Interieur op tv (tv-tip)

Wo 28 februari 2018 | 20:30 Nieuw: Doe Het Lekker Zelf

28/02 - In Doe Het Lekker Zelf! strijden acht hobbyknutselaars tegen elkaar. Het programma wordt gepresenteerd door ...

In Doe Het Lekker Zelf! strijden acht hobbyknutselaars tegen elkaar. Het programma wordt gepresenteerd door Chantal Janzen die, zoals ze zelf zegt, met twee linkerhanden, van de ene in de andere verbazing valt bij de creatieve hoogstandjes van haar kandidaten. Die echt álles kunnen maken. Een lamp van kledinghangers, een klok van oude keukenspullen, maar ook een fantastisch hondenpaleis voor vijf keeshondjes of een waanzinnig poppenhuis voor Emma van 6. Wie is de beste knutselaar van Nederland? Vanaf vanavond is Doe Het Lekker Zelf! iedere woensdag te zien bij RTL 4 om 20:30 uur. De 32-jarige Niek is salesspecialist en treedt in het weekend op als dragqueen. In zijn vrije tijd grijpt hij naar zijn lijmpistool en glitters en weet zo zelfs van een placemat een hoofdtooi te maken. Martijn (27) leeft voor het knutselen; in zijn dagelijks leven bouwt hij de illusies voor Hans Klok. En de 48-jarige Annemieke: wat haar ogen zien kan zij maken met haar handen. Net als Angelique (38), die na haar werk tot in de late uurtjes aan het fröbelen is op haar knutselzolder. Stoere Peter (33) werkt als vormgever en interieurbouwer, en ziet deze wedstrijd als ultieme uitdaging. Bernadette (32) wil laten zien dat grote creaties niet alleen voor mannen zijn weggelegd… En de 30-jarige Roxsanne kreeg vroeger geen poppen, maar knutselgereedschap voor haar verjaardag. Tot slot: Stijn (21), by far de jongste van het stel, is meubelmaker en knutselt graag met oude spullen om iets nieuws te maken. Het werk van de knutselaars wordt beoordeeld door een vaste tweekoppige jury: Erika Scharff en Florian Legters. Erika is naast haar werk als docent Ruimtelijke Vormgeving, jurylid en coach bij diverse creatieve wedstrijden. Erika jureert bij Doe Het Lekker Zelf! vooral op de creatieve en decoratieve vaardigheden van de kandidaten. Florian werkt als ontwerper en bouwer van talloze film- en televisiedecors. Onder andere voor de series Overspel en De Luizenmoeder en speelfilms als Hartenstraat en Huisvrouwen Bestaan Niet. Florian werd als production designer van de speelfilm Het leven volgens Nino genomineerd voor een Gouden Kalf. Florian let bij Doe het Lekker Zelf! op de technische bouwvaardigheden van de kandidaten. In Doe Het Lekker Zelf! maken de knutselaars in de eerste opdracht altijd een nieuw gebruiksvoorwerp van oude spullen. Ze maken bijvoorbeeld iets nieuws van een stapel kledinghangers. Met hun fantasie krijgt zelfs een fietswiel of oude piano een nieuwe bestemming. Degene die het beste werk aflevert, verdient daarmee een voordeel bij de volgende, grote opdracht. Voor die grote opdracht gaan ze aan het werk voor iemand anders, zoals een make-uptafel voor Danielle die een groeistoornis heeft of twee flamboyante bezitters van keeshondjes. De jury stuurt degene die het slechtste werk heeft afgeleverd naar huis. De opdrachtgever neemt het werk van zijn of haar keuze mee naar huis. De allerbeste knutselkoning of -koningin wint een shoptegoed ter waarde van 10.000 euro.

Je vindt hier de programma's van Interieur op tv We hebben de volgende programma's voor Interieur Nieuw: Doe Het Lekker Zelf: 28/02 met - In Doe op tv Het Lekker Zelf! strijden acht op met hobbyknutselaars tegen elkaar. naar Het programma wordt door gepresenteerd door. Blind Getrouwd Denmark: Realityreeks, van Wanneer de drie pasgetrouwde koppels op terugkeren door van hun huwelijksreis, een staan ze alweer op voor een tijdens nieuwe. De Sterrenkaart: Culinair tijdens magazine, 'Slagmolen.' Zoals de naam het in doet vermoeden is restaurant van Slagmolen gevestigd met in een authentieke. BinnensteBuiten: Life-stylemagazine, op Aflevering 8 Lifestylemagazine: In op tv Enschede wonen van Natasja en Harald op tv met hun twee kinderen op in een door 2. De Sterrenkaart: Culinair een magazine, 'Slagmolen.' Zoals de door naam doet vermoeden is het restaurant Slagmolen gevestigd uit in een een authentieke. De Sterrenkaart: Culinair in magazine, 'Slagmolen.' Zoals de de naam doet vermoeden is naar restaurant Slagmolen een gevestigd in een door authentieke. Blind Getrouwd Denmark: Morgen - uit Realityreeks, Wanneer de door drie pasgetrouwde een koppels terugkeren van hun in huwelijksreis, staan ze het alweer op voor een. Young Justice: Morgen - op Animatieserie, 'Piégés de l'intérieur.' op tv (s 1/ep van 12). Bakery Boss: Morgen uit - Laura's Sweets Specialty Bake de van Shoppe, Seizoen 1 Aflevering 8 de Laura's op Sweets Specialty Bake Shoppe: Cake van Boss. Van Woonvilla Naar Droomvilla: Morgen in - Magazine, in Seizoen 3 Aflevering 8 Woonmagazine over op tv de wereld de van het design, architectuur en tijdens interieur:. Cake Boss: Bling, Barbecue & door Blueprints, in Seizoen 4 Aflevering 35 Bling, in Barbecue & tijdens Blueprints: met Buddy krijgt een van dure bestelling:. Van Woonvilla Naar Droomvilla: Magazine, het Seizoen 3 Aflevering 7 het Woonmagazine over door de wereld van design, een architectuur en uit interieur: Inspirerend. Texas Flip N' Move: Show, naar Documentaireserie. De het Lone Wolf wint tijdens een huis met een paar uit grote problemen. Zijn de plan is om een op interieur naar te.

Interieur op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:10 BinnensteBuiten

Aflevering 8 - Lifestylemagazine: In Enschede wonen Natasja en Harald met hun twee kinderen in een 2-onder-1-kapwoning. De grote hobby van Natasja is stylen. Ze is erg creatief en kan met weinig middelen de leukste hoekjes en meest bijzondere plekken creëren, in een interieur dat ze omschrijft als stoer, robuust, industrieel en vooral leefbaar. En dat is in het hele huis terug te zien. Zo is vooral de zelfontworpen schouw van speciale brandwerende platen met een steigerhouten ombouw voor de houtkachel haar grote trots. Naast het Amsterdamse zakencentrum de Zuidas ligt, ingeklemd tussen de hoogbouw enerzijds en een woonwijk aan de andere kant, een kleine groene oase, de botanische tuin Zuidas. Hier groeit en bloeit een bijzondere collectie planten onder de bezielende leiding van hortulanus Geralt Joren.

Morgen | 17:00 Van Woonvilla Naar Droomvilla

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Woonmagazine over de wereld van design, architectuur en interieur: Inspirerend woonprogramma waarin toparchitect Bertram Terpstra de kijker meeneemt in de wereld van design, architectuur en interieur. Iedere week is er aandacht voor een nieuw project, van begin tot eind. Alle facetten van bouwen en bouwmanagement, maar ook styling en ontwerpen voor interieur, verlichting en meubilering komen aan bod. Bertram zal hiervoor verschillende leveranciers bezoeken, waar hij geadviseerd zal worden door de specialisten. Ook laat hij zien wat het belang van een architect is.

Morgen | 19:30 Vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Magazine: Toen Elyna erachter kwam dat ze zwanger was, waren ze net verhuisd. Het interieur liet op zich wachten, omdat de baby drie maanden te vroeg werd geboren.

Overmorgen | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 39 - Lifestylemagazine: In maart 2017 verhuizen Jellina en Jan Detmar met hun twee kinderen naar een woonboerderij uit 1770 in het Friese dorpje Kollum. Jan is ongelooflijk handig, zodat hij bijna de gehele verbouwing zelf kan doen. En Jellina heeft een voorliefde voor interieur. Ze maakt er een sport van om hun huis om te toveren tot een droomhuis in een industriële stijl met veel stoere items. In het Overijsselse Dalfsen ontmoet culinair expert Alain Caron tuinder Eef Stel. Eef komt uit een echte tuindersfamilie en is de vierde generatie die hiermee zijn brood verdient. Maar Eef blijft niet hangen in tradities, hij zoekt juist graag naar vernieuwing. Eef is altijd op zoek naar nieuwe groenten en kruiden. En omdat hij daar succesvol in is, zijn er sterrenchefs die weer heel blij worden van nieuwe producten en aan wie Eef zijn oogst dan ook levert. Alain geniet van Eefs enthousiasme en zijn gedrevenheid.

Overmorgen | 15:30 Van Woonvilla Naar Droomvilla

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Woonmagazine over de wereld van design, architectuur en interieur: Inspirerend woonprogramma waarin toparchitect Bertram Terpstra de kijker meeneemt in de wereld van design, architectuur en interieur. Iedere week is er aandacht voor een nieuw project, van begin tot eind. Alle facetten van bouwen en bouwmanagement, maar ook styling en ontwerpen voor interieur, verlichting en meubilering komen aan bod. Bertram zal hiervoor verschillende leveranciers bezoeken, waar hij geadviseerd zal worden door de specialisten. Ook laat hij zien wat het belang van een architect is.

Overmorgen | 18:50 BinnensteBuiten

Aflevering 40 - Lifestylemagazine: Toen Nadine Walter als kind nog bij haar ouders in Zaandam woonde, vond ze de huisjes aan de overkant van het water bij de Zaanse Schans altijd zo leuk. Nu woont ze samen met haar vriend Rik Beekman in Zaandijk in een replica van een origineel Zaans huis. Ze hebben het hele interieur in ere hersteld en zijn hier enorm trots op. Waar Rik zich druk maakt over de strakke afwerking van al het hout in huis, houdt Nadine zich bezig met de inrichting. Om te voorkomen dat het, zoals ze zelf zegt, 'een poppenkast wordt', heeft ze gezorgd voor een romantisch, stoer interieur. Ramon maakt een snelle, lekkere maaltijd van een echte wintergroente. De meeste mensen gebruiken knolselderij in erwtensoep, maar Ramon maakt er een eigen soep van. Bij de knolselderijsoep maakt hij ook een salade van serranoham en geitenkaas.

Di 27 februari 2018 | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 40 - Lifestylemagazine: Toen Nadine Walter als kind nog bij haar ouders in Zaandam woonde, vond ze de huisjes aan de overkant van het water bij de Zaanse Schans altijd zo leuk. Nu woont ze samen met haar vriend Rik Beekman in Zaandijk in een replica van een origineel Zaans huis. Ze hebben het hele interieur in ere hersteld en zijn hier enorm trots op. Waar Rik zich druk maakt over de strakke afwerking van al het hout in huis, houdt Nadine zich bezig met de inrichting. Om te voorkomen dat het, zoals ze zelf zegt, 'een poppenkast wordt', heeft ze gezorgd voor een romantisch, stoer interieur. Ramon maakt een snelle, lekkere maaltijd van een echte wintergroente. De meeste mensen gebruiken knolselderij in erwtensoep, maar Ramon maakt er een eigen soep van. Bij de knolselderijsoep maakt hij ook een salade van serranoham en geitenkaas.

Wo 28 februari 2018 | 16:00 Vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Magazine: Toen Elyna erachter kwam dat ze zwanger was, waren ze net verhuisd. Het interieur liet op zich wachten, omdat de baby drie maanden te vroeg werd geboren.

Do 1 maart 2018 | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 43 - Lifestylemagazine: Klaas Hogeweg woont in Den Bosch in een prachtig oud herenhuis uit 1901. Het huis heeft indrukwekkende geveldetails, originele elementen, glas-in-looddeuren en grote ramen aan de voorzijde en is verdeeld in drie ruimtes die vloeiend in elkaar doorlopen. Het is een huurhuis, maar dat weerhoudt Klaas er niet van om zijn woning volledig te 'verbouwen' naar zijn smaak. Hij besteedt veel tijd en aandacht aan zijn huis en dat is terug te zien aan zijn interieur. De accessoires komen voornamelijk uit het buitenland, die Klaas meeneemt van zijn vele (werk)reizen naar Azië. Het is met recht een klein, maar heel fijn huis met veel grandeur.

Vr 2 maart 2018 | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 43 - Lifestylemagazine: Klaas Hogeweg woont in Den Bosch in een prachtig oud herenhuis uit 1901. Het huis heeft indrukwekkende geveldetails, originele elementen, glas-in-looddeuren en grote ramen aan de voorzijde en is verdeeld in drie ruimtes die vloeiend in elkaar doorlopen. Het is een huurhuis, maar dat weerhoudt Klaas er niet van om zijn woning volledig te 'verbouwen' naar zijn smaak. Hij besteedt veel tijd en aandacht aan zijn huis en dat is terug te zien aan zijn interieur. De accessoires komen voornamelijk uit het buitenland, die Klaas meeneemt van zijn vele (werk)reizen naar Azië. Het is met recht een klein, maar heel fijn huis met veel grandeur.

Vr 2 maart 2018 | 18:50 BinnensteBuiten

Aflevering 44 - Lifestylemagazine: In het Limburgse dorpje Broekhuizenvorst hebben Ans en Egbert Krekels van een voormalig knechtenhuis uit 1913 een paleisje gemaakt. Overal in huis is de nostalgie nog aanwezig: van de zondagse kamer, het glas-in-lood tot de bijzondere deuren. Ans en Egbert hebben elkaar ooit leren kennen in een internaat, waar ze dan allebei werken. Hoe belangrijk die periode voor hen is, zie je aan hun interieur, want overal zie je herinneringen uit die periode. Zo komt de tegelvloer uit de voormalige kapel en pronkt een groot heiligbeeld naast de enorme boekenkast.

Za 3 maart 2018 | 10:30 Van Woonvilla Naar Droomvilla

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Woonmagazine over de wereld van design, architectuur en interieur: Inspirerend woonprogramma waarin toparchitect Bertram Terpstra de kijker meeneemt in de wereld van design, architectuur en interieur. Iedere week is er aandacht voor een nieuw project, van begin tot eind. Alle facetten van bouwen en bouwmanagement, maar ook styling en ontwerpen voor interieur, verlichting en meubilering komen aan bod. Bertram zal hiervoor verschillende leveranciers bezoeken, waar hij geadviseerd zal worden door de specialisten. Ook laat hij zien wat het belang van een architect is.

Za 3 maart 2018 | 17:10 Vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Magazine: Toen Elyna erachter kwam dat ze zwanger was, waren ze net verhuisd. Het interieur liet op zich wachten, omdat de baby drie maanden te vroeg werd geboren.

Za 3 maart 2018 | 17:45 BinnensteBuiten

Aflevering 9 - Lifestylemagazine: Architecten Jenny Eklund en Dominique ter Beek kopen in 2013 een voormalig schoolgebouw uit 1912 in Rotterdam-West. Zij besluiten het pand aan te pakken en gaan op zoek naar zes andere koppels die net als zij geïnteresseerd zijn om in dit schoolgebouw te gaan wonen. Dat is gelukt. Zelf wonen ze nu in het appartement op de benedenverdieping. Het interieur is door Jenny en Dominique flink onderhanden genomen en overal komen Zweedse accenten terug, die de roots van Jenny vormen. Op de Veluwe ontmoet culinair expert Alain Caron vader en dochter Van Wilgenburg. Jan experimenteert graag met verschillende smaken in zijn eigen brouwerij en laat Alain kennismaken met bijzondere bieren (wel eens bier met boerenkool geproefd?). Dochter Tineke is inmiddels een enthousiaste biersommelier met een enorme collectie.

Zo 4 maart 2018 | 08:50 Vtwonen zelf aan de slag

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Woonmagazine: Pijnacker - Wendy & Quincy: Wendy en Quincy hebben een zware tijd achter de rug. Nu alles weer op de rit staat, is een warm en gezellig huis de volgende stap. Het onpersoonlijke en strakke interieur past niet meer bij ze.

Zo 4 maart 2018 | 17:00 Van Woonvilla Naar Droomvilla

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Realityprogramma over design, architectuur en interieur met Bertram Terpstra: Toparchitect Bertram Terpstra neemt de kijker mee naar de wereld van design, architectuur en interieur. Iedere week is er aandacht voor een nieuw project, van begin tot eind. Alle facetten van bouwen en bouwmanagement, maar ook styling en ontwerpen voor interieur, verlichting en meubilering komen aan bod. Bertram zal hiervoor verschillende leveranciers bezoeken, waar hij geadviseerd zal worden door de specialisten. Ook laat hij zien wat het belang van een architect is.

Ma 5 maart 2018 | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 44 - Lifestylemagazine: In het Limburgse dorpje Broekhuizenvorst hebben Ans en Egbert Krekels van een voormalig knechtenhuis uit 1913 een paleisje gemaakt. Overal in huis is de nostalgie nog aanwezig: van de zondagse kamer, het glas-in-lood tot de bijzondere deuren. Ans en Egbert hebben elkaar ooit leren kennen in een internaat, waar ze dan allebei werken. Hoe belangrijk die periode voor hen is, zie je aan hun interieur, want overal zie je herinneringen uit die periode. Zo komt de tegelvloer uit de voormalige kapel en pronkt een groot heiligbeeld naast de enorme boekenkast.

Ma 5 maart 2018 | 15:30 Van Woonvilla Naar Droomvilla

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Woonmagazine over de wereld van design, architectuur en interieur: Inspirerend woonprogramma waarin toparchitect Bertram Terpstra de kijker meeneemt in de wereld van design, architectuur en interieur. Iedere week is er aandacht voor een nieuw project, van begin tot eind. Alle facetten van bouwen en bouwmanagement, maar ook styling en ontwerpen voor interieur, verlichting en meubilering komen aan bod. Bertram zal hiervoor verschillende leveranciers bezoeken, waar hij geadviseerd zal worden door de specialisten. Ook laat hij zien wat het belang van een architect is.

Do 8 maart 2018 | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 48 - Lifestylemagazine: Interieurstylist Debby Puttiger is vandaag in Almere, bij Marleen Bosscha en Peter-Jan Opperman. Na hun verhuizing hebben ze niet veel tijd besteed aan de inrichting van de slaapkamer van hun zoon Mees. 'De kinderkamer van ons dochtertje is wel af, maar zijn kamer blijft een beetje een allegaartje.' Nu wordt Mees binnenkort zes jaar en dus willen zij hem nu verrassen met een stoere, gezellige slaapkamer. Mees is kleurenblind en ook dat heeft gevolgen voor de inrichting. Hij weet wel wat hij wil: strepen én een gouden klok. Culinair schrijver Nadia Zerouali is in de gemeente Zwolle om de kloosterkaas te proeven van Harry Schonewille. Harry heeft een passie voor smaakvolle kazen en is inmiddels ook kaaskeurder. Hij laat het eerste stadium van het ambachtelijk kaasmaken over aan een boer in de buurt, daarna zorgt hij zelf voor de verdere verwerking.

Vr 9 maart 2018 | 12:20 BinnensteBuiten

Aflevering 48 - Lifestylemagazine: Interieurstylist Debby Puttiger is vandaag in Almere, bij Marleen Bosscha en Peter-Jan Opperman. Na hun verhuizing hebben ze niet veel tijd besteed aan de inrichting van de slaapkamer van hun zoon Mees. 'De kinderkamer van ons dochtertje is wel af, maar zijn kamer blijft een beetje een allegaartje.' Nu wordt Mees binnenkort zes jaar en dus willen zij hem nu verrassen met een stoere, gezellige slaapkamer. Mees is kleurenblind en ook dat heeft gevolgen voor de inrichting. Hij weet wel wat hij wil: strepen én een gouden klok. Culinair schrijver Nadia Zerouali is in de gemeente Zwolle om de kloosterkaas te proeven van Harry Schonewille. Harry heeft een passie voor smaakvolle kazen en is inmiddels ook kaaskeurder. Hij laat het eerste stadium van het ambachtelijk kaasmaken over aan een boer in de buurt, daarna zorgt hij zelf voor de verdere verwerking.

 Meer

Interieur op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:35 Blind Getrouwd Denmark

Wanneer de drie pasgetrouwde koppels terugkeren van hun huwelijksreis, staan ze alweer voor een nieuwe uitdaging. De echtparen krijgen als opdracht samen het interieur van hun huis in te richten.

Vandaag | 14:20 De Sterrenkaart

'Slagmolen.' Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek. Het unieke interieur, samen met de prachtige tuin, vormen de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkok Bert Meewis en de gastvrijheid van zijn echtgenote Karlijn Libbrecht.

Vandaag | 21:45 De Sterrenkaart

'Slagmolen.' Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek. Het unieke interieur, samen met de prachtige tuin, vormen de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkok Bert Meewis en de gastvrijheid van zijn echtgenote Karlijn Libbrecht.

Morgen | 05:25 De Sterrenkaart

'Slagmolen.' Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek. Het unieke interieur, samen met de prachtige tuin, vormen de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkok Bert Meewis en de gastvrijheid van zijn echtgenote Karlijn Libbrecht.

Morgen | 06:20 Blind Getrouwd Denmark

Wanneer de drie pasgetrouwde koppels terugkeren van hun huwelijksreis, staan ze alweer voor een nieuwe uitdaging. De echtparen krijgen als opdracht samen het interieur van hun huis in te richten.

Morgen | 07:30 Young Justice

'Piégés de l'intérieur.' (s 1/ep 12)

Morgen | 11:00 Bakery Boss

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Laura's Sweets Specialty Bake Shoppe: Cake Boss Buddy Valastro schiet noodlijdende bakkerijen te hulp. Met nieuwe producten en een trendy interieur probeert hij er weer goedlopende zaken van te maken.

Morgen | 20:55 Bien évidemment

'Aérer son intérieur.'

Morgen | 21:45 Cake Boss

Seizoen 4 - Aflevering 35 - Bling, Barbecue & Blueprints: Buddy krijgt een dure bestelling: een diamanten taart met parels! Later bedankt hij zijn bouwvakkers met een barbecue en Grace begint aan haar interieurproject.

Zo 4 maart 2018 | 11:00 Bakery Boss

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Pastry Is Art: Cake Boss Buddy Valastro schiet noodlijdende bakkerijen te hulp. Met nieuwe producten en een trendy interieur probeert hij er weer goedlopende zaken van te maken.

Interieur gemist

Eerder Vandaag | 12:00 Cake Boss

Seizoen 4 - Aflevering 35 - Bling, Barbecue & Blueprints: Buddy krijgt een dure bestelling: een diamanten taart met parels! Later bedankt hij zijn bouwvakkers met een barbecue en Grace begint aan haar interieurproject.

Eerder Vandaag | 10:30 Van Woonvilla Naar Droomvilla

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Woonmagazine over de wereld van design, architectuur en interieur: Inspirerend woonprogramma waarin toparchitect Bertram Terpstra de kijker meeneemt in de wereld van design, architectuur en interieur. Iedere week is er aandacht voor een nieuw project, van begin tot eind. Alle facetten van bouwen en bouwmanagement, maar ook styling en ontwerpen voor interieur, verlichting en meubilering komen aan bod. Bertram zal hiervoor verschillende leveranciers bezoeken, waar hij geadviseerd zal worden door de specialisten. Ook laat hij zien wat het belang van een architect is.

Eerder Vandaag | 10:00 Texas Flip N' Move

Documentaireserie. De Lone Wolf wint een huis met een paar grote problemen. Zijn plan is om een interieur te creëren dat aantrekkelijk is voor stadsmensen. Ondertussen gaan The Young Guns aan de slag met een klein overheidsgebouw dat een garage zou kunnen zijn.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv