Film

Films op TV

Wil je weten welke film vandaag op tv komt? Kijk hier in de tv gids om te zien wat er vandaag, morgen en dit weekend wordt uitgezonden. Ook kun je de IMDB rating zien, zodat je weet of een film de moeite waard is.

Film informatie

Kijk je liever naar een comedy dan een actiefilm? De films zijn opgedeeld in verschillende genres, zoals misdaad, fantasy, drama en thriller. Ook staat bij iedere uitzending hoe laat de film begint, wie de regisseur is, uit welk jaar de film komt en kun je de officiële trailer of promo video bekijken.

Filmzenders

Op de gespecialiseerde zenders van Film1 en HBO worden 24 uur per dag films, documentaires en series uitgezonden. Deze zenders zijn alleen voor abonnees te bekijken. 

Film op tv

Vr 20 januari 2017 | 06:00 How Do They Do It?

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Episode 17: Ontdek hoe ongelukken worden voorkomen in havens, hoe ze aan oliereserves komen en hoe van oude filmbeelden haarscherpe films worden gemaakt.

Vr 20 januari 2017 | 06:00 Ned Kelly IMDb: 4.9

IMDB * 4.9 - Actie, Film, Mick Jagger maakt zijn filmdebuut in deze waargebeurde western. In het 19de eeuwse Australische wilde westen kiest de beruchte Ned Kelly voor het slechte pad en krijgt te maken met de Britse autoriteiten.

Mick Jagger maakt zijn filmdebuut in deze waargebeurde western. In het 19de-eeuwse Australische wilde westen kiest de beruchte Ned Kelly voor het slechte pad en krijgt te maken met de Britse autoriteiten.

Vr 20 januari 2017 | 06:00 Peppa Big

Tekenfilmserie over een lief klein varkentje dat het liefst in modderbaden springt. De avonturen met haar vriendjes eindigen altijd in knorrig gelach.

Vr 20 januari 2017 | 06:00 Best of Viral Videos Short

Entertainmentprogramma met de grappigste filmpjes van het voorbije jaar.

Vr 20 januari 2017 | 06:05 Peppa Big

Tekenfilmserie over een lief klein varkentje dat het liefst in modderbaden springt. De avonturen met haar vriendjes eindigen altijd in knorrig gelach.

Vr 20 januari 2017 | 06:10 LoliRock

Lily Bowman is een filmsterretje, maar ze heeft geen vrienden. Iris, talia en Auriana helpen haar daarmee maar Mephisto en Praxina gooien weer roet in het eten!

Vr 20 januari 2017 | 07:00 My Perestroika

Film1 Sundance - In Rusland is niet de toekomst, maar het verleden onvoorspelbaar. De documentaire My Perestroika volgt vijf gewone Russen die in bijzondere tijden leven - van hun beschermde jeugd tot de instorting van de Sovjet-Unie tijdens hun tienerjaren en het voortdurend wisselende politieke landschap van het nieuwe Rusland. Samen schetsen deze oude schoolgenoten een complex beeld van de dromen en teleurstellingen van mensen die zijn opgegroeid achter het IJzeren Gordijn.

Vr 20 januari 2017 | 07:01 Les Salons de Musique - Opus 6

De insteek van ?Les Salons de Musique? is om originele en exclusieve ontmoetingen tussen vooraanstaande muzikanten uit te lokken. Deze ontmoetingen vinden plaats op ongebruikelijke en intieme locaties. De muzikanten delen hun emoties met elkaar en met het publiek: een recept dat onvergetelijke momenten oplevert. In de Franse kamermuziekwereld neemt Syntonia een bijzondere plek in. Het ensemble, opgericht in 1999, is op dit moment het enige kwintet met piano in Frankrijk. De vijf leden vormen een hecht geheel, dat geroemd wordt om de onderlinge verbondenheid, dynamiek en veeleisendheid. De vakpers was unaniem lovend over hun opnamen van Olivier Greifs muziek. Hun versie van Cesar Francks Pianokwintet in f mineur zorgde voor een grote verrassing toen ze er in 2010 de ?Tribune des Critiques? van France Musique mee wonnen. Het ensemble gaat graag muzikale vriendschappen aan met andere muzikanten, zoals hier met Sarah Nemtanu. Deze violiste is al sinds lange tijd bevriend met het ensemble. Begin 2011 riep Figaro Magazine haar uit tot een van de zes meest bepalende violisten van de huidige muziekwereld. Het grote publiek leerde haar kennen door haar uitvoering van Tsjaikovski?s Vioolconcert in de film ?Le Concert? van Radu Mihaileanu. In deze film was ze de muzikale stand-in van Mélanie Laurent. Sinds ze op 21-jarige leeftijd werd benoemd als eerste violist van het Orchestre National de France, heeft haar carrière geen moment stilgestaan: ze rijgt ze optreden aan optreden en prijs aan prijs.

Vr 20 januari 2017 | 07:14 Future-Worm

Amerikaanse tekenfilmreeks.

Vr 20 januari 2017 | 07:20 Miraculous

Als Marinette en haar klasgenoten op zaterdag op school aan een film werken, hebben zij grote moeite om de productie draaiend te houden omdat hun hoofdrol, Mylene, niet durft. Mylene raakt overstuur en Havikmot maakt misbruik van haar emotionele gesteldheid en verandert haar in een monster, de Horrificator.

Vr 20 januari 2017 | 07:32 De Avonturen Van K3

Jeugdfilm.

Vr 20 januari 2017 | 07:45 DWDD: o.a. Taco Dibbits

Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: The Leiden Collection van Tom Kaplan Dertien ...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - The Leiden Collection van Tom Kaplan Dertien Rembrandts, een Vermeer, een Jan Steen en nog veel meer moois: Tom Kaplan bezit de allergrootste privécollectie met Hollandse meesters ter wereld. De Amerikaan vergaarde zijn kapitaal door de handel in goud en investeerde dat in ‘The Leiden Collection’. Gelukkig houdt hij al dit prachtigs niet enkel voor zichzelf, dit voorjaar is de collectie te bewonderen in het Louvre. Aan tafel: Taco Dibbits. - Speelfilm Moonlight De film 'Moonlight' volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. Lovend onthaald door de internationale pers en een grote kanshebber bij de komende Oscaruitreiking. We bespreken de film met Stephanie Afrifa. - Noorderslag: Frank van der Lende Afgelopen weekend schudde Groningen op zijn grondvesten. De stad was opnieuw gastheer voor het jaarlijkse showcasefestival Noorderslag. Frank van der Lende reikte daar de Popprijs uit aan DJ Martin Garrix. Bands uit het hele land haalden alles uit de kast om hun publiek en de muziekindustrie te imponeren. Vanavond in de studio drie bijzondere acts die op Noorderslag stonden, uit drie verschillende genres. Frank van der Lende presenteert: hiphopcollectief SMIB, fuzzrockband BARTEK en elektronische popzangeres Celine Cairo. - Tafelheer: Akwasi Akwasi (1988) kun je kennen van de hiphopformatie Zwart Licht. Hij is in 2012 afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht en is naast artiest ook theatermaker. Ook treedt Akwasi solo op. in het voorjaar van 2014 verscheen zijn debuut ‘Daar Ergens’, een ode aan de Nederlandse zanger en cabaretier Bram Vermeulen.

Vr 20 januari 2017 | 08:25 Hellion IMDb: 6.3

IMDB * 6.3 - Drama, Film1 Sundance Channel De dertienjarige Jacob is geobsedeerd door motorcross en heavy metal en raakt steeds meer losgeslagen, waardoor de kinderbescherming zijn broertje Wes bij zijn tante onderbrengt. Jacob en Hollis, zijn ...

Film1 Sundance Channel - De dertienjarige Jacob is geobsedeerd door motorcross en heavy metal en raakt steeds meer losgeslagen, waardoor de kinderbescherming zijn broertje Wes bij zijn tante onderbrengt. Jacob en Hollis, zijn emotioneel afwezige vader, moeten eindelijk hun verantwoordelijkheid nemen om Wes terug te krijgen.

Vr 20 januari 2017 | 08:30 Ciske de Rat

Aflevering 3. De 6-delige tv-serie Ciske de Rat (1984) van producent Matthijs van Heijningen en regisseur Guido Pieters is gebaseerd op het boek van Piet Bakker, dat in 1955 voor het eerst werd verfilmd. In de hoofdrol Danny de Munk met om hem heen Linda van Dijck en Willeke van Ammelrooy. Ciske de Rat gaat over de elfjarige Cis Vrijmoeth. In de buurt staat hij bekend als een onhandelbaar kind, maar eigenlijk is hij een jongen met een hart van goud. Zijn opstandige gedrag is het gevolg van zijn benauwende thuissituatie. Als Ciske's vader plots voor zijn neus staat en hem vertelt dat hij wil scheiden van Marie, waardoor Ciske bij hem kan komen wonen, kan Ciske zijn geluk niet op. Zijn moeder doet er echter alles aan om de scheiding tegen te houden en blijft mooi weer spelen voor familie en vrienden, met alle gevolgen van dien.

Vr 20 januari 2017 | 08:50 How Do They Do It?

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Episode 17: Ontdek hoe ongelukken worden voorkomen in havens, hoe ze aan oliereserves komen en hoe van oude filmbeelden haarscherpe films worden gemaakt.

Vr 20 januari 2017 | 09:00 Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden.

Vr 20 januari 2017 | 09:00 Film: De Prooi

Nederlandse speelfilm uit 1985 van Vivian Pieters. De Prooi vertelt het verhaal van de 17-jarige Valerie die alleen met haar moeder in een Noord-Hollands dorpje woont. Op een avond, vlak voor haar eindexamen, komt de politie haar een vreselijke boodschap brengen: haar moeder is zojuist aangereden door een auto en aan de gevolgen van het ongeluk overleden.

Vr 20 januari 2017 | 09:13 Boyster

Tekenfilm.

Vr 20 januari 2017 | 09:40 Peppa Big

Tekenfilmserie over een lief klein varkentje dat het liefst in modderbaden springt. De avonturen met haar vriendjes eindigen altijd in knorrig gelach.

Vr 20 januari 2017 | 09:45 Peppa Big

Tekenfilmserie over een lief klein varkentje dat het liefst in modderbaden springt. De avonturen met haar vriendjes eindigen altijd in knorrig gelach.

Vr 20 januari 2017 | 09:50 Peppa Big

Tekenfilmserie over een lief klein varkentje dat het liefst in modderbaden springt. De avonturen met haar vriendjes eindigen altijd in knorrig gelach.

Vr 20 januari 2017 | 09:55 Peppa Big

Tekenfilmserie over een lief klein varkentje dat het liefst in modderbaden springt. De avonturen met haar vriendjes eindigen altijd in knorrig gelach.

Vr 20 januari 2017 | 10:00 Armadillo

Film1 Sundance - Begin 2009 worden de jonge Denen Mads en Daniel zes maanden uitgezonden naar de provincie Helmand in Afghanistan. Hoewel ze komen voor wederopbouw, betekent oorlog voor hen in eerste instantie spanning en avontuur. Hun peloton is gelegerd in kamp Armadillo, direct aan het front, en voert zware gevechten tegen de taliban. De soldaten moeten de Afghanen helpen, maar naarmate de gevechten zwaarder worden en de operaties riskanter, beginnen de Denen cynisch te worden, waardoor de kloof tussen hen en de Afghanen steeds groter wordt. Door hun wantrouwen en paranoia raken ze vervreemd en gedesillusioneerd.

Vr 20 januari 2017 | 10:25 Randy Cunningham

Howard en Randy komen aan tafel bij Der Monster Klub. Verder is de favoriete game van Randy en Howard verfilmd in 6D.

Vr 20 januari 2017 | 10:34 De Gouden Jaren 1958

In De Gouden Jaren neemt presentatrice Mari Carmen Oudendijk de kijker mee terug in de tijd. Terug naar die mooie momenten van vroeger waar we een warm gevoel van krijgen. In elke aflevering staat een bijzonder jaar uit de Nederlandse geschiedenis centraal of wordt er een speciaal thema behandeld. In deze aflevering 1958. Het jaar waarin de stoomtrein voor het laatst door Nederland reed, de film Fanfare in de bioscoop kwam, waardoor Giethoorn ineens enorm populair werd en de de 13-jarige Willeke Alberti, samen met haar vader, haar eerste single uitbracht.

Vr 20 januari 2017 | 10:54 Zack en Quack

Wanneer Quack een stoffige oude olielamp vindt, popt er een geest uit die hem drie wensen geeft. Maar wanneer Quack niet uitkijkt met wat hij wenst, komt hij in problemen in alle vormen en maten. // Het is filmavond, maar Zack heeft geen popcorn meer. Hij vertrekt naar het wonderlijke pop-up popcorn veld om het te halen. Maar wanneer Zack en Quack hongerige kraaien tegenkomen die niet willen delen, moeten ze de hulp inroepen van een niet-zo-enge vogelverschrikker.

Vr 20 januari 2017 | 11:02 Nederland Toen - Eten

Deze aflevering van Nederland Toen staat in het teken van Eten. In deze aflevering komen de Keuringsdienst van waren, 30.000 liter erwtensoep, levertraan en balkenbrei voorbij. Daarnaast wordt u een filmpje over een verantwoorde manier omgaan met voedsel getoond.

Vr 20 januari 2017 | 11:25 DWDD: o.a. Taco Dibbits

Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: The Leiden Collection van Tom Kaplan Dertien ...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - The Leiden Collection van Tom Kaplan Dertien Rembrandts, een Vermeer, een Jan Steen en nog veel meer moois: Tom Kaplan bezit de allergrootste privécollectie met Hollandse meesters ter wereld. De Amerikaan vergaarde zijn kapitaal door de handel in goud en investeerde dat in ‘The Leiden Collection’. Gelukkig houdt hij al dit prachtigs niet enkel voor zichzelf, dit voorjaar is de collectie te bewonderen in het Louvre. Aan tafel: Taco Dibbits. - Speelfilm Moonlight De film 'Moonlight' volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. Lovend onthaald door de internationale pers en een grote kanshebber bij de komende Oscaruitreiking. We bespreken de film met Stephanie Afrifa. - Noorderslag: Frank van der Lende Afgelopen weekend schudde Groningen op zijn grondvesten. De stad was opnieuw gastheer voor het jaarlijkse showcasefestival Noorderslag. Frank van der Lende reikte daar de Popprijs uit aan DJ Martin Garrix. Bands uit het hele land haalden alles uit de kast om hun publiek en de muziekindustrie te imponeren. Vanavond in de studio drie bijzondere acts die op Noorderslag stonden, uit drie verschillende genres. Frank van der Lende presenteert: hiphopcollectief SMIB, fuzzrockband BARTEK en elektronische popzangeres Celine Cairo. - Tafelheer: Akwasi Akwasi (1988) kun je kennen van de hiphopformatie Zwart Licht. Hij is in 2012 afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht en is naast artiest ook theatermaker. Ook treedt Akwasi solo op. in het voorjaar van 2014 verscheen zijn debuut ‘Daar Ergens’, een ode aan de Nederlandse zanger en cabaretier Bram Vermeulen.

Vr 20 januari 2017 | 11:26 Airport: Winky's avonturen

Tekenfilmreeks.

Vr 20 januari 2017 | 11:30 Pawn Stars

Maak een Magical Mystery Tour met de Pawn Stars als twee zeldzame kaartjes voor de Beatles-film A Hard Day's Night de zaak binnen komen swingen.

Vr 20 januari 2017 | 11:45 Bon Jovi: In Concert

Film1 Sundance Channel - Op 24 januari 2013 ging Bon Jovi langs bij de BBC in Londen als onderdeel van de Radio 2 In Concert-reeks. Ze spelen materiaal van hun album 'What About Now' en populaire klassiekers uit hun hele carrière.

Vr 20 januari 2017 | 11:45 Married with Children

Al dreigt een lievelingsfilm van hem mis te lopen als gevolg van zijn huishoudelijke taken.

Vr 20 januari 2017 | 12:00 De Avonturen Van K3

Jeugdfilm.

Vr 20 januari 2017 | 12:00 Winterbeelden

Selectie van panoramische filmbeelden.

Vr 20 januari 2017 | 12:02 How Do They Do It?

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Episode 17: Ontdek hoe ongelukken worden voorkomen in havens, hoe ze aan oliereserves komen en hoe van oude filmbeelden haarscherpe films worden gemaakt.

Vr 20 januari 2017 | 12:25 BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman bakt escargots. En de makers van de film 'De Wilde Stad' weten precies waar de natuur in Amsterdam zich bevindt: op meer plekken dan je denkt. Ze gaan met een bootje op zoek naar duivennesten onder de bruggen.

Vr 20 januari 2017 | 12:50 Letters From The South

Drama, Zes Chinese filmmakers wonen verspreid over het zuidoosten Azië: Aditya Assarat leeft in Thailand, Sun Koh en Royston Tan in Singapore, Midi Zhao in Myanmar, en Tan Chui Mui en Tsai Ming Liang in Maleisië. Ieder van hen maakte een korte ...

Zes Chinese filmmakers wonen verspreid over het zuidoosten Azië: Aditya Assarat leeft in Thailand, Sun Koh en Royston Tan in Singapore, Midi Zhao in Myanmar, en Tan Chui Mui en Tsai Ming Liang in Maleisië. Ieder van hen maakte een korte film waarin zij, als in een brief, hun emoties en gevoelens verbeelden over hun thuisland China.

Vr 20 januari 2017 | 13:35 2Doc: De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

Op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 boren zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon, in de buurt van Washington D.C. Bij de aanslagen, opgeëist door Al Qaida, komen bijna drieduizend mensen om. 9/11 heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op de hele wereld. Precies vijftien jaar na dato zendt KRO-NCRV de documentaire De Schaduw van de Ramp: 15 jaar na 9/11 van producent LND Media uit waarin regisseur Roel van Dalen met vijf Nederlandse New Yorkers terugblikt op deze fatale dag en de jaren daarna. Allemaal hebben ze de ramp van dichtbij meegemaakt. De Schaduw van de Ramp is een indringende documentairefilm over de blijvende littekens die de iconische aanslag in het hart van Amerika heeft veroorzaakt. Zelfs 15 jaar later is de impact nog altijd niet volledig vast te stellen. Jurriaan Veth, manager van het uitkijkpunt op de 107e verdieping van een van de Twin Towers, overleeft de ramp door een stom toeval. Chloé van Waeyenberge, werkzaam op het Belgische consulaat, ziet het eerste vliegtuig vlak boven haar hoofd voor het zich in de North Tower boort. Fotograaf René Clement probeert in de buurt van de rampplek, het latere Ground Zero te komen, waar iedereen juist vandaan vlucht. Journalist David Hammelburg gaat hard aan het werk om de ontzetting en de emoties vooral maar niet te voelen. Consul-generaal Bob Hiensch probeert duizenden Nederlanders te traceren, terwijl het telefoonverkeer in New York is lamgelegd. De Schaduw van de Ramp volgt de hoofdpersonen op dezelfde route die zij op 11 september 2001 aflegden. De mozaïekfilm schetst hun reflecties op de aanslagen en de uiteindelijke gevolgen, in een aangrijpende mix tussen heden en verleden. De documentairefilm toont ook de fundamentele veranderingen in de Amerikaanse samenleving, in gang gezet door de aanslagen van 9/11. We komen Amerikanen tegen, waaronder Mohammad Razvi, die onvermoeibaar strijdt tegen discriminatie.

Vr 20 januari 2017 | 14:30 Iron Maiden: En Vivo! Live At Estadio Nacional, Santiago

Film1 Sundance - De iconische Britse metalband Iron Maiden trad in april 2011 op voor vijftigduizend uitzinnige fans in Santiago, Chili. De band was hiermee de allereerste band in dit muziekgenre die het stadion mocht vullen. Het spectaculaire live-optreden werd vastgelegd door niet minder dan 22 HD-camera's.

Vr 20 januari 2017 | 15:30 The Black Power Mixtape 1967-1975

Film1 Sundance Channel - Aan de hand van archiefbeelden en muziek wordt de evolutie geportretteerd van de Black Power-beweging in de Afro-Amerikaanse gemeenschap en diaspora van 1967 tot 1975. Verrassend frisse en betekenisvolle 16mm-beelden, die dertig jaar lang onontdekt in de kelder van de Zweedse publieke omroep hebben gelegen, worden gecombineerd met audio-interviews met vooraanstaande Afro-Amerikaanse artiesten, activisten, muzikanten en geleerden, en biedt zo een blik op de mensen, de cultuur en de stijl die heel geleidelijk verandering wisten af te dwingen.

Vr 20 januari 2017 | 15:45 Miraculous

Als Marinette en haar klasgenoten op zaterdag op school aan een film werken, hebben zij grote moeite om de productie draaiend te houden omdat hun hoofdrol, Mylene, niet durft. Mylene raakt overstuur en Havikmot maakt misbruik van haar emotionele gesteldheid en verandert haar in een monster, de Horrificator.

Vr 20 januari 2017 | 16:43 El Sistema

'El Sistema' is een netwerk van kinder- en jeugdorkesten, muziekcentra en workshops in Venezuela, in het kader waarvan meer dan 250.000 kinderen en jonge mensen op dit moment een instrument leren bespelen. De organisatie werd meer dan dertig jaar geleden opgericht door José Antonio Abreu, gedreven door een utopische visie op de toekomst: het ongelooflijke verhaal ? dat alle elementen van een sprookje in zich heeft ? van een visie die werkelijkheid wordt. Meerdere Sistema-kinderen zijn ondertussen in Europa als groot talent binnengehaald, waarvan dirigent Gustavo Dudamel zelf het grootste voorbeeld is. In deze documentaire, 'El Sistema', is te zien hoe de wonderlijke ideeën van Abreu voor honderden duizenden kinderen een ontsnapping werden uit de vicueuze cirkel die armoede is, en hoe de kracht van muziek hun levens totaal veranderd heeft. De film laat de ingrijpende manier zien waarop El Sistema doorgaans werkt in de arme stedelijke gebieden. Het centrum La Rinconada ligt pal naast de sloppenwijk met dezelfde naam, een van de armste en meest gevaarlijke delen van Caracas. Dagelijks bezoeken wel 300 kinderen het centrum.

Vr 20 januari 2017 | 16:50 Malcolm in the Middle

Ida dwingt Lois om een speciale taart te bakken ter ere van een oude heilige. Malcolm komt zijn gelijke tegen in de liefde voor muziek. En Hal probeert nader tot Reese te komen door samen met hem naar afgrijselijke horrorfilms te kijken.

Vr 20 januari 2017 | 17:11 World's Weirdest

Zombies kennen we uit de horrorfilms, maar het dierenrijk is vol met voorbeelden van zombie-achtig gedrag.

Vr 20 januari 2017 | 17:20 Zoltan The Wolfman

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Een nieuwe, avontuurlijke realityserie over Zoltan Horkai, een ervaren specialist die wilde dieren traint voor de tv- en filmindustrie.

Vr 20 januari 2017 | 17:20 Zoltan The Wolfman

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Een nieuwe, avontuurlijke realityserie over Zoltan Horkai, een ervaren specialist die wilde dieren traint voor de tv- en filmindustrie.

Vr 20 januari 2017 | 18:00 Lekker Snugger

Komisch programma vol met bloopers en hilarische internetfilmpjes.

Vr 20 januari 2017 | 18:30 Mythbusters

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Hypermiling/Crash Cushions: Adam en Jamie onderzoeken een filmmythe. Kan een veroordeelde die tussen twee grote agenten in een politieauto zit overleven als de auto van opzij door trucks wordt geramd?

Vr 20 januari 2017 | 19:45 Catfish: The TV Show

Van de producers van de hit-docu 'Catfish', komt MTV met een nieuwe spannende serie die stelletjes samenbrengt die elkaar alleen via het computerscherm kennen. Ze zijn door maanden lang chatten verliefd geworden, maar wat gebeurt er als ze elkaar voor het eerst in real-life zien? Met de hulp van Nev Schulman, de ster uit de film 'Catfish', en zijn goede vriend en camera man Max, gaat een hopeloze romanticus in iedere aflevering op zoek naar de ware aard van zijn wederhelft; zijn zij wel wie ze zeggen te zijn? Is het ware liefde? Deze emotionele reis brengt geheimen, verrassingen en soms ook schokkende onthullingen aan het licht. Vanaf 25 augustus Catfish: the TV Show S2 bij MTV!

Vr 20 januari 2017 | 20:30 The Hunger Games 2: Catching Fire IMDb: 7.6

IMDB * 7.6 - Avonturenfilm, Vanavond deel twee van The Hunger Games met Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen, die samen met de voormalige winnaars opnieuw de arena ingestuurd wordt. Katniss en Peeta keren terug naar huis na het winnen van de 74e ...

Vanavond deel twee van The Hunger Games met Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen, die samen met de voormalige winnaars opnieuw de arena ingestuurd wordt. Katniss en Peeta keren terug naar huis na het winnen van de 74e Hunger Games. Bij thuiskomst worden ze direct weer op pad gestuurd voor een overwinningstoer door de districten. Tijdens de reis merkt Katniss dat er een opstand broeit onder het arme volk in de gebieden en dat de overheid deze rebellie genadeloos de kop indrukt. President Snow is ondertussen bezig met de voorbereidingen van de 75e Spelen. Deze krijgen echter geheel nieuwe regels, waardoor Katniss, Peeta en andere voormalige winnaars opnieuw de arena in worden gestuurd. Dit vervolg op The Hunger Games is gebaseerd op het tweede boek uit de gelijknamige reeks. De Britse band Coldplay schreef speciaal voor de film het nummer Atlas, dat genomineerd werd voor een Golden Globe. Philip Seymour Hoffman, Sam Claflin en Jena Malone zijn nieuwe toevoegingen aan de filmreeks. Volgende week vrijdag zendt SBS6 de tv-première van The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 uit.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv