nederland qua identiteit? Nou dit is het. Hier gebeurt het (wijzend naar de Statenvertaling).”

Live

Live op tv

Bekijk op deze pagina een overzicht van programma's die live op tv te zien zijn, zoals sportwedstrijden of belangrijke live-uitzendingen.

Live op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:00 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 09:15 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 09:30 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 09:45 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 10:00 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 10:15 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 10:30 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 10:45 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 11:25 Astro TV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Vandaag | 12:00 AstroTV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Vandaag | 16:00 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 16:15 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 16:30 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 16:45 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 17:00 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 17:00 5 Uur Live

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Talkshow

Vandaag | 17:15 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 17:30 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 17:45 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 17:55 RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

Vandaag | 20:55 Nederlands Elftal Dames

Nabeschouwing op de voetbalwedstrijd Nederland - Noorwegen. De kwalificatiereeksen van het Nederlands vrouwenelftal voor het aankomende WK (2019) en EK (2021) én de vriendschappelijke thuiswedstrijden zijn exclusief te zien bij Veronica, dat de uitzendrechten hiervoor heeft verworven. De eerste wedstrijd in aanloop naar het WK in Frankrijk, Nederland - Noorwegen, is vanavond live te zien. “Onze Leeuwinnen vanaf nu live bij Veronica, een zender die het voetbal nadrukkelijk omarmt. En dus ook ons vrouwenvoetbal. Ik ben erg trots op deze deal; goed voor het vrouwenvoetbal, goed voor Veronica en goed voor onze fans. De wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen zijn in no time uitverkocht, maar nu kunnen de mensen zonder kaarten ook genieten van de kwalificatiewedstrijden van de Europese kampioen’’, aldus Jean Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB. Zijn collega directeur van het vrouwenvoetbal, Jan Dirk van der Zee, wijst op de status van de Leeuwinnen: “Voor het eerst in de geschiedenis worden twee reeksen kwalificaties verkocht aan een open televisienet, bereikbaar voor iedereen. Dat hebben onze speelsters en hun staf zelf afgedwongen. Door onverstoorbaar de weg naar succes in te slaan. Ze hoeven niet meer om aandacht te vragen, het komt op ze af; volle stadions, alles live in beeld. Dat is gewoon terecht. Steeds meer meiden zullen zich gaan spiegelen aan de Leeuwinnen.’’ Remco van Leen, Directeur Content van SBS Broadcasting: “Met de winst op het laatste EK hebben de vrouwen bewezen dat ook zij de Oranjekoorts kunnen laten oplaaien. In korte tijd hebben zij een enorme populariteit en een miljoenenpubliek opgebouwd. Die euforische stemming heerst ook bij ons, helemaal nu het gelukt is deze rechten binnen te halen. Wij zijn er heel blij mee dat wij de OranjeLeeuwinnen mogen toevoegen aan ons voetbalaanbod.” Na de eerste plaats op het EK vrouwenvoetbal van afgelopen zomer in eigen land, is het WK over twee jaar het eerstvolgende grote toernooi voor de OranjeLeeuwinnen. Aan dit WK nemen in totaal 24 landen deel, waarbij thuisland Frankrijk al automatisch is geplaatst. Voor de overige Europese landen zijn er acht startplaatsen te vergeven. Nederland zit voor het kwalificatietoernooi in Groep 3 samen met Noorwegen, Ierland, Slowakije en Noord-Ierland. De WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Noorwegen wordt gespeeld in het Noordlease Stadion in Groningen.

 Meer

Live op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:00 Alan Carr Chatty Man

Britse talkshow gepresenteerd door Alan Carr.Meidengroep All Saints komt langs en brengt hun nieuwe single One Strike live ten gehore in de studio. Verder komen Steve Coogan en Rob Delaney langs en vertellen Michael Socha en Michaela Coel over de dramaserie The Aliens.

Vandaag | 07:50 Raa Raa the Noisy Lion

Raa Raa Gets Hiccups: Animation featuring Raa Raa, who lives in the Jingly Jangly Jungle. Raa Raa can't get rid of his hiccups. His friends try to help him. [HD] [S]

Vandaag | 08:25 Franz Liszt Pianoconcours 2017 Live

Liveregistratie van de gala-finale van het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours 2017 vanuit de Grote Zaal vanTivolivredenburg. Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Markus Stenz.

Vandaag | 08:25 Postman Pat: SDS

Postman Pat and Big Bob Bell: Children's animation. Pat tries to deliver a church bell, but the windy weather gets in the way and he has to take to the air. [HD] [S]

Vandaag | 09:08 Gee-Raffa en meer

Animatieserie. Gevolgd door afleveringen van Hippa Hippa Hey, Baby's Eerste Liedjes, Oliver, De Posttrein, In de speelgoedwereld, Van harte gefeliciteerd en Papegaai.

Vandaag | 09:25 Justin's House

17/20. Justin's Lost Voice: Justin Fletcher entertains a live audience of children. Justin has been singing so loudly all day that he has lost his voice, so Robert tries to help him out. [HD] [S]

Vandaag | 10:00 Gangs of Britain

Gary en Martin Kemp onderzoeken de gewelddadige geschiedenis van Groot-Brittannië en de rivaliserende bendes in de steden. Vandaag: de geschiedenis van bendes in Liverpool.

Vandaag | 10:20 Patchwork Pals

11/26. Donkey: Preschool children's series about a group of animals that live together on a huge patchwork blanket. Patchwork Donkey is inside the dog's basket and he's not moving! [HD] [S]

Vandaag | 11:00 Round Up

Rechtstreeks verslag/Verslag Alle hoogtepunten besproken van de wedstrijden gespeeld in de Premier League en Primera Division, van zaterdag 21 en zondag 22 oktober. Met o.a. Everton - Arsenal, Tottenham Hotspur - Liverpool, Chelsea - Watford, Manchester City - Burnley, FC Barcelona -M?laga, Celta de Vigo -Atl?tico de Madrid, Huddersfield - Manchester United, Newcastle - Crystal Palace, Swansea - Leicester, Stoke City - Bournemouth en Southampton - West Bromwich Albion.

Vandaag | 11:00 Round Up (22 oktober) (Herh)

Alle hoogtepunten besproken van de wedstrijden gespeeld in de Premier League en Primera Division, van zaterdag 21 en zondag 22 oktober. Met o.a. Everton - Arsenal, Tottenham Hotspur - Liverpool, Chelsea - Watford, Manchester City - Burnley, FC Barcelona -Málaga, Celta de Vigo -Atlético de Madrid, Huddersfield - Manchester United, Newcastle - Crystal Palace, Swansea - Leicester, Stoke City - Bournemouth en Southampton - West Bromwich Albion.

Vandaag | 11:55 I Live With Models

Als gewone kerel Tommy ontdekt wordt als handmodel, wordt hij met drie bloedmooie modellen in een chic strandhuis gezet. Hij maakt een vreselijke eerste indruk, tot hij kans ziet Scarlet aan werk te helpen.

Vandaag | 12:00 Woolly and Tig

7/25. Fussy: Live-action children's show. Tig has a fussy day. When it comes to tobogganing indoors, she has to make compromises and not be quite so fussy in order to have fun. [HD] [S]

Vandaag | 12:05 Gee-Raffa en meer

Animatieserie. Gevolgd door afleveringen van Hippa Hippa Hey, Baby's Eerste Liedjes, Oliver, De Posttrein, In de speelgoedwereld, Pitch&Potch, Van harte gefeliciteerd en Papegaai.

Vandaag | 12:20 I Live With Models

Tommy mag op werkreis naar Japan, maar dan moet hij wel leren hoe je met één hand een beha losmaakt. Anna moet leren smoezen met een beroemde fotograaf en er komt een nieuw mannelijk model in het appartement wonen.

Vandaag | 14:00 Opwekking

Live registratie vanuit grote samenkomsttent Opwekking 2017.

Vandaag | 14:20 Patchwork Pals

11/26. Donkey: Preschool children's series about a group of animals that live together on a huge patchwork blanket. Patchwork Donkey is inside the dog's basket and he's not moving! [HD] [S]

Vandaag | 14:25 I Live With Models

Tommy koopt een wit pak dat hij niet kan betalen. Hij wil het net terugbrengen als hij een mooie meid met een dure smaak ontmoet. Intussen vecht Scarlet tegen ziekte om bij haar eerste catwalkshow te zijn en Enrique jaagt op een eekhoorn.

Vandaag | 14:50 I Live With Models

Wanneer Tommy door Seth wordt gedumpt als poolpartner, probeert Enrique hem het toernooi te laten winnen. Scarlets afspraak met een onorthodoxe fotograaf gaat mis en Anna kan niet wachten op haar verjaardagscadeau van haar rijke vriendje.

Vandaag | 14:50 Jamie's Quick & Easy Food

In dit nieuwe programma kookt Jamie Oliver de lekkerste gerechten met slechts 5 ingrediënten.

Vandaag | 15:05 Gee-Raffa en meer

Animatieserie. Gevolgd door afleveringen van Hippa Hippa Hey, Baby's Eerste Liedjes, Oliver, De Posttrein, In de speelgoedwereld, Pitch&Potch, Van harte gefeliciteerd en Papegaai.

Vandaag | 15:30 Samenvatting

Samenvatting. Samenvatting van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League op zondag 22 oktober.

Vandaag | 16:00 De Coen & Sander Show

'De Coen & Sander Show' hoor je elke maandag tot en met donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur op Radio 538. Luister live via je radio, de 538-app, 538.nl/live of TV 538.

Vandaag | 16:15 Tottenham Hotspur - Liverpool

Tottenham Hotspur - Liverpool. Verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 17:05 Henry heeft honger en meer

Kinderprogramma. Gevolgd door afleveringen van Baby's Eerste Liedjes, Oliver, Tiny Bunch, Kijk eens wat ik gevonden heb, Van harte gefeliciteerd en BZZ. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Vandaag | 18:30 Ink master

Realityserie De beste tatoe?erders van Amerika strijden om de titel 'Ink master'.De rollen worden omgedraaid als de nieuwe artiesten de Eliminatietattoo mogen kiezen en wraak nemen op de Veteranen. De strijd om een plek in de live finale is feller dan ooit tevoren. Land van herkomst: VS

Vandaag | 19:10 The Adventures of Abney & Teal

The Snow Neep: Animated adventures of two friends who live on an island in the middle of the big city. Abney and Teal go out to play in the snow. [HD] [AD,S]

Vandaag | 20:40 Live League Cup: Swansea City - Manchester United

Live League Cup: Swansea City - Manchester United. Verslag van de wedstrijd Swansea City - Manchester United, gespeeld in de achtste finale van de League Cup.

Vandaag | 21:00 Life Of Kylie S1

Kylie and her Glam Squad must deliver an iconic look for the celebrity-filled Met Gala as a special guest of Versace. After a wild weekend on the East Coast, Jordyn wonders if she?s living her own life, or getting lost in Kylie?s.

Vandaag | 21:00 LIVE RADIO: Daniël Lippens

Muziekprogramma gepresenteerd door Daniël Lippens.

 Meer

Live gemist

Za 21 oktober 2017 | 00:20 Pauw: o.a. André van Duin

21/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Kees Hulst en André van Duin De bestseller Pogingen om iets van het leven te maken – Het geheime dagboek van Hendrik Groen beschrijft het leven in een...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Kees Hulst en André van Duin De bestseller Pogingen om iets van het leven te maken – Het geheime dagboek van Hendrik Groen beschrijft het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord vanuit het oogpunt Hendrik Groen. In dat tehuis liggen een lach en een traan dicht bij elkaar. Voor Omroep MAX maakte regisseur Tim Oliehoek een twaalfdelige serie gebaseerd op dit boek. De hoofdrollen van Hendrik Groen en zijn beste vriend Evert worden gespeeld door Kees Hulst en André van Duin. - Freek de Jonge Freek de Jonge heeft een nieuw boek geschreven: Reikhalzend verlangen. Hij beschrijft hierin zijn jeugdherinneringen aan de jaren '50 in Zaandam. Niet alles in het boek is nieuw. In 1987 verscheen het boek Zaans Veem, vol verhalen die ook in de nieuwe bundel zijn opgenomen. - Sander van de Pavert Vanaf volgende week trekt ‘LuckyTV’ Sander van de Pavert het land in met zijn Lucky Live tour. Vanavond geeft hij bij Pauw een voorproefje van zijn show en vertelt hij over zijn liefde voor regionale tv. - Alexander Pechtold Alexander Pechtold heeft z’n D66-ministersploeg rond voor het kabinet Rutte III. Vanavond is hij te gast om de ministers die D66 levert met ons door te nemen.

Vr 20 oktober 2017 | 23:50 Pauw: o.a. André van Duin

20/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Kees Hulst en André van Duin De bestseller Pogingen om iets van het leven te maken – Het geheime dagboek van Hendrik Groen beschrijft het leven in een...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Kees Hulst en André van Duin De bestseller Pogingen om iets van het leven te maken – Het geheime dagboek van Hendrik Groen beschrijft het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord vanuit het oogpunt Hendrik Groen. In dat tehuis liggen een lach en een traan dicht bij elkaar. Voor Omroep MAX maakte regisseur Tim Oliehoek een twaalfdelige serie gebaseerd op dit boek. De hoofdrollen van Hendrik Groen en zijn beste vriend Evert worden gespeeld door Kees Hulst en André van Duin. - Freek de Jonge Freek de Jonge heeft een nieuw boek geschreven: Reikhalzend verlangen. Hij beschrijft hierin zijn jeugdherinneringen aan de jaren '50 in Zaandam. Niet alles in het boek is nieuw. In 1987 verscheen het boek Zaans Veem, vol verhalen die ook in de nieuwe bundel zijn opgenomen. - Sander van de Pavert Vanaf volgende week trekt ‘LuckyTV’ Sander van de Pavert het land in met zijn Lucky Live tour. Vanavond geeft hij bij Pauw een voorproefje van zijn show en vertelt hij over zijn liefde voor regionale tv. - Alexander Pechtold

Vr 20 oktober 2017 | 23:05 Pauw: o.a. André van Duin

20/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Kees Hulst en André van Duin De bestseller Pogingen om iets van het leven te maken – Het geheime dagboek van Hendrik Groen beschrijft het leven in een verzorgingshuis in...

Vanavond onder andere in Pauw: - Kees Hulst en André van Duin De bestseller Pogingen om iets van het leven te maken – Het geheime dagboek van Hendrik Groen beschrijft het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord vanuit het oogpunt Hendrik Groen. In dat tehuis liggen een lach en een traan dicht bij elkaar. Voor Omroep MAX maakte regisseur Tim Oliehoek een twaalfdelige serie gebaseerd op dit boek. De hoofdrollen van Hendrik Groen en zijn beste vriend Evert worden gespeeld door Kees Hulst en André van Duin. - Freek de Jonge Freek de Jonge heeft een nieuw boek geschreven: Reikhalzend verlangen. Hij beschrijft hierin zijn jeugdherinneringen aan de jaren '50 in Zaandam. Niet alles in het boek is nieuw. In 1987 verscheen het boek Zaans Veem, vol verhalen die ook in de nieuwe bundel zijn opgenomen. - Sander van de Pavert Vanaf volgende week trekt ‘LuckyTV’ Sander van de Pavert het land in met zijn Lucky Live tour. Vanavond geeft hij bij Pauw een voorproefje van zijn show en vertelt hij over zijn liefde voor regionale tv. - Alexander Pechtold

Wo 18 oktober 2017 | 23:55 Pauw: o.a. Aaf Brandt Corstius

18/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Aaf Brandt Corstius Schrijver en columnist Aaf Brandt Corstius is sinds kort een veertiger. Dat vindt ze geen enkel probleem, sterker nog: ze geniet ervan....

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Aaf Brandt Corstius Schrijver en columnist Aaf Brandt Corstius is sinds kort een veertiger. Dat vindt ze geen enkel probleem, sterker nog: ze geniet ervan. Aaf is tevreden met de sleur van haar leven. Haar motto: er gaat niets boven een gewone dag. Zeker als ze op zo’n dag de tijd heeft om te tuinieren of aan yoga te doen. - Ela Hutten Zwemster Ela Hutten is een uitzonderlijk goede en gedreven zwemster, al op jonge leeftijd. Haar coach is haar baken. Hij traint haar, hij bereidt haar voor op wedstrijden — en misbruikt haar tussen haar twaalfde tot haar veertiende. Ela schreef er een boek over, getiteld Onder water. Vanavond doet ze haar verhaal. - Victor Remouchamps en Sébas Diekstra Na ruim twee jaar knokken kwam dinsdag eindelijk de verlossende boodschap voor vader Victor Remouchamps. Zijn ex-vriendin is aangehouden. De vrouw wordt verdacht van moord dan wel doodslag van haar dochter Sharleyne. Ze zou haar 8-jarige dochtertje, in juni 2015, van een flat hebben gegooid. Victor heeft het al die tijd geroepen. In maart van dit jaar legde het Gerechtshof in Leeuwarden het Openbaar Ministerie op het onderzoek te heropenen. Vanavond bij Pauw, Victor Remouchamps en zijn advocaat Sébas Diekstra. - Wouter de Winther Met Wouter de Winther, politiek commentator bij de Telegraaf, bespreken we de verdeling van de ministerposten in kabinet-Rutte III. - Marlou van Rhijn Drievoudig Paralympisch kampioen en wereldrecordhouder, 'Blade Babe', Marlou van Rhijn over Project Blade.

Di 17 oktober 2017 | 13:43 RTLLN: o.a. Marc Lammers

17/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Marc Lammers, Bas van Wee en Tim van Leeuwen De TU Delft heeft onder leiding van oud hockeycoach Marc Lammers de World Solar Challenge gewonnen in...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Marc Lammers, Bas van Wee en Tim van Leeuwen De TU Delft heeft onder leiding van oud-hockeycoach Marc Lammers de World Solar Challenge gewonnen in Australië. Het team van de TU Delft ontwierp de aerodynamische Nuna9 en wist met goed teamwork en de juiste strategie op zonne-energie de overwinning te boeken in Adelaide. Vanavond vertellen Marc Lammers en (alumni-)studenten Bas van Wee en Tim van Leeuwen over hun ervaringen tijdens de zonnerace. - Marjolein Hurkmans Al jaren lang schrijft VROUW-journalist Marjolein Hurkmans over haar kinderen. Coming-outs, pesters en onveilige seks… Geen enkel onderwerp schuwt Marjolein. Heel Nederland leest over de escapades van haar kinderen. Nu laten ze eindelijk zelf van zich horen. Marjolein schreef samen met haar zoons Jesse en Valentijn en haar dochter Madelief het boek ‘Het huishouden van de ontaarde moeder’. - Gerard Ekdom Met rockband de Eagles leek het afgelopen toen vorig jaar zanger Glenn Frey overleed. Maar de band vond een onverwachte oplossing: met zoon Deacon Frey als nieuwe leadzanger begon de band dit weekend aan een wereldtournee. Hij is niet de enige zoon die in de muzikale voetsporen van zijn vader treedt, weet Gerard Ekdom. - Martin Huisman en Anja van Holten De dood van Anne Faber maakt veel emoties los en er is kritiek op het rechtssysteem. Martin Huisman, vader van het meisje van Nulde vraagt er vandaag aandacht voor in Den Haag. Rechter Anja van Holten gaat in op wat er allemaal bij komt kijken om iemand TBS op te leggen. - Naturally 7 De leden van Naturally 7 produceren enkel met hun stem het geluid van alle mogelijke muziekinstrumenten en klinken daardoor als een volwaardige band met een fenomenale live act. Op 13 oktober kwam hun 7e studioalbum uit die verrassende uitvoeringen van o.a. Stings ‘Shape Of My Heart’ en Adele’s ‘Hello’ bevat. Van 19 oktober t/m 12 november toeren ze langs theaters door het hele land, vanavond geven ze alvast een voorproefje in RTL Late Night.

Ma 16 oktober 2017 | 23:40 Pauw: o.a. Daphne Deckers

16/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Daphne Deckers Daphne Deckers schrijft het essay voor de Maand van de Spiritualiteit. Kasper van Kooten en Herman Koch Grimeur Arjen van der Grijn vierde...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Daphne Deckers Daphne Deckers schrijft het essay voor de Maand van de Spiritualiteit. - Kasper van Kooten en Herman Koch Grimeur Arjen van der Grijn vierde zondag zijn 50-jarig jubileum. Zonder Arjen geen Vieze Man, geen Walter de Rochebrune, geen Dierenwinkel, geen Debiteuren/Crediteuren, geen Sinterklaas, geen Toscane, geen Klokhuis. Over de legendarische types die hij vormgaf, schuift Van der Grijn vanavond aan met Herman Koch (Jiskefet) en Kasper van Kooten. - Abdi Nageeye Marathonloper Abdi Nageeye heeft zondag een nieuw Nederlands record gelopen op de marathon van Amsterdam. - Wouter de Winther Na de presentatie van het coalitieakkoord is men in Den Haag druk bezig met het selecteren van de toekomstige bewindslieden. Wouter de Winther, chef politiek van De Telegraaf, kent al een aantal namen en praat ons bij. - Jeroen Hol Jeroen Hol is ondernemer in Den Dolder. Hij is secretaris van de ondernemersvereniging en spreekt zich uit over de kliniek waar Michael P. vastzat.

Za 14 oktober 2017 | 00:15 Pauw: o.a. Herman Brusselmans

14/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Herman Brusselmans Het is een bijzonder jubileumjaar voor de Vlaamse schrijver Herman Brusselmans. Hij werd deze week zestig, is al dertig jaar professioneel...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Herman Brusselmans Het is een bijzonder jubileumjaar voor de Vlaamse schrijver Herman Brusselmans. Hij werd deze week zestig, is al dertig jaar professioneel schrijver en onlangs verscheen zijn 75ste roman Hij schreef te weinig boeken. Brusselmans wordt in de literaire wereld verguisd en verafgood maar is tegelijkertijd één van de bestverkopende Vlaamse schrijvers. Vanavond is hij te gast. - Philip Freriks Oktober is de Maand van de Geschiedenis, een maand vol lezingen en exposities. Bij Pauw schuift deze maand geregeld een gast aan om te praten over zijn of haar persoonlijke band met historische feiten en figuren. Philip Freriks trapt vanavond af over zijn ontmoeting met Napoleon. - Wilfred Genee Op het Televizier-Gala 2017 is Wilfred Genee donderdagavond gekroond tot beste presentator, hij won de Zilveren Televizier-Ster. - Lydia De petitie die Lydia startte na de dood van Anne Faber is al meer dan 200.000 keer getekend. De moeder van drie dochters eist een onderzoek, omdat ze vindt dat het rechtssysteem hard heeft gefaald in de zaak van Michael P. Vanavond schuift ze aan bij Pauw. - Neelie Kroes Na de presentatie van het coalitieakkoord is men in Den Haag druk bezig met het selecteren van de toekomstige bewindslieden. Voor formateur Mark Rutte is de man/vrouw-verdeling secundair. Neelie Kroes is het daar niet mee eens. Zij wil dat de helft van het kabinet vrouw is en doet vanavond een paar suggesties.

Do 12 oktober 2017 | 00:05 Pauw: o.a. Anita Meyer

12/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Anita Meyer en Jan Smit Anita Meyer en Jan Smit schuiven vanavond aan bij Pauw om te praten over het succes van het tv programma 'Beste Zangers', dat is...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Anita Meyer en Jan Smit Anita Meyer en Jan Smit schuiven vanavond aan bij Pauw om te praten over het succes van het tv-programma 'Beste Zangers', dat is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring. Morgenavond zal tijdens het Televizier-Gala in Afas Live in Amsterdam bekend worden gemaakt wie er naar huis gaan met de televisieprijzen. - Yvon Jaspers Dat ze vrijgezelle boeren aan een nieuwe liefde kan helpen wisten we al. Het uiterst succesvolle programma Boer zoekt Vrouw is al jarenlang een kijkcijferhit. Maar nu blijkt dat presentatrice Yvon Jaspers ook heel goed kan koken. En ze schreef daar een kookboek over; De keukentafel van het noorden. Vanavond is ze te gast over deze nieuwe carrière. - Martin Kock Het was een opvallend en pijnlijk moment in de verkiezingscampagne van begin dit jaar. In het programma Nieuwsuur werd D66-leider Alexander Pechtold geconfronteerd met Martin Kock. Hij vroeg Pechtold om hulp bij zijn wens om te sterven. In het regeerakkoord dat dinsdag is gepresenteerd staat dat er nader onderzoek gedaan wordt naar voltooid leven. Vanavond is Martin Kock bij ons te gast. Is zijn situatie sinds maart 2017 veranderd? En is hij hoopvol of uiterst teleurgesteld over het nieuwe regeerakkoord? - Jan Vlug en Mick van Wely Mick van Wely en Jan Vlug praten ons bij over het laatste nieuws in de zaak van de vermissing van Anne Faber.

Ma 9 oktober 2017 | 23:50 Pauw: o.a. Youp van 't Hek

09/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Youp van 't Hek Elke week verschijnt op de achterpagina van NRC de column van Youp van ’t Hek. De cabaretier spaart niets en niemand. De regering, hoge RTL...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Youp van 't Hek Elke week verschijnt op de achterpagina van NRC de column van Youp van ’t Hek. De cabaretier spaart niets en niemand. De regering, hoge RTL-bazen en VVD-prominenten: iedereen krijgt ervan langs. Morgen verschijnt zijn nieuwe columnbundel ‘IJdel onkruid’. En het wordt zeker niet de laatste, als het aan Youp ligt. Vanavond Youp van ’t Hek in Pauw! - Antoinette Hertsenberg Wat als diabetespatiënten straks geen insuline meer hoeven te spuiten? We kunnen er nu alleen nog maar van dromen. Maar in het nieuwe programma 'Dokters van Morgen' neemt Antoinette Hertsenberg ons mee in deze spraakmakende zorginnovaties. Vanavond bij Pauw vertelt ze over dit nieuwe programma. - Henk Krol en Marike Stellinga Henk Krol en Marike Stellinga over de formatie en de hypotheekrenteaftrek. - Mick van Wely Mick van Wely praat ons bij over het laatste nieuws in de zaak rond de vermissing van Anne Faber.

Zo 8 oktober 2017 | 07:00 Live: Formule 1 GP van Japan

08/10 - Vanaf 06:00 uur de voorbeschouwing en om 07:00 uur live verslag van de race van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav...

Vanaf 06:00 uur de voorbeschouwing en om 07:00 uur live verslag van de race van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Lewis Hamilton heeft zaterdag met tovermacht de pole-position voor de Grand Prix van Japan in de wacht gesleept. De Brit was met zijn Mercedes een klasse apart op het circuit van Suzuka, waar Max Verstappen vanaf de vierde startplek zal mogen vertrekken. Achter de beide Mercedessen en Vettel konden de beide bolides van Red Bull alleen maar volgen. Voor de vijfde keer dit seizoen was Daniel Ricciardo de snellere van de beide Red Bulls, wat hem voor zondag de derde startplek oplevert. Max Verstappen moest op een volle seconde van Hamilton genoegen nemen met de vierde startplek. Kimi Raikkonen noteerde de zesde tijd, maar door een versnellingsbakwissel na zijn crash in de derde vrije training zal ook hij naar achteren worden gezet op de startopstelling. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 07:00 Live: Formule 1 GP van Japan

08/10 - Sport, Live verslag van de Formule 1 GP van Japan op het circuit van Suzuka, met Lewis Hamilton op pole position en Max Verstappen vanaf de vierde startplek. Een week na de winst van Max Verstappen in de...

Live verslag van de Formule 1 GP van Japan op het circuit van Suzuka, met Lewis Hamilton op pole-position en Max Verstappen vanaf de vierde startplek. Een week na de winst van Max Verstappen in de Formule 1-race in Maleisië wordt er alweer gereden in Japan. Een spannend weekend voor Mercedes en Ferrari, die afgelopen weekend problemen hadden. Mercedes kwam snelheid tekort en Ferrari heeft met Vettel na de zomerperiode steeds punten verloren op Hamilton. Het team van Max Verstappen, Red Bull, was in de kwalificatie zaterdag minder snel dan de coureurs van Mercedes en Ferrari. Hamilton start vanaf pole-position, Vettel op plek 2 en daarna volgen Ricciardo en Verstappen. Bottas moet vanwege een gridstraf als zesde starten en ook Raikkonen wordt na het wisselen van de versnellingsbak een aantal plaatsten teruggezet. De race begint om 07:00 uur en is live te zien op RTL Duitsland. Ziggo-abonnees kunnen via Ziggo Sport naar de GP Japan kijken.

Vr 6 oktober 2017 | 23:50 Pauw: o.a. Gerdi Verbeet over overlijden Van der Laan

06/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: We staan vanavond stil bij het overlijden van de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan. Te gast zijn onder andere: Gerdi Verbeet, Wouter Bos,...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: We staan vanavond stil bij het overlijden van de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan. Te gast zijn onder andere: Gerdi Verbeet, Wouter Bos, Ahmed Aboutaleb. En er zijn optredens van cabaretière Kiki Schippers en van Trio Bier.

Do 5 oktober 2017 | 23:40 Pauw: o.a. Erik Scherder

05/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Erik Scherder en Giovanca Tijdens het Weekend van de Wetenschap op 7 en 8 oktober is er aandacht voor de rol die muziek speelt bij de ontwikkeling van de...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Erik Scherder en Giovanca Tijdens het Weekend van de Wetenschap op 7 en 8 oktober is er aandacht voor de rol die muziek speelt bij de ontwikkeling van de hersenen. Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder en zangeres Giovanca geven samen alvast een voorproefje van het minicollege ‘Muziek en je Brein’. Wat gebeurt er in onze hersenen waardoor muziek ons raakt en verdrietig maakt of juist een verliefd gevoel geeft? - Jan de Hoop Jan de Hoop woont in een rustig natuurgebied en startte een petitie tegen de nieuwe vliegroutes in aanloop naar de opening van Lelystad Airport. - Japke-D. Bouma Ga lekker zélf in je kracht staan is het nieuwste boek van NRC-columniste Japke-d. Bouma over jeukwoorden en kantoorclichés. Over staand vergaderen, papa-dag, zelfsturende teams, bila’s, trila’s en ergerlijke managementquotes als ‘succes is een werkwoord’. Krijgt u al jeuk? - Thijs Roovers en Jan van de Ven Thijs Roovers en Jan van de Ven over de staking in het primair onderwijs.

Gisteren 02:35 NOS Studio Sport

Aflevering 39 - Sportmagazine: Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag.

Gisteren 00:55 NOS Studio Sport

Aflevering 39 - Sportmagazine: Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag.

Za 21 oktober 2017 | 00:30 Culture Club

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Live cultuurtalkshow: Centrale gast deze week is auteur Herman Koch, die zich in de docu 'Echt Herman Koch' voor het eerst blootgeeft. Componist David Firman vertelt over de populairste soundtrack aller tijden, die van 'Titanic'. Bent Van Looy krijgt een exclusieve preview op de nieuwe expo van Gerhard Richter in het SMAK. We gaan een dag op stap met topdanser en -choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui. Sanne De Wilde werkt in de gevangenis van Beveren samen met gedetineerden aan een fotografieproject. Freek de Jonge speelt met zijn band een miniconcert.

Vr 20 oktober 2017 | 22:30 Live: Formule 1 Cafe

In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1 GP van de Verenigde Staten. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en Jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen! De Formula 1 GP van de Verenigde Staten wordt gereden op het Circuit of the Americas, in Austin, Texas. Het circuit is relatief nieuw, maar valt vanwege de vele knipogen naar andere beroemde circuits erg in de smaak bij een groot aantal coureurs. Zo ook bij Max Verstappen, die hoopt dit weekend zijn derde opeenvolgende podiumfinish te scoren. Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal doen dit weekend uitgebreid verslag van de Formule 1 GP Verenigde Staten. Dit is het overzicht van alle uitzendtijden: Vrijdag 16:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) Vrijdag 20:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) Zaterdag 17:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Racing) Zaterdag 22:40 uur - Voorbeschouwing en om 23:00 uur live de kwalificatie (Ziggo Sport en Ziggo Sport Select) Zondag 20:05 uur - Voorbeschouwing en om 21:00 uur live de race (Ziggo Sport en Ziggo Sport Select)

Vr 20 oktober 2017 | 22:30 Live: Formule 1 Cafe

In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1 GP van <?>. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Vr 20 oktober 2017 | 21:00 Live Formule 1: GP van Verenigde Staten, Vrije Training 2 (On Board Camera)

On Board Camera van de tweede vrije training van de Formula 1 United States Grand Prix, gereden op het Circuit of the Americas, in Austin, Texas, USA.

Vr 20 oktober 2017 | 21:00 Live Formule 1: GP van Verenigde Staten, Vrije Training 2 (On Board Camera)

On Board Camera van de tweede vrije training van de Formula 1 United States Grand Prix, gereden op het Circuit of the Americas, in Austin, Texas, USA.

Vr 20 oktober 2017 | 20:55 Live Formule 1: Vrije Training 2 GP Verenigde Staten

Verslag van de tweede vrije training van de Formula 1 GP van de Verenigde Staten, gereden op het Circuit of the Americas, in Austin, Texas. Het circuit is relatief nieuw, maar valt vanwege de vele knipogen naar andere beroemde circuits erg in de smaak bij een groot aantal coureurs. Zo ook bij Max Verstappen, die hoopt dit weekend zijn derde opeenvolgende podiumfinish te scoren. Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal doen dit weekend uitgebreid verslag van de Formule 1 GP Verenigde Staten. Dit is het overzicht van alle uitzendtijden: Vrijdag 16:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) Vrijdag 20:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) Zaterdag 17:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Racing) Zaterdag 22:40 uur - Voorbeschouwing en om 23:00 uur live de kwalificatie (Ziggo Sport en Ziggo Sport Select) Zondag 20:05 uur - Voorbeschouwing en om 21:00 uur live de race (Ziggo Sport en Ziggo Sport Select)

Vr 20 oktober 2017 | 20:50 Live: West Ham United - Brighton & Hove Albion

Verslag van de wedstrijd West Ham United - Brighton & Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vr 20 oktober 2017 | 20:45 Live United States GP: Practice 2

The second practice session from the United States Grand Prix in Austin, Texas. Nico Rosberg was quickest in this session last year. Also in HD

Vr 20 oktober 2017 | 20:30 Money Monster IMDb: 6.5

20/10 - IMDB * 6.5 - Misdaad en Detective, Film, Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Vr 20 oktober 2017 | 17:30 Live: Kremlin Cup

Verslag van de van kwartfinales van de VTB Kremlin Cup, gespeeld in de ATP World Tour 250, in de Olympic Stadium, in Moskou, Rusland

Vr 20 oktober 2017 | 17:01 5 Uur Live

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Talkshow

Vr 20 oktober 2017 | 17:00 Live Formule 1: GP van Verenigde Staten, Vrije Training 1 (On Board Camera)

On Board Camera van de eerste vrije training van de Formula 1 United States Grand Prix, gereden op het Circuit of the Americas, in Austin, Texas, USA.

Vr 20 oktober 2017 | 17:00 Live Formule 1: GP van Verenigde Staten, Vrije Training 1 (Pitlanekanaal)

Het Pitlanekanaal van de eerste vrije training van de Formula 1 United States Grand Prix, gereden op het Circuit of the Americas, in Austin, Texas, USA.

Vr 20 oktober 2017 | 16:55 Live Formule 1: Vrije Training 1 GP Verenigde Staten

Verslag van de eerste vrije training van de Formula 1 GP van de Verenigde Staten, gereden op het Circuit of the Americas, in Austin, Texas. Het circuit is relatief nieuw, maar valt vanwege de vele knipogen naar andere beroemde circuits erg in de smaak bij een groot aantal coureurs. Zo ook bij Max Verstappen, die hoopt dit weekend zijn derde opeenvolgende podiumfinish te scoren. Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal doen dit weekend uitgebreid verslag van de Formule 1 GP Verenigde Staten. Dit is het overzicht van alle uitzendtijden: Vrijdag 16:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) Vrijdag 20:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) Zaterdag 17:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Racing) Zaterdag 22:40 uur - Voorbeschouwing en om 23:00 uur live de kwalificatie (Ziggo Sport en Ziggo Sport Select) Zondag 20:05 uur - Voorbeschouwing en om 21:00 uur live de race (Ziggo Sport en Ziggo Sport Select)

Vr 20 oktober 2017 | 16:45 Live United States GP: Practice 1

The opening practice session from the United States Grand Prix in Austin, Texas. Lewis Hamilton was quickest in this session last year. Also in HD

Vr 20 oktober 2017 | 15:48 Le Meilleur D'acoustic

De beste live momenten van het muzikale magazine van TV5MONDE.

Vr 20 oktober 2017 | 15:30 Live: Andalucia Valderrama Masters

Verslag van de tweede dag van de Andalucia Valderrama Masters, gespeeld op de Real Club Valderrama, in Sotogrande, Spanje.

Vr 20 oktober 2017 | 12:00 Live: Andalucia Valderrama Masters

Verslag van de tweede dag van de Andalucia Valderrama Masters, gespeeld op de Real Club Valderrama, in Sotogrande, Spanje.

Vr 20 oktober 2017 | 12:00 Live: Andalucia Valderrama Masters

Verslag van de tweede dag van de Andalucia Valderrama Masters, gespeeld op de Real Club Valderrama, in Sotogrande, Spanje.

Vr 20 oktober 2017 | 11:30 Astro TV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Vr 20 oktober 2017 | 10:15 Rip Off Britain: Live

In the last of their special week of live programmes from Glasgow, Gloria Hunniford, Angela Rippon and Julia Somerville get to the bottom of more stories viewers have asked them to investigate, with reports and updates on the consumer stories making news. Among today's stories, why is England the only part of the UK where you still have to pay for prescriptions? And, with sales of home CCTV kits booming, one homeowner reveals how even having the evidence caught on camera didn't help when it came to getting an unexpected drama resolved. Plus the latest on some of the programme's biggest cases and more problems are solved at the Rip Off Britain pop-up shop.

Vr 20 oktober 2017 | 04:00 Live: The CJ Cup

Verslag van de tweede dag van de The CJ Cup, gespeeld op de Nine Bridges, in Jeju Island, Seoul, Korea.

Vr 20 oktober 2017 | 01:55 Astro TV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Vr 20 oktober 2017 | 01:05 AstroTV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Vr 20 oktober 2017 | 01:00 Lekker Live

Interactief magazine

Vr 20 oktober 2017 | 00:45 Astro TV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Do 19 oktober 2017 | 22:15 maybrit illner

Einmal pro Woche führt Maybrit Illner durch ihren gleichnamigen Polittalk. Mit Gästen aus Gesellschaft, Politik und Wirtschaft diskutiert sie live aus Berlin das "Thema der Woche". Egal ob Rentenreform, Flüchtlingskrise oder Terrorgefahr - es wird kontrovers debattiert und leidenschaftlich um Lösungen gerungen. Intelligent, scharfzüngig und rasant geht es bei "maybrit illner" vor allem um die Frage, was Politik für die Menschen bedeutet.

Do 19 oktober 2017 | 21:17 London Live

Tijdens dit concert in de Koko Club in 2008 brengt Lady Gaga al haar grote hits ten gehore, waaronder Poker Face en Just Dance. In het interview door Sara Cox vertelt ze onder andere over haar samenwerking met Akon en over haar kenmerkende outfits en stijl.

Do 19 oktober 2017 | 21:00 The Hidden Killers of the Tudor Home

Dr Suzannah Lipscomb journeys back to Tudor times in search of the household killers of the era. It was an age of exploration and science where adventurers returned from the New World with exotic goods previously unknown in Europe. An era in which the newly emergent middle classes had, for the first time, money for luxuries and early consumer goods, many of which contained hidden dangers. The period also saw a radical evolution in the very idea of 'home'. For the likes of Tudor merchants, their houses became multi-room structures instead of the single-room habitations that had been the norm. This forced the homebuilders of the day to engineer radical new design solutions and technologies, some of which were lethal. Suzannah discovers that in Tudor houses the threat of a grisly, unpleasant death was never far away in a world (and a home) still mired in the grime and filth of the medieval period - and she shows how we still live with the legacy of some of these killers today.

Do 19 oktober 2017 | 20:24 Le Meilleur D'acoustic

De beste live momenten van het muzikale magazine van TV5MONDE.

Do 19 oktober 2017 | 20:15 Don Carlos aus der Pariser Oper

Die Pariser Bastille-Oper eröffnet die Spielzeit 2017/2018 mit der französischen Fassung der Verdi-Oper "Don Carlos" und schenkt dem Kulturherbst der französischen Hauptstadt damit in mehrfacher Hinsicht ein echtes Highlight. Zum einen versammelt die großartige Besetzung, die mit Jonas Kaufmann, Sonya Yoncheva, Ludovic Tézier, Elina Garanca und Ildar Abdrazakov fünf herausragende Stimmen, die in dem packenden Operndrama mit wunderschönen Partien glänzen können. Zum anderen hält sich die Inszenierung von Krzysztof Warlikowski an das ursprüngliche französische Original, verzichtet also auf die Ballettszenen. Diese Fassung von "Don Carlos" war seit über zwanzig Jahren nicht zu sehen, zuletzt hatte sie Luc Bondy 1996 im Théâtre du Châtelet auf die Bühne gebracht. Spanien und Frankreich stehen seit Jahrzehnten im Krieg. Die Verlobung von Don Carlos, dem spanischen Thronfolger und Sohn des Königs Philipp II., mit Elisabeth de Valois, der Tochter Heinrichs II. und Katharinas von Medici, soll den Frieden herbeiführen. Bei einem heimlichen Treffen im Wald von Fontainebleau hatten sich die beiden jungen Leute ineinander verliebt. Doch König Philipp II. beschließt, Elisabeth selbst zu heiraten… Krzysztof Warlikowski verschlankt die Tragödie auf das Wesentliche und lässt Raum für intime Gefühle inmitten eines imaginären Freskos, das letztlich näher an der Wahrheit ist als die Geschichtsschreibung. Mit Philippe Jordan am Dirigentenpult entdeckt das Publikum diese große Oper in fünf Akten in ihrer allerersten Fassung, deren französische Textvorlage Verdi für die Uraufführung im Jahr 1867 selbst bearbeitete. ARTE überträgt das Spektakel live aus der Pariser Oper.

Do 19 oktober 2017 | 19:00 Live: Kremlin Cup

Verslag van de van vierde dag van de VTB Kremlin Cup, gespeeld in de ATP World Tour 250, in de Olympic Stadium, in Moskou, Rusland

Do 19 oktober 2017 | 18:30 Vol Koren - De Tijd Staat Stil

Aan het einde van elke zomer gaat in oktober de klok een uur terug. Voorbij zijn de lange dagen en zwoele zomeravonden. Iedereen maakt zich op voor de donkere koude wintertijd. Het Nederlands Kamerkoor zingt in dit concert over de tijd en over het duister. De eigenzinnige VJ Lise Bruyneel reageert met live videobeelden direct op de muziek. Een ode aan de donkere dagen, een monument voor de tijd.

Do 19 oktober 2017 | 17:00 5 Uur Live

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Talkshow

Do 19 oktober 2017 | 16:45 Culture Club

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Live cultuurtalkshow: Centrale gast deze week is auteur Herman Koch, die zich in de docu 'Echt Herman Koch' voor het eerst blootgeeft. Componist David Firman vertelt over de populairste soundtrack aller tijden, die van 'Titanic'. Bent Van Looy krijgt een exclusieve preview op de nieuwe expo van Gerhard Richter in het SMAK. We gaan een dag op stap met topdanser en -choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui. Sanne De Wilde werkt in de gevangenis van Beveren samen met gedetineerden aan een fotografieproject. Freek de Jonge speelt met zijn band een miniconcert.

Do 19 oktober 2017 | 15:30 Live: Kremlin Cup

Verslag van de van vierde dag van de VTB Kremlin Cup, gespeeld in de ATP World Tour 250, in de Olympic Stadium, in Moskou, Rusland

Do 19 oktober 2017 | 15:30 Live: Andalucia Valderrama Masters

Verslag van de eerste dag van de Andalucia Valderrama Masters, gespeeld op de Real Club Valderrama, in Sotogrande, Spanje.

Do 19 oktober 2017 | 12:00 Live: Andalucia Valderrama Masters

Verslag van de eerste dag van de Andalucia Valderrama Masters, gespeeld op de Real Club Valderrama, in Sotogrande, Spanje.

Do 19 oktober 2017 | 12:00 Live: Andalucia Valderrama Masters

Verslag van de eerste dag van de Andalucia Valderrama Masters, gespeeld op de Real Club Valderrama, in Sotogrande, Spanje.

Do 19 oktober 2017 | 10:15 Rip Off Britain: Live

Angela Rippon, Gloria Hunniford and Julia Somerville tackle the latest consumer issues live from Glasgow, investigating why so many big-name airlines have recently made headlines for all the wrong reasons. As the fallout from Monarch's collapse and Ryanair's cancellations continues, how confident can we be that a booked and paid-for flight will definitely take off? Plus why the residents of one part of the UK are furious at having to pay more than the rest of the country to have the same purchases delivered. Vicar Kate Bottley is the latest celebrity to reveal their consumer secrets, there is more on some of the stories the team has investigated in the past, and the programme's experts answer questions.

Do 19 oktober 2017 | 07:00 Live: The CJ Cup

Verslag van de eerste dag van de The CJ Cup, gespeeld op de Nine Bridges, in Jeju Island, Seoul, Korea.

Do 19 oktober 2017 | 01:35 Astro TV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Do 19 oktober 2017 | 01:00 Lekker Live

Interactief magazine

Do 19 oktober 2017 | 01:00 AstroTV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Do 19 oktober 2017 | 00:50 Astro TV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Wo 18 oktober 2017 | 22:40 Live: Ziggo Sport Studio UEFA Champions League

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden wedstrijden besproken gespeeld in de derde ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League.

Wo 18 oktober 2017 | 22:15 stern TV

Aktuelle Studiogäste, spannende Hintergründe, bewegende Schicksale, spektakuläre Studioaktionen und fesselnde Reportagen - das alles und noch viel mehr zieht 'stern TV'-Moderator Steffen Hallaschka allwöchentlich live aus der Wundertüte des deutschen Fernsehens.

Wo 18 oktober 2017 | 22:10 Culture Club

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Live cultuurtalkshow: Centrale gast deze week is auteur Herman Koch, die zich in de docu 'Echt Herman Koch' voor het eerst blootgeeft. Componist David Firman vertelt over de populairste soundtrack aller tijden, die van 'Titanic'. Bent Van Looy krijgt een exclusieve preview op de nieuwe expo van Gerhard Richter in het SMAK. We gaan een dag op stap met topdanser en -choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui. Sanne De Wilde werkt in de gevangenis van Beveren samen met gedetineerden aan een fotografieproject. Freek de Jonge speelt met zijn band een miniconcert.

Wo 18 oktober 2017 | 21:00 Eat Well for Less?

Gregg Wallace and greengrocer Chris Bavin help families across the UK sort food fact from fiction and eat well for less. Gregg and Chris have their work cut out with a fussy family from Derby who are stuck in a rut with their food habits, and whose fruit and veg consumption is nowhere near the recommended five-a-day. Chris visits a fruit farmer and factory to find out if canned fruit could help. Mum Sarah, lives with her 11-year-old twins Sam and Alex, who are extremely fussy and reluctant to try new foods, Sam and Alex won't even eat family staples such as rice, pasta and potatoes and instead live on the same five meals, which all come out of a packet. Born with spinal muscular atrophy type 2, a rare genetic neuromuscular condition, Sam and Alex are both in wheelchairs, so Sarah understandably relies on convenience foods to try and save time. It's coming at a cost though. Can Gregg and Chris convince Sam and Alex to try new foods and persuade Sarah to ditch her favourite brands?

Wo 18 oktober 2017 | 20:45 Live: UEFA Champions League Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Er wordt live geschakeld tussen alle heenwedsdtrijden gespeeld in de derde ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League.

Wo 18 oktober 2017 | 20:30 Live UEFA Champions League: Benfica - Manchester United

Verslag van de wedstrijd Benfica - Manchester United, gespeeld in de derde speelronde van de UEFA Champions League.

Wo 18 oktober 2017 | 20:30 Live UEFA Champions League: FC Bayern München - Celtic

Verslag van de wedstrijd FC Bayern München - Celtic, gespeeld in de derde speelronde van de UEFA Champions League.

Wo 18 oktober 2017 | 20:30 Live UEFA Champions League: Juventus - Sporting Portugal

Verslag van de wedstrijd Juventus - Sporting Portugal, gespeeld in de derde speelronde van de UEFA Champions League.

Wo 18 oktober 2017 | 20:30 Live UEFA Champions League: Chelsea - AS Roma

Verslag van de wedstrijd Chelsea - AS Roma, gespeeld in de derde speelronde van de UEFA Champions League.

Wo 18 oktober 2017 | 20:30 Team vermissingen

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Live opsporings- en misdaadmagazine

Wo 18 oktober 2017 | 20:30 Live UEFA Champions League: Barcelona - Olympiakos

Verslag van de wedstrijd Barcelona - Olympiakos, gespeeld in de derde speelronde van de UEFA Champions League.

Wo 18 oktober 2017 | 20:00 Live: Ziggo Sport Studio UEFA Champions League

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden wedstrijden besproken gespeeld in de derde ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League.

Wo 18 oktober 2017 | 18:50 Money Monster IMDb: 6.5

18/10 - IMDB * 6.5 - Misdaad en Detective, Film, Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Wo 18 oktober 2017 | 17:55 Live UEFA Champions League: Qarabag - Atlético de Madrid

Verslag van de wedstrijd Qarabag - Atlético de Madrid, gespeeld in de derde speelronde van de UEFA Champions League.

Wo 18 oktober 2017 | 17:15 Wild Shepherdess with Kate Humble

Afghanistan. Kate Humble lives with shepherds in some of the most extreme environments on earth, discovering how the relationship between shepherd and flock has played a crucial role in human history. In the first film, Kate, who bought her own farm in Wales two years ago, treks for two days in Afghanistan to reach the wild and remote mountains of the Wakhan Corridor to live with some of the most traditional shepherds on earth. The Wakhi shepherds of north-east Afghanistan are one of the world's last truly traditional herding cultures. The Wakhi live as they have done for thousands of years, at the mercy of nature and utterly dependent on their animals for survival. Though she learns that there is nothing romantic about life in such a tough environment, Kate discovers strong, proud people, whose close and vital bond with their animals echoes the 10,000-year-old relationship between shepherd and flock.

Wo 18 oktober 2017 | 17:00 5 Uur Live

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Talkshow

Wo 18 oktober 2017 | 13:55 Live UEFA Youth League: Chelsea - AS Roma

Verslag van de wedstrijd Chelsea - AS Roma, gespeeld in de UEFA Youth League.

Wo 18 oktober 2017 | 13:30 Live: Kremlin Cup

Verslag van de van derde dag van de VTB Kremlin Cup, gespeeld in de ATP World Tour 250, in de Olympic Stadium, in Moskou, Rusland

Wo 18 oktober 2017 | 11:25 Astro TV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Wo 18 oktober 2017 | 10:15 Rip Off Britain: Live

Angela Rippon, Gloria Hunniford and Julia Somerville present a week of live episodes of the consumer series, with reports and updates on big stories making news, and viewers' questions and problems tackled on the spot. An unemployed man reveals how responding to an ad for what seemed a dream opportunity led to him being conned out of hundreds of pounds. Plus a test to ascertain which plasters are most likely to stay put the longest. And athlete turned presenter Colin Jackson reveals his spending secrets.

Wo 18 oktober 2017 | 05:00 Concert: Jimi Hendrix - Live at Woodstock

Het optreden van Jimi Hendrix tijdens het Woodstock Festival in augustus 1969 is de boeken in gegaan als één van zijn meest legendarische optredens ooit. Mede dankzij zijn onsterfelijke bewerking van The Star Spangled Banner. Met dit onvergetelijke optreden sloot Hendrix het festival op zondag af met zijn ook vandaag de dag nog sensationele gitaarkunsten. De krassende en gierende vertolking van het Amerikaanse volkslied is het fragment waarnaar regelmatig wordt verwezen als het over Woodstock gaat. Bij ONS ziet u het volledige optreden van Hendrix op Woodstock terug.

Wo 18 oktober 2017 | 02:00 Live NBA Basetkball: Cavaliers - Celtics

Verslag van de wedstrijd Cleveland Cavaliers - Boston Celtics, gespeeld in de beste basketbal-competitie ter wereld, de NBA.

Wo 18 oktober 2017 | 01:45 Astro TV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Wo 18 oktober 2017 | 01:35 AstroTV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Wo 18 oktober 2017 | 01:25 Live from Abbey Road Classics...

...Music on 4: A look back at the cream of the live performances recorded at the legendary studios. The fourth show features tracks by Stereophonics and Richard Ashcroft. (S5 Ep4/6)

Wo 18 oktober 2017 | 01:10 Astro TV

Astrologisch magazine: Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

Di 17 oktober 2017 | 23:00 Later Live

.. with Jools Holland. (Digital Widescreen) Music programme featuring live sessions from contemporary and classic artists. Guests include Wolf Alice, Grizzly Bear, Solana Rowe (aka SZA) and R L Boyce.

Di 17 oktober 2017 | 22:50 Podium Witteman

Muziekprogramma met Paul Witteman, Mike Boddé en Floris Kortie dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen, met veel ruimte voor jong talent en live optredens van topmusici. Het programma overschrijdt de grenzen van de klassieke muziek naar pop-, jazz- en wereldmuziek.

Di 17 oktober 2017 | 22:40 Live: Ziggo Sport Studio UEFA Champions League

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden wedstrijden besproken gespeeld in de derde ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League.

Di 17 oktober 2017 | 22:30 The Man Booker Prize 2017

Live coverage of the Man Booker Prize ceremony for best fiction book of the year. Rebecca Jones presents from London's Guildhall

Di 17 oktober 2017 | 20:45 Live: UEFA Champions League Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Er wordt live geschakeld tussen alle heenwedsdtrijden gespeeld in de derde ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League.

Di 17 oktober 2017 | 20:30 Live UEFA Champions League: Real Madrid - Tottenham Hotspur

Verslag van de wedstrijd Real Madrid - Tottenham Hotspur, gespeeld in de derde speelronde van de UEFA Champions League.

Di 17 oktober 2017 | 20:30 Live UEFA Champions League: Feyenoord - Shakhtar Dontesk

Verslag van de wedstrijd Feyenoord - Shakhtar Dontesk, gespeeld in de derde speelronde van de UEFA Champions League.

Di 17 oktober 2017 | 20:30 Live UEFA Champions League: Manchester City - Napoli

Verslag van de wedstrijd Manchester City - Napoli, gespeeld in de derde speelronde van de UEFA Champions League.

Di 17 oktober 2017 | 20:30 Live UEFA Champions League: Apoel FC - Borussia Dortmund

Verslag van de wedstrijd Apoel FC - Borussia Dortmund, gespeeld in de derde speelronde van de UEFA Champions League.

Di 17 oktober 2017 | 20:30 Live UEFA Champions League: AS Monaco - Besiktas

Verslag van de wedstrijd AS Monaco - Besiktas, gespeeld in de derde speelronde van de UEFA Champions League.

Di 17 oktober 2017 | 20:00 Live: Ziggo Sport Studio UEFA Champions League

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden wedstrijden besproken gespeeld in de derde ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League.

Di 17 oktober 2017 | 17:01 5 Uur Live

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Talkshow

Di 17 oktober 2017 | 15:55 Live UEFA Youth League: AS Monaco - Besiktas

Verslag van de wedstrijd AS Monaco - Besiktas, gespeeld in de UEFA Youth League.

Di 17 oktober 2017 | 10:15 Rip Off Britain: Live

Angela Rippon, Gloria Hunniford and Julia Somerville present a week of live episodes of the consumer series, with reports and updates on big stories making news, and viewers' questions and problems tackled on the spot. The team unravels an elaborate fraud that uses mobile phones to gain access to bank accounts. As a frustrated homeowner uncovers the reason why her home has suddenly become impossible to sell, could other properties be affected by the same thing? Including an update on some of the stories the team has investigated in the past, and Watchdog presenter Steph McGovern reveals if she is as savvy a consumer off-screen as on.

Di 17 oktober 2017 | 10:00 Live: Kremlin Cup

Verslag van de van tweede dag van de VTB Kremlin Cup, gespeeld in de ATP World Tour 250, in de Olympic Stadium, in Moskou, Rusland

Di 17 oktober 2017 | 00:55 Lekker Live

Interactief magazine

Ma 16 oktober 2017 | 23:50 George Michael: Live in London

Filmed as part of the legendary singer's 25 Live tour, this concert recording of his final two dates at Earls Court in 2008 features a career-spanning set with Wham! classics and solo hits.

Ma 16 oktober 2017 | 21:00 Concert: Jimi Hendrix - Live at Woodstock

Het optreden van Jimi Hendrix tijdens het Woodstock Festival in augustus 1969 is de boeken in gegaan als één van zijn meest legendarische optredens ooit. Mede dankzij zijn onsterfelijke bewerking van The Star Spangled Banner. Met dit onvergetelijke optreden sloot Hendrix het festival op zondag af met zijn ook vandaag de dag nog sensationele gitaarkunsten. De krassende en gierende vertolking van het Amerikaanse volkslied is het fragment waarnaar regelmatig wordt verwezen als het over Woodstock gaat. Bij ONS ziet u het volledige optreden van Hendrix op Woodstock terug.

Ma 16 oktober 2017 | 20:55 Live: Las Palmas - Celta de Vigo

Verslag van de wedstrijd Las Palmas - Celta de Vigo, gespeeld in de Primera Division.

Ma 16 oktober 2017 | 20:50 Live: Leicester City - West Bromwich Albion

Verslag van de wedstrijd Leicester City - West Bromwich Albion, gespeeld in de Engelse Premier League.

Ma 16 oktober 2017 | 20:00 Match of the Day: FA Cup - 1st Round Draw

Mark Chapman introduces live coverage of the draw for the first round of the FA Cup, the world's oldest and most prestigious domestic cup competition. The first round sees the 48 teams from League One and League Two - including recent winners Wigan and Portsmouth - joined by 32 non-league sides, who are hoping for a plum tie after battling through the qualifying rounds. Last year's first round saw non-league Eastleigh and Macclesfield both claim notable scalps, beating Swindon and Walsall respectively.

Ma 16 oktober 2017 | 19:30 Live: Peptalk

Sportpraatprogramma waarin de actualiteit van de dag en de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen weekend uit de sportwereld worden besproken.

Ma 16 oktober 2017 | 10:15 Rip Off Britain: Live

Angela Rippon, Gloria Hunniford and Julia Somerville present a week of live episodes of the consumer series, with reports and updates on big stories making news, and viewers' questions and problems tackled on the spot. The team exposes how one of the world's fastest-growing scams has bagged the people behind it an estimated £25 million in the last year alone - thanks in part to false claims that it is backed by financial guru Martin Lewis. And, after complaints of mistakes and unfair charges concerning the latest ways to pay for parking, hi-tech payment systems are put to the test. Debbie McGee reveals her consumer secrets, and there is instant advice from the experts at the Rip Off Britain pop-up shop.

Ma 16 oktober 2017 | 01:15 Lekker Live

Interactief magazine

Ma 16 oktober 2017 | 01:05 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Algemeen: stand van zaken OS Tokio - Atletiek: marathon van Amsterdam - Hockey: Kampong-Amsterdam - Badminton: finales Dutch Open - Wielrennen: vooruitblik EK baan - Voetbal: Ajax-PEC Zwolle (d) - Voetbal: interview met Peter Bosz

Zo 15 oktober 2017 | 22:40 Live: Rondo

Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Jan van Halst en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Zo 15 oktober 2017 | 21:46 KRAAK.

Over alles wat Brabant bezighoudt. Presentator Arjo Kraak gaat in de talkshow KRAAK. elke zondag LIVE in gesprek met drie hoofdrolspelers uit het nieuws.

Zo 15 oktober 2017 | 20:46 KRAAK.

Over alles wat Brabant bezighoudt. Presentator Arjo Kraak gaat in de talkshow KRAAK. elke zondag LIVE in gesprek met drie hoofdrolspelers uit het nieuws.

Zo 15 oktober 2017 | 20:35 Live: Real Betis - Valencia

Verslag van de wedstrijd Real Betis - Valencia, gespeeld in de Primera Division.

Zo 15 oktober 2017 | 20:05 Round Up

Rechtstreeks verslag/Verslag Live vanuit de Ziggo Sport studio, worden alle hoogtepunten besproken van de wedstrijden gespeeld in de Premier League en Primera Division, van zaterdag 14 en zondag 15 oktober Met o.a. Liverpool - Manchetser United, Atl?tico de Madrid - FC Barcelona, Getafe - Real Madrid, Crystal Palace - Chelsea, Manchester City - Stoke City, Brighton & Hove Albion - Everton, Tottenham Hotspur - Bournemouth, Girona - Villarreal, Burnley - West Ham United, Swansea - Huddersfield, Watford - Arsenal.

Zo 15 oktober 2017 | 20:05 Live: Round Up (15 oktober)

Live vanuit de Ziggo Sport studio, worden alle hoogtepunten besproken van de wedstrijden gespeeld in de Premier League en Primera Division, van zaterdag 14 en zondag 15 oktober Met o.a. Liverpool - Manchetser United, Atlético de Madrid - FC Barcelona, Getafe - Real Madrid, Crystal Palace - Chelsea, Manchester City - Stoke City, Brighton & Hove Albion - Everton, Tottenham Hotspur - Bournemouth, Girona - Villarreal, Burnley - West Ham United, Swansea - Huddersfield, Watford - Arsenal.

Zo 15 oktober 2017 | 20:00 Live Nascar Cup Series: Alabama 500

Verslag van de Alabam 500, gereden op de Talladega Superspeedway, in de Nascar Cup Series.

Zo 15 oktober 2017 | 19:46 KRAAK.

Over alles wat Brabant bezighoudt. Presentator Arjo Kraak gaat in de talkshow KRAAK. elke zondag LIVE in gesprek met drie hoofdrolspelers uit het nieuws.

Zo 15 oktober 2017 | 19:30 Live: Hoofdklasse Hockey

Samenvattingen van alle wedstrijden uit de Hoofdklasse Hockey van afgelopen weekend, van zowel de dames- als de herencompetitie. Presentatie: John van Vliet.

Zo 15 oktober 2017 | 19:27 Wahl 2017 im ZDF - Wahl in Niedersachsen

Schon im Vorfeld sorgte diese Wahl für Schlagzeilen: Niedersachsen wählt vorzeitig einen neuen Landtag, drei Monate vor dem eigentlichen Wahltermin und nur drei Wochen nach der Bundestagswahl. Mit der Wahl des neuen Landtags entscheiden die Niedersachsen auch darüber, ob die letzte in einem Flächenland amtierende rot-grüne Landesregierung abgewählt wird. Das ZDF sendet live aus dem Wahlstudio in Hannover. Noch nicht einmal der Wahltermin stand fest, da hatte bereits der Wahlkampf in Niedersachsen begonnen. Zeit für einen langen Anlauf blieb auch nicht, nachdem der Wechsel der grünen Landtagsabgeordneten Elke Twesten das vorzeitige Ende der rot-grünen Regierungsmehrheit besiegelt hatte. Drei Monate vor dem eigentlichen Wahltermin kämpft nun der amtierende SPD-Ministerpräsident Stephan Weil um seine Regierungshoheit und steht dabei mächtig unter Druck. Sein rot-grünes Bündnis gab in letzter Zeit häufig kein glückliches Bild ab, was sich auch in Umfragen widerspiegelte. Gleichermaßen davon betroffen: der Koalitionspartner, die Grünen. Nach dem Ärger über den überraschenden Austritt ihrer Abgeordneten haben sie ihren Wahlslogan kurzerhand geändert. Statt "Grün wirkt" werben sie nun mit "Jetzt erst recht!" um die Fortsetzung des rot-grünen Bündnisses. Bernd Althusmann, ehemaliger Kultusminister Niedersachsens und nun Spitzenkandidat der CDU, spricht nicht von einem Bündnis, sondern vom "rot-grünen Chaos". Das will er beenden, und seine Chancen dafür sind gut. Allein die Frage, mit wem er regieren könnte und wollte, bleibt heikel. Eine große Koalition oder Schwarz-Grün - zurzeit kaum vorstellbar. Genauso wie eine Jamaika-Koalition. Und die FDP selbst will sich gar nicht festlegen. Deren Spitzenkandidat betont bei jeder Gelegenheit die Eigenständigkeit der Liberalen in Niedersachsen. Einen Lagerwahlkampf lehnt er ab. Trotz aller interner Machtkämpfe und Finanzsorgen wird die AfD vermutlich zum ersten Mal in den niedersächsischen Landtag einziehen. Die Linken dagegen müssen kämpfen, um nicht wie 2013 an der Fünf-Prozent-Hürde zu scheitern. Nur drei Wochen vor Niedersachen wird im Bund gewählt. Welchen Einfluss wird dies auf die Landtagswahl haben? Wie wirken sich die Berliner Koalitionsverhandlungen auf die Wahlentscheidung der Niedersachsen aus? Am 15. Oktober begrüßt Hauptstadtstudioleiterin Bettina Schausten ab 17:45 Uhr die Zuschauer live aus dem ZDF-Wahlstudio in Hannover. An ihrer Seite ZDF-Politikchef Matthias Fornoff und Parteienforscher Professor Karl-Rudolf Korte. Gemeinsam halten sie die Zuschauer immer auf dem aktuellsten Stand und analysieren den Wahlabend. In den "heute"-Nachrichten um 19:00 Uhr treffen dann die Spitzenkandidaten der Parteien zu einer ersten Diskussionsrunde im Wahlstudio aufeinander. Alle Zahlen, Daten und Fakten gibt es jederzeit auf heute.de.

Zo 15 oktober 2017 | 19:00 Live Superprestige: Zonhoven (Samenvatting)

Samenvatting van van de tweede wedstrijd in de Superprestige veldrijden seizoen 2017/18, gereden in Zonhoven.

Zo 15 oktober 2017 | 18:46 KRAAK.

Over alles wat Brabant bezighoudt. Presentator Arjo Kraak gaat in de talkshow KRAAK. elke zondag LIVE in gesprek met drie hoofdrolspelers uit het nieuws.

Zo 15 oktober 2017 | 17:45 Wahl 2017 im ZDF - Wahl in Niedersachsen

Schon im Vorfeld sorgte diese Wahl für Schlagzeilen: Niedersachsen wählt vorzeitig einen neuen Landtag, drei Monate vor dem eigentlichen Wahltermin und nur drei Wochen nach der Bundestagswahl. Mit der Wahl des neuen Landtags entscheiden die Niedersachsen auch darüber, ob die letzte in einem Flächenland amtierende rot-grüne Landesregierung abgewählt wird. Das ZDF sendet live aus dem Wahlstudio in Hannover. Noch nicht einmal der Wahltermin stand fest, da hatte bereits der Wahlkampf in Niedersachsen begonnen. Zeit für einen langen Anlauf blieb auch nicht, nachdem der Wechsel der grünen Landtagsabgeordneten Elke Twesten das vorzeitige Ende der rot-grünen Regierungsmehrheit besiegelt hatte. Drei Monate vor dem eigentlichen Wahltermin kämpft nun der amtierende SPD-Ministerpräsident Stephan Weil um seine Regierungshoheit und steht dabei mächtig unter Druck. Sein rot-grünes Bündnis gab in letzter Zeit häufig kein glückliches Bild ab, was sich auch in Umfragen widerspiegelte. Gleichermaßen davon betroffen: der Koalitionspartner, die Grünen. Nach dem Ärger über den überraschenden Austritt ihrer Abgeordneten haben sie ihren Wahlslogan kurzerhand geändert. Statt "Grün wirkt" werben sie nun mit "Jetzt erst recht!" um die Fortsetzung des rot-grünen Bündnisses. Bernd Althusmann, ehemaliger Kultusminister Niedersachsens und nun Spitzenkandidat der CDU, spricht nicht von einem Bündnis, sondern vom "rot-grünen Chaos". Das will er beenden, und seine Chancen dafür sind gut. Allein die Frage, mit wem er regieren könnte und wollte, bleibt heikel. Eine große Koalition oder Schwarz-Grün - zurzeit kaum vorstellbar. Genauso wie eine Jamaika-Koalition. Und die FDP selbst will sich gar nicht festlegen. Deren Spitzenkandidat betont bei jeder Gelegenheit die Eigenständigkeit der Liberalen in Niedersachsen. Einen Lagerwahlkampf lehnt er ab. Trotz aller interner Machtkämpfe und Finanzsorgen wird die AfD vermutlich zum ersten Mal in den niedersächsischen Landtag einziehen. Die Linken dagegen müssen kämpfen, um nicht wie 2013 an der Fünf-Prozent-Hürde zu scheitern. Nur drei Wochen vor Niedersachen wird im Bund gewählt. Welchen Einfluss wird dies auf die Landtagswahl haben? Wie wirken sich die Berliner Koalitionsverhandlungen auf die Wahlentscheidung der Niedersachsen aus? Am 15. Oktober begrüßt Hauptstadtstudioleiterin Bettina Schausten ab 17:45 Uhr die Zuschauer live aus dem ZDF-Wahlstudio in Hannover. An ihrer Seite ZDF-Politikchef Matthias Fornoff und Parteienforscher Professor Karl-Rudolf Korte. Gemeinsam halten sie die Zuschauer immer auf dem aktuellsten Stand und analysieren den Wahlabend. In den "heute"-Nachrichten um 19:00 Uhr treffen dann die Spitzenkandidaten der Parteien zu einer ersten Diskussionsrunde im Wahlstudio aufeinander. Alle Zahlen, Daten und Fakten gibt es jederzeit auf heute.de.

Zo 15 oktober 2017 | 17:45 Exclusiv - Weekend

'Exclusiv - Weekend' liefert dem Zuschauer auch am Wochenende brandheiße News aus der Welt der Stars und Sternchen. Die Sonntagsausgabe des Starmagazins bietet genügend Raum für ausführliche Reportagen und die spannendsten Star-Infos im Überblick. Und da die Prominenz immer für eine Überraschung gut ist, senden Frauke Ludowig und ihr Team auch sonntagabends immer live.

Zo 15 oktober 2017 | 17:30 Landtagswahl Niedersachsen

Die vorgezogene Landtagswahl in Niedersachsen am 15. Oktober 2017 ist ein erster Stimmungstest nach der Bundestagswahl. Wir berichten live von der Messe in Hannover mit aktuellen Berichten, Zahlen zum Wahlausgang und Interviews mit Spitzenpolitikern.

Zo 15 oktober 2017 | 17:00 Live: Southampton - Newcastle United

Verslag van de wedstrijd Southampton - Newcastle United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 15 oktober 2017 | 16:30 Live: Deportivo United

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden de wedstrijden gespeeld deze speelronde van de Premier League en de Primera Division, besproken.

Zo 15 oktober 2017 | 14:58 Het Rozenberg Trio - Live at North Sea Jazz

Het Rozenberg Trio heeft met veel succes al op alle grote podia gestaan in heel Europa. Stochelo, Nonnie en Nous'che Rosenberg hebben ook opgetreden in The Carnegie Hall in New York en The Rose Bowl in Los Angeles. Iedereen die van de gypsy swing houdt, weet dat ze erg graag optreden op Jazz festivals, zoals het Jazz Festival van Montreux in '91. Maar er is natuurlijk ook een ander internationaal Jazz Festival waar zij altijd erg succesvol zijn en dat is ons eigen North Sea Jazz festival. Bij ONS ziet u een registratie van het concert dat zij gaven in '94 in het Congresgebouw in Den Haag. Beeld en geluid tonen aan dat de muziek van Het Rosenberg Trio tijdloos is.

Zo 15 oktober 2017 | 14:55 Live Superprestige: Zonhoven

Verslag van de tweede wedstrijd in de Superprestige veldrijden seizoen 2017/18, gereden in Zonhoven.

Zo 15 oktober 2017 | 14:55 Live DTM: Hockenheim Race 2

Verslag van de tweede race, gereden in de DTM, op het circuit van Hockenheim.

Zo 15 oktober 2017 | 14:30 Live: Brighton & Hove Albion - Everton

Verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Everton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 15 oktober 2017 | 14:25 Live: Standard Luik - Kortrijk

Verslag van de wedstrijd Standard Luik - Kortrijk, gespeeld in de Belgische Pro League.

Zo 15 oktober 2017 | 14:15 Live: Deportivo United

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden de wedstrijden gespeeld deze speelronde van de Premier League en de Primera Division, besproken.

Zo 15 oktober 2017 | 12:30 Live: Italian Open

Verslag van de vierde en beslissende dag van de Italian Open, gespeeld op de Golf Club Milano, in Parco Reale di Monza, Italie.

Zo 15 oktober 2017 | 11:00 Sunday Morning Live

Sean Fletcher and Emma Barnett present thought-provoking debate and instant audience reaction on the big ethical talking points of the week, along with roving reports from around the UK.

Zo 15 oktober 2017 | 09:15 Live: TCS Amsterdam Marathon 2017

Verslag van de TSC Amsterdam Marathon 2017. De Amsterdamse marathon wordt traditioneel gehouden op de derde zondag van oktober en geldt als één van de oudste van Europa. Het kent een vlak, dus snel parcours.

Zo 15 oktober 2017 | 02:05 The Hunters IMDb: 7.0

15/10 - IMDB * 7.0 - Actie, Misdaad en Detective, Film, Drama, Thriller. After working for the Stockholm police for several years, Erik Bäckström returns to his home village to live with his younger brother Leif and work in the local police department. At first welcomed home with open arms, Erik soon forges a path of estrangement and destruction when he single handedly sets about solving an ongoing case concerning the slaughter of local reindeer, a problem that the town cops have been plainly ignoring. When Eric learns that his brother is involved, events...

Thriller. After working for the Stockholm police for several years, Erik Bäckström returns to his home village to live with his younger brother Leif and work in the local police department. At first welcomed home with open arms, Erik soon forges a path of estrangement and destruction when he single-handedly sets about solving an ongoing case concerning the slaughter of local reindeer, a problem that the town cops have been plainly ignoring. When Eric learns that his brother is involved, events take a further turn for the worse and violence erupts in the village as the closed community unites against Erik's quest for truth and, ultimately, justice. Starring Rolf Lassgard, Lennart Jahkel, Jarmo Makinen, Tomas Norstrom, Thomas Hedengran, Goran Forsmark. Dir: Kjell Sundvall. (Swedish with English subtitles)

Zo 15 oktober 2017 | 01:15 Reasonable Doubt IMDb: 5.7

15/10 - IMDB * 5.7 - Actie, Misdaad en Detective, Film, Thriller. When hotshot district attorney Mitch Brockden hits somebody with his car and flees from the scene, the guilt soon weighs on him heavily. His mistake hits close to home when he is assigned to the case of a Clinton Davis, who has been accused of killing the man that Brockden hit in his SUV. Unable to live with himself, Brockden labours with his prosecution and Davis goes free, but what if the young lawyer isn't the only one with something to hide? Starring Dominic Cooper, Samuel L...

Thriller. When hotshot district attorney Mitch Brockden hits somebody with his car and flees from the scene, the guilt soon weighs on him heavily. His mistake hits close to home when he is assigned to the case of a Clinton Davis, who has been accused of killing the man that Brockden hit in his SUV. Unable to live with himself, Brockden labours with his prosecution and Davis goes free, but what if the young lawyer isn't the only one with something to hide? Starring Dominic Cooper, Samuel L Jackson, Gloria Reuben, Ryan Robbins, Erin Karpluk, Dylan Taylor.

Zo 15 oktober 2017 | 01:00 Lekker Live

Interactief magazine

Za 14 oktober 2017 | 23:30 Live: Round Up (14 oktober)

Live vanuit de Ziggo Sport studio, worden alle hoogtepunten besproken van de wedstrijden gespeeld in de Premier League zaterdag 14 oktober. Met o.a. Liverpool - Manchetser United, Crystal Palace - Chelsea, Manchester City - Stoke City, Tottenham Hotspur - Bournemouth, Burnley - West Ham United, Swansea - Huddersfield en Watford - Arsenal.

Za 14 oktober 2017 | 23:30 Round Up

Rechtstreeks verslag/Verslag Live vanuit de Ziggo Sport studio, worden alle hoogtepunten besproken van de wedstrijden gespeeld in de Premier League zaterdag 14 oktober. Met o.a. Liverpool - Manchetser United, Crystal Palace - Chelsea, Manchester City - Stoke City, Tottenham Hotspur - Bournemouth, Burnley - West Ham United, Swansea - Huddersfield en Watford - Arsenal.

Za 14 oktober 2017 | 23:15 New: The Jonathan Ross Show

Jonathan Ross is joined by Vince Vaughn, Stormzy, Jamie Bell, Annette Bening, and Bradley Walsh. Wasn't Expecting That singer Jamie Lawson performs live in the studio. S12 Ep7

Za 14 oktober 2017 | 23:00 Live at the Apollo

Stand-up comedy from the Hammersmith Apollo. Comedian Joe Lycett introduces Ivo Graham and Phil Wang to the stage.

Za 14 oktober 2017 | 22:58 Het Rozenberg Trio - Live at North Sea Jazz

Het Rozenberg Trio heeft met veel succes al op alle grote podia gestaan in heel Europa. Stochelo, Nonnie en Nous'che Rosenberg hebben ook opgetreden in The Carnegie Hall in New York en The Rose Bowl in Los Angeles. Iedereen die van de gypsy swing houdt, weet dat ze erg graag optreden op Jazz festivals, zoals het Jazz Festival van Montreux in '91. Maar er is natuurlijk ook een ander internationaal Jazz Festival waar zij altijd erg succesvol zijn en dat is ons eigen North Sea Jazz festival. Bij ONS ziet u een registratie van het concert dat zij gaven in '94 in het Congresgebouw in Den Haag. Beeld en geluid tonen aan dat de muziek van Het Rosenberg Trio tijdloos is.

Za 14 oktober 2017 | 22:45 Live At The Apollo

De beste stand-upcomedy vanuit de beroemde Londense locatie. 2/6

Za 14 oktober 2017 | 21:40 Noardewyn live kompilaasje

Noardewyn live is it muzykprogramma fan Willem de Vries op de freedtemiddei. Alle wiken fan 13.00 oant 16.00 oere op Omrop Fryslân Radio, TV en ynternet. Sneontejûn nochris te sjen fan 18.40 oere ôf.

Za 14 oktober 2017 | 21:00 Wild China

Documentary series which captures the dazzling array of mysterious and wonderful creatures that live in China's most beautiful landscapes. The extreme landscapes north of the Great Wall have shaped some of China's most colourful people and wildlife. From nomadic tribes hunting with eagles to camel trains crossing the Silk Road, from frozen Siberian wastes to baking deserts of central Asia, life in northern China is always on the edge.

Za 14 oktober 2017 | 20:45 Live: Atlético de Madrid - FC Barcelona

Verslag van de wedstrijd Atlético de Madrid - FC Barcelona, gespeeld in de Primera Division.

Za 14 oktober 2017 | 20:30 Live: Deportivo United

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden de wedstrijden gespeeld deze speelronde van de Premier League en de Primera Division, besproken.

Za 14 oktober 2017 | 20:15 Spy ? Susan Cooper Undercover

Susan Cooper (Melissa McCarthy) ist bei allen Abenteuern des Topagenten Fine (Jude Law) live dabei ? am Schreibtisch, als dessen "Knopf im Ohr". Ihre große Stunde schlägt, als die Waffenhändlerin Rayna (Rose Byrne) den Spitzel eliminiert und alle Agenten enttarnt. Nun soll ausgerechnet Susan den Waffenhändlerring infiltrieren... Feig beweist in der dritten Zusammenarbeit mit McCarthy erneut sein Händchen für starke Frauenfiguren. In der fast feministisch anmutenden Veralberung des Agentengenres darf auch Jason Statham als doofer Machospion richtig lustig sein.

Za 14 oktober 2017 | 18:30 Live: Watford - Arsenal

Verslag van de wedstrijd Watford - Arsenal, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 14 oktober 2017 | 18:15 Live: Deportivo United

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden de wedstrijden gespeeld deze speelronde van de Premier League en de Primera Division, besproken.

Za 14 oktober 2017 | 17:10 Live Formule 3: Hockenheim Race 2

Verslag van de tweede race, gereden in de Formule 3 op de Hockenheimring, in Hockenheim, Duitsland.

Za 14 oktober 2017 | 16:15 Live: Getafe - Real Madrid

Verslag van de wedstrijd Getafe - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division.

Za 14 oktober 2017 | 15:50 Live: Manchester City - Stoke City

Verslag van de wedstrijd Manchester City - Stoke City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 14 oktober 2017 | 15:30 Live: Deportivo United

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden de wedstrijden gespeeld deze speelronde van de Premier League en de Primera Division, besproken.

Za 14 oktober 2017 | 15:00 Live: Glory Kickboxing # 46

Live verslag van Glory # 46, in het Guangzhou Gymnasium, in Guangzhou, China, met als main event voor de Middleweight Championship Simon Marcus vs Alex Pereira, en als co-main event Xiang Ye vs Junior Tafa en Hongxing Kong vs Yang Sun. En het Feitherweight Qualifier Tournament met gevechten Chenchen Li vs Masaya Kubo en Chenglong Zhang vs Quade Taranaki.

Za 14 oktober 2017 | 14:57 Een Fries eerbetoon aan Bob Dylan

Als je een eerbetoon brengt aan een grote artiest als Bob Dylan is dat geen sinecure. De man's erfgoed is welhaast heilig en het getuigt van eigenzinnigheid en moed om daarmee aan de slag te gaan. Een 11-tal Friese artiesten durfde het avontuur echter wel aan. Mede geïnspireerd door het succes van een eerder en vergelijkbaar project ? 'Een Fries eerbetoon aan Leonard Cohen' (2008) - zetten de artiesten hun tanden in de liedjes. Resultaat: twaalf Friestalige en volledig naar eigen inzicht bewerkte nummers. Dit onder leiding van Jan Tekstra en onder Regie van Bart van Sinderen (ACB). Tekstra werkte o.a. eerder met Marco Borsato en ontving recent een prestigieuze John Kraaijkamp Musical Award voor zijn belangrijke bijdrage aan de musical 'Dromen zijn bedrog'. Bart van Sinderen heeft het initiatief genomen dit programma te maken. Bart heeft o.a programma?s gemaakt voor verschillende opdrachtgevers waaronder Joop van de Ende en Paul van Vliet. Hij doet dit sinds 1982 in zijn eigen bedrijf ACB waar Rita Bloo de productie van de programma's voor haar rekening neemt. Alle nummers zijn live opgenomen. Ruw, eerlijk en ongepolijst. Net als Bob Dylan. De hoge kwaliteit van dit programma is niet alleen aan de opname maar ook zeker aan de montagekant onder regie van Bart van Sinderen te zien. De opnamen zijn met 5 camera?s opgenomen maar niet geschakeld. Dit betekent dat iedere beeldlas in het programma gemonteerd is en dus exact op de juiste plaats is gedaan. Producent: ACB Wommels BV. Montage en locatie Regie: Bart van Sinderen. Productie: Rita Bloo. Copyright: ACB Wommels BV.

Za 14 oktober 2017 | 14:30 Live DTM: Hockenheim Race 1

Verslag van de eerste race, gereden in de DTM, op het circuit van Hockenheim.

Za 14 oktober 2017 | 13:30 Live: Liverpool - Manchester United

Verslag van de wedstrijd Liverpool - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 14 oktober 2017 | 13:00 Live: Deportivo United

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden de wedstrijden gespeeld deze speelronde van de Premier League en de Primera Division, besproken.

Za 14 oktober 2017 | 12:55 Live: Athletic Bilbao - Sevilla

Verslag van de wedstrijd Athletic Bilbao - Sevilla, gespeeld in de Primera Division.

Za 14 oktober 2017 | 12:30 Live: Italian Open

Verslag van de derde dag van de Italian Open, gespeeld op de Golf Club Milano, in Parco Reale di Monza, Italie.

Za 14 oktober 2017 | 12:00 Live: Glory Kickboxing # 46 (Superfights)

Live verslag van Glory # 46 Superfights Series, in het Guangzhou Gymnasium, in Guangzhou, China, met hoofdgevecht Rico Verhoeven vs Antonio 'Big Foot' Silva, en als co-headliner Shanghai Gao vs Khaial Dzhaniev en ook Wei Zhou vs Andre Walker, Jia Liu vs Zaza Sor Aree, Lei Xie vs Petchpanomrung Kiatmookao en Qinghao Meng vs Pascal Schroth.

Za 14 oktober 2017 | 11:00 Saturday Kitchen Live

Matt Tebbutt is joined by chefs Chantelle Nicholson and Cyrus Todiwala, plus special guest Rhod Gilbert. There are great moments from the BBC food archive, including clips from Rick Stein, Keith Floyd, the Hairy Bikers and Nigella Lawson, and wine expert Olly Smith is picking the wines to go with the studio dishes.

Za 14 oktober 2017 | 10:40 Money Monster IMDb: 6.5

14/10 - IMDB * 6.5 - Misdaad en Detective, Film, Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Za 14 oktober 2017 | 09:30 Show Me What You're Made Of

Bags. Five British kids work and live alongside the people that make their favourite things. Teenagers Ellie, Alice, Faith, Joe and Sam go to two countries in Asia - Cambodia and Taiwan. They begin their working journey in the bustling capital of Cambodia, Phnom Penh. As they start their first job in an enormous bag factory manufacturing for the world export market, who will succeed and who will fail in this place of exacting standards and strict rules? At night, as they get their first taste of living like a local, will our teens settle in or decide that it's all too much for them?

Za 14 oktober 2017 | 02:05 Lekker Live

Interactief magazine

Vr 13 oktober 2017 | 22:30 Live: Formule 1 Cafe

In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1 GP van <?>. Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Vr 13 oktober 2017 | 20:40 Live Championship: Birmingham City - Cardiff City

Verslag van de wedstrijd Birmingham City - Cardiff City, gespeeld in de Engelse Championship.

Vr 13 oktober 2017 | 20:25 Live: KV Mechelen - Anderlecht

Verslag van de wedstrijd KV Mechelen - Anderlecht, gespeeld in de Belgische Pro League.

Vr 13 oktober 2017 | 10:00 Live: Italian Open

Verslag van de tweede dag van de Italian Open, gespeeld op de Golf Club Milano, in Parco Reale di Monza, Italie.

Vr 13 oktober 2017 | 10:00 Live: Italian Open

Verslag van de tweede dag van de Italian Open, gespeeld op de Golf Club Milano, in Parco Reale di Monza, Italie.

Vr 13 oktober 2017 | 07:00 Live: CIMB Classic

Verslag van de tweede dag van de CIMB Classic, gespeeld op de TPC Kuala Lumpur, in Kuala Lumpur, Maleisie.

Vr 13 oktober 2017 | 04:30 Live: CIMB Classic

Verslag van de tweede dag van de CIMB Classic, gespeeld op de TPC Kuala Lumpur, in Kuala Lumpur, Maleisie.

Vr 13 oktober 2017 | 02:00 Lekker Live

Interactief magazine

Vr 13 oktober 2017 | 00:35 Lekker Live

Interactief magazine

Do 12 oktober 2017 | 22:15 maybrit illner

Einmal pro Woche führt Maybrit Illner durch ihren gleichnamigen Polittalk. Mit Gästen aus Gesellschaft, Politik und Wirtschaft diskutiert sie live aus Berlin das "Thema der Woche". Egal ob Rentenreform, Flüchtlingskrise oder Terrorgefahr - es wird kontrovers debattiert und leidenschaftlich um Lösungen gerungen. Intelligent, scharfzüngig und rasant geht es bei "maybrit illner" vor allem um die Frage, was Politik für die Menschen bedeutet.

Do 12 oktober 2017 | 21:40 Gouden Televizier - Ring Gala 2017

Live uitzending van de 52ste editie van hét televisiegala van het jaar. Welke televisiepersoonlijkheden vallen in de prijzen? En welk programma is het meest populair en wint de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2017? Presentatie: Art Rooijakkers.

Do 12 oktober 2017 | 10:00 Live: Italian Open

Verslag van de eerste dag van de Italian Open, gespeeld op de Golf Club Milano, in Parco Reale di Monza, Italie.

Do 12 oktober 2017 | 10:00 Live: Italian Open

Verslag van de eerste dag van de Italian Open, gespeeld op de Golf Club Milano, in Parco Reale di Monza, Italie.

Do 12 oktober 2017 | 09:00 Sign Zone: Mountain: Life at the Extreme

Himalaya. Wildlife series from the BBC's Natural History Unit which uses breathtaking photography to take viewers to the greatest mountain ranges of the world to reveal the extraordinary animals and remarkable people who make their home there. The highest mountain range on earth is home to extraordinary animals and remarkable ancient cultures. In the depths of winter, snow leopards creep into isolated mountain villages in search of food. In hidden valleys, bizarre-looking monkeys huddle for warmth in a frozen forest. Ancient Buddhist monasteries have age-old rituals creating beautiful works of art made from mountain sand, and athletes compete in the gruelling Everest marathon. Strange and exotic creatures live in the Himalaya - the chiru, with the warmest wool in the world, snakes bathing in hot springs and wild yak competing in their annual rut.

Do 12 oktober 2017 | 04:30 Live: CIMB Classic

Verslag van de eerste dag van de CIMB Classic, gespeeld op de TPC Kuala Lumpur, in Kuala Lumpur, Maleisie.

Do 12 oktober 2017 | 01:40 Lekker Live

Interactief magazine

Do 12 oktober 2017 | 01:15 Sign Zone: Tribes, Predators and Me

Hyena People of Ethiopia. Gordon Buchanan journeys across Ethiopia to find out how the remarkable tribes here can live so close to hyenas, a fierce predator loathed and feared by many people. Ethiopia has more hyenas than anywhere else in the world, and Gordon wants to find out why. Ser. 2, Ep. 3 (R) (T) (S) (Audio Described and Signed)

Wo 11 oktober 2017 | 22:15 stern TV

Aktuelle Studiogäste, spannende Hintergründe, bewegende Schicksale, spektakuläre Studioaktionen und fesselnde Reportagen - das alles und noch viel mehr zieht 'stern TV'-Moderator Steffen Hallaschka allwöchentlich live aus der Wundertüte des deutschen Fernsehens.

Wo 11 oktober 2017 | 15:45 Wild West - America's Great Frontier

Desert Heartlands. Discover the amazing ways nature has found to survive in the extremely testing land of the Wild West. This legendary land of red rocks and vast canyons, outlaws and gunslingers is a brutally tough place to live. But nature has found some extraordinary ways to win through, forging a pioneering spirit found nowhere else on earth.

Wo 11 oktober 2017 | 11:05 Plain Jane

Isobel, een muziekstudente uit Noord-Engeland met een laag zelfbeeld, zingt live op een podium met een rockband, bestuurt een rallyauto en heeft een romantische date in Istanbul met haar goede studievriend Peter.

Wo 11 oktober 2017 | 02:00 Lekker Live

Interactief magazine

Di 10 oktober 2017 | 23:00 Later Live

.. with Jools Holland. (Digital Widescreen) Music programme featuring live sessions from contemporary and classic artists. Robert Plant returns to the studio to perform songs from his 11th studio album Carry Fire, which he will be touring in the UK in November. Also performing are US singer-songwriter St Vincent, Wiltshire-based Nick Mulvey, rising spectral R&B star Kelela and John Moreland, a heartland singer-songwriter. And returning to the studio for the fourth time is Beck, with songs from his upcoming 13th studio album Colors, his first new album in three years.

Di 10 oktober 2017 | 22:00 Russia 1917: Countdown to Revolution

10/10 - Geschiedenis, Film, With Nicholas Asbury, Milo Twomey, Nicholas Cowell, Jonny McPherson. The story of three men Lenin, Trotsky and Stalin and the 245 days that brought them to supreme power. The Russian Revolution of 1917 is one of the most controversial events of the 20th century. Lenin, Trotsky and Stalin emerged from obscurity to forge an entirely new political system. In the space of six months, they turned the largest country on earth into the first Communist state. Was this a triumph of people power or a...

With Nicholas Asbury, Milo Twomey, Nicholas Cowell, Jonny McPherson. The story of three men - Lenin, Trotsky and Stalin - and the 245 days that brought them to supreme power. The Russian Revolution of 1917 is one of the most controversial events of the 20th century. Lenin, Trotsky and Stalin emerged from obscurity to forge an entirely new political system. In the space of six months, they turned the largest country on earth into the first Communist state. Was this a triumph of people power or a political coup d'etat that led to blood-soaked totalitarianism? A hundred years later, the Revolution still sparks ferocious debate. As the history unfolds, a stellar cast of writers and historians, including Martin Amis, Orlando Figes, Helen Rappaport, Simon Sebag-Montefiore and China Mieville, battle over the meaning of the Russian Revolution and explore how it shaped the world we live in today.

Di 10 oktober 2017 | 21:40 Podium Witteman

Muziekprogramma met Paul Witteman, Mike Boddé en Floris Kortie dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen, met veel ruimte voor jong talent en live optredens van topmusici. Het programma overschrijdt de grenzen van de klassieke muziek naar pop-, jazz- en wereldmuziek.

Di 10 oktober 2017 | 20:35 Live WK 2018 Kwalificatie: Portugal - Zwitserland

Verslag van Portugal - Zwitserland, een kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2018 gespeeld in de tiende en laatste speelronde.

Di 10 oktober 2017 | 20:25 World Cup Live: Holland v Sweden

Netherlands v Sweden: Jacqui Oatley is joined by Dean Saunders, John Collins and Glenn Hoddle for live coverage of Holland versus Sweden in the 2018 World Cup qualifiers.

Di 10 oktober 2017 | 16:55 Money Monster IMDb: 6.5

10/10 - IMDB * 6.5 - Misdaad en Detective, Film, Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Di 10 oktober 2017 | 09:00 Sign Zone: Horizon: Mars - A Traveller's Guide

With the dream of sending humans to Mars closer than ever before, Horizon has gathered the world's leading experts on Mars and asked them where would they go if they got the chance - and what would they need to survive? Using incredible real images and data, Horizon brings these Martian landmarks to life - from vast plains to towering volcanoes, from deep valleys to hidden underground caverns. This film also shows where to land, where to live and even where to hunt for traces of extraterrestrial life. This is the ultimate traveller's guide to Mars.

Di 10 oktober 2017 | 02:00 Lekker Live

Interactief magazine

Ma 9 oktober 2017 | 22:40 Live: Ziggo Sport Studio WK 2018 Kwalificatie

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden de wedstrijden besproken, vanavond gespeeld voor kwalificatie voor het Wereld Kampioenschap 2018 in Rusland.

Ma 9 oktober 2017 | 21:03 Een Fries eerbetoon aan Leonard Cohen

De Canadese dichter Leonard Cohen ontwikkelde zich eind jaren zestig eigenlijk toevalligerwijs tot een van de meest eigenzinnige en originele singer-songwriters van de twintigste eeuw. Zijn met monotone en introverte stem gezongen en spaarzaam begeleide melancholieke liederen bezorgden hem een selectieve maar zeer toegewijde schare fans. Daar hoort ook Bart Kingma bij, regisseur bij de Friese omroep. Toen hij eens een lied van Cohen vertaalde in het Fries, was hij zo enthousiast over het goedgelukte resultaat dat hij er nog meer vertaalde. Samen met audiotechnicus Harry Zwerver vroeg hij Friese artiesten van diverse leeftijden en muzikale achtergronden om deze liedjes te vertolken onder muzikale begeleiding van Peter van der Zwaag en zijn band. Bij zo?n onconventioneel project past ook een bijzondere opnamelocatie: een oude boerderij in Boer, nabij Franeker. Met onder anderen Nynke Laverman, Sido Martens, Elske de Wall, Mariusz en Gerbrich van Dekken de liederen live inzingen in de boerenschuur, met hooi op de vloer en mystiek strijklicht. Kingma had gelijk: de gearrangeerde liedjes zijn stuk voor stuk juweeltjes geworden!

Ma 9 oktober 2017 | 20:35 Live WK 2018 Kwalificatie: Wales - Ierland

Verslag van Wales - Ierland, een kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2018 gespeeld in de tiende en laatste speelronde.

Ma 9 oktober 2017 | 20:35 Live WK 2018 Kwalificatie: Oekraïne - Kroatië

Verslag van Oekraïne - Kroatië, een kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2018 gespeeld in de tiende en laatste speelronde.

Ma 9 oktober 2017 | 20:30 Live: WK 2018 Kwalificatie Schakelprogramma

Live schakelprogramma. Vanuit de Ziggo Sport studio ziet u direct alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden: Wales - Ierland, Oekraine - Kroatie, Finland - Turkije, Israel - Spanje, Albanie - Italie, IJsland - Kosovo, Macedonie - Liechtenstein, Moldavie - Oostenrijk en Servie - Georgie.

Ma 9 oktober 2017 | 20:30 WK 2018 Kwalificatie Schakelprogramma

Rechtstreeks verslag/Verslag Live schakelprogramma. Vanuit de Ziggo Sport studio ziet u direct alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden: Wales - Ierland, Oekraine - Kroatie, Finland - Turkije, Israel - Spanje, Albanie - Italie, IJsland - Kosovo, Macedonie - Liechtenstein, Moldavie - Oostenrijk en Servie - Georgie.

Ma 9 oktober 2017 | 19:30 Live: Peptalk

Sportpraatprogramma waarin de actualiteit van de dag en de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen weekend uit de sportwereld worden besproken.

Ma 9 oktober 2017 | 00:35 Lekker Live

Interactief magazine

Ma 9 oktober 2017 | 00:10 Samenvatting: Formule 1 GP van Japan

Samenvatting van de race van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 09:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 23:40 Live: Hoofdklasse Hockey

Samenvattingen van alle wedstrijden uit de Hoofdklasse Hockey van afgelopen weekend, van zowel de dames- als de herencompetitie. Presentatie: John van Vliet.

Zo 8 oktober 2017 | 23:30 Live: Safeway Open

Verslag van de vierde en beslissende dag van de Safeway Open, gespeeld op de Silverado Resort and Spa, in Napa, Californie.

Zo 8 oktober 2017 | 22:40 Live: Rondo

Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Jan van Halst en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Zo 8 oktober 2017 | 22:40 RTL Fußball: European Qualifiers

Moderation: Florian König / TV-Experte: Jens Lehmann live aus dem Fritz-Walter-Stadion in Kaiserslautern

Zo 8 oktober 2017 | 22:00 Adam Carolla and friends build stuff live

Klusprogramma Adam Carolla gaat samen met celebrities aan de slag om de meest uiteenlopende bouwprojecten te realiseren. Daarnaast geeft Adam tips en beantwoordt hij vragen over alles wat er in en buiten het huis gedaan kan worden.

Zo 8 oktober 2017 | 21:45 RTL Fußball: Deutschland - Aserbaidschan

Kommentator: Marco Hagemann / LIVE untertitelt

Zo 8 oktober 2017 | 21:30 RTL Fußball: Deutschland - Aserbaidschan

Moderation: Florian König / TV-Experte: Jens Lehmann live aus dem Fritz-Walter-Stadion in Kaiserslautern / LIVE untertitelt

Zo 8 oktober 2017 | 21:05 Adam Carolla and friends build stuff live

Klusprogramma Adam Carolla gaat samen met celebrities aan de slag om de meest uiteenlopende bouwprojecten te realiseren. Daarnaast geeft Adam tips en beantwoordt hij vragen over alles wat er in en buiten het huis gedaan kan worden.

Zo 8 oktober 2017 | 20:45 Live WK 2018 Kwalificatie: Duitsland - Azerbeidjan

Verslag van Duitsland - Azerbeidjan, een kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2018 gespeeld in de tiende en laatste speelronde.

Zo 8 oktober 2017 | 20:35 Live WK 2018 Kwalificatie: Noorwegen - Noord-Ierland

Verslag van Noorwegen - Noord-Ierland, een kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2018 gespeeld in de tiende en laatste speelronde.

Zo 8 oktober 2017 | 20:15 RTL Fußball: European Qualifiers

Moderation: Florian König / TV-Experte: Jens Lehmann live aus dem Fritz-Walter-Stadion in Kaiserslautern / LIVE untertitelt

Zo 8 oktober 2017 | 20:00 Live: Ziggo Sport Studio WK 2018 Kwalificatie

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden de wedstrijden besproken, vanavond gespeeld voor kwalificatie voor het Wereld Kampioenschap 2018 in Rusland.

Zo 8 oktober 2017 | 20:00 Live Nascar Cup Series: Charlotte Motor Speedway

Verslag van de Bank of America 500, gereden op de Charlotte Motor Speedway, in de Nascar Cup Series.

Zo 8 oktober 2017 | 18:00 WK 2018 Kwalificatie Schakelprogramma

Rechtstreeks verslag/Verslag Live schakelprogramma. Vanuit de Ziggo Sport studio ziet u direct alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden: Slovenie - Schotland, Polen - Montenegro, Litouwen - Engeland, Slowakije - Malta, Kazachstan - Armenie en Denemarken - Roemenie.

Zo 8 oktober 2017 | 18:00 Live: WK 2018 Kwalificatie Schakelprogramma

Live schakelprogramma. Vanuit de Ziggo Sport studio ziet u direct alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden: Slovenie - Schotland, Polen - Montenegro, Litouwen - Engeland, Slowakije - Malta, Kazachstan - Armenie en Denemarken - Roemenie.

Zo 8 oktober 2017 | 17:50 Live WK 2018 Kwalificatie: Slovenië - Schotland

Verslag van Slovenië - Schotland, een kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2018 gespeeld in de tiende en laatste speelronde.

Zo 8 oktober 2017 | 17:50 Live WK 2018 Kwalificatie: Polen - Montenegro

Verslag van Polen - Montenegro, een kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2018 gespeeld in de tiende en laatste speelronde.

Zo 8 oktober 2017 | 17:45 Exclusiv - Weekend

'Exclusiv - Weekend' liefert dem Zuschauer auch am Wochenende brandheiße News aus der Welt der Stars und Sternchen. Die Sonntagsausgabe des Starmagazins bietet genügend Raum für ausführliche Reportagen und die spannendsten Star-Infos im Überblick. Und da die Prominenz immer für eine Überraschung gut ist, senden Frauke Ludowig und ihr Team auch sonntagabends immer live.

Zo 8 oktober 2017 | 17:30 Live: Ziggo Sport Studio WK 2018 Kwalificatie

Rechtstreeks vanuit de Ziggo Sport Studio worden de wedstrijden besproken, vanavond gespeeld voor kwalificatie voor het Wereld Kampioenschap 2018 in Rusland.

Zo 8 oktober 2017 | 17:00 Samenvatting: Formule 1 GP van Japan

Samenvatting van de race van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 17:00 Samenvatting: Formule 1 GP Japan

Samenvatting van de race van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 09:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 15:30 Samenvatting: Formule 1 GP van Japan

Samenvatting van de race van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 15:25 Live Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli Race 2

Verslag van de tweede race in de Ferrari Challenge Trofeo Pirelli van Imola.

Zo 8 oktober 2017 | 14:57 Een Fries eerbetoon aan Bob Dylan

Als je een eerbetoon brengt aan een grote artiest als Bob Dylan is dat geen sinecure. De man's erfgoed is welhaast heilig en het getuigt van eigenzinnigheid en moed om daarmee aan de slag te gaan. Een 11-tal Friese artiesten durfde het avontuur echter wel aan. Mede geïnspireerd door het succes van een eerder en vergelijkbaar project - 'Een Fries eerbetoon aan Leonard Cohen' (2008) - zetten de artiesten hun tanden in de liedjes. Resultaat: twaalf Friestalige en volledig naar eigen inzicht bewerkte nummers. Dit onder leiding van Jan Tekstra. Tekstra werkte o.a. eerder met Marco Borsato en ontving recent een prestigieuze John Kraaijkamp Musical Award voor zijn belangrijke bijdrage aan de musical Dromen zijn bedrog. Alle nummers zijn live opgenomen! Ruw, eerlijk en ongepolijst. Net als Bob Dylan.

Zo 8 oktober 2017 | 14:00 Herhaling: Formule 1 GP van Japan

Herhaling van de race van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 13:50 Live Formule 2: Jerez Race 2

Verslag van de tweede race van de GP3 Series in Jerez, gereden op het Circuito Permanente de Jerez, in Spanje.

Zo 8 oktober 2017 | 13:30 Live: Alfred Dunhill Links Championship

Verslag van de vierde en beslissende dag van het Alfred Dunhill Links Championship, gespeeld op de Old Course, St. Andrews, Carnoustie en Kingsbarns, in Schotland.

Zo 8 oktober 2017 | 13:10 Marathon Eindhoven LIVE

Liveverslag van alles rondom de Marathon van Eindhoven. De Eindhovense binnenstad bruist vandaag van de activiteit. Duizenden mensen doen mee aan een onderdeel van de marathon van Eindhoven. Omroep Brabant is er bij en brengt de wedstrijd, de deelnemers en vooral ook de sfeer in de Brabantse huiskamer.

Zo 8 oktober 2017 | 13:00 Live NBA Basetkball: Warriors -Timberwolves

Verslag van de wedstrijd Minnesota Golden State Warriors - Timberwolves, gespeeld in de NBA Global Games, in China.

Zo 8 oktober 2017 | 12:40 Live Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli Race 2

Verslag van de tweede race in de Ferrari Challenge Trofeo Pirelli van Imola.

Zo 8 oktober 2017 | 12:30 De 4 Mijl Live 2017

De volledige integrale uitzending van de 4 Mijl 2017.

Zo 8 oktober 2017 | 11:50 Samenvatting: Formule 1 GP van Japan

Samenvatting van de race van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 11:40 Samenvatting: Formule 1 GP Japan

Samenvatting van de race van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 11:00 Sunday Morning Live

Sean Fletcher and Emma Barnett present thought-provoking debate and instant audience reaction on the big ethical talking points of the week, along with roving reports from around the UK.

Zo 8 oktober 2017 | 10:50 Live GP3: Jerez Race 2

Verslag van de tweede race van de GP3 Series in Jerez, gereden op het Circuito Permanente de Jerez, in Spanje.

Zo 8 oktober 2017 | 10:40 Samenvatting: Formule 1 GP van Japan

Samenvatting van de race van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 10:10 Samenvatting: Formule 1 GP Japan

Samenvatting van de race van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 09:55 NPO Radio 2 presenteert

De Brits/Amerikaanse rockgroep Foreigner viert in 2017 hun 40-jarig bestaan. In 1977 verschijnt het legendarische en veel verkochte debuutalbum met daarop de hits Cold As Ice en Feels Like the First Time. In deze aflevering een instapdocumentaire over het veelbewogen bestaan van deze veelvuldig van personeel wisselende groep rond gitarist Mick Jones, die het in de jaren 70 gelanceerde begrip arenarock vorm gaf. Ook zijn de grote hits (denk ook aan de aanstekerballades Waiting For A Girl Like You en I Want To Know What Love Is) live of in de klassieke clip te zien.

Zo 8 oktober 2017 | 09:30 Marathon Eindhoven LIVE

Liveverslag van alles rondom de Marathon van Eindhoven. De Eindhovense binnenstad bruist vandaag van de activiteit. Duizenden mensen doen mee aan een onderdeel van de marathon van Eindhoven. Omroep Brabant is er bij en brengt de wedstrijd, de deelnemers en vooral ook de sfeer in de Brabantse huiskamer.

Zo 8 oktober 2017 | 09:30 Live Japanese GP: Paddock Live

All the latest news and reaction from the Formula 1 paddock following the 2017 Japanese Grand Prix at Suzuka. Also in HD

Zo 8 oktober 2017 | 08:45 Live Formule 1: nabeschouwing

Nabeschouwing en hoogtepunten van de Formule 1 GP van Japan op het circuit van Suzuka. Een week na de winst van Max Verstappen in de Formule 1-race in Maleisië wordt er alweer gereden in Japan. Een spannend weekend voor Mercedes en Ferrari, die afgelopen weekend problemen hadden. Mercedes kwam snelheid tekort en Ferrari heeft met Vettel na de zomerperiode steeds punten verloren op Hamilton. Het team van Max Verstappen, Red Bull, lijkt het nu goed voor elkaar te hebben. De upgrade die zij hebben doorgevoerd heeft de auto's van Verstappen en Ricciardo dichterbij de Mercedessen en Ferrari's gebracht. De race begint om 07:00 uur en is live te zien op RTL Duitsland. Ziggo-abonnees kunnen via Ziggo Sport naar de GP Japan kijken.

Zo 8 oktober 2017 | 07:00 Live Formule 1: GP van Japan, Race

Live verslag van de race van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Lewis Hamilton heeft zaterdag met tovermacht de pole-position voor de Grand Prix van Japan in de wacht gesleept. De Brit was met zijn Mercedes een klasse apart op het circuit van Suzuka, waar Max Verstappen vanaf de vierde startplek zal mogen vertrekken. Achter de beide Mercedessen en Vettel konden de beide bolides van Red Bull alleen maar volgen. Voor de vijfde keer dit seizoen was Daniel Ricciardo de snellere van de beide Red Bulls, wat hem voor zondag de derde startplek oplevert. Max Verstappen moest op een volle seconde van Hamilton genoegen nemen met de vierde startplek. Kimi Raikkonen noteerde de zesde tijd, maar door een versnellingsbakwissel na zijn crash in de derde vrije training zal ook hij naar achteren worden gezet op de startopstelling. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 07:00 Live Formule 1: GP van Japan, Race (On Board Camera)

On Board Camera van de race van de Formula 1 Japan Grand Prix, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan.

Zo 8 oktober 2017 | 07:00 Live Formule 1: GP van Japan, Race (Pitlanekanaal)

Het Pitlanekanaal van de race vrije training van de Formula 1 Japan Grand Prix, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan.

Zo 8 oktober 2017 | 06:00 Live Formule 1: voorbeschouwing

Voorbeschouwing op de Formule 1 GP van Japan op het circuit van Suzuka, die om 07:00 uur van start gaat, met Lewis Hamilton op pole-position en Max Verstappen vanaf de vierde startplek. Een week na de winst van Max Verstappen in de Formule 1-race in Maleisië wordt er alweer gereden in Japan. Een spannend weekend voor Mercedes en Ferrari, die afgelopen weekend problemen hadden. Mercedes kwam snelheid tekort en Ferrari heeft met Vettel na de zomerperiode steeds punten verloren op Hamilton. Het team van Max Verstappen, Red Bull, was in de kwalificatie zaterdag minder snel dan de coureurs van Mercedes en Ferrari. Hamilton start vanaf pole-position, Vettel op plek 2 en daarna volgen Ricciardo en Verstappen. Bottas moet vanwege een gridstraf als zesde starten en ook Raikkonen wordt na het wisselen van de versnellingsbak een aantal plaatsten teruggezet. De race begint om 07:00 uur en is live te zien op RTL Duitsland. Ziggo-abonnees kunnen via Ziggo Sport naar de GP Japan kijken.

Zo 8 oktober 2017 | 05:30 Samenvatting: Kwalificatie Formule 1

Samenvatting van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 09:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 02:00 Lekker Live

Interactief magazine

Zo 8 oktober 2017 | 01:00 Samenvatting: Kwalificatie Formule 1

Samenvatting van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Zo 8 oktober 2017 | 00:00 Later

.. with Jools Holland. (Digital Widescreen) Music programme featuring live sessions from contemporary and classic artists. Joining Jools Holland on the show are Brooklyn's The National, who have just scored their first number one album with Sleep Well Beast. Morrissey returns to the show with songs like Spent the Day in Bed from Low in High School, his eleventh studio album and his first in three years. Queens of the Stone Age recently scored a number one UK album with Villains, and frontman Josh Homme offers a unique performance of the closing track, Villains of Circumstance, accompanied by a string quartet and bandmate Dean Fertita. American pop R&B singer Khalid performs Young Dumb and Broke from his debut album American Teen, while Jessie Ware returns with songs from her third album Glasshouse, which adds a confessional, noir-ish feel to her 80s-influenced soul stylings on songs like Midnight and Selfish Love. And Marty Stuart performs songs from his album Way out West with his band The Fabulous Superlatives.

Za 7 oktober 2017 | 23:00 Samenvatting: Kwalificatie Formule 1

Samenvatting van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Za 7 oktober 2017 | 22:57 Een Fries eerbetoon aan Bob Dylan

Als je een eerbetoon brengt aan een grote artiest als Bob Dylan is dat geen sinecure. De man's erfgoed is welhaast heilig en het getuigt van eigenzinnigheid en moed om daarmee aan de slag te gaan. Een 11-tal Friese artiesten durfde het avontuur echter wel aan. Mede geïnspireerd door het succes van een eerder en vergelijkbaar project - 'Een Fries eerbetoon aan Leonard Cohen' (2008) - zetten de artiesten hun tanden in de liedjes. Resultaat: twaalf Friestalige en volledig naar eigen inzicht bewerkte nummers. Dit onder leiding van Jan Tekstra. Tekstra werkte o.a. eerder met Marco Borsato en ontving recent een prestigieuze John Kraaijkamp Musical Award voor zijn belangrijke bijdrage aan de musical Dromen zijn bedrog. Alle nummers zijn live opgenomen! Ruw, eerlijk en ongepolijst. Net als Bob Dylan.

Za 7 oktober 2017 | 22:45 New: The Jonathan Ross Show

Jonathan's guests are actors Kit Harington and Liv Tyler, singer Mary J Blige, Sue Perkins and Rob Beckett, while Dua Lipa performs live. S12 Ep6

Za 7 oktober 2017 | 22:45 Live At The Apollo

De beste stand-upcomedy vanuit de beroemde Londense locatie. 1/6

Za 7 oktober 2017 | 22:00 NPO Radio 2 presenteert

De Brits/Amerikaanse rockgroep Foreigner viert in 2017 hun 40-jarig bestaan. In 1977 verschijnt het legendarische en veel verkochte debuutalbum met daarop de hits Cold As Ice en Feels Like the First Time. In deze aflevering een instapdocumentaire over het veelbewogen bestaan van deze veelvuldig van personeel wisselende groep rond gitarist Mick Jones, die het in de jaren 70 gelanceerde begrip arenarock vorm gaf. Ook zijn de grote hits (denk ook aan de aanstekerballades Waiting For A Girl Like You en I Want To Know What Love Is) live of in de klassieke clip te zien.

Za 7 oktober 2017 | 21:45 Alan Partridge's Mid-Morning Matters

Alan schrijft geschiedenis door zich tijdens een live radio-uitzending te laten masseren. Tijdens een koninklijk bezoek valt de live-verbinding met de verslaggever weg en moet hij het overnemen. 5/6

Za 7 oktober 2017 | 21:00 Wild China

Documentary series capturing pioneering images to exhibit the dazzling array of mysterious and wonderful creatures that live in China's most beautiful landscapes. The vast Tibetan Plateau is one of the world's most remote places and home to chiru antelopes, wild yaks, foxes and bears. It has a remarkable culture shaped by over 1,000 years of Buddhism, while its mountains and glaciers provide a vital life support system for half the planet.

Za 7 oktober 2017 | 20:50 Youp: Licht

In 'Licht' gaat Youp weer als vanouds 'prettig tekeer'. Scherpe toespelingen op actuele gebeurtenissen is een terugkerend thema, maar het plezier van het spelen en het licht maken van alles wat zwaar is in het leven, staat centraal. Youp wordt in deze voorstelling live begeleid door muzikant Rens van der Zalm.

Za 7 oktober 2017 | 20:30 Front Row

Presenter Amol Rajan and studio guests offer critical and entertaining discussion of the week's arts events. John Wilson meets actors Harrison Ford and Ryan Gosling to talk about Blade Runner 2049, the long-awaited follow-up to Ridley Scott's seminal science fiction thriller. Ian McKellen gives a masterclass in the art of playing King Lear. Comedian and children's author Tim Minchin performs live in the studio.

Za 7 oktober 2017 | 20:25 World Cup Live: Belarus v Holland

Belarus v Netherlands: Jacqui Oatley is joined by Matthew Upson and John Collins for live coverage of this group A World Cup qualifier between Belarus and Holland.

Za 7 oktober 2017 | 20:15 NENA - Nichts versäumt

"Nichts versäumt": Das ZDF feiert das 40-jährige Bühnenjubiläum der Pop-Ikone Nena in einer großen Samstagabend-Show. Thomas Gottschalk moderiert und begrüßt hochkarätige Musikstars. Als Hommage an diese musikalische Ausnahmekünstlerin präsentieren nationale und internationale Stars Songs von und mit Nena, in besonderen Arrangements und noch nie da gewesenen Duetten live und mit großer Band. Es gibt ein Wiedersehen mit zahlreichen Weggefährten. Gemeinsam mit Freunden, Familie und Zeitzeugen blicken Nena und Thomas Gottschalk zurück auf das bewegte Leben der Musikerin und 40 Jahre Rock 'n' Roll. Abgerundet wird diese Tribute-Show durch Einspielfilme, die den Zuschauern persönliche Einblicke in Leben und Karriere von Nena geben. Mit dabei sind unter anderen Gianna Nannini, Dieter Meier (Yello), Wolfgang Niedecken, The BossHoss, Dave Stewart (Eurythmics), Wanda, Samy Deluxe, Sasha, Daniel Wirtz, Alina Süggeler (Frida Gold) und die Frontmänner von Karat, City und den Puhdys.

Za 7 oktober 2017 | 17:00 Samenvatting: Kwalificatie Formule 1

Samenvatting van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Za 7 oktober 2017 | 16:50 Ink master

Realityserie De beste tatoe?erders van Amerika strijden om de titel 'Ink master'.De laatste drie tatoe?erders onthullen hun 35-uurs werkstuk. De vonken spatten ervan af als de 18 overige tatoe?erders terugkomen om zich te uiten over hun rivalen en eentje wint de titel. Publieksfavoriet Sausage zet een live tattoo. Land van herkomst: VS

Za 7 oktober 2017 | 15:30 Samenvatting: Kwalificatie Formule 1

Samenvatting van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Za 7 oktober 2017 | 15:30 Live: Ronde van Lombardije

Live verslag van de 111e editie van de Ronde van Lombardije, een van de vijf ‘monumenten’. Op de startlijst een aantal aansprekende namen: Vincenzo Nibali, Fabio Aru, Thibaut Pinot en ex-wereldkampioen Michal Kwiatkowski. Ook de Nederlanders Laurens ten Dam en Wout Poels verschijnen aan de start. De circa 250 kilometer lange wielerwedstrijd staat bekend om de steile beklimmingen in de uitlopers van de Alpen. De ‘koers van de vallende bladeren’ is een van de laatste grote races van het seizoen. De Colombiaan Esteban Chaves is de regerend titelhouder; Robert Gesink was vorig jaar de beste Nederlander. Hij finishte als zevende. Commentator: Jeroen Vanbelleghem Co-commentator: Karsten Kroon

Za 7 oktober 2017 | 15:30 Grand Tours of the Scottish Islands

Paul Murton sets out to experience island life on the myriad of islands that lie off the Scottish coast. Heading to Foula and Fair Isle, the most remote island communities in Britain, Paul makes a nerve-wracking visit to the Sneck o' da Smallie - a pothole in the cliffs of Foula which leads through to the Atlantic shore on the island - and learns about the beautiful knitting patterns which have made Fair Isle world-famous. Next, Paul Murton is turning his back on the sea and discovering the secrets of Scotland's landlocked islands, heading to the bonnie, bonnie banks of Loch Lomond. To begin his journey, Paul takes a stunning microlight flight across the loch to get a bird's-eye view of one of Scotland's most iconic beauty spots, before going island hopping to meet some of the extraordinary people who live here.

Za 7 oktober 2017 | 15:00 Military Boekelo

Live verslag van de gebeurtenissen tussen 15.00 en 16.30 uur.

Za 7 oktober 2017 | 15:00 Samenvatting: Kwalificatie Formule 1

Samenvatting van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Za 7 oktober 2017 | 13:00 Military Boekelo

Live verslag van de gebeurtenissen tussen 13.00 en 15.00 uur.

Za 7 oktober 2017 | 12:05 Samenvatting: Kwalificatie Formule 1

Samenvatting van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 07:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Za 7 oktober 2017 | 11:00 Saturday Kitchen Live

Host Donal Skehan is joined by chefs Jose Pizarro and Donna Hay. There are great moments from the BBC food archive, including clips from Rick Stein, the Hairy Bikers, Nigella Lawson and Keith Floyd, and wine expert Sam Caporn picks wines to go with the studio dishes.

Za 7 oktober 2017 | 07:45 Live Formule 1: Kwalificatie GP Japan

Live verslag van de kwalificatie voor de Formule 1 GP Japan op het circuit van Suzuka. Vanaf 08:00 uur rijden de Formule 1-coureurs in de kwalificatie om de startposities voor de race van zondag vast te stellen. Een week na de winst van Max Verstappen in de Formule 1-race in Maleisië wordt er alweer gereden in Japan. Een spannend weekend voor Mercedes en Ferrari, die afgelopen weekend problemen hadden. Mercedes kwam snelheid tekort en Ferrari heeft met Vettel na de zomerperiode steeds punten verloren op Hamilton. Het team van Max Verstappen, Red Bull, lijkt het nu goed voor elkaar te hebben. De upgrade die zij hebben doorgevoerd heeft de auto's van Verstappen en Ricciardo dichterbij de Mercedessen en Ferrari's gebracht. Zondag begint de race om 07:00 uur en is live te zien op RTL Duitsland. Ziggo-abonnees kunnen via Ziggo Sport naar de race kijken.

Za 7 oktober 2017 | 07:30 Live Formule 1: Kwalificatie

Voorbeschouwing en live verslag van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Japan, gereden op de Suzuka International Racing Course, in Suzuka, Japan, met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in Suzuka. Presentatie: Rob Kamphues. Ziggo Sport doet dit weekend uitgebreid verslag van de GP van Japan, met live de trainingen, kwalificatie en race op Ziggo Sport Select. De kwalificatie en race zijn ook te zien op Ziggo Sport, het kanaal dat Ziggo-gebruikers zonder extra kosten kunnen bekijken. - Donderdagnacht 02:55 uur - Vrije Training 1 (Ziggo Sport Select) - Vrijdag 06:55 uur - Vrije Training 2 (Ziggo Sport Select) - Vrijdagnacht 04:55 uur - Vrije Training 3 (Ziggo Sport Select) - Zaterdag 07:30 uur - Voorbeschouwing en vanaf 08:00 uur de kwalificatie (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) - Zondag 06:00 uur - Voorbeschouwing en vanaf 09:00 uur de race (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select)

Za 7 oktober 2017 | 07:00 Formule 1: samenvatting vrije training

Samenvatting van de Vrije Training voor de Formule 1 GP Japan op het circuit van Suzuka. Vanaf 08:00 uur rijden de Formule 1-coureurs in de kwalificatie om de startposities voor de race van zondag vast te stellen. Een week na de winst van Max Verstappen in de Formule 1-race in Maleisië wordt er alweer gereden in Japan. Een spannend weekend voor Mercedes en Ferrari, die afgelopen weekend problemen hadden. Mercedes kwam snelheid tekort en Ferrari heeft met Vettel na de zomerperiode steeds punten verloren op Hamilton. Het team van Max Verstappen, Red Bull, lijkt het nu goed voor elkaar te hebben. De upgrade die zij hebben doorgevoerd heeft de auto's van Verstappen en Ricciardo dichterbij de Mercedessen en Ferrari's gebracht. Zondag begint de race om 07:00 uur en is live te zien op RTL Duitsland. Ziggo-abonnees kunnen via Ziggo Sport naar de race kijken.

Za 7 oktober 2017 | 06:00 Formule 1 Café

In het Formule 1 Café kijken Robert Doornbos, Tom (of is het Tim?) Coronel samen met andere gasten onder leiding van Rob Kamphues vooruit naar de Formule 1 GP van . Met hoogtepunten van de vrije trainingen van eerder deze dag en bijdrages vanaf het circuit van Olav Mol en jack Plooij, inclusief een exclusief interview met Max Verstappen!

Za 7 oktober 2017 | 04:30 Sign Zone: MND and 22-Year-Old Me

Documentary following 22-year-old Lucy Lintott, who was diagnosed with motor neurone disease three years ago, over a period of six months as she attempts to live her life to the full. Lucy reveals how she is struggling to hold on to her personality as she becomes increasingly incapable of walking unassisted and begins to lose her voice. She visits Newcastle to meet a stand-up comedian who can still crack a joke even though he cannot speak, and at a clinic in Edinburgh, Lucy's voice is recorded together with her sister's to create a personalised synthetic voice. Finally, she has an emotional photographic sitting with portrait photographer Rankin.

Za 7 oktober 2017 | 04:10 Lekker Live

Interactief magazine

Za 7 oktober 2017 | 03:10 Lekker Live

Interactief magazine

Za 7 oktober 2017 | 02:10 Lekker Live

Interactief magazine

Za 7 oktober 2017 | 01:30 Even More Guitar Heroes at the BBC

Compilation of classic archive performances from the guitar gods of the late 60s and 70s. Status Quo appear playing Pictures of Matchstick Men on Top of the Pops in 1968, The Who perform Long Live Rock in the Old Grey Whistle Test studio, Dire Straits play Tunnel of Love and Lynyrd Skynyrd bring a taste of the Deep South with Sweet Home Alabama. The show also features rare performances from George Benson, Leo Kottke, Link Wray and Tom Petty.

Za 7 oktober 2017 | 01:05 Lekker Live

Interactief magazine

Za 7 oktober 2017 | 01:05 Gymnastics: World Championships

Matt Baker presents live coverage of the Gymnastics World Championships, which are taking place in Montreal, as the medals are decided for the women's all-around competition. Commentary by Beth Tweddle, Craig Heap and Christine Still.

Vr 6 oktober 2017 | 22:40 NPO Radio 2 presenteert

De Brits/Amerikaanse rockgroep Foreigner viert in 2017 hun 40-jarig bestaan. In 1977 verschijnt het legendarische en veel verkochte debuutalbum met daarop de hits Cold As Ice en Feels Like the First Time. In deze aflevering een instapdocumentaire over het veelbewogen bestaan van deze veelvuldig van personeel wisselende groep rond gitarist Mick Jones, die het in de jaren 70 gelanceerde begrip arenarock vorm gaf. Ook zijn de grote hits (denk ook aan de aanstekerballades Waiting For A Girl Like You en I Want To Know What Love Is) live of in de klassieke clip te zien.

Vr 6 oktober 2017 | 21:00 Jay-Z and More: Live Lounge Special

Clara Amfo takes us behind the scenes of Radio 1's Live Lounge. She hosts Jay-Z at the BBC's Maida Vale studios and they catch up between tracks to talk about his career so far. Also, there is live music from Craig David, Royal Blood, Rudimental and Lorde. Jay- Z pays tribute to the late Chester Bennington of Linkin Park by covering Numb/Encore.

Vr 6 oktober 2017 | 18:50 Money Monster IMDb: 6.5

06/10 - IMDB * 6.5 - Misdaad en Detective, Film, Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Vr 6 oktober 2017 | 04:00 Lekker Live

Interactief magazine

Vr 6 oktober 2017 | 03:00 Lekker Live

Interactief magazine

Vr 6 oktober 2017 | 02:00 Lekker Live

Interactief magazine

Vr 6 oktober 2017 | 01:15 Gymnastics: World Championships

Matt Baker presents live coverage of the Gymnastics World Championships, which are taking place in Montreal. The first of the 12 gold medals is decided as the world's best male gymnasts do battle for the all-around title. They include Britain's double Olympic champion Max Whitlock, who is returning after a six-month break from competition. Commentary by Beth Tweddle, Craig Heap and Christine Still.

Vr 6 oktober 2017 | 01:05 Lekker Live

Interactief magazine

Do 5 oktober 2017 | 23:00 Louis Theroux: Miami Mega-Jail

Two-part series taking an in-depth look at Miami's jail system, a vast holding pen for the unconvicted where most inmates are awaiting trial. In the first episode, Louis spends time in the fifth and sixth floors of Miami County Jail, where many of the most volatile inmates are incarcerated. Here the inmates have developed a strange and violent jail culture and live under the sway of a gladiatorial code. Housed in large cage-like dwellings that hold up to 24 men, they remain in the cells almost all the time and may only leave for yard time twice a week. They fight each other for food, for status, and often just to pass the endless hours of confinement.

Do 5 oktober 2017 | 22:05 Podium Witteman

Muziekprogramma met Paul Witteman, Mike Boddé en Floris Kortie dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen, met veel ruimte voor jong talent en live optredens van topmusici. Het programma overschrijdt de grenzen van de klassieke muziek naar pop-, jazz- en wereldmuziek.

Do 5 oktober 2017 | 20:30 WK 2018 Kwalificatie Schakelprogramma

Rechtstreeks verslag/Verslag Live schakelprogramma. Vanuit de Ziggo Sport studio ziet u direct alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden: Schotland - Slowakije, Montenegro - Denemarken, Noord-Ierland - Duitsland, Engeland - Slovenie, Malta - Litouwen, San Marino - Noorwegen en Roemenie - Kazachstan.

Do 5 oktober 2017 | 20:15 RTL Fußball: European Qualifiers

Moderation: Florian König / TV-Experte: Jens Lehmann live aus dem Windsor Park in Belfast / LIVE untertitelt

 Meer
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv