Film op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 Olympus Has Fallen IMDb: 6.5

IMDB * 6.5 - Actiefilm: Mike Banning is een agent bij de geheime dienst die in het verleden gefaald heeft bij het beschermen van de presidenti?le familie. Sindsdien is hij gedegradeerd tot het werken achter de schermen. Op de dag dat Noord Koreaanse ...

Actiefilm: Mike Banning is een agent bij de geheime dienst die in het verleden gefaald heeft bij het beschermen van de presidenti?le familie. Sindsdien is hij gedegradeerd tot het werken achter de schermen. Op de dag dat Noord-Koreaanse commando's het Witte Huis binnendringen en de president en diens staf gijzelen, krijgt Banning de kans om zijn eer te redden en terug te slaan.

Morgen | 21:45 De aflossing IMDb: 6.3

Morgen - IMDB * 6.3 - Film, Tv thriller: Op de begrafenis van zijn vader ziet de succesvolle bankier Thomas na lange tijd zijn activistische broer Arne terug. Hij besluit de banden nader aan te halen en nodigt hem uit voor een prestigieuze ...

Tv-thriller: Op de begrafenis van zijn vader ziet de succesvolle bankier Thomas na lange tijd zijn activistische broer Arne terug. Hij besluit de banden nader aan te halen en nodigt hem uit voor een prestigieuze conferentie over 'sustainable banking'. Als Arne dit podium gebruikt voor een ludieke actie, heeft dat fatale gevolgen. Thomas moet vechten voor zijn carri?re, het leven van zijn broer, maar vooral voor het herwinnen van diens respect.

Overmorgen | 07:35 Katy Perry: Part Of Me IMDb: 5.9

01/07 - IMDB * 5.9 - Documentairefilm: Katy geeft haar fans en de hele wereld een unieke inkijk in haar leven en haar succesverhaal, met beelden van haar concerttour en nooit eerder vertoonde interviews. Het is de eerste keer dat een documentaire zo ...

Documentairefilm: Katy geeft haar fans en de hele wereld een unieke inkijk in haar leven en haar succesverhaal, met beelden van haar concerttour en nooit eerder vertoonde interviews. Het is de eerste keer dat een documentaire zo diep ingaat op het harde werk, de toewijding en het fenomenale talent van een meisje dat trouw bleef aan zichzelf en haar originele visie om haar grote droom waar te maken.

Ma 3 juli 2017 | 20:25 Docu: De wereld van Puck

03/07 - Documentaire, Regisseur Gert Jan de Vries filmt ruim twintig jaar lang zijn gezin. Een gezin waar na een ...

Regisseur Gert-Jan de Vries filmt ruim twintig jaar lang zijn gezin. Een gezin waar na een gezonde zoon met grote blijdschap wordt uitgekeken naar de komst van een broertje of zusje. Als dochter Puck na een normale bevalling wordt geboren, ontstaat er bij iedereen een unheimisch gevoel. Er is iets aan de hand met haar, maar wat? Pas na negen maanden stelt een geschrokken kinderarts de diagnose: Puck is zwaar gehandicapt. Vanaf de zwangerschap filmt Gert-Jan zijn vrouw en zijn zoons en dochter. Omdat Puck niet kan praten interviewt het gezin elkaar over de worstelingen en spanningen die de komst van Puck met zich meebrengt. Resultaat: een intieme documentaire die op rauwe wijze laat zien wat de impact is van een zwaar gehandicapt kind in een gezin in een tijd waarin de zorg onder een vergrootglas ligt. Dat is de wereld van Puck. Ondanks dat Diana en Gert-Jan elkaar hebben ontmoet op het werk in de gehandicaptenzorg is er geen handleiding voor het verzorgen van een meervoudig complex gehandicapt kind. Het stel komt in een draaikolk van onzekerheden terecht. Hoe moet dit verder? Wat betekent dit voor het jonge gezinsgeluk? Hun relatie? Wat voor invloed heeft dit op oudere en gezonde zoon Jop? Er is nog een kinderwens; wel of geen derde kind? Kinderen gaan op den duur de deur uit, hoe moet dat met Puck? Diana kan redelijk goed omgaan met de nieuwe situatie. Gert-Jan heeft daar meer moeite mee. Dan volgt er een nieuwe achtbaan van emoties. Na elf jaar zelf thuis voor Puck te hebben gezorgd, realiseren Gert-Jan en Diana dat het veel te zwaar wordt. Na een periode van hulp aan huis ontstaat er een mogelijkheid om Puck uit huis te plaatsen. Voor Diana te vroeg. Een kind van anderhalf gaat toch ook niet op kamers? Kunnen we er wel op vertrouwen dat er goed voor haar wordt gezorgd met alle wisselingen in de zorg? Gert-Jan en Diana vinden het uit handen geven van hun gehandicapte dochter veel moeilijker dan het omgaan met haar handicap. Een situatie die zij opnieuw zullen moeten accepteren.

Do 6 juli 2017 | 22:55 Docu: De jacht op mijn vader

06/07 - Documentaire, Eric Lie is een levende legende in Suriname. Hij is berucht vanwege zijn grote liefde voor ...

Eric Lie is een levende legende in Suriname. Hij is berucht vanwege zijn grote liefde voor vrouwen en zijn jachtpartijen in het regenwoud en geniet veel aanzien als een van de hoogstopgeleide Taekwondo-grootmeesters van de wereld. Maar voor schrijfster Karin Amatmoekrim is hij vooral de vader die in haar leven schitterde door afwezigheid. Ze ontmoette hem voor het eerst toen zij 22 was, maar durfde hem nooit echt toe te laten. Nu gaat zij voor haar boek op jacht naar de man achter de mythische verhalen, in de hoop haar vader te vinden. Hopend op erkenning van zijn verloren dochter is hij verguld van het idee dat zij een boek over hem zal schrijven. “Het is de angstigste zet die ik ooit op papier heb gedaan”, tikt Amatmoekrim aan het begin van haar manuscript. Ze worstelt tussen haar rol van dochter en haar verlangen als schrijfster om haar werk centraal te stellen. Durft ze het aan om het werkelijke verhaal op te schrijven en nietsontziend te zijn? En ligt haar loyaliteit bij haar vader of bij haar boek? In de intrigerende documentaire ‘De jacht op mijn vader’ onderzoekt regisseur Gülsah Dogan met haar scherpe blik het spanningsveld tussen vader en dochter. Een intieme film over de kracht van familiebanden en het verlangen elkaar te zien en gezien te worden.

Film

Films op TV

Wil je weten welke film vandaag op tv komt? Kijk hier in de tv gids om te zien wat er vandaag, morgen en dit weekend wordt uitgezonden. Ook kun je de IMDB rating zien, zodat je weet of een film de moeite waard is.

Film informatie

Kijk je liever naar een comedy dan een actiefilm? De films zijn opgedeeld in verschillende genres, zoals misdaad, fantasy, drama en thriller. Ook staat bij iedere uitzending hoe laat de film begint, wie de regisseur is, uit welk jaar de film komt en kun je de officiële trailer of promo video bekijken.

Filmzenders

Op de gespecialiseerde zenders van Film1 en HBO worden 24 uur per dag films, documentaires en series uitgezonden. Deze zenders zijn alleen voor abonnees te bekijken. 

Film op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:48 Super 4

Seizoen 2 - Franse tekenfilmreeks gebaseerd op playmobilfiguurtjesSabotage

Vandaag | 07:55 Chillen met de Ronks!

Franse tekenfilmreeksIntergalactische ster / Aan elkaar vast

Vandaag | 09:11 Boyster

Tekenfilm't Is Niet Makkelijk Om Schoon Te Zijn / Bijgeloof

Vandaag | 09:36 Casper's Griezelschool

Frans-Amerikaanse animatiereeks gebaseerd op de gelijknamige film uit 2006: De Wraak van de Wezens-Vanger / Slugby: Casper, Ra en Mantha zitten nog steeds op de griezelschool. Casper wil nog steeds geen eng spook zijn, tot groot ongenoegen van het schoolhoofd, Alder en Dash.

Vandaag | 12:24 Super 4

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Franse tekenfilmreeks gebaseerd op playmobilfiguurtjes: Ruby, koningin van de zee (deel 1): Een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut vormen samen Super 4. Ze beleven de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Niets staat de Super 4 en hun ultramoderne voertuig in de weg!

Vandaag | 13:00 The Simpsons

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische tekenfilmreeks: Bart's Girlfriend: Bart wordt verliefd op Jessica, de knappe dochter van de predikant Lovejoy, maar zij besteedt nauwelijks aandacht aan hem. Aanvankelijk vangt hij bot. Maar de aanhouder wint en uiteindelijk nodigt ze hem zelfs uit voor een etentje bij haar thuis.

Vandaag | 13:15 Chillen met de Ronks!

Franse tekenfilmreeksEen potje voetballen / Stormachtig weer

Vandaag | 13:30 The Simpsons

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische tekenfilmreeks: Lisa on Ice: Directeur Skinner heeft een systeem uitgedokterd waardoor de ouders gemakkelijker de schoolresultaten van hun kinderen in de gaten kunnen houden. Lisa die heel slechte resultaten haalt voor turnen, wil nu extra punten halen door zich bij verschillende clubs aan te sluiten.

Vandaag | 13:54 Os Buul

Documentaire: Filmmaker Ellen Davids keert terug naar het dorp waar ze opgroeide om de dagelijkse praktijk van vluchtelingenopvang en -integratie in de kleine dorpsgemeenschap Budel-Cranendonck te observeren. De leefwereld in het dorp en die in het AZC grijpen in elkaar maar hoe maak je verbinding als je elkaars taal niet spreekt en iedereen bezig is met zijn eigen drukke leven? Het dorp is vluchtelingen gewend: in de jaren 50 bood de Nassau-Dietzkazerne onderdak aan vluchtelingen uit Hongarije en Indonesi?. De huidige vluchtelingenproblematiek is echter veel ingewikkelder.

Vandaag | 14:00 The Simpsons

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische tekenfilmreeks: Homer Badman: Homer en Marge trekken naar een handelsbeurs voor snoepgoed. Hij hoopt er heel wat gratis stalen mee te kunnen pikken. De kinderen worden overgelaten aan de goede zorgen van feministe Ashley Grant. Wanneer Homer een verkeerde beweging naar haar maakt, wordt hij beschuldigd van ongewenste intimiteiten.

Vandaag | 15:25 Peperbollen

Seizoen 9 - Aflevering 33 - Detectivereeks over vijf avontuurlijke speurneuzen die samen een detectiveclub vormen: De kist uit Afrika: Max ontdekt dat Sara en Madeleine op de toiletten en in de kleedkamers van school worden gefilmd en afgeperst door een medeleerling.

Vandaag | 18:00 Lekker snugger

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Komisch programma vol met bloopers en hilarische internetfilmpjes

 Meer

Film op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:30 Het Lied Van De Zee

Film, Ben en Saoirse wonen met hun vader in een vuurtoren op een klein eilandje. Om hen te beschermen voor de gevaren van de zee, neemt oma de kinderen mee naar haar huis in de stad. Daar ontdekt Ben dat Saoirse een selkie is, een sirene die met ...

Ben en Saoirse wonen met hun vader in een vuurtoren op een klein eilandje. Om hen te beschermen voor de gevaren van de zee, neemt oma de kinderen mee naar haar huis in de stad. Daar ontdekt Ben dat Saoirse een selkie is, een sirene die met haar gezang de vloek kan opheffen die de Uilenheks over de elfen heeft uitgesproken. Om het lied van de zee te zingen moet Saoirse terug naar het vuurtorenhuis. De terugreis voert hen door een wereld van sprookjes en oude legendes, waar Ben en Saoirse het moeten opnemen tegen de Uilenheks.

Vandaag | 06:30 Agent Cody Banks 2: Destination London IMDb: 4.5

IMDB * 4.5 - Actie, Film, Tienerspion Cody Banks krijgt een nieuwe klus toegewezen. Een CIA agent heeft een hypnotiseringsapparaat gestolen en Cody moet dit zien terug te krijgen. Hiervoor reist hij af naar Engeland en gaat hij undercover op een ...

Tienerspion Cody Banks krijgt een nieuwe klus toegewezen. Een CIA-agent heeft een hypnotiseringsapparaat gestolen en Cody moet dit zien terug te krijgen. Hiervoor reist hij af naar Engeland en gaat hij undercover op een Londense kostschool om zijn hoofdverdachte in de gaten te houden. Om ervoor te zorgen dat zijn klasgenoten niks doorhebben terwijl hij infiltreert en spioneert, moet Cody de wildste toeren uithalen. Dit alles moet hij combineren met zijn lesrooster. Met hightech snufjes, spannende achtervolgingen en een nieuwe partner moet Cody het apparaat terughalen voordat het lot van de wereld in handen van de duivelse dief valt.

Vandaag | 07:00 MeesterSpion IMDb: 7.5

IMDB * 7.5 - Film, De tienjarige Tim verhuist samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust. In het begin voelt Tim zich niet helemaal niet thuis, tot hij Simon ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de ...

De tienjarige Tim verhuist samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust. In het begin voelt Tim zich niet helemaal niet thuis, tot hij Simon ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen en dit is het begin van een zeer spannend avontuur.

Vandaag | 07:00 Orla de Kikkerslikker IMDb: 5.2

IMDB * 5.2 - Film, Orla de Kikkerslikker is een verschrikkelijke pestkop. Het gerucht in de buurt gaat dat hij ooit een levende kikker heeft opgegeten. Niemand van de kinderen durft bij Orla in de buurt te komen. Wanneer de pestkop een gemeen plan ...

Orla de Kikkerslikker is een verschrikkelijke pestkop. Het gerucht in de buurt gaat dat hij ooit een levende kikker heeft opgegeten. Niemand van de kinderen durft bij Orla in de buurt te komen. Wanneer de pestkop een gemeen plan bedenkt om de aardige Victor tijdens een talentenshow te dwarsbomen, is de maat vol voor alle kinderen in de buurt. Met fantasie en humor binden Viktor en zijn vriendjes de strijd aan met de verschrikkelijke Orla om hem voor altijd uit de stad te verjagen.

Vandaag | 08:00 Where Angels Fear To Tread IMDb: 6.6

IMDB * 6.6 - Film, Drama, 1906. Jonge weduwe Lilia Herriton reist af naar Italië en ontmoet een knappe jonge man. Hij draagt geen belangrijke familienaam zoals aristocrate Lilia maar de twee worden smoorverliefd. Tot afschuw van Lilia's familie ...

1906. Jonge weduwe Lilia Herriton reist af naar Italië en ontmoet een knappe jonge man. Hij draagt geen belangrijke familienaam zoals aristocrate Lilia maar de twee worden smoorverliefd. Tot afschuw van Lilia's familie trouwen de twee en Lilia is al snel zwanger. Maar als ze sterft tijdens de bevalling ziet de familie maar één optie: afreizen naar Toscane om de baby, die tenslotte voor de helft van zeer goede komaf is, naar Engeland te halen. Ze houden hierbij alleen geen rekening met de halsstarrige vader.

Vandaag | 08:10 Crossfire IMDb: 5.1

IMDB * 5.1 - Actie, Film, Wanneer soldaat Samantha Harrison terugkeert naar huis vanaf de frontlinie in Irak, worstelt ze met een heftige posttraumatische stressstoornis. Bij thuiskomst ontdekt Samantha dat ze een schietincident tussen Amerikaanse ...

Wanneer soldaat Samantha Harrison terugkeert naar huis vanaf de frontlinie in Irak, worstelt ze met een heftige posttraumatische stressstoornis. Bij thuiskomst ontdekt Samantha dat ze een schietincident tussen Amerikaanse soldaten in de schoenen geschoven krijgt en een geobsedeerde collega blijft haar lastigvallen. Terwijl ze iedereen probeert te overtuigen van haar onschuld, begint Sam zelf te twijfelen aan haar acties en de betrouwbaarheid van haar geheugen.

Vandaag | 08:15 Knielen op een bed violen IMDb: 5.8

IMDB * 5.8 - Film, Drama, Jeugdliefdes Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Beiden werken hard om het bedrijf gezond te houden, maar hun onvoorwaardelijke liefde houdt ze sterk. Op een dag komt Hans een prediker ...

Jeugdliefdes Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Beiden werken hard om het bedrijf gezond te houden, maar hun onvoorwaardelijke liefde houdt ze sterk. Op een dag komt Hans een prediker tegen die hem over God vertelt en daarmee de herinneringen aan zijn strenggelovige opvoeding aanwakkert. Als hij vervolgens een diep religieuze ervaring beleeft, is hij ervan overtuigd in direct contact met God te hebben gestaan. Terwijl Hans steeds verder in de macht van de sekte lijkt weg te glijden, kan Margje weinig meer dan toekijken hoe de liefde van haar leven langzaam maar zeker verdwijnt.

Vandaag | 08:25 Pelle En De Dierenrovers

Film, De sympathieke politiewagen Pelle heeft opdracht om de grootste attractie van een natuurpark in het hoge noorden van Noorwegen te bewaken: een broedende arend. Toch slagen twee rovers erin om de arend te stelen. Het ei belandt, na allerlei ...

De sympathieke politiewagen Pelle heeft opdracht om de grootste attractie van een natuurpark in het hoge noorden van Noorwegen te bewaken: een broedende arend. Toch slagen twee rovers erin om de arend te stelen. Het ei belandt, na allerlei gevaarlijke capriolen, warm en veilig onder de motorkap van Pelle. Spoedig komt er een lieftallig, eigenwijs kuiken uit het ei. Pelle heeft het er maar wat druk mee. Hoewel het kuiken denkt dat Pelle zijn moeder is, zal hij toch op zoek moeten naar zijn echte moeder. Pelle verwacht hulp van politieman Richard. Maar Richard wordt verliefd op een van de rovers.

Vandaag | 08:50 51 Degrees North

Een jonge Britse filmmaker raakt betrokken bij een verontrustend onderzoek naar objecten in de buurt van de Aarde. Hij ontdekt dat de wereld een ramp staat te wachten.

Vandaag | 09:00 Origins

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Episode 18: Serie over het opmerkelijke ontstaan van de meest invloedrijke idee?n ter wereld. Deze keer duiken we in de geschiedenis van de schilderkunst, fotografie en film.

Vandaag | 09:00 Telefilm: Taartman

Comedy, Film, Misdaadkomedie. Ben van Bommel is een gepassioneerd banketbakker en zet hiermee de traditie van de familie voort. Als hij door een belastingschuld zijn zaak dreigt te verliezen, biedt Bens goede vriend Sjoerd aan zijn schulden af te ...

Misdaadkomedie. Ben van Bommel is een gepassioneerd banketbakker en zet hiermee de traditie van de familie voort. Als hij door een belastingschuld zijn zaak dreigt te verliezen, biedt Bens goede vriend Sjoerd aan zijn schulden af te lossen. Daarvoor moet hij één keer als drugskoerier optreden en tien kilo cocaïne afleveren. Ben is een eerlijke man en voelt hier in eerste instantie niets voor. Als hij beseft dat hij in één keer van al zijn problemen af kan zijn, gaat hij tóch overstag. Het ritje is helaas niet zonder gevolgen.

Vandaag | 09:32 Rijk Verleden - Australië Roept!

Deze film volgt de belevenissen van Nederlander Piet die in de jaren 50 vertrekt naar Australië, terwijl zijn geliefde Annie voorlopig nog in Nederland achterblijft.

Vandaag | 09:40 Finn IMDb: 6.7

IMDB * 6.7 - Film, Finn is gek op muziek en wil leren vioolspelen, maar zijn vader heeft liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Bij een vervallen boerderij ...

Finn is gek op muziek en wil leren vioolspelen, maar zijn vader heeft liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Bij een vervallen boerderij ontmoet Finn een oude man die op een viool de sterren van de hemel speelt. Elke zaterdag, terwijl zijn vader denkt dat hij gaat voetballen, gaat Finn stiekem naar de boerderij om te oefenen. Op school vraagt de juf of Finn wil optreden in de kerstmusical. Dan kan hij eindelijk laten zien wat hij de afgelopen maanden heeft geleerd. Durft Finn om op Kerstavond te spelen? Ook voor zijn vader?

Vandaag | 09:45 Star Trek: The Motion Picture IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Actie, Film, Wanneer een onbekend buitenaards fenomeen enkele Klingonschepen vernietigt, gaat kapitein James T.Kirk terug aan boord van het vernieuwde ruimteschip de Enterprise om op onderzoek uit te gaan. Samen met Spock, dokter McCoy ...

Wanneer een onbekend buitenaards fenomeen enkele Klingonschepen vernietigt, gaat kapitein James T.Kirk terug aan boord van het vernieuwde ruimteschip de Enterprise om op onderzoek uit te gaan. Samen met Spock, dokter McCoy en de rest van de bemanning gaat de Enterprise op weg om te voorkomen dat de aliens de aarde bereiken. Het is echter al drie jaar geleden dat Kirk de Enterprise voor het laatst leidde. Is hij wel geschikt voor deze missie?

Vandaag | 09:50 Once Upon A Time

S6 - Afl. 21 - Henry ontwaakt en ontdekt niet alleen dat Emma in het gekkenhuis zit, maar ook dat de Black Fairy de nieuwe burgemeester van Storybrooke is. Gold probeert ondertussen te achterhalen wat er met Belle is gebeurd.

Vandaag | 10:10 Race IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Film, Drama, In de jaren dertig traint de getalenteerde Afro Amerikaanse atleet Jesse Owens voor de Olympische Spelen in Berlijn, ten tijde van de toenemende rassendiscriminatie in Nazi Duitsland. Samen met zijn coach Larry Snyder zet ...

In de jaren dertig traint de getalenteerde Afro-Amerikaanse atleet Jesse Owens voor de Olympische Spelen in Berlijn, ten tijde van de toenemende rassendiscriminatie in Nazi-Duitsland. Samen met zijn coach Larry Snyder zet hij alles op alles om, ondanks de dreigende omstandigheden, zijn droom als Olympisch kampioen waar te maken.

Vandaag | 10:35 Approaching The Unknown IMDb: 4.8

IMDB * 4.8 - Actie, Film, Kapitein William Stanaforth onderneemt een solo missie naar Mars, zonder kans op terugkeer, om een begin te maken aan kolonisatie. Maar zoals alle ontdekkingsreizigers en pioniers in de geschiedenis van de mensheid, krijgt ...

Kapitein William Stanaforth onderneemt een solo-missie naar Mars, zonder kans op terugkeer, om een begin te maken aan kolonisatie. Maar zoals alle ontdekkingsreizigers en pioniers in de geschiedenis van de mensheid, krijgt Stanaforth te maken met afschuwelijke tegenslagen en onmenselijke keuzes op leven en dood.

Vandaag | 11:10 Cheaper By The Dozen IMDb: 5.8

IMDB * 5.8 - Comedy, Film, De leden van de familie Baker hebben alles wat hun hartje begeert. Maar wanneer vader Tom een baan als football coach en moeder Mary een positie als schrijfster aangeboden krijgen, besluiten ze te verhuizen. De ouders zijn ...

De leden van de familie Baker hebben alles wat hun hartje begeert. Maar wanneer vader Tom een baan als football-coach en moeder Mary een positie als schrijfster aangeboden krijgen, besluiten ze te verhuizen. De ouders zijn al snel druk met hun carrières in de nieuwe stad waardoor hun twaalf kinderen gefrustreerd raken. Ze krijgen te weinig aandacht en besluiten hun ouders een lesje te leren.

Vandaag | 12:00 Fled IMDb: 5.3

IMDB * 5.3 - Actie, Film, Dodge en Piper zijn twee compleet verschillende mannen. Dodge zit vast voor hacken terwijl Piper liever met zijn vuisten werkt. Het lot wil dat dit duo aan elkaar vast geketend zit op het moment dat een ontsnapping van een ...

Dodge en Piper zijn twee compleet verschillende mannen. Dodge zit vast voor hacken terwijl Piper liever met zijn vuisten werkt. Het lot wil dat dit duo aan elkaar vast geketend zit op het moment dat een ontsnapping van een medegevangene misloopt. Dus zetten Dodge en Piper het op een lopen. Terwijl ze proberen elkaars hersenen niet in te slaan, krijgen ze te maken met een vermiste floppy disk, hulp uit aantrekkelijke hoek, een sinistere federale agent en de Cubaanse maffia.

Vandaag | 12:05 Experimenter IMDb: 6.6

IMDB * 6.6 - Film, Drama, 1961. Dokter Stanley Milgram bedenkt op de universiteit van Yale een controversieel psychologisch experiment: proefpersonen geloven dat ze elektrische schokken toedienen aan iemand in een andere kamer. Hiermee test hij ...

1961. Dokter Stanley Milgram bedenkt op de universiteit van Yale een controversieel psychologisch experiment: proefpersonen geloven dat ze elektrische schokken toedienen aan iemand in een andere kamer. Hiermee test hij gehoorzaamheid, geweten en vrije wil. Het resultaat van de experimenten is schokkend: 65 procent van de proefpersonen dient hun ondervraagde een dodelijke dosis toe, omdat een gezagsdrager in een witte jas hen daar beleefd om vraagt. Maar Milgrams onderzoek keert zich tegen hem en in de media wordt hij afgeschilderd als een manipulatief monster.

Vandaag | 12:20 Stonewall IMDb: 4.8

IMDB * 4.8 - Film, Drama, 1969. Na een jeugd vol verregaande pesterijen vlucht de jonge Danny vanuit zijn kleine dorp naar het grote New York City. Daar sluit hij zich aan bij een klein groepje homoseksuele jongeren die de start zullen vormen voor ...

1969. Na een jeugd vol verregaande pesterijen vlucht de jonge Danny vanuit zijn kleine dorp naar het grote New York City. Daar sluit hij zich aan bij een klein groepje homoseksuele jongeren die de start zullen vormen voor de homorechtenbeweging.

Vandaag | 12:42 Rijk Verleden - Maak Meer van uw Leven

Film uit 1953, waarin aan het einde opgeroepen wordt tot bedrijfssparen. Vooraf worden personen in verschillende beroepen gevolgd die gebukt gaan onder financiële zorgen en wier inkomen de noodzakelijke uitgaven niet toestaat. Zulks leidt o.a. tot een verbolgen echtgenoot en een ruzie van een verloofd stel.

Vandaag | 12:50 Irrational Man IMDb: 6.6

IMDB * 6.6 - Comedy, Film, Abe Lucas, een alcoholistische hoogleraar filosofie, verkeert in een existentiële crisis. Zijn nieuwe studente Jill valt als een blok voor de charismatische filosoof met al zijn diepe gedachtes en overpeinzingen. En ...

Abe Lucas, een alcoholistische hoogleraar filosofie, verkeert in een existentiële crisis. Zijn nieuwe studente Jill valt als een blok voor de charismatische filosoof met al zijn diepe gedachtes en overpeinzingen. En alhoewel deze vleierij in eerste instantie de vlam lijkt te zijn die Abe weer doet ontwaken uit zijn ingedutte bestaan, blijkt dat hij nog altijd iets zoekt om het ultieme doel in zijn leven na te jagen. Wanneer hij per toeval hoort over een groot persoonlijk onrecht binnen een rechtszaak, weet Abe eindelijk wat hem te doen staat om betekenis te geven aan zijn bestaan.

Vandaag | 12:50 51 Degrees North

Een jonge Britse filmmaker raakt betrokken bij een verontrustend onderzoek naar objecten in de buurt van de Aarde. Hij ontdekt dat de wereld een ramp staat te wachten.

Vandaag | 13:00 Film: Het Mes

De 13-jarige puber Thomas heeft het niet makkelijk. Hij ziet met lede ogen hoe zijn moeder een relatie heeft met een vroegere vriend van zijn overleden vader. Bij zichzelf ontdekt hij gevoelens die hij nog niet kende voor het meisje Toni. Op een tentoonstelling steelt hij een antiek Oosters mes, dat hem fascineert. Met het mes probeert hij indruk te maken op Toni. Het mes is ook het middelpunt in de moeizame relatie met zijn moeder en haar vriend. Nadat hij zijn moeder met het mes heeft bedreigd wordt hij naar een kostschool gestuurd. Pas dan begint Thomas begrip te krijgen voor de jeugdjaren die hij achter zich moet laten en voor de stap die hij moet zetten naar volwassenheid. Het Mes is een film van Fons Rademakers uit 1961. Met rollen voor o.a. Ellen Vogel, Marie-Louise Videc en Reitze van der Linden.

Vandaag | 13:35 Solace IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Misdaad en Detective, Film, Drama, Helderziende dokter John Clancy is als kluizenaar gaan leven na de dood van zijn dochter. Wanneer FBI agent en vriend Joe Merriwether hem vraagt om hulp bij de vangst van een seriemoordenaar stemt hij ...

Helderziende dokter John Clancy is als kluizenaar gaan leven na de dood van zijn dochter. Wanneer FBI-agent en vriend Joe Merriwether hem vraagt om hulp bij de vangst van een seriemoordenaar stemt hij toch in. Maar deze psychopathische Charles Ambrose is niet alleen knettergek, maar ook helderziend net als Clancy.

Vandaag | 13:40 Demolition IMDb: 7

IMDB * 7 - Film, Drama, Effectenmakelaar Davis Mitchell krijgt het vlak na het overlijden van zijn vrouw in het ziekenhuis aan de stok met een haperende snoepautomaat. Hierop besluit hij een uitvoerige en erg persoonlijke klachtenbrief naar de ...

Effectenmakelaar Davis Mitchell krijgt het vlak na het overlijden van zijn vrouw in het ziekenhuis aan de stok met een haperende snoepautomaat. Hierop besluit hij een uitvoerige en erg persoonlijke klachtenbrief naar de fabrikant te sturen. Zijn brief komt terecht bij Karen Moreno. Gefascineerd door zijn verhaal begint Karen te antwoorden op zijn brieven: het begin van een uitzonderlijke band. Met hulp van Karen en haar zoon, en flink wat sloopwerk, begint Davis zichzelf te doorgronden. Want je kunt pas iets opnieuw opbouwen nadat je het helemaal gesloopt hebt.

Vandaag | 14:00 Letters From The South

Drama, Zes Chinese filmmakers wonen verspreid over het zuidoosten Azië: Aditya Assarat leeft in Thailand, Sun Koh en Royston Tan in Singapore, Midi Zhao in Myanmar, en Tan Chui Mui en Tsai Ming Liang in Maleisië. Ieder van hen maakte een korte ...

Zes Chinese filmmakers wonen verspreid over het zuidoosten Azië: Aditya Assarat leeft in Thailand, Sun Koh en Royston Tan in Singapore, Midi Zhao in Myanmar, en Tan Chui Mui en Tsai Ming Liang in Maleisië. Ieder van hen maakte een korte film waarin zij, als in een brief, hun emoties en gevoelens verbeelden over hun thuisland China.

Vandaag | 14:25 Just Like Heaven IMDb: 6.7

IMDB * 6.7 - Film, Drama, Workaholic Elizabeth heeft een ellenlange dienst in het ziekenhuis achter de rug als ze op weg naar huis een fataal auto ongeluk krijgt. Ze heeft echter niet door dat ze dood is en vervolgt haar weg naar huis. Daar treft ze ...

Workaholic Elizabeth heeft een ellenlange dienst in het ziekenhuis achter de rug als ze op weg naar huis een fataal auto-ongeluk krijgt. Ze heeft echter niet door dat ze dood is en vervolgt haar weg naar huis. Daar treft ze een vreemde aan in haar huis, schijnbaar de nieuwe huurder. Elizabeth geeft deze David de volle laag maar hij weigert te vertrekken. En Davids pogingen om die gestoorde vrouw buiten de deur te houden werken ook niet. Als beide partijen erachter komen wat er aan de hand is, besluit David Elizabeth te helpen om over te steken. Maar dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Vandaag | 14:25 Syriana IMDb: 7

IMDB * 7 - Actie, Film, CIA agent Robert Barnes ontdekt de verontrustende waarheid achter het werk waaraan hij zijn leven wijdt. Intussen krijgt een jonge oliehandelaar te maken met een familietragedie en zoekt hij zijn heil in een vennootschap met ...

CIA-agent Robert Barnes ontdekt de verontrustende waarheid achter het werk waaraan hij zijn leven wijdt. Intussen krijgt een jonge oliehandelaar te maken met een familietragedie en zoekt hij zijn heil in een vennootschap met een idealistische Arabische prins. Een zakelijke advocaat komt voor een moreel dilemma te staan tijdens de fusie van twee machtige Amerikaanse oliemaatschappijen, terwijl aan de andere kant van de wereld een Pakistaanse tiener ten prooi valt aan de rekruteringsmethodes van een charismatische geestelijke.

Vandaag | 15:15 Disturbia IMDb: 6.9

IMDB * 6.9 - Actie, Film, Kale Brecht is zo diep in de problemen gekomen dat hij een enkelband krijgt en wordt veroordeeld tot huisarrest. Zijn moeder werkt dubbele diensten om rond te komen en weet niet wat ze met de opstandige Kale aanmoet. Omdat ...

Kale Brecht is zo diep in de problemen gekomen dat hij een enkelband krijgt en wordt veroordeeld tot huisarrest. Zijn moeder werkt dubbele diensten om rond te komen en weet niet wat ze met de opstandige Kale aanmoet. Omdat hij nauwelijks naar buiten kan begint de tiener zijn buren te bespieden met een verrekijker. Eerst onschuldige zaken als het knappe buurmeisje dat in haar bikini in de tuin ligt en de affaire van de overbuurman. Maar al snel vangt hij een glimp op van lugubere praktijken bij een andere buurman. Is het zijn overactieve fantasie of is er echt iets gruwelijks aan de hand?

Vandaag | 15:20 Ice Age 5: Collision Course (OV)

Film, Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van de ijstijd volledig dreigt te veranderen. Om ...

Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van de ijstijd volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke figuren ontmoeten.

Vandaag | 16:00 Pluk Van De Petteflet IMDb: 6.1

IMDB * 6.1 - Film, Pluk is een jongetje van een jaar of acht dat op zoek is naar een plekje om te wonen. Met zijn rode kraanwagentje komt hij op een dag aan bij de Petteflet. Dolly de Duif vertelt Pluk dat het torenkamertje bovenin leegstaat en Pluk ...

Pluk is een jongetje van een jaar of acht dat op zoek is naar een plekje om te wonen. Met zijn rode kraanwagentje komt hij op een dag aan bij de Petteflet. Dolly de Duif vertelt Pluk dat het torenkamertje bovenin leegstaat en Pluk neemt er zijn intrek. Hij maakt een hoop vriendjes, zoals meneer Pen, Aagje, de Stampertjes en Zaza de kakkerlak. Dan hoort Pluk dat de Torteltuin, een verwilderde tuin met hoge bomen, vernietigd zal worden. Grote mensen komen er nooit, maar Pluk en zijn vrienden spelen er dikwijls rovertje. Pluk bedenkt een plan om de tuin te redden.

Vandaag | 16:02 51 Degrees North

Een jonge Britse filmmaker raakt betrokken bij een verontrustend onderzoek naar objecten in de buurt van de Aarde. Hij ontdekt dat de wereld een ramp staat te wachten.

Vandaag | 16:30 Dark City IMDb: 7.7

IMDB * 7.7 - Film, Er gebeuren vreemde dingen in de stad waar John Murdoch woont. Het is er altijd donker en veel mensen hebben last van geheugenverlies en moeite met hun langetermijngeheugen. John komt erachter dat een groep mannen, genaamd 'The ...

Er gebeuren vreemde dingen in de stad waar John Murdoch woont. Het is er altijd donker en veel mensen hebben last van geheugenverlies en moeite met hun langetermijngeheugen. John komt erachter dat een groep mannen, genaamd 'The Strangers', de vorm van de stad kan manipuleren en over bijzondere gaven beschikt. Deze 'Strangers' hebben maar één doel voor ogen: het doorgronden van de menselijke ziel...

Vandaag | 16:50 Barbershop: A Fresh Cut IMDb: 5.9

IMDB * 5.9 - Comedy, Film, Calvin heeft een aantal drastische veranderingen in de kapperszaak doorgevoerd. Het door mannen gedomineerde heiligdom heeft nu ook vrouwelijke studentes in dienst. Deze dames brengen hun eigen smaak, drama en roddels mee ...

Calvin heeft een aantal drastische veranderingen in de kapperszaak doorgevoerd. Het door mannen gedomineerde heiligdom heeft nu ook vrouwelijke studentes in dienst. Deze dames brengen hun eigen smaak, drama en roddels mee naar het werk en hier moeten de heren enorm aan wennen. Ondanks de leuke tijden en hechte band binnen het team, gaat het slecht met de community, wat ook het voortbestaan van de zaak bedreigd. Calvin weet zijn team te overtuigen en samen te werken om niet alleen de zaak, maar ook de buurt een boost te geven. Maar speelt hij wel helemaal open kaart?

Vandaag | 17:00 Eye in the Sky IMDb: 7.3

IMDB * 7.3 - Actie, Film, Kolonel Katherine Powell heeft vanuit Groot Brittannië de leiding over een zeer geheime drone operatie waarmee terroristen in Kenia worden opgespoord. Via informatie op afstand en ter plaatse, ontdekt Powell dat er een ...

Kolonel Katherine Powell heeft vanuit Groot-Brittannië de leiding over een zeer geheime drone-operatie waarmee terroristen in Kenia worden opgespoord. Via informatie op afstand en ter plaatse, ontdekt Powell dat er een zelfmoordaanslag in voorbereiding is. Dit verandert de missie van 'opsporen' in 'uitschakelen'. De Amerikaanse piloot Steve Watts staat op het punt in te grijpen, wanneer een onschuldig meisje zich bevindt op de plaats van de aanval.

Vandaag | 17:35 Casper en Emma op Safari

Film, Casper en Emma gaan naar Afrika! Als de twee beste vrienden mee mogen op safari, vinden ze een gevangen baby leeuwtje en nemen hem mee naar Camp Eden. Ze noemen hem Leo. Maar het kleine welpje wil niets eten en daar is Emma bezorgd over. Ze ...

Casper en Emma gaan naar Afrika! Als de twee beste vrienden mee mogen op safari, vinden ze een gevangen baby-leeuwtje en nemen hem mee naar Camp Eden. Ze noemen hem Leo. Maar het kleine welpje wil niets eten en daar is Emma bezorgd over. Ze denkt dat het komt omdat Leo zijn moeder mist. Daarom besluiten Casper en Emma naar haar op zoek te gaan. Lukt het Casper en Emma om Leo's mama te vinden?

 Meer

Film gemist

Eerder Vandaag | 06:45 The Simpsons

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische tekenfilmreeks: Homer Badman: Homer en Marge trekken naar een handelsbeurs voor snoepgoed. Hij hoopt er heel wat gratis stalen mee te kunnen pikken. De kinderen worden overgelaten aan de goede zorgen van feministe Ashley Grant. Wanneer Homer een verkeerde beweging naar haar maakt, wordt hij beschuldigd van ongewenste intimiteiten.

Eerder Vandaag | 06:44 Rijk Verleden - Ontspanning in Nieuw-Guinea

Deze kleuren film behandelt sport en spel van de Nederlanders in Hollandia, Nieuw-Guinea. Papoeadansers voeren daarnaast volksdansen uit, waarbij ze de Nederlandse vlag meevoeren. Het publiek kijkt toen.

Eerder Vandaag | 06:42 Phineas and Ferb

Seizoen 4 - Amerikaanse tekenfilmreeksDe Tekenfilm / Leve Doofania!

Eerder Vandaag | 06:15 The Simpsons

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische tekenfilmreeks: Lisa on Ice: Directeur Skinner heeft een systeem uitgedokterd waardoor de ouders gemakkelijker de schoolresultaten van hun kinderen in de gaten kunnen houden. Lisa die heel slechte resultaten haalt voor turnen, wil nu extra punten halen door zich bij verschillende clubs aan te sluiten.

Eerder Vandaag | 05:35 The Rocky Horror Picture Show: Let's Do The Time Warp Again IMDb: 4.3

Gisteren - IMDB * 4.3 - Comedy, Film, De brave Brad en Janet zijn net verloofd en kunnen niet wachten om hun leven samen te beginnen. Als hun auto er middenin een zware storm mee ophoudt, zijn ze gedwongen aan te kloppen bij het bizarre kasteel van ...

De brave Brad en Janet zijn net verloofd en kunnen niet wachten om hun leven samen te beginnen. Als hun auto er middenin een zware storm mee ophoudt, zijn ze gedwongen aan te kloppen bij het bizarre kasteel van Dr. Frank-N-Furter. Hij biedt het preutse stel een slaapplaats aan maar durven Brad en Janet wel te blijven in het verdorven kasteel?

Eerder Vandaag | 05:20 Monster-In-Law IMDb: 5.5

Gisteren - IMDB * 5.5 - Comedy, Film, Na een jarenlange zoektocht naar de ware Jakob, heeft Charlie eindelijk de man van haar dromen gevonden in Kevin. Maar Charlie's toekomstige schoonmoeder Viola blijkt nou net weer de vrouw uit haar nachtmerries ...

Na een jarenlange zoektocht naar de ware Jakob, heeft Charlie eindelijk de man van haar dromen gevonden in Kevin. Maar Charlie's toekomstige schoonmoeder Viola blijkt nou net weer de vrouw uit haar nachtmerries te zijn. Viola is zojuist ontslagen als nieuwslezeres en ze is bang dat ze haar zoon op dezelfde manier gaat verliezen. Ze is van plan Charlie af te schrikken door zich te gedragen als 's werelds meest verschrikkelijke schoonmoeder. Om haar bizarre plannetjes uit te voeren krijgt Viola hulp van haar assistente Ruby, maar Charlie laat zich niet zomaar uit het veld slaan.

Eerder Vandaag | 05:00 Hollywood Singing And Dancing 01

De meest vermakelijke en volledige serie die ooit over de Hollywood-musical gemaakt is. De serie is een feest van zang en dans, beginnend met ?The Jazz Singer? en vervolgend met ?Chicago? - de eerste musical sinds 40 jaar die de Oscar voor beste film won -, tot ?Dreamgirls? en recentere films. Aan bod komen de beste films van elke studio en elk decennium, naast exclusieve interviews met de meest belangrijke en invloedrijke sterren.

Eerder Vandaag | 04:55 Jane Got a Gun

Gisteren - Actie, Film, Na een gruwelijk verleden met de hypergewelddadige Bishop Boys bende heeft Jane Hammond een nieuw leven opgebouwd met haar man Bill Hammond. Maar als hij op een dag naar huis komt strompelen met meerdere kogels in zijn lijf ...

Na een gruwelijk verleden met de hypergewelddadige Bishop Boys-bende heeft Jane Hammond een nieuw leven opgebouwd met haar man Bill Hammond. Maar als hij op een dag naar huis komt strompelen met meerdere kogels in zijn lijf is het duidelijk dat Jane zich wederom in het vaarwater van de nietsontziende bende en hun leider Colin bevindt. Met de Bishop Boys vrijwel zeker in aantocht wendt Jane zich wanhopig tot haar ex-verloofde Dan. Kan hij haar helpen haar familie te beschermen terwijl ze ook nog wordt geteisterd door trauma's uit het verleden?

Eerder Vandaag | 04:35 Sneekweek IMDb: 4.7

Gisteren - IMDB * 4.7 - Actie, Film, Zes bevriende studenten drie meiden, drie jongens komen naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een ...

Zes bevriende studenten - drie meiden, drie jongens - komen naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op.

Eerder Vandaag | 04:05 The Forest IMDb: 4.8

Gisteren - IMDB * 4.8 - Actie, Film, De jonge Amerikaanse Sara gaat in de bossen van Aokigahara, aan de voet van de Japanse berg Fuji, op zoek naar haar verdwenen tweelingzus. Iedereen waarschuwt Sara dat ze op het pad moet blijven, maar daar trekt ...

De jonge Amerikaanse Sara gaat in de bossen van Aokigahara, aan de voet van de Japanse berg Fuji, op zoek naar haar verdwenen tweelingzus. Iedereen waarschuwt Sara dat ze op het pad moet blijven, maar daar trekt ze zich niets van aan; ze is vastbesloten erachter te komen wat er met haar zus is gebeurd. Al gauw ontdekt ze dat de bossen het domein zijn van de gekwelde zielen van overledenen. En de confrontaties met deze doden worden steeds angstaanjagender.

Eerder Vandaag | 03:50 Penguins of Madagascar

Animatieserie. De vier pinguïns van de film Madagascar, Skipper, Kowalski, Private en Rico, beleven verschillende avonturen in de Central Park Zoo en de stad New York. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat angst.

Eerder Vandaag | 03:30 Fatal Flip IMDb: 4.8

Gisteren - IMDB * 4.8 - Actie, Film, Alex en Jeff kopen een vervallen huis met het idee het binnen 45 dagen op te knappen en daarna met veel winst te verkopen. Wat begon als een geweldig idee blijkt zwaarder dan ze dachten en al snel staan ze met ...

Alex en Jeff kopen een vervallen huis met het idee het binnen 45 dagen op te knappen en daarna met veel winst te verkopen. Wat begon als een geweldig idee blijkt zwaarder dan ze dachten en al snel staan ze met het handen in het haar. Aannemer Nate lijkt dé oplossing, maar de knappe en mysterieuze handyman doet zich misschien iets fijner voor dan hij eigenlijk is.

Eerder Vandaag | 03:25 Penguins of Madagascar

Animatieserie. De vier pinguïns van de film Madagascar, Skipper, Kowalski, Private en Rico, beleven verschillende avonturen in de Central Park Zoo en de stad New York. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat angst.

Eerder Vandaag | 03:20 Youth IMDb: 7.3

Gisteren - IMDB * 7.3 - Comedy, Film, Fred en Mick, twee oude vrienden, vertoeven in een luxe resort in de Alpen voor een lange rustgevende vakantie. Ze kijken terug op hun veelbewogen levens als respectievelijk componist dirigent en regisseur. In ...

Fred en Mick, twee oude vrienden, vertoeven in een luxe resort in de Alpen voor een lange rustgevende vakantie. Ze kijken terug op hun veelbewogen levens als respectievelijk componist-dirigent en regisseur. In tegenstelling tot Mick, die nog steeds werkt aan zijn laatste filmscript, is Fred ondertussen gepensioneerd. Hij heeft geen enkel verlangen nog terug te gaan naar zijn muziek. Maar iemand van hoog aanzien heeft er alles voor over om de grootmeester nog eenmaal zijn composities te zien dirigeren.

Eerder Vandaag | 03:16 Rijk Verleden - Goed Geborgen, Minder Zorgen

Zo moet het niet. En zo moet het wel. Dat is in het kort de samenvatting van de vermakelijke film Goed geborgen minder zorgen uit 1955. In het eerst gedeelte van de film zien we een boerengezin dat er werkelijk een puinhoop van maakt in huis. De stofzuiger staat onder de divan, de weckpotten staan slordig gerangschikt en tot overmaat van ramp is ook de eettafel niet afgeruimd. In het tweede deel van de film is te zien dat de vrouw des huizes haar leven goddank gebeterd heeft.

Eerder Vandaag | 02:45 Victor Frankenstein IMDb: 6

Gisteren - IMDB * 6 - Film, Drama, De radicale wetenschapper Victor Frankenstein en zijn briljante protegé Igor Strausman delen een nobele visie over het helpen van de mensheid door middel van onderzoek naar onsterfelijkheid. Maar de experimenten ...

De radicale wetenschapper Victor Frankenstein en zijn briljante protegé Igor Strausman delen een nobele visie over het helpen van de mensheid door middel van onderzoek naar onsterfelijkheid. Maar de experimenten van Victor gaan te ver en zijn obsessie heeft gruwelijke gevolgen. Igor is de enige die Victor, inmiddels op het randje van krankzinnigheid, nog kan beschermen tegen zichzelf en zijn monsterlijke creatie.

Eerder Vandaag | 02:05 The Paradise Suite IMDb: 7.2

Gisteren - IMDB * 7.2 - Film, Drama, Verschillende personen, die al dan niet vrijwillig in Amsterdam zijn neergestreken, hebben ogenschijnlijk weinig met elkaar gemeen behalve hun buitenlandse afkomst. Maar liefde en vriendschap blijken bindende ...

Verschillende personen, die al dan niet vrijwillig in Amsterdam zijn neergestreken, hebben ogenschijnlijk weinig met elkaar gemeen - behalve hun buitenlandse afkomst. Maar liefde en vriendschap blijken bindende factoren, die het lot in een harde maatschappij doen kantelen en hoop aan de horizon doen gloren.

Eerder Vandaag | 01:55 Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice

Bijna iedere jongere in het westen is het voor kortere of langere tijd geweest of kijkt ernaar uit het te worden: een backpacker. Een wereldreiziger met slechts het minimale aan bagage op zoek naar stukjes ongerepte aarde. Hun komst echter is niet alleen voor de backpackers een avontuur. Deze film bekijkt de backpackers vanuit het ongebruikelijke perspectief van de lokale bevolking en laat zien wat de komst van toerisme betekent voor de 'ongereptheid'. Er bestaat een term: 'het backpackersdilemma', wat zoveel betekent als 'hoe kun je aan iedereen laten weten dat je het paradijs op aarde hebt ontdekt, zonder het te verpesten doordat iedereen erheen komt?' Het paradijs op aarde is daarin een afgelegen plek, te midden van een schitterend landschap, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en... waar geen backpackers komen. Met dit soort dilemma's op zak is filmmaker Daan Veldhuizen naar Laos getrokken. In het kleine dorpje Mung Noi vond hij de ingrediënten voor het verhaal over een ontmoeting tussen toerisme en de lokale bevolking. We maken kennis met de twee hartsvrienden: Shai en Khao. Zij kennen elkaar vanaf hun vroegste jeugd. Maar de afgelopen tijd is er iets in hun vriendschap veranderd. Shai heeft gestudeerd in de grote stad en geproefd aan het moderne leven, terwijl Khai een gezin heeft gesticht en zijn toekomst in het dorp voor zich ziet. Terwijl Khao en Shai de balans opmaken van hun vriendschap, arriveren de toeristen. Hun aanwezigheid zet alles op scherp.

Eerder Vandaag | 01:30 Whiskey Tango Foxtrot IMDb: 6.6

Gisteren - IMDB * 6.6 - Comedy, Film, In 2002 is nieuwsproducent Kim Baker de doorsnee en nauwelijks nieuwswaardige verhalen die ze brengt meer dan zat. Net op dat moment zoekt haar baas iemand die wil afreizen naar het door oorlog verscheurde ...

In 2002 is nieuwsproducent Kim Baker de doorsnee en nauwelijks nieuwswaardige verhalen die ze brengt meer dan zat. Net op dat moment zoekt haar baas iemand die wil afreizen naar het door oorlog verscheurde Afghanistan om daar verslag te doen. Barker stemt toe maar voelt zich al snel compleet verloren zo ver weg van haar comfortabele bestaan. Gelukkig ontmoet ze collega-journalist Tanya Vanderpoel die haar onder haar vleugel neemt. Tussen de militanten, krijgsheren en feestbeesten ontdekt Barker precies hoe ze een succesvolle oorlogscorrespondent moet worden.

Eerder Vandaag | 00:50 Jack Reacher: Never Go Back IMDb: 6.1

Gisteren - IMDB * 6.1 - Actie, Film, Jack Reacher keert terug naar zijn oude militaire basis op verzoek van zijn plaatsvervanger Susan Turner. Eenmaal daar blijkt dat hij verdacht wordt van een zestien jaar oude moord. Turner en Reacher ontdekken ...

Jack Reacher keert terug naar zijn oude militaire basis op verzoek van zijn plaatsvervanger Susan Turner. Eenmaal daar blijkt dat hij verdacht wordt van een zestien jaar oude moord. Turner en Reacher ontdekken dat deze beschuldiging te maken heeft met een geheim militair complot.

Eerder Vandaag | 00:25 Man On Wire

Documentaire van James Marsh over het tot de verbeelding sprekende verhaal van Philippe Petit, een Franse koorddanser en straatacrobaat die op 7 augustus 1974 voor opschudding zorgde door over een kabel heen en weer te lopen tussen de Twin Towers van het World Trade Center in New York, zo'n 400 meter boven de begane grond, 45 minuten lang en zonder vangnet of beveiliging. De film combineert op vernuftige manier archiefbeelden met nieuwe opnames (waarin Petit zichzelf speelt), interviews en getuigenissen van de betrokkenen.

Eerder Vandaag | 00:00 Lou Charmelle, ma vie privee

Gisteren - Erotiek, Film

Gisteren 23:45 X-Men: Apocalypse IMDb: 7.1

Gisteren - IMDB * 7.1 - Actie, Film, De allereerste mutant op aarde heeft vele namen gekend maar altijd werd hij aanbeden als een god. Apocalypse vergaarde in zijn lange leven veel krachten van andere mutanten en werd onsterfelijk dankzij zijn ...

De allereerste mutant op aarde heeft vele namen gekend maar altijd werd hij aanbeden als een god. Apocalypse vergaarde in zijn lange leven veel krachten van andere mutanten en werd onsterfelijk dankzij zijn superieure technologische kennis. Hij ontwaakt na een slaap van duizenden jaren en is teleurgesteld in de staat van de wereld. Hij rekruteert een ontmoedigde Magneto en drie andere machtige mutanten als zijn 'Horsemen' om hem te helpen de aarde te zuiveren. Raven moet samen met Professor X en een groep jonge, ongetrainde mutanten het einde der tijden zien te voorkomen.

Gisteren 23:40 Ninja Turtles: Out Of The Shadows IMDb: 6

Gisteren - IMDB * 6 - Actie, Comedy, Film, Slechterik Shredder ontsnapt uit hechtenis en sluit zich aan bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman en diens twee onnozele handlangers, Bebop en Rocksteady. De vier Ninja Turtles proberen het ...

Slechterik Shredder ontsnapt uit hechtenis en sluit zich aan bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman en diens twee onnozele handlangers, Bebop en Rocksteady. De vier Ninja Turtles proberen het duivelse plan van Shredder en zijn nieuwe crew om de wereld over te nemen tegen te houden, maar dan komt er nog groter kwaad op hun pad: de beruchte Krang.

Gisteren 22:30 13 Hours: The Secret Soldiers Of Benghazi

Gisteren - Actie, Film, Op 11 september 2012 wordt het US State Department Special Mission Compound in de Libische stad Benghazi aangevallen door terroristen. Zes ex militairen, ingehuurd door de CIA, komen tegenover een enorme overmacht te staan, ...

Op 11 september 2012 wordt het US State Department Special Mission Compound in de Libische stad Benghazi aangevallen door terroristen. Zes ex-militairen, ingehuurd door de CIA, komen tegenover een enorme overmacht te staan, maar weigeren zich over te geven. Dertien uur lang vecht het zestal om de veiligheid van de Amerikaanse ambassadeur en burgers te waarborgen.

Gisteren 22:25 Chronicle IMDb: 7.1

Gisteren - IMDB * 7.1 - Film, Drie scholieren de introverte Andrew, zijn vriendelijke neef Matt en de populaire Steve komen tijdens een bijzondere ontdekking in contact met een mysterieuze substantie en beschikken plotseling over telekinetische ...

Drie scholieren - de introverte Andrew, zijn vriendelijke neef Matt en de populaire Steve - komen tijdens een bijzondere ontdekking in contact met een mysterieuze substantie en beschikken plotseling over telekinetische krachten. De drie leren deze ongekende gaven te beheersen en gebruiken de krachten in hun eigen voordeel, maar nooit om anderen kwaad te doen. De situatie loopt echter uit de hand wanneer de gepeste Andrew zich tegen de regels begint te keren. Zijn duistere kant komt naar boven en de onderlinge vriendschap wordt steeds verder op de proef gesteld.

Gisteren 22:10 Zoolander IMDb: 6.6

Gisteren - IMDB * 6.6 - Comedy, Film, Derek Zoolander is al jaren het meest populaire mannelijke supermodel ter wereld. Dan wordt zijn plaats ineens ingenomen door de alternatief gestylde Hansel, een nieuwe ster aan het firmament. Diep teleurgesteld ...

Derek Zoolander is al jaren het meest populaire mannelijke supermodel ter wereld. Dan wordt zijn plaats ineens ingenomen door de alternatief gestylde Hansel, een nieuwe ster aan het firmament. Diep teleurgesteld besluit Derek het modellenleven de rug toe te keren. Tot de wereldberoemde ontwerper Mugatu met Derek wil werken. Hij is weer 'back in business.' Mugatu heeft echter niks dan kwade plannen met de stupide Derek. De ontwerper wil hem manipuleren zodat hij de president van Maleisië gaat vermoorden. Journaliste Mathilda komt achter dit smerige plan en schiet Derek te hulp.

Gisteren 22:10 Triple 9 IMDb: 6.3

Gisteren - IMDB * 6.3 - Actie, Film, Onder leiding van ex militair Mike pleegt een groepje corrupte agenten uit Los Angeles een gewaagde bankroof in opdracht van de Russische maffia. Na een zenuwslopende maar geslaagde missie wordt het team echter ...

Onder leiding van ex-militair Mike pleegt een groepje corrupte agenten uit Los Angeles een gewaagde bankroof in opdracht van de Russische maffia. Na een zenuwslopende maar geslaagde missie wordt het team echter gedwongen tot een tweede, meer gecompliceerde kraak. De verwachte responstijd van de politie is echter veel te kort om de klus te kunnen klaren. De oplossing is simpel: teamlid Marcus moet zijn nieuwe partner Chris neerschieten. Hierdoor zal code 999 worden omgeroepen - 'officer down' - en wordt alle aandacht afgeleid van de overval.

Gisteren 21:00 Film: Het Mes

De 13-jarige puber Thomas heeft het niet makkelijk. Hij ziet met lede ogen hoe zijn moeder een relatie heeft met een vroegere vriend van zijn overleden vader. Bij zichzelf ontdekt hij gevoelens die hij nog niet kende voor het meisje Toni. Op een tentoonstelling steelt hij een antiek Oosters mes, dat hem fascineert. Met het mes probeert hij indruk te maken op Toni. Het mes is ook het middelpunt in de moeizame relatie met zijn moeder en haar vriend. Nadat hij zijn moeder met het mes heeft bedreigd wordt hij naar een kostschool gestuurd. Pas dan begint Thomas begrip te krijgen voor de jeugdjaren die hij achter zich moet laten en voor de stap die hij moet zetten naar volwassenheid. Het Mes is een film van Fons Rademakers uit 1961. Met rollen voor o.a. Ellen Vogel, Marie-Louise Videc en Reitze van der Linden.

Gisteren 20:42 Rijk Verleden - Maak Meer van uw Leven

Film uit 1953, waarin aan het einde opgeroepen wordt tot bedrijfssparen. Vooraf worden personen in verschillende beroepen gevolgd die gebukt gaan onder financiële zorgen en wier inkomen de noodzakelijke uitgaven niet toestaat. Zulks leidt o.a. tot een verbolgen echtgenoot en een ruzie van een verloofd stel.

Gisteren 20:30 Close Up: Regisseur Lina Wertmüller - Behind the White Glasses

De Italiaanse Lina Wertmüller won in 1975 als eerste vrouwelijke regisseur een Oscar. Haar 'Seven Beauties' werd bij de Academy Awards bekroond als beste buitenlandse film. Valerio Ruiz maakte een portret van de kleurrijke Wertmüller, die voor de gelegenheid terug keerde naar de locaties waar haar belangrijkste films opgenomen werden. Daar blikt ze terug op haar oeuvre.

Gisteren 20:30 10 Cloverfield Lane IMDb: 7.3

Gisteren - IMDB * 7.3 - Actie, Film, Na een ernstig auto ongeluk wordt een jonge vrouw wakker in een kelder en vreest ze dat ze is ontvoerd. Michelle's 'ontvoerder' blijkt een doomsday prepper genaamd Howard die beweert dat hij haar leven heeft ...

Na een ernstig auto-ongeluk wordt een jonge vrouw wakker in een kelder en vreest ze dat ze is ontvoerd. Michelle's 'ontvoerder' blijkt een doomsday prepper genaamd Howard die beweert dat hij haar leven heeft gered en dat er een verschrikkelijke aanval heeft plaatsgevonden waardoor de wereld onbewoonbaar is geworden. Michelle twijfelt aan zijn bizarre verhaal maar er is nog iemand in de bunker die ook gered is door Howard en zijn beweringen dus beaamt.

Gisteren 20:30 Ask Me Anything IMDb: 6.1

Gisteren - IMDB * 6.1 - Comedy, Film, Katie Kampenfelt besluit een jaar vrij te nemen voordat ze begint aan de universiteit om zichzelf te vinden. Ze heeft een affaire met een bezette man en neemt een baantje aan als nanny onderwijl ze al haar ...

Katie Kampenfelt besluit een jaar vrij te nemen voordat ze begint aan de universiteit om zichzelf te vinden. Ze heeft een affaire met een bezette man en neemt een baantje aan als nanny onderwijl ze al haar ervaringen en verlangens op een blog zet. De posts worden steeds smeuïger en de bezoekersaantallen schieten de lucht in. Tot Katie's zucht naar bevestiging en aandacht omslaat en er barstjes ontstaan in haar zorgvuldig geschreven leven.

Gisteren 20:30 The Best Exotic Marigold Hotel IMDb: 7.3

Gisteren - IMDB * 7.3 - Comedy, Film, Een groep Britse gepensioneerden wil hun oude dag doorbrengen in het exotische India. Ze hebben allemaal hun eigen redenen om Engeland vaarwel te zeggen en laten zich verleiden door de flitsende advertentie van ...

Een groep Britse gepensioneerden wil hun oude dag doorbrengen in het exotische India. Ze hebben allemaal hun eigen redenen om Engeland vaarwel te zeggen en laten zich verleiden door de flitsende advertentie van het gerestaureerde Marigold Hotel. Maar eenmaal daar, blijkt het voormalige paleis een stuk minder luxe te zijn. De senioren zullen er het beste van moeten maken. Dat gaat de meeste van hen bijzonder goed af. In de drukke stad Bangalore krijgt hun leven weer kleur.

Gisteren 20:30 Mad Max: Fury Road IMDb: 8.1

Gisteren - IMDB * 8.1 - Actie, Film, Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Max Rockatansky ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig, ...

Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Max Rockatansky ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig, bestuurd door de imperator Furiosa, door het 'Wasteland' trekt. De groep is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen. De woedende krijgsheer stuurt al zijn bendes achter de rebellen aan, wat uitmondt in een meedogenloze, bloedstollende Road War.

Gisteren 19:00 Meet Me in Venice IMDb: 6.3

Gisteren - IMDB * 6.3 - Film, Drama, Liza is een jonge vrouw die naar Venetië afreist om daar haar Italiaanse vader Mauro te zien. Hij heeft zijn dochter sinds zij drie jaar oud was niet meer gezien, omdat hij toen van haar moeder scheidde. ...

Liza is een jonge vrouw die naar Venetië afreist om daar haar Italiaanse vader Mauro te zien. Hij heeft zijn dochter sinds zij drie jaar oud was niet meer gezien, omdat hij toen van haar moeder scheidde. Sindsdien reist hij de wereld over als muzikant. Vader en dochter blijken tijdens de reis meer overeenkomsten te hebben dan ze dachten en hun band wordt met elke kilometer die ze reizen sterker.

Gisteren 19:00 Robinson Crusoe IMDb: 5.3

Gisteren - IMDB * 5.3 - Film, Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen ...

Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: Robinson Crusoe. Dinsdag is dolblij met de nieuwkomer en Robinson heeft de dieren hard nodig om te overleven op het eiland. Langzaam maar zeker leren Robinson en de dieren met elkaar te leven tot op een dag twee gemene katten het eiland willen overnemen. Er ontstaat een spannende strijd waarin Robinson en zijn vrienden zullen ontdekken hoe groot de kracht van vriendschap is.

Gisteren 18:55 Filth IMDb: 7.1

Gisteren - IMDB * 7.1 - Misdaad en Detective, Comedy, Film, Corrupte en doorgesnoven politie agent Bruce Robertson staat op het punt promotie te krijgen. Als hij tenminste een brute moord op weet te lossen. Bruce gaat meedogenloos te werk en schuwt ...

Corrupte en doorgesnoven politie-agent Bruce Robertson staat op het punt promotie te krijgen. Als hij tenminste een brute moord op weet te lossen. Bruce gaat meedogenloos te werk en schuwt niet om zijn eigen collega's onder de bus te gooien. Op een zeker moment raakt hij verstrikt in zijn eigen web van bedrog, corruptie en hallucinates. Kan Bruce zich nog op tijd los krijgen en ontdoen van de viezigheid waar hij al tijden in rolt?

Gisteren 18:05 Equals IMDb: 6.1

Gisteren - IMDB * 6.1 - Film, Drama, In een wereld waar emotie verboden is, maken de zware straffen die staan op het tonen van affectie het leven van de bewoners ondragelijk. Wanneer Nia en Silas elkaar ontmoeten ontstaan er gevoelens voor elkaar ...

In een wereld waar emotie verboden is, maken de zware straffen die staan op het tonen van affectie het leven van de bewoners ondragelijk. Wanneer Nia en Silas elkaar ontmoeten ontstaan er gevoelens voor elkaar die per dag sterker worden waardoor het verbergen van deze liefde steeds moeilijker wordt. Met gevaar voor eigen leven proberen ze bij elkaar te zijn, maar wanneer de angst om opgesloten te worden zo groot wordt, zien ze nog maar één uitweg, eentje die fatale gevolgen kan hebben.

Gisteren 17:55 Jacqueline Argentine IMDb: 6.4

Gisteren - IMDB * 6.4 - Comedy, Film1 Sundance Een filmmaker krijgt meerdere paniekerige e mails en telefoontjes van een Franse vrouw Jacqueline Dumont. Hij moet naar Argentinië komen om daar haar politiek asiel vast te leggen. Ze zou namelijk ...

Film1 Sundance - Een filmmaker krijgt meerdere paniekerige e-mails en telefoontjes van een Franse vrouw - Jacqueline Dumont. Hij moet naar Argentinië komen om daar haar politiek asiel vast te leggen. Ze zou namelijk staatsgeheimen hebben gelekt. Jacqueline wil alles op band hebben voor het geval haar iets overkomt. Eenmaal daar merken de filmmaker en zijn stagiairs dat ze meer geïnteresseerd is in het zingen van Britney Spears-liedjes en luieren, dan in het aan het licht brengen van een complot. Ze hopen nog iets te kunnen maken wat lijkt op een film en op een greintje waarheid in het paranoïde geklets van Jacqueline.

Gisteren 17:35 Minoes IMDb: 7

Gisteren - IMDB * 7 - Film, Beginnend journalist Tibbe staat op het punt ontslagen te worden. Eigenlijk is hij te verlegen om een goede journalist te zijn, maar de hoofdredactrice geeft hem nog één kans. Terwijl Tibbe tobt waarover hij een goed ...

Beginnend journalist Tibbe staat op het punt ontslagen te worden. Eigenlijk is hij te verlegen om een goede journalist te zijn, maar de hoofdredactrice geeft hem nog één kans. Terwijl Tibbe tobt waarover hij een goed verhaal kan schrijven, ontmoet hij de merkwaardige juffrouw Minoes. Zij is, naar eigen zeggen, vroeger een kat geweest en ze gedraagt zich inderdaad nogal kats: ze spint, ze geeft kopjes, ze slaapt bij voorkeur opgerold in een doos en kan met katten praten.

Gisteren 17:31 Rijk Verleden - Australië Roept!

Deze film volgt de belevenissen van Nederlander Piet die in de jaren 50 vertrekt naar Australië, terwijl zijn geliefde Annie voorlopig nog in Nederland achterblijft.

Gisteren 17:20 Money Monster IMDb: 6.5

Gisteren - IMDB * 6.5 - Misdaad en Detective, Film, Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De ...

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Gisteren 17:05 De GVR IMDb: 6.4

Gisteren - IMDB * 6.4 - Film, Eenzaam weesmeisje Sofie maakt kennis met de magische reuzenwereld. Wanneer ze 's nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoerd. Maar Sofie heeft niets te vrezen; het is De Grote Vriendelijke ...

Eenzaam weesmeisje Sofie maakt kennis met de magische reuzenwereld. Wanneer ze 's nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoerd. Maar Sofie heeft niets te vrezen; het is De Grote Vriendelijke Reus. Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet. Ze komt er echter al snel achter dat zijn soortgenoten minder vriendelijk zijn en samen met De GVR smeedt ze een plan om alle kinderen in de wereld te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen.

Gisteren 16:40 Hollywood's Best Film Directors 01 (Eps.

Gisteren 16:20 The Man Who Knew Infinity IMDb: 7.2

Gisteren - IMDB * 7.2 - Film, Drama, Srinivasa Ramanujan was een autodidact en een briljante wiskundige die in armoede opgroeide in het Indiase Madras. Door zijn uitzonderlijke wiskundige talent werd hij toegelaten tot de prestigieuze universiteit ...

Srinivasa Ramanujan was een autodidact en een briljante wiskundige die in armoede opgroeide in het Indiase Madras. Door zijn uitzonderlijke wiskundige talent werd hij toegelaten tot de prestigieuze universiteit van Cambridge. Terwijl de Eerste Wereldoorlog aan de gang is groeit hij onder begeleiding van zijn professor G.H. Hardy uit tot een pionier op het gebied van wiskundige theorieën.

Gisteren 16:00 Molly Moon en haar ongelooflijke hypnoseboek

Gisteren - Film, Molly Moon wordt als baby door haar ouders achtergelaten bij een weeshuis. Ze is altijd het buitenbeentje, totdat ze een boek vindt dat haar mensen laat hypnotiseren. Met haar nieuwe krachten reist ze af naar Londen en weet ze een ...

Molly Moon wordt als baby door haar ouders achtergelaten bij een weeshuis. Ze is altijd het buitenbeentje, totdat ze een boek vindt dat haar mensen laat hypnotiseren. Met haar nieuwe krachten reist ze af naar Londen en weet ze een plekje te krijgen in een beroemde talentenjacht. Maar er zit een nare man achter haar aan die het boek ook wil hebben. Kan Molly de man afschudden, haar ouders vinden én rijk en beroemd worden?

Gisteren 15:45 Piepkuikens

Gisteren - Film, Cathy heeft voor haar tiende verjaardag een eendenei en een broedkastje cadeau gekregen. Wanneer het eendje uit het ei kruipt ziet het als eerste Margaux, de beste vriendin van Cathy. Maar Margaux kan niet voor het kuiken zorgen. Ze ...

Cathy heeft voor haar tiende verjaardag een eendenei en een broedkastje cadeau gekregen. Wanneer het eendje uit het ei kruipt ziet het als eerste Margaux, de beste vriendin van Cathy. Maar Margaux kan niet voor het kuiken zorgen. Ze heeft een spierziekte en zit gekluisterd aan een rolstoel. Bovendien willen de ouders het beestje niet in huis. Stiekem gaan Cathy en Margaux op zoek naar een veilige plek: het Vogelparadijs.

Gisteren 15:35 Our Kind of Traitor IMDb: 6.2

Gisteren - IMDB * 6.2 - Actie, Film, Tijdens een vakantie in Marokko worden academicus Perry MacKendrick en zijn vrouw Gail schoorvoetend vrienden met de Russische miljonair Dima. Hij vraagt ze een kleine gunst; bij thuiskomst een usb stick af te ...

Tijdens een vakantie in Marokko worden academicus Perry MacKendrick en zijn vrouw Gail schoorvoetend vrienden met de Russische miljonair Dima. Hij vraagt ze een kleine gunst; bij thuiskomst een usb-stick af te leveren bij de Britse geheime dienst. Het verzoek klinkt verdacht maar Dima beweert dat zijn gezin gevaar loopt als de informatie niet bij MI6 terechtkomt. Voor ze het weten zijn Perry en Gail betrokken bij een zenuwslopend complot met de Russische maffia.

Gisteren 14:44 Rijk Verleden - Ontspanning in Nieuw-Guinea

Deze kleuren film behandelt sport en spel van de Nederlanders in Hollandia, Nieuw-Guinea. Papoeadansers voeren daarnaast volksdansen uit, waarbij ze de Nederlandse vlag meevoeren. Het publiek kijkt toen.

Gisteren 14:25 Lost Songs: The Basement Tapes Continued

Film1 Sundance - Zestien onlangs herontdekte songteksten die Bob Dylan schreef tijdens de legendarische The Basement Tapes-sessies in 1967 worden onder de loep genomen. De film schetst een uniek beeld van hoe de productie van het album Lost On The River past in het kader van de historische The Basement Tapes van Bob Dylan en The Band.

Gisteren 14:20 Star Trek Beyond IMDb: 7.1

Gisteren - IMDB * 7.1 - Actie, Film, De crew van de Enterprise is halverwege de vijfjarige verkenningsmissie en de verveling slaat toe. Kirk staat op het punt om ontslag te nemen wanneer zijn schip wordt vernietigd door een golf onverslaanbare ...

De crew van de Enterprise is halverwege de vijfjarige verkenningsmissie en de verveling slaat toe. Kirk staat op het punt om ontslag te nemen wanneer zijn schip wordt vernietigd door een golf onverslaanbare aliens. De Federation wordt aangevallen door een mysterieuze vijand die alles haat waar de vredelievende organisatie voor staat. Kirk, Spock, Uhura en de rest van de crew moeten op elkaar en een rebels buitenbeentje vertrouwen om de dreiging te kunnen verslaan.

Gisteren 14:15 Eddie The Eagle IMDb: 7.4

Gisteren - IMDB * 7.4 - Film, Drama, Als klein jochie wordt Michael 'Eddie' Edwards nooit gekozen voor sportteams ook al wil hij dolgraag ergens bij horen en meedoen. Jaren later heeft hij eindelijk dé sport gevonden die hij wil gaan beoefenen: ...

Als klein jochie wordt Michael 'Eddie' Edwards nooit gekozen voor sportteams ook al wil hij dolgraag ergens bij horen en meedoen. Jaren later heeft hij eindelijk dé sport gevonden die hij wil gaan beoefenen: schansspringen. Hij vindt een rebelse en charismatische coach en begint te trainen om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Calgary. Maar het Olympische comité is not amused door de onconventionele manier van trainen en Eddies gebrek aan financiële middelen.

Gisteren 13:55 Florence Foster Jenkins IMDb: 6.9

Gisteren - IMDB * 6.9 - Comedy, Film, Florence Foster Jenkins doet er alles aan om haar droom, een groots zangeres worden, uit te laten komen. De stem die ze in haar hoofd hoort is prachtig, maar voor anderen klinkt haar gezang vreselijk vals. Haar ...

Florence Foster Jenkins doet er alles aan om haar droom, een groots zangeres worden, uit te laten komen. De stem die ze in haar hoofd hoort is prachtig, maar voor anderen klinkt haar gezang vreselijk vals. Haar echtgenoot en manager St. Clair Bayfield, een aristocratische Engelse acteur, is vastbesloten om zijn geliefde Florence tegen de waarheid te beschermen. Wanneer Florence besluit een openbaar concert in Carnegie Hall te geven, komt hij voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan.

Gisteren 13:30 Origins

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Episode 18: Serie over het opmerkelijke ontstaan van de meest invloedrijke idee?n ter wereld. Deze keer duiken we in de geschiedenis van de schilderkunst, fotografie en film.

Gisteren 13:20 Victoria IMDb: 7.7

Gisteren - IMDB * 7.7 - Misdaad en Detective, Film, De Spaanse Victoria ontmoet vier jongens buiten een club in Berlijn. In eerste instantie is het niets meer dan een willekeurige ontmoeting, maar al snel blijkt dat Sonne en zijn vrienden zwaar in ...

De Spaanse Victoria ontmoet vier jongens buiten een club in Berlijn. In eerste instantie is het niets meer dan een willekeurige ontmoeting, maar al snel blijkt dat Sonne en zijn vrienden zwaar in de problemen zitten. Victoria gaat nietsvermoedend mee in hun avontuur, dat al snel in een nachtmerrie verandert. Terwijl de zon opkomt moet Victoria na een lange nacht een onwerkelijke beslissing nemen: wordt het alles of niets? Een adrenaline pompende race tegen de klok door de straten van het bruisende Berlijn.

Gisteren 12:30 Bibi en Tina 2

Gisteren - Comedy, Film, Terwijl er op kasteel Falkenstein een grote diefstal plaatsvindt, is de sfeer op manege Martinshof ook verre van vrolijk. Er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp, dus maken de magische Bibi en haar beste ...

Terwijl er op kasteel Falkenstein een grote diefstal plaatsvindt, is de sfeer op manege Martinshof ook verre van vrolijk. Er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp, dus maken de magische Bibi en haar beste vriendin Tina een plan om reclame te maken. Tijdens haar promotietour ontmoet Bibi de knappe Tarik en wordt ze voor het eerst verliefd. Tarik woont met zijn vier broers en zussen in een camper en hun komst zet de manege volledig op z'n kop. Vooral als duidelijk wordt dat hij een duister geheim met zich meedraagt.

Gisteren 12:20 Monsieur Chocolat IMDb: 7.1

Gisteren - IMDB * 7.1 - Film, Drama, De Franse clown Chocolat is de eerste zwarte circusartiest die uitgroeit tot een beroemdheid in de tijd van de belle époque in Parijs. Samen met zijn partner, de clown Footit, beleeft hij weergaloze successen. ...

De Franse clown Chocolat is de eerste zwarte circusartiest die uitgroeit tot een beroemdheid in de tijd van de belle époque in Parijs. Samen met zijn partner, de clown Footit, beleeft hij weergaloze successen. Maar kan hij omgaan met de valkuilen van de roem, de vele vrouwen en het snelle geld? Het vergeten verhaal van een buitengewoon man.

Gisteren 11:45 Heaven On Earth IMDb: 4.6

Gisteren - IMDB * 4.6 - Comedy, Film, Na de dood van dirigent Daniel Daréus vormen de leden van zijn zangkoor in het Zweedse dorpje Ljusåker nog altijd een hechte groep. Pastoor Stig kampt met een alcoholprobleem en dreigt uit zijn ambt gezet te ...

Na de dood van dirigent Daniel Daréus vormen de leden van zijn zangkoor in het Zweedse dorpje Ljusåker nog altijd een hechte groep. Pastoor Stig kampt met een alcoholprobleem en dreigt uit zijn ambt gezet te worden omdat zijn kerk leeg blijft. Stig roept de hulp in van zangeres Lena, die nog altijd treurt om het verlies van haar geliefde Daniel. Ze gaat echter moedig verder, al is het maar vanwege hun zoontje Jakob. Vol passie stort ze zich op haar nieuwe taak als dirigent om zo met de hulp van een nieuw koor de kerk weer vol te krijgen. In de hoop dat hemelse muziek verbindt en in het dorp voor een wonder zal zorgen.

Gisteren 11:16 Rijk Verleden - Goed Geborgen, Minder Zorgen

Zo moet het niet. En zo moet het wel. Dat is in het kort de samenvatting van de vermakelijke film Goed geborgen minder zorgen uit 1955. In het eerst gedeelte van de film zien we een boerengezin dat er werkelijk een puinhoop van maakt in huis. De stofzuiger staat onder de divan, de weckpotten staan slordig gerangschikt en tot overmaat van ramp is ook de eettafel niet afgeruimd. In het tweede deel van de film is te zien dat de vrouw des huizes haar leven goddank gebeterd heeft.

Gisteren 11:10 Johan En De Verenkoning IMDb: 6.1

Gisteren - IMDB * 6.1 - Film, Johan woont met zijn papa op een groot schip, ver weg van de bewoonde wereld. Toen Johan drie jaar oud was, verdween zijn mama. Johan denkt dat de Verenkoning haar heeft meegenomen. Hij mist zijn mama, maar is ervan ...

Johan woont met zijn papa op een groot schip, ver weg van de bewoonde wereld. Toen Johan drie jaar oud was, verdween zijn mama. Johan denkt dat de Verenkoning haar heeft meegenomen. Hij mist zijn mama, maar is ervan overtuigd dat de flessenpost die hij regelmatig in zee werpt, haar bereikt. Op een dag is Johan alleen aan boord en vangt hij een verward bericht op over de Verenkoning. Voor Johan is dat het begin van een machtig mooi avontuur. Het avontuur van een kind dat één grote wens heeft: zijn mama vinden.

Gisteren 10:35 The Hateful Eight IMDb: 7.8

Gisteren - IMDB * 7.8 - Misdaad en Detective, Film, Drama, Tijdens een sneeuwstorm is de notoire John 'The Hangman' Ruth in een postkoets onderweg naar het plaatsje Red Rock om zijn gevangene Daisy Domergue uit te leveren. Onderweg pikken ze twee ...

Tijdens een sneeuwstorm is de notoire John 'The Hangman' Ruth in een postkoets onderweg naar het plaatsje Red Rock om zijn gevangene Daisy Domergue uit te leveren. Onderweg pikken ze twee opmerkelijke vreemdelingen op: premiejager majoor Marquis Warren en de nieuwbakken sheriff Chris Mannix. Samen zoeken ze onderdak bij Minnie's Haberdashery, een afgelegen herberg in de bergen, waar ze ingesneeuwd raken met een aantal onbekende en ongure types. De acht zitten met elkaar opgescheept terwijl de storm zijn hoogtepunt bereikt en het begint er steeds meer op te lijken dat niet alle reizigers het gaan overleven.

Gisteren 10:30 The Sea of Trees IMDb: 5.9

Gisteren - IMDB * 5.9 - Film, Drama, Het eens zo gelukkige huwelijk van Arthur Brennan en zijn vrouw Joan is op een dieptepunt beland wanneer het noodlot toeslaat. Verdoofd door verdriet reist Arthur af naar een mysterieus bos aan de voet van de ...

Het eens zo gelukkige huwelijk van Arthur Brennan en zijn vrouw Joan is op een dieptepunt beland wanneer het noodlot toeslaat. Verdoofd door verdriet reist Arthur af naar een mysterieus bos aan de voet van de Japanse berg Fuji, beter bekend als The Sea of Trees, waar men komt om na te denken over het leven en de dood. Hier ontmoet hij de letterlijk en figuurlijk verdwaalde Takumi Nakamura. Niet in staat om Takumi aan zijn lot over te laten begint Arthur met zijn laatste energie aan een tocht om hem veilig naar de bewoonde wereld terug te laten keren.

Gisteren 10:20 Karen Kingsbury's The Bridge 2

Gisteren - Film, Drama, Een storm treft boekwinkel The Bridge en de toekomst van de belangrijke ontmoetingsplek is onzeker. Helemaal nu Donna en Charlie financieel niet meer rond kunnen komen van de winkel en Charlie in coma ligt. Intussen denken ...

Een storm treft boekwinkel The Bridge en de toekomst van de belangrijke ontmoetingsplek is onzeker. Helemaal nu Donna en Charlie financieel niet meer rond kunnen komen van de winkel en Charlie in coma ligt. Intussen denken Molly en Ryan nog vaak terug aan hun onvergetelijke tijd in The Bridge.

Gisteren 09:35 Once Upon A Time

S6 - Afl. 20 - Terwijl Emma en Hook hun bruiloft voorbereiden worden ze geconfronteerd met een bijzondere wens die Snow ooit deed. Ondertussen maakt de Black Fairy haar plannen bekend.

Gisteren 09:35 Daddy's Home IMDb: 6.1

Gisteren - IMDB * 6.1 - Comedy, Film, De rustige en goedaardige Brad Whitaker werkt als presentator bij de radio en wil niets liever dan een goede vader zijn voor zijn twee stiefkinderen. Hij bouwt al jaren voorzichtig aan de relatie tussen hem en ...

De rustige en goedaardige Brad Whitaker werkt als presentator bij de radio en wil niets liever dan een goede vader zijn voor zijn twee stiefkinderen. Hij bouwt al jaren voorzichtig aan de relatie tussen hem en de kinderen van zijn vrouw en hoopt dat ze hem nu eindelijk eens 'papa' gaan noemen. Maar dan arriveert Dusty, de biologische vader van Dylan en Megan, en Brad staat meteen weer op nummer twee. De stoere Dusty steekt het ook niet onder stoelen of banken dat hij tevens zijn ex weer terug wil winnen. De twee vaders gaan hierop een hilarisch gevecht om de kinderen én de genegenheid van hun moeder aan.

Gisteren 09:29 Casper's Griezelschool

Frans-Amerikaanse animatiereeks gebaseerd op de gelijknamige film uit 2006: Stelende Spoken / Wrat op de Neus: Casper, Ra en Mantha zitten nog steeds op de griezelschool. Casper wil nog steeds geen eng spook zijn, tot groot ongenoegen van het schoolhoofd, Alder en Dash.

Gisteren 08:25 Maze Runner: The Scorch Trials IMDb: 6.4

Gisteren - IMDB * 6.4 - Actie, Film, Thomas en de andere Gladers krijgen te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een ...

Thomas en de andere Gladers krijgen te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

Gisteren 08:20 Now You See Me 2 IMDb: 6.5

Gisteren - IMDB * 6.5 - Actie, Film, Een jaar nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood achtige spektakels, plannen de getalenteerde illusionisten Daniel, Merritt en Jack een comeback. Samen met hun ...

Een jaar nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels, plannen de getalenteerde illusionisten Daniel, Merritt en Jack een comeback. Samen met hun nieuwe aanwinst Lula willen de 'Four Horsemen' de onethische praktijken van een techmagnaat aan het licht brengen. Maar ze verliezen de controle over hun show, die in een onverwachte verdwijningsact verandert.

Gisteren 08:15 De Kleine IJsbeer 2: Het Geheimzinnige Eiland

Gisteren - Film, De oudere ijsberen hebben genoeg van de zingende pinguïn Caruso en besluiten hem op de trein te zetten ver weg van de Noordpool. Lars en zijn vriendje Robbie willen hem redden, maar worden in plaats daarvan ook opgesloten in de ...

De oudere ijsberen hebben genoeg van de zingende pinguïn Caruso en besluiten hem op de trein te zetten ver weg van de Noordpool. Lars en zijn vriendje Robbie willen hem redden, maar worden in plaats daarvan ook opgesloten in de trein. Ze komen aan bij de haven en verbergen zich op een schip. Onderweg slaan ze overboord maar het lukt hen de kust te bereiken van een mysterieus eiland. Hier sluit Lars vriendschap met een gigantische vis uit prehistorische tijden. Wanneer wetenschappers deze grote vis willen vangen, trommelt Lars zijn vrienden op om de jacht te dwarsbomen.

Gisteren 07:50 Get Shorty IMDb: 6.9

Gisteren - IMDB * 6.9 - Comedy, Film, Woekeraar Chili is koel en beheerst, zoals zijn bijnaam al doet vermoeden, maar hij koestert ook warme gevoelens, met name voor alles wat maar met film te maken heeft. Daarom vindt hij het ook helemaal geweldig ...

Woekeraar Chili is koel en beheerst, zoals zijn bijnaam al doet vermoeden, maar hij koestert ook warme gevoelens, met name voor alles wat maar met film te maken heeft. Daarom vindt hij het ook helemaal geweldig als hij voor zijn werk naar Hollywood moet om een horrorproducent te ontmoeten, bij wie nog het één en ander te vorderen valt. Nog voor de schuldenaar het in de gaten heeft, heeft Chili zich al opgeworpen als zijn assistent, met een gouden idee voor een film.

Gisteren 07:00 De Kleine IJsbeer

Gisteren - Film, Lars, een kleine ijsbeer, beleeft een avontuur met zijn vrienden Robbie de zeehond, Greta het ijsbeermeisje, Pieps de sneeuwgans, Lena de sneeuwhaas, Orka de walvis en het kleine eskimomeisje Manili.

Lars, een kleine ijsbeer, beleeft een avontuur met zijn vrienden Robbie de zeehond, Greta het ijsbeermeisje, Pieps de sneeuwgans, Lena de sneeuwhaas, Orka de walvis en het kleine eskimomeisje Manili.

Gisteren 07:00 Morrissey 25: Live

Film1 Sundance Channel - Morrissey 25: Live is een concertfilm over het erfgoed van 25 jaar van de solocarrière van een van de meest iconische en mysterieuze artiesten. De film werd opgenomen tijdens Morrissey's meest intieme optreden sinds lange tijd, in de Hollywood High School in Los Angeles op 2 maart 2013. Tickets voor het concert in de aula met 1800 zitplaatsen waren binnen 12 seconden uitverkocht en dit inmiddels legendarische concert werd Morrissey's voorlaatste optreden van zijn tour door de VS.

Gisteren 07:00 The Red Turtle

Gisteren - Film, Een man spoelt aan op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Een man spoelt aan op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Gisteren 06:49 Rijk Verleden - Rotterdam aan den Slag

1946. Deze film gaat over het herstel van de Rotterdamse haven na de Tweede Wereldoorlog.

Gisteren 06:30 Star Trek: Generations IMDb: 6.6

Gisteren - IMDB * 6.6 - Actie, Film, Aan het einde van de 23e eeuw nemen gelegenheidsgasten Pavel Checkov, Montgomery Scott en kapitein James T. Kirk de gloednieuwe Enterprise B een eerste vlucht. Deze eerste reis, enkel bedoelt om het schip in te ...

Aan het einde van de 23e eeuw nemen gelegenheidsgasten Pavel Checkov, Montgomery Scott en kapitein James T. Kirk de gloednieuwe Enterprise-B een eerste vlucht. Deze eerste reis, enkel bedoelt om het schip in te wijden, loopt uit op een ramp wanneer twee transportschepen in nood komen bij een mysterieuze energierimpel. De onvoorbereide Enterprise redt een handvol passagiers maar Kirk moet het bekopen met zijn leven. 78 jaar later krijgt kapitein Picard het aan de stok met de voortvluchtige wetenschapper Tolian Soran die volledige zonnestelsels wil vernietigen. En de enige man die hem kan stoppen is al 78 jaar dood.

Gisteren 06:30 Siv gaat logeren

Gisteren - Film, Siv is net verhuisd naar een nieuw dorp en moet dus ook naar een nieuwe school. Op haar eerste schooldag ontmoet ze klasgenootje Cerisa. Dit eigenaardige meisje wil onmiddellijk vrienden worden met Siv en de twee maken zelfs plannen ...

Siv is net verhuisd naar een nieuw dorp en moet dus ook naar een nieuwe school. Op haar eerste schooldag ontmoet ze klasgenootje Cerisa. Dit eigenaardige meisje wil onmiddellijk vrienden worden met Siv en de twee maken zelfs plannen voor een logeerpartijtje. Maar als Cerisa midden in de nacht spoorloos verdwijnt, moet Siv op onderzoek uit in het enorme en mysterieuze huis waar Cerisa met haar familie woont.

Gisteren 05:36 Night

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Coyote: In de Sonorawoestijn, Amerika, zoekt een coyote zijn weg door de struiken. Daarbij wordt hij op film vastgelegd.

Gisteren 05:36 Night

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Coyote: In de Sonorawoestijn, Amerika, zoekt een coyote zijn weg door de struiken. Daarbij wordt hij op film vastgelegd.

Gisteren 05:30 D'Ardennen IMDb: 6.8

Eergisteren - IMDB * 6.8 - Actie, Film, Een brutale inbraak gaat hopeloos fout. Dave, een van de twee overvallers, moet z'n broer Kenneth noodgedwongen achterlaten. Vier jaar later komt Kenneth vrij en is er veel veranderd. Dave heeft z'n leven op ...

Een brutale inbraak gaat hopeloos fout. Dave, een van de twee overvallers, moet z'n broer Kenneth noodgedwongen achterlaten. Vier jaar later komt Kenneth vrij en is er veel veranderd. Dave heeft z'n leven op de rails gekregen en probeert z'n broer waar mogelijk te helpen maar kijkt met lede ogen toe hoe Kenneth als een ongeleid projectiel z'n ex-vriendin Sylvie terug voor zich probeert te winnen.

Gisteren 05:15 A Perfect Day IMDb: 6.8

Eergisteren - IMDB * 6.8 - Comedy, Film, Een groep hulpverleners probeert de watervoorziening van een verlaten gemeenschap in een Bosnisch oorlogsgebied te redden. Nieuwkomer Sophie doet alles om te helpen, ouwe rot in het vak Mambrú wil het liefst ...

Een groep hulpverleners probeert de watervoorziening van een verlaten gemeenschap in een Bosnisch oorlogsgebied te redden. Nieuwkomer Sophie doet alles om te helpen, ouwe rot in het vak Mambrú wil het liefst naar huis, Katya wil Mambrú, Damir wil dat de oorlog stopt en B heeft eigenlijk geen flauw idee wat hij wil.

Gisteren 04:35 De Helleveeg IMDb: 6.8

Eergisteren - IMDB * 6.8 - Comedy, Film, Tiny Egberts is een pittige en imposante verschijning die alle mannen in Brabant gek weet te maken. Haar twaalf jaar jongere neefje Albert is gefascineerd door zijn bijzondere tante en dol op haar verhalen. ...

Tiny Egberts is een pittige en imposante verschijning die alle mannen in Brabant gek weet te maken. Haar twaalf jaar jongere neefje Albert is gefascineerd door zijn bijzondere tante en dol op haar verhalen. Tiny's ouders en haar zus Hanny maken zich echter zorgen over haar. Zal ze ooit de juiste man vinden en zich als een correcte vrouw weten te gedragen?

Gisteren 04:35 The Neon Demon IMDb: 6.3

Eergisteren - IMDB * 6.3 - Actie, Film, Het jonge, ambitieuze fotomodel Jesse verhuist naar Los Angeles en weet alle aandacht op zich te vestigen met haar ongrijpbare 'ex factor'. Haar schoonheid en vitaliteit worden verslonden door de gevestigde ...

Het jonge, ambitieuze fotomodel Jesse verhuist naar Los Angeles en weet alle aandacht op zich te vestigen met haar ongrijpbare 'ex-factor'. Haar schoonheid en vitaliteit worden verslonden door de gevestigde modellen, die koste wat het kost willen wat Jesse heeft.

Gisteren 03:50 Penguins of Madagascar

Animatieserie. De vier pinguïns van de film Madagascar, Skipper, Kowalski, Private en Rico, beleven verschillende avonturen in de Central Park Zoo en de stad New York. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat angst.

Gisteren 03:50 The Green Inferno IMDb: 5.4

Eergisteren - IMDB * 5.4 - Actie, Film, Een groep Amerikaanse studenten maakt zich erg druk om het milieu. Ze reizen van New York naar Peru om daar in de jungle te protesteren tegen de houtkap. Wanneer hun vliegtuig echter neerstort in de ...

Een groep Amerikaanse studenten maakt zich erg druk om het milieu. Ze reizen van New York naar Peru om daar in de jungle te protesteren tegen de houtkap. Wanneer hun vliegtuig echter neerstort in de Peruviaanse jungle vallen ze in de handen van een oeroude kannibalenstam.

Gisteren 03:25 Me Before You IMDb: 7.5

Eergisteren - IMDB * 7.5 - Film, Drama, Louisa 'Lou' Clark woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Haar vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld wanneer ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will Traynor, een ...

Louisa 'Lou' Clark woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Haar vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld wanneer ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will Traynor, een welgestelde jonge bankier wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd. Lou is vastberaden hem ervan te overtuigen dat het leven zeker nog zin heeft. Samen brengen ze veel tijd door en langzaamaan merken ze dat, door al hun belevenissen, zowel hun leven als hart een richting heeft gekozen waarvan ze beiden niet wisten dat deze bestond.

Gisteren 03:25 Penguins of Madagascar

Animatieserie. De vier pinguïns van de film Madagascar, Skipper, Kowalski, Private en Rico, beleven verschillende avonturen in de Central Park Zoo en de stad New York. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat angst.

Gisteren 03:00 The Hallow IMDb: 5.7

Eergisteren - IMDB * 5.7 - Actie, Film, Diep in de duisternis van een afgelegen Iers bos sluimert een eeuwenoud kwaad. De plaatselijke bevolking blijft ver weg van de gronden waar ze vermoeden dat de kwaadaardige wezens rondwaren. De komst van een ...

Diep in de duisternis van een afgelegen Iers bos sluimert een eeuwenoud kwaad. De plaatselijke bevolking blijft ver weg van de gronden waar ze vermoeden dat de kwaadaardige wezens rondwaren. De komst van een jong gezin verstoort de fragiele rust. Natuurconservator Adam trekt diep de bossen in om monsters te verzamelen en trekt hiermee onbewust de schepsels aan.

Gisteren 02:50 Son of Saul

Eergisteren - Film, Drama, Saul Ausländer is een Hongaars joodse gevangene in het concentratiekamp, en onderdeel van het Sonderkommando. Deze groep leeft gescheiden van de andere gevangen en wordt gedwongen de nazi's te helpen bij hun machinale ...

Saul Ausländer is een Hongaars joodse gevangene in het concentratiekamp, en onderdeel van het Sonderkommando. Deze groep leeft gescheiden van de andere gevangen en wordt gedwongen de nazi's te helpen bij hun machinale uitroeiing. Saul werkt in het crematorium, waar hij in het lijk van een jongetje zijn zoon denkt te herkennen. Terwijl de andere leden van het Sonderkommando een plan smeden om in opstand te komen, besluit Saul het lichaam van het jongetje te redden van de vlammen van het crematorium, en een rabbi te vinden om zijn zoontje een joodse begrafenis te geven.

Gisteren 02:50 Soul Boys Of The Western World

Film1 Sundance - Tegen de achtergrond van het muziekklimaat van de jaren 80 behandelt deze documentaire Spandau Ballet's weg naar de top, verteld door de band zelf, met exclusieve archiefbeelden. De film geeft niet alleen een fascinerend en een vaak zelfs compromisloos sociale en culturele kijk op de tijdgeest, maar laat ook op een opvallend harde en eerlijke manier zien hoe vriendschap ontstaat, wordt verloren en weer herwonnen.

Gisteren 02:15 The Boy IMDb: 6

Eergisteren - IMDB * 6 - Actie, Film, De Amerikaanse Greta neemt een baan aan als nanny in een Engels landhuis om op de achtjarige Brahms te letten. Wanneer ze aankomt, ontdekt ze dat Brahms helemaal geen jongetje is, maar een levensechte ...

De Amerikaanse Greta neemt een baan aan als nanny in een Engels landhuis om op de achtjarige Brahms te letten. Wanneer ze aankomt, ontdekt ze dat Brahms helemaal geen jongetje is, maar een levensechte porseleinen pop. Bij het vertrek van de 'ouders' krijgt ze een strikte lijst met regels voor de opvoeding van Brahms. Al snel begint Greta deze regels te verwaarlozen en toch raakt ze er beetje bij beetje van overtuigd dat Brahms toch geen gewone pop is.

Gisteren 01:50 S.F.W. IMDb: 5.9

Eergisteren - IMDB * 5.9 - Comedy, Film, Cliff Spab wordt 36 dagen gegijzeld door terroristen en komt heldhaftig in het nieuws. Bij zijn vrijlating blijkt dat hij een nationale bekendheid is geworden, wat weer een gijzeling van een andere soort ...

Cliff Spab wordt 36 dagen gegijzeld door terroristen en komt heldhaftig in het nieuws. Bij zijn vrijlating blijkt dat hij een nationale bekendheid is geworden, wat weer een gijzeling van een andere soort inhoudt.

Gisteren 00:40 Bone Tomahawk IMDb: 7.1

Eergisteren - IMDB * 7.1 - Actie, Film, Zonder het te weten lokt een bandiet een bende kannibalen naar het rustige stadje Bright Hope. De monsters kidnappen meerdere inwoners waaronder de vrouw van veefokker Arthur. Ondanks zijn gewonde been voegt ...

Zonder het te weten lokt een bandiet een bende kannibalen naar het rustige stadje Bright Hope. De monsters kidnappen meerdere inwoners waaronder de vrouw van veefokker Arthur. Ondanks zijn gewonde been voegt de vastbesloten Arthur zich bij de reddingsoperatie van de sheriff. De reis die volgt is er eentje naar de diepste kringen van de hel waar de wreedheid van het afgrijselijke kannibalenvolk geen grenzen kent.

Gisteren 00:40 Couples Seeking Teens 2

Eergisteren - Erotiek, Film

Gisteren 00:30 Deadpool IMDb: 8.1

Eergisteren - IMDB * 8.1 - Actie, Film, Wanneer voormalig Special Forces lid Wade Wilson te horen krijgt dat hij terminale kanker heeft, ziet hij het even niet meer zitten. Totdat hij het aanbod krijgt om proefpersoon te zijn voor een uniek ...

Wanneer voormalig Special Forces-lid Wade Wilson te horen krijgt dat hij terminale kanker heeft, ziet hij het even niet meer zitten. Totdat hij het aanbod krijgt om proefpersoon te zijn voor een uniek experiment dat zijn leven kan redden. Wilson gaat akkoord. Maar de persoon die na de behandeling naar buiten komt, is zowel van binnen als van buiten compleet getransformeerd. Deadpool is geboren: een grofgebekte, compleet gestoorde huurling met regeneratieve krachten die gek is op sarcasme en grof geweld.

Eergisteren 23:55 The Descendants IMDb: 7.3

Eergisteren - IMDB * 7.3 - Comedy, Film, Het leven van Matt King wordt overhoop gegooid wanneer zijn vrouw in coma raakt na een ernstig bootongeluk. Op onbeholpen wijze probeert hij de relatie te herstellen met zijn dochters: de bijdehante Scottie ...

Het leven van Matt King wordt overhoop gegooid wanneer zijn vrouw in coma raakt na een ernstig bootongeluk. Op onbeholpen wijze probeert hij de relatie te herstellen met zijn dochters: de bijdehante Scottie en de opstandige tiener Alexandra. Tegelijkertijd moet hij beslissen over de verkoop van een stuk grond op Hawaï dat in het bezit van zijn familie is. Wanneer Alexandra hem vertelt dat haar moeder ten tijde van het ongeluk een verhouding had, wordt Matt gedwongen om zijn leven onder de loep te nemen.

Eergisteren 22:55 The Last Witch Hunter IMDb: 6

Eergisteren - IMDB * 6 - Actie, Film, De dappere heksenjager Kaulder werd eeuwen geleden vervloekt door de heksenkoningin met onsterfelijkheid, vlak voordat hij haar ombracht. Hierdoor zou hij het ergst mogelijke moeten meemaken; al zijn geliefden ...

De dappere heksenjager Kaulder werd eeuwen geleden vervloekt door de heksenkoningin met onsterfelijkheid, vlak voordat hij haar ombracht. Hierdoor zou hij het ergst mogelijke moeten meemaken; al zijn geliefden zien sterven en zelf voor eeuwig leven. Hij is nu de allerlaatste levende Witch Hunter en jaagt nog steeds op kwaadaardige toverkollen. Maar wat hij niet weet, is dat de Queen Witch ondanks zijn ultieme offer op het punt staat te herrijzen.

Eergisteren 22:44 Rijk Verleden - Ontspanning in Nieuw-Guinea

Deze kleuren film behandelt sport en spel van de Nederlanders in Hollandia, Nieuw-Guinea. Papoeadansers voeren daarnaast volksdansen uit, waarbij ze de Nederlandse vlag meevoeren. Het publiek kijkt toen.

Eergisteren 22:25 Free State of Jones IMDb: 6.9

Eergisteren - IMDB * 6.9 - Actie, Film, Tijdens de wrede Amerikaanse burgeroorlog verliest Newton Knight, een armlastige boer uit Mississippi, zijn veertienjarige neef op het slagveld. Gedesillusioneerd deserteert hij. Eenmaal terug in Jones County ...

Tijdens de wrede Amerikaanse burgeroorlog verliest Newton Knight, een armlastige boer uit Mississippi, zijn veertienjarige neef op het slagveld. Gedesillusioneerd deserteert hij. Eenmaal terug in Jones County besluit hij de strijd aan te gaan tegen de Confederatie van de zuidelijke staten. Hij roept ontsnapte slaven, verbitterde boeren en deserteurs op om mee te vechten, met als doel: vrijheid, gerechtigheid en een eigen vrije staat.

Eergisteren 22:15 Galaxy Quest

Achttien jaar nadat hun scifi-serie van de buis verdween, hebben de hoofdrolspelers nog steeds geen ander noemenswaardig werk gedaan. De serie leeft immer voort in de harten van veel fans en de acteurs lopen conventies af om nog een beetje te kunnen cashen. Vooral Jason Nesmith, die de rol van de kapitein speelde, heeft dit lot omarmd. Als hij tijdens een con een vreemd aanbod krijgt, denkt hij dat het om een fan-evenement gaat. Het zijn echter een stel aliens die de serie aanzien voor echt en de hulp van Nesmith en zijn crew willen inroepen om een gevaarlijke vijand te verslaan.

Eergisteren 22:10 Independence Day IMDb: 6.9

Eergisteren - IMDB * 6.9 - Film, Wanneer gigantische ruimteschepen opdoemen boven de grootste steden op aarde, houdt de wereld zijn adem in. Verwondering maakt echter plaats voor chaos en paniek als de buitenaardse bezoekers het vuur openen. Een ...

Wanneer gigantische ruimteschepen opdoemen boven de grootste steden op aarde, houdt de wereld zijn adem in. Verwondering maakt echter plaats voor chaos en paniek als de buitenaardse bezoekers het vuur openen. Een klein groepje inventieve doordouwers moet een manier vinden om de vijanden te verslaan, voordat de mensheid is uitgeroeid.

Eergisteren 21:20 Man On Wire

Documentaire van James Marsh over het tot de verbeelding sprekende verhaal van Philippe Petit, een Franse koorddanser en straatacrobaat die op 7 augustus 1974 voor opschudding zorgde door over een kabel heen en weer te lopen tussen de Twin Towers van het World Trade Center in New York, zo'n 400 meter boven de begane grond, 45 minuten lang en zonder vangnet of beveiliging. De film combineert op vernuftige manier archiefbeelden met nieuwe opnames (waarin Petit zichzelf speelt), interviews en getuigenissen van de betrokkenen.

Eergisteren 20:30 Spectre IMDb: 6.8

Eergisteren - IMDB * 6.8 - Actie, Film, Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te ...

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre.

Eergisteren 20:30 Ghostbusters IMDb: 5.4

Eergisteren - IMDB * 5.4 - Actie, Comedy, Film, Wanneer bovennatuurlijke verschijningen in Manhattan fors toenemen, besluiten vier geniale en stoere vrouwen Erin, Abby, Jillian en Patty als Ghostbusters de dreigingen te neutraliseren. Maar des te ...

Wanneer bovennatuurlijke verschijningen in Manhattan fors toenemen, besluiten vier geniale en stoere vrouwen - Erin, Abby, Jillian en Patty - als Ghostbusters de dreigingen te neutraliseren. Maar des te meer paranormale entiteiten ze tegenkomen, des te heftiger de situatie wordt. Gelukkig is hun simpele maar charmante assistent Kevin er ook nog.

Eergisteren 20:30 Ghostbusters II IMDb: 6.5

Eergisteren - IMDB * 6.5 - Actie, Comedy, Film, Vijf jaar na hun eerste succesvolle verschijning zijn de Ghostbusters ondergesneeuwd door bureaucratie en rechtszaken. De mannen hebben hun overalls aan de wilgen gehangen. Maar wanneer uitgerekend ...

Vijf jaar na hun eerste succesvolle verschijning zijn de Ghostbusters ondergesneeuwd door bureaucratie en rechtszaken. De mannen hebben hun overalls aan de wilgen gehangen. Maar wanneer uitgerekend Dana geplaagd wordt door spookverschijningen, besluiten de Ghostbusters toch weer aan het werk te gaan. Ze ontdekken dat er een hele rivier Ectoplasma onder New York loopt en een venijnige tovenaar afgrijselijke plannen heeft met Dana's baby.

Eergisteren 20:30 Eye in the Sky IMDb: 7.3

Eergisteren - IMDB * 7.3 - Actie, Film, Kolonel Katherine Powell heeft vanuit Groot Brittannië de leiding over een zeer geheime drone operatie waarmee terroristen in Kenia worden opgespoord. Via informatie op afstand en ter plaatse, ontdekt Powell ...

Kolonel Katherine Powell heeft vanuit Groot-Brittannië de leiding over een zeer geheime drone-operatie waarmee terroristen in Kenia worden opgespoord. Via informatie op afstand en ter plaatse, ontdekt Powell dat er een zelfmoordaanslag in voorbereiding is. Dit verandert de missie van 'opsporen' in 'uitschakelen'. De Amerikaanse piloot Steve Watts staat op het punt in te grijpen, wanneer een onschuldig meisje zich bevindt op de plaats van de aanval.

Eergisteren 19:16 Rijk Verleden - Goed Geborgen, Minder Zorgen

Zo moet het niet. En zo moet het wel. Dat is in het kort de samenvatting van de vermakelijke film Goed geborgen minder zorgen uit 1955. In het eerst gedeelte van de film zien we een boerengezin dat er werkelijk een puinhoop van maakt in huis. De stofzuiger staat onder de divan, de weckpotten staan slordig gerangschikt en tot overmaat van ramp is ook de eettafel niet afgeruimd. In het tweede deel van de film is te zien dat de vrouw des huizes haar leven goddank gebeterd heeft.

Eergisteren 19:10 According To Jim

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische reeks: Two For The Money: Jim wil de tweeling laten meespelen in een film om geld te krijgen om kerstcadeaus te kopen. Cheryl is tegen het plan, maar Andy en Jim zetten achter haar rug door. Wanneer de filmmakers de tweeling een nieuw kapsel geven, loopt hun plan in het honderd.

Eergisteren 18:45 Ghostbusters IMDb: 7.8

Eergisteren - IMDB * 7.8 - Actie, Comedy, Film, Drie wetenschappers verliezen hun baan bij de universiteit van New York, waar ze het occulte bestudeerden. Ze besluiten om zich voortaan te verhuren als spokenjagers en zich bezig te gaan houden met ...

Drie wetenschappers verliezen hun baan bij de universiteit van New York, waar ze het occulte bestudeerden. Ze besluiten om zich voortaan te verhuren als spokenjagers en zich bezig te gaan houden met het vangen van allerlei soorten spoken en geesten. Wanneer er een portaal naar een andere dimensie wordt ontdekt, is er meer dan genoeg werk voor de Ghostbusters.

Eergisteren 18:35 Everybody Wants Some!! IMDb: 7

Eergisteren - IMDB * 7 - Comedy, Film, Een groep honkbal spelende studenten probeert in de jaren tachtig om te leren gaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het semi volwassen leven.

Een groep honkbal spelende studenten probeert in de jaren tachtig om te leren gaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het semi-volwassen leven.

Eergisteren 18:30 Divergent Series: Allegiant

Eergisteren - Actie, Film, Tris en Four proberen te ontsnappen aan de muur die hun scheidt van Chicago. Het is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze laten de enige stad achter die ze ooit hebben gekend. Ze maken kennis met een heel nieuwe ...

Tris en Four proberen te ontsnappen aan de muur die hun scheidt van Chicago. Het is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze laten de enige stad achter die ze ooit hebben gekend. Ze maken kennis met een heel nieuwe wereld die veel meer risico met zich meebrengt dan ooit tevoren.

Eergisteren 18:05 Cake IMDb: 6.4

Eergisteren - IMDB * 6.4 - Film, Drama, Claire Simmons heeft altijd pijn. Haar fysieke pijn is duidelijk door de littekens op haar lichaam, maar haar emotionele pijn kan ze ook moeilijk verbergen. Claire raakt gefascineerd door de zelfmoord van ...

Claire Simmons heeft altijd pijn. Haar fysieke pijn is duidelijk door de littekens op haar lichaam, maar haar emotionele pijn kan ze ook moeilijk verbergen. Claire raakt gefascineerd door de zelfmoord van Nina, een vrouw uit haar praatgroep voor mensen met chronische pijn. Ze gaat een dubieuze relatie aan met Nina's weduwnaar en komt gaandeweg meer te weten over de zelfmoord. Claire onderzoekt de grenzen tussen leven en dood, overgave en hartzeer, gevaar en verlossing, op zoek naar een antwoord op haar eigen tragedie.

Eergisteren 17:35 Pelle En De Dierenrovers

Eergisteren - Film, De sympathieke politiewagen Pelle heeft opdracht om de grootste attractie van een natuurpark in het hoge noorden van Noorwegen te bewaken: een broedende arend. Toch slagen twee rovers erin om de arend te stelen. Het ei belandt, ...

De sympathieke politiewagen Pelle heeft opdracht om de grootste attractie van een natuurpark in het hoge noorden van Noorwegen te bewaken: een broedende arend. Toch slagen twee rovers erin om de arend te stelen. Het ei belandt, na allerlei gevaarlijke capriolen, warm en veilig onder de motorkap van Pelle. Spoedig komt er een lieftallig, eigenwijs kuiken uit het ei. Pelle heeft het er maar wat druk mee. Hoewel het kuiken denkt dat Pelle zijn moeder is, zal hij toch op zoek moeten naar zijn echte moeder. Pelle verwacht hulp van politieman Richard. Maar Richard wordt verliefd op een van de rovers.

Eergisteren 17:00 Mike And Dave Need Wedding Dates IMDb: 6

Eergisteren - IMDB * 6 - Comedy, Film, Feestende broers Mike en Dave gaan tijdens elk familiefeestje compleet los waardoor de bijeenkomsten meestal aardig uit de hand lopen. Dus wanneer hun zusje gaat trouwen eisen hun ouders dat de jongens een ...

Feestende broers Mike en Dave gaan tijdens elk familiefeestje compleet los waardoor de bijeenkomsten meestal aardig uit de hand lopen. Dus wanneer hun zusje gaat trouwen eisen hun ouders dat de jongens een afspraakje regelen waardoor ze zich hopelijk inhouden. De twee lieftallige dames waar de keus uiteindelijk op valt lijken perfect. Maar eenmaal ter plekke blijkt dat de dames zich iets netter hebben voorgedaan en nog grotere feestbeesten zijn dan Mike en Dave.

Eergisteren 16:55 Hardcore Henry IMDb: 6.8

Eergisteren - IMDB * 6.8 - Actie, Film, Je herinnert je niks. Misschien vooral omdat je net door je vrouw bent teruggebracht uit het land der doden. Ze zegt je dat je naam Henry is. Eén groot verschil: je bent nu een cyborg. Amper vijf minuten ...

Je herinnert je niks. Misschien vooral omdat je net door je vrouw bent teruggebracht uit het land der doden. Ze zegt je dat je naam Henry is. Eén groot verschil: je bent nu een cyborg. Amper vijf minuten later word je onder vuur genomen en zie je hoe je vrouw gekidnapt wordt. Om haar te bevrijden moet je de strijd aangaan met Akan, de leider van een meedogenloos leger huurlingen.

Eergisteren 16:35 The Trials of Cate McCall IMDb: 6.3

Eergisteren - IMDB * 6.3 - Film, Drama, Advocate Cate McCall heeft nog nooit een zaak verloren maar na een dronken ruzie met een rechter moet ze naar een afkickkliniek en verliest ze de voogdij over haar dochter. In haar proeftijd krijgt ze een pro ...

Advocate Cate McCall heeft nog nooit een zaak verloren maar na een dronken ruzie met een rechter moet ze naar een afkickkliniek en verliest ze de voogdij over haar dochter. In haar proeftijd krijgt ze een pro deo moordzaak toegewezen die zo klaar lijkt als een klontje. Maar als Cate gaat spitten begint ze toch te twijfelen over de vermeende schuld van de jonge verdachte.

Eergisteren 16:00 Alvin en de Chipmunks: Road Trip

Eergisteren - Film, Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen in New York en de jongens zal 'dumpen'. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, ...

Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen in New York en de jongens zal 'dumpen'. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, zodat ze Dave niet kwijtraken én niet worden opgezadeld met een verschrikkelijke stiefbroer.

Eergisteren 15:35 Phantom Boy IMDb: 6.6

Eergisteren - IMDB * 6.6 - Film, De elfjarige Leo uit New York is een phantom boy: hij kan onzichtbaar worden en door muren vliegen. Hij raakt bevriend met Alex, een politieagent die in een rolstoel zit. Alex werd verwond door een mysterieuze ...

De elfjarige Leo uit New York is een phantom boy: hij kan onzichtbaar worden en door muren vliegen. Hij raakt bevriend met Alex, een politieagent die in een rolstoel zit. Alex werd verwond door een mysterieuze bandiet die de stad bedreigt met een gevaarlijk computervirus. Samen vormen ze een buitengewoon superduo, met Leo in de lucht en Alex op de grond. Ze ontfermen zich over Marie, een moedige journaliste op wie Alex een oogje heeft. Wanneer Marie in de handen van de gangster valt, moet het duo al hun krachten bundelen om haar terug te vinden en New York van de ondergang te redden.

Eergisteren 15:15 Dark City IMDb: 7.7

Eergisteren - IMDB * 7.7 - Film, Er gebeuren vreemde dingen in de stad waar John Murdoch woont. Het is er altijd donker en veel mensen hebben last van geheugenverlies en moeite met hun langetermijngeheugen. John komt erachter dat een groep mannen, ...

Er gebeuren vreemde dingen in de stad waar John Murdoch woont. Het is er altijd donker en veel mensen hebben last van geheugenverlies en moeite met hun langetermijngeheugen. John komt erachter dat een groep mannen, genaamd 'The Strangers', de vorm van de stad kan manipuleren en over bijzondere gaven beschikt. Deze 'Strangers' hebben maar één doel voor ogen: het doorgronden van de menselijke ziel...

Eergisteren 15:00 Love and Friendship

Eergisteren - Comedy, Film, Slinkse weduwe Lady Susan zwiert al flirtend en manipulerend door het leven terwijl ze geschikte echtgenoten probeert te veroveren voor zichzelf en haar dochter. Ze gaat daarbij nietsontziend te werk, al zegt ze zich ...

Slinkse weduwe Lady Susan zwiert al flirtend en manipulerend door het leven terwijl ze geschikte echtgenoten probeert te veroveren voor zichzelf en haar dochter. Ze gaat daarbij nietsontziend te werk, al zegt ze zich natuurlijk van geen kwaad bewust te zijn. Er is één persoon in het leven van de vileine Lady Susan die weet van alle complotten en sluwe plannen: beste vriendin Alicia Johnson.

Eergisteren 14:48 Rijk Verleden - Rotterdam aan den Slag

1946. Deze film gaat over het herstel van de Rotterdamse haven na de Tweede Wereldoorlog.

Eergisteren 14:15 Abeltje IMDb: 6

Eergisteren - IMDB * 6 - Film, De coole, skateboardende Abeltje Roef wordt aangenomen als liftboy in het warenhuis Knots. Op zijn eerste werkdag drukt hij op een verboden knopje, en zo vliegt hij met drie anderen zijn ex vriendinnetje Laura, de ...

De coole, skateboardende Abeltje Roef wordt aangenomen als liftboy in het warenhuis Knots. Op zijn eerste werkdag drukt hij op een verboden knopje, en zo vliegt hij met drie anderen - zijn ex-vriendinnetje Laura, de zanglerares juffrouw Klaterhoen en de in mottenballen handelende meneer Tump - met lift en al het dak uit van het gebouw. Met de vliegende lift komen ze terecht in New York, waar Abeltje door mevrouw Cockle-Smith wordt aangezien voor haar zoontje Johnny, die door Zuid-Amerikaanse indianen is ontvoerd. De vier liftgangers weten te ontsnappen en zetten koers naar Perugona om Abeltjes dubbelganger te redden.

Eergisteren 13:40 Fathers and Daughters

Eergisteren - Film, Drama, Een begenadigd schrijver worstelt met de opvoeding van zijn jonge dochter als weduwnaar en alleenstaande vader. 27 jaar later ontdekt zijn inmiddels volwassen dochter de gevolgen van haar complexe jeugd.

Een begenadigd schrijver worstelt met de opvoeding van zijn jonge dochter als weduwnaar en alleenstaande vader. 27 jaar later ontdekt zijn inmiddels volwassen dochter de gevolgen van haar complexe jeugd.

Eergisteren 13:25 Behaving Badly IMDb: 4.4

Eergisteren - IMDB * 4.4 - Comedy, Film, De achttienjarige Rick is tot alles bereid om het hart van de knappe Nina te veroveren. Om het meisje van zijn dromen voor zich te winnen moet hij het eerst opnemen tegen haar gestoorde ex, een opgewonden ...

De achttienjarige Rick is tot alles bereid om het hart van de knappe Nina te veroveren. Om het meisje van zijn dromen voor zich te winnen moet hij het eerst opnemen tegen haar gestoorde ex, een opgewonden cougar, de manische manager van een stripclub, zijn depressieve moeder en een onbetrouwbare priester. Maar had iemand ooit gezegd dat liefde een makkie was?

Eergisteren 13:25 Manhattan Nocturne IMDb: 6.2

Eergisteren - IMDB * 6.2 - Misdaad en Detective, Film, Drama, Porter Wren struint voor zijn New Yorkse krantencolumn dagelijks door de vuige onderbuik van de stad op zoek naar sappig en choquerend nieuws en is tegelijkertijd een brave echtgenoot en ...

Porter Wren struint voor zijn New Yorkse krantencolumn dagelijks door de vuige onderbuik van de stad op zoek naar sappig en choquerend nieuws en is tegelijkertijd een brave echtgenoot en vader. Maar wanneer een mysterieuze blondine hem vraagt de onopgeloste moord op haar echtgenoot te onderzoeken, laat hij zich snel verleiden. Voor hij het weet, bevindt Porter zich in een verraderlijk web van obsessie en chantage.

Eergisteren 12:35 Wiplala IMDb: 6.1

Eergisteren - IMDB * 6.1 - Film, Een klein mannetje is het. Geen kabouter maar een Wiplala. En zo heet hij ook. Wiplala kan tinkelen, een soort toveren, maar hij vergeet steeds hoe hij de dingen weer terug getinkeld krijgt. Als hij de familie Blom ...

Een klein mannetje is het. Geen kabouter maar een Wiplala. En zo heet hij ook. Wiplala kan tinkelen, een soort toveren, maar hij vergeet steeds hoe hij de dingen weer terug getinkeld krijgt. Als hij de familie Blom net zo klein tinkelt als hijzelf, is dat het begin van een spannend avontuur. Zullen ze ooit weer 'normaal' worden?

Eergisteren 11:55 Swept Under IMDb: 6.3

Eergisteren - IMDB * 6.3 - Actie, Film, Tijdens een routineklus ontdekt misdaadlocatie schoonmaker Morgan dat er bewijs op de plek van de moord is achtergebleven. Wanneer niemand haar gelooft, roept ze de hulp in van jonge agent Nick om de echte ...

Tijdens een routineklus ontdekt misdaadlocatie-schoonmaker Morgan dat er bewijs op de plek van de moord is achtergebleven. Wanneer niemand haar gelooft, roept ze de hulp in van jonge agent Nick om de echte moordenaar te pakken te krijgen.

Eergisteren 11:40 We Bought A Zoo IMDb: 7.1

Eergisteren - IMDB * 7.1 - Film, Journalist en weduwnaar Benjamin Mee woont samen met zijn twee kinderen in Los Angeles. Op een dag besluit hij dat het tijd wordt voor een nieuwe wending in zijn leven. Hij koopt een oud huis met een flinke lap grond ...

Journalist en weduwnaar Benjamin Mee woont samen met zijn twee kinderen in Los Angeles. Op een dag besluit hij dat het tijd wordt voor een nieuwe wending in zijn leven. Hij koopt een oud huis met een flinke lap grond en het daarbij behorende Rosemoor Animal Park. Deze kleinschalige dierentuin zit zonder geld en dreigt haar deuren te moeten sluiten, ondanks de tomeloze inzet van verzorgster Kelly Foster en haar gedreven team. Zonder ook maar enige ervaring en met een beperkt budget, zet Benjamin alles op alles om de dierentuin van de ondergang te redden.

Eergisteren 11:35 Le tout nouveau testament IMDb: 7.2

Eergisteren - IMDB * 7.2 - Comedy, Film, God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke ...

God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt zijn computer en verspreidt de sterfdata van iedereen op aarde. Een actie die grote gevolgen heeft voor de mensheid. Voor God is er geen enkele andere optie meer dan zich onder de bevolking te mengen en daar ontdekt hij wat voor een lelijke wereld hij geschapen heeft.

Eergisteren 11:00 Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik IMDb: 5.4

Eergisteren - IMDB * 5.4 - Film, Het is twee jaar nadat de zussen Silvania en Dakaria zijn verhuisd naar het rustige Duitse dorpje Bindburg. Terwijl Silvania verkering heeft met Jacob, laat Dakaria haar oog vallen op Murdo, de mysterieuze zanger van ...

Het is twee jaar nadat de zussen Silvania en Dakaria zijn verhuisd naar het rustige Duitse dorpje Bindburg. Terwijl Silvania verkering heeft met Jacob, laat Dakaria haar oog vallen op Murdo, de mysterieuze zanger van haar favoriete band Krypton Krax. Maar dan blijkt dat de manager van de band de gevaarlijke Xantor is, een oude bekende van hun ouders. Wanneer Dakaria wordt ontvoerd, moet Sylvania er alles aan doen om haar zusje te redden uit de handen van het kwaad.

Eergisteren 10:30 Dangerous Company IMDb: 5.2

Eergisteren - IMDB * 5.2 - Actie, Film, Pauline Mitchell is een succesvolle zakenvrouw met een mode imperium en een gelukkig huwelijk. Alles lijkt haar voor de wind te gaan, totdat ze willekeurige zaken begint te vergeten en spullen op vreemde ...

Pauline Mitchell is een succesvolle zakenvrouw met een mode-imperium en een gelukkig huwelijk. Alles lijkt haar voor de wind te gaan, totdat ze willekeurige zaken begint te vergeten en spullen op vreemde plekken opbergt. De dokter denkt dat Pauline vroege tekenen van Alzheimer vertoont, net als haar moeder. Maar na een tijdje begint ze te vermoeden dat er hele andere dingen aan de hand zijn, die mogelijk te maken hebben met haar gewilde bedrijf.

Eergisteren 10:25 Bears IMDb: 7.4

Eergisteren - IMDB * 7.4 - Film, Documentaire, In de beeldschone wildernis van Alaska zien twee berenwelpjes na een lange winterslaap voor het eerst de ijskoude buitenwereld. Ze zijn nieuwsgierig naar alles in deze geheel nieuwe maar ook gevaarlijke ...

In de beeldschone wildernis van Alaska zien twee berenwelpjes na een lange winterslaap voor het eerst de ijskoude buitenwereld. Ze zijn nieuwsgierig naar alles in deze geheel nieuwe maar ook gevaarlijke plek. Terwijl het seizoen langzaam overgaat van lente naar zomer moeten de beren ervoor zorgen dat ze genoeg eten vinden om zich weer klaar te maken voor de onvermijdelijke kou. De familie moet daarbij altijd op de uitkijk zijn voor rivaliserende mannetjesberen en andere roofdieren zoals de sluwe wolf.

Eergisteren 10:15 Familieweekend IMDb: 5.5

Eergisteren - IMDB * 5.5 - Comedy, Film, De rijke weduwnaar Pieter Severijn nodigt zijn kinderen uit voor een weekendje met de aankondiging dat hij belangrijk nieuws heeft. Roderick, Fleur en Benjamin trekken al snel de conclusie dat hun vader ...

De rijke weduwnaar Pieter Severijn nodigt zijn kinderen uit voor een weekendje met de aankondiging dat hij belangrijk nieuws heeft. Roderick, Fleur en Benjamin trekken al snel de conclusie dat hun vader eindelijk het familiefortuin gaat verdelen. Vol verwachting vertrekken ze naar het landgoed, maar daar wacht hen een vervelende verrassing: Pieter gaat trouwen met Bonnie, zijn mooie, ordinaire en bovenal dertig jaar jongere geliefde.

Eergisteren 09:40 Once Upon A Time

S6 - Afl. 19 - Het verleden van de Black Fairy wordt onthuld, evenals de ware reden dat ze ooit afstand deed van Rumple. Ondertussen gaat Gold achter Gideons hart aan.

Eergisteren 09:39 Casper's Griezelschool

Frans-Amerikaanse animatiereeks gebaseerd op de gelijknamige film uit 2006: Power Outrage deel 2: Casper, Ra en Mantha zitten nog steeds op de griezelschool. Casper wil nog steeds geen eng spook zijn, tot groot ongenoegen van het schoolhoofd, Alder en Dash.

Eergisteren 09:25 Pluk Van De Petteflet IMDb: 6.1

Eergisteren - IMDB * 6.1 - Film, Pluk is een jongetje van een jaar of acht dat op zoek is naar een plekje om te wonen. Met zijn rode kraanwagentje komt hij op een dag aan bij de Petteflet. Dolly de Duif vertelt Pluk dat het torenkamertje bovenin ...

Pluk is een jongetje van een jaar of acht dat op zoek is naar een plekje om te wonen. Met zijn rode kraanwagentje komt hij op een dag aan bij de Petteflet. Dolly de Duif vertelt Pluk dat het torenkamertje bovenin leegstaat en Pluk neemt er zijn intrek. Hij maakt een hoop vriendjes, zoals meneer Pen, Aagje, de Stampertjes en Zaza de kakkerlak. Dan hoort Pluk dat de Torteltuin, een verwilderde tuin met hoge bomen, vernietigd zal worden. Grote mensen komen er nooit, maar Pluk en zijn vrienden spelen er dikwijls rovertje. Pluk bedenkt een plan om de tuin te redden.

Eergisteren 08:25 Barbershop: A Fresh Cut IMDb: 5.9

Eergisteren - IMDB * 5.9 - Comedy, Film, Calvin heeft een aantal drastische veranderingen in de kapperszaak doorgevoerd. Het door mannen gedomineerde heiligdom heeft nu ook vrouwelijke studentes in dienst. Deze dames brengen hun eigen smaak, drama ...

Calvin heeft een aantal drastische veranderingen in de kapperszaak doorgevoerd. Het door mannen gedomineerde heiligdom heeft nu ook vrouwelijke studentes in dienst. Deze dames brengen hun eigen smaak, drama en roddels mee naar het werk en hier moeten de heren enorm aan wennen. Ondanks de leuke tijden en hechte band binnen het team, gaat het slecht met de community, wat ook het voortbestaan van de zaak bedreigd. Calvin weet zijn team te overtuigen en samen te werken om niet alleen de zaak, maar ook de buurt een boost te geven. Maar speelt hij wel helemaal open kaart?

Eergisteren 08:20 Star Trek: Into Darkness IMDb: 7.8

Eergisteren - IMDB * 7.8 - Actie, Film, De bemanning van de Enterprise wordt teruggeroepen naar aarde, waar blijkt dat het hoofdkwartier van Starfleet is vernietigd door een onstuitbare bedreiging vanuit hun eigen organisatie. Captain Kirk leidt de ...

De bemanning van de Enterprise wordt teruggeroepen naar aarde, waar blijkt dat het hoofdkwartier van Starfleet is vernietigd door een onstuitbare bedreiging vanuit hun eigen organisatie. Captain Kirk leidt de klopjacht op de levensgevaarlijke dader, met wie hij nog een persoonlijke rekening te vereffenen heeft. Er volgt een groots strategisch schaakspel op leven en dood. Liefdesrelaties en vriendschappen komen onder druk te staan en offers moeten worden gemaakt voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning.

Eergisteren 08:15 Waar Is Knoester IMDb: 6

Eergisteren - IMDB * 6 - Film, Knoester is met Junior mee verhuisd en heeft zijn grote liefde Berkelientje meegenomen. Een paar maanden na de verhuizing beginnen de papa en mama van Junior zich zorgen te maken, omdat Junior nog steeds geen nieuwe ...

Knoester is met Junior mee verhuisd en heeft zijn grote liefde Berkelientje meegenomen. Een paar maanden na de verhuizing beginnen de papa en mama van Junior zich zorgen te maken, omdat Junior nog steeds geen nieuwe vriendjes heeft gemaakt. Maar Junior vermaakt zich uitstekend met Knoester. Helaas komt er snel een einde aan de pret want plotseling is Knoester spoorloos verdwenen. Tijdens zijn zoektocht vindt Junior zijn takkenvriend niet. Wel treft hij in het park een lieve baby aan. Alle aandacht is al snel op de baby gericht. Toch geeft Junior zijn zoektocht naar Knoester niet op.

Eergisteren 07:45 Ant-Man IMDb: 7.4

Eergisteren - IMDB * 7.4 - Actie, Film, Geniale wetenschapper Hank Pym vindt in de humoristische meesterdief Scott Lang de perfecte persoon om zijn uitzonderlijke Ant Man pak te beschermen tegen jaloerse concurrenten. Pym, ooit zelf drager van het ...

Geniale wetenschapper Hank Pym vindt in de humoristische meesterdief Scott Lang de perfecte persoon om zijn uitzonderlijke Ant-Man pak te beschermen tegen jaloerse concurrenten. Pym, ooit zelf drager van het pak, ziet de wereld veranderen en is vastbesloten zijn kennis over te dragen aan een nieuwe generatie. Terwijl Pym en Lang schijnbaar onoverkomelijke obstakels trotseren, moeten ze een overval beramen en deze tot een goed einde brengen om de wereld te kunnen redden.

Eergisteren 07:00 Be Somebody IMDb: 6.1

Eergisteren - IMDB * 6.1 - Film, Drama, Superster Jordan Jaye heeft één grote droom: een normaal tienerleven leiden. Op de vlucht voor een horde losgeslagen fans loopt hij de schuchtere Emily tegen het lijf. Ze moet niets van de schijnbaar ...

Superster Jordan Jaye heeft één grote droom: een normaal tienerleven leiden. Op de vlucht voor een horde losgeslagen fans loopt hij de schuchtere Emily tegen het lijf. Ze moet niets van de schijnbaar arrogante popster hebben maar neemt hem toch mee naar haar kleine huis. Daar ontdekt het duo dat ze ondanks zeer verschillende achtergronden toch met dezelfde gevoelens en problemen kampen.

Eergisteren 07:00 Lotte En De Maansteen

Eergisteren - Film, Wanneer er 's nachts dieven hun huis binnendringen komt Lotte er achter dat haar oom een geheimzinnige steen bezit. Oom Klaus vertelt Lotte hoe hij aan de steen gekomen is en dat er eigenlijk drie stenen zijn. Zal Lotte het ...

Wanneer er 's nachts dieven hun huis binnendringen komt Lotte er achter dat haar oom een geheimzinnige steen bezit. Oom Klaus vertelt Lotte hoe hij aan de steen gekomen is en dat er eigenlijk drie stenen zijn. Zal Lotte het geheim van de mysterieuze steen ontdekken?

Eergisteren 06:52 Rijk Verleden - Bouwend Nederland

Film over de herbouw van woningen, winkels en openbare gebouwen in de eerste 7 jaar na Wereldoorlog II. Een eerste begin wordt gemaakt met de fabrieksmatige productie van bouwmaterialen.

Eergisteren 06:30 MeesterSpion IMDb: 7.5

Eergisteren - IMDB * 7.5 - Film, De tienjarige Tim verhuist samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust. In het begin voelt Tim zich niet helemaal niet thuis, tot hij Simon ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg ...

De tienjarige Tim verhuist samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust. In het begin voelt Tim zich niet helemaal niet thuis, tot hij Simon ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen en dit is het begin van een zeer spannend avontuur.

Eergisteren 06:30 Star Trek III: The Search For Spock IMDb: 6.6

Eergisteren - IMDB * 6.6 - Actie, Film, In de nasleep van Spocks zelfopoffering verlaat de bemanning van de USS Enterprise de zojuist geformeerde Genesis planeet en keert terug naar de aarde. Thuis blijkt het leven echter ook niet gemakkelijk te ...

In de nasleep van Spocks zelfopoffering verlaat de bemanning van de USS Enterprise de zojuist geformeerde Genesis-planeet en keert terug naar de aarde. Thuis blijkt het leven echter ook niet gemakkelijk te zijn: Scotty wordt overgeplaatst, dokter McCoy lijkt krankzinnig te worden en de Enterprise wordt aan de ketting gelegd. Pas als kapitein Kirk de vader van Spock ontmoet, beseft hij dat hij het leven van zijn oude vriend misschien toch nog kan redden.

Eergisteren 06:00 Hollywood Singing And Dancing 01

De meest vermakelijke en volledige serie die ooit over de Hollywood-musical gemaakt is. De serie is een feest van zang en dans, beginnend met ?The Jazz Singer? en vervolgend met ?Chicago? - de eerste musical sinds 40 jaar die de Oscar voor beste film won -, tot ?Dreamgirls? en recentere films. Aan bod komen de beste films van elke studio en elk decennium, naast exclusieve interviews met de meest belangrijke en invloedrijke sterren.

Eergisteren 06:00 Night

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Coyote: In de Sonorawoestijn, Amerika, zoekt een coyote zijn weg door de struiken. Daarbij wordt hij op film vastgelegd.

Eergisteren 06:00 Night

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Coyote: In de Sonorawoestijn, Amerika, zoekt een coyote zijn weg door de struiken. Daarbij wordt hij op film vastgelegd.

 Meer
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv