Film op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 Nanny McPhee Returns IMDb: 6.1

IMDB * 6.1 - Familiefilm: Nanny McPhee schiet Isabel Green ter hulp. De jonge moeder probeert haar familiebedrijf te runnen terwijl haar echtgenoot op buitenlandse missie is met het leger, maar dat is niet eenvoudig. De magische kinderjuf gebruikt ...

Familiefilm: Nanny McPhee schiet Isabel Green ter hulp. De jonge moeder probeert haar familiebedrijf te runnen terwijl haar echtgenoot op buitenlandse missie is met het leger, maar dat is niet eenvoudig. De magische kinderjuf gebruikt haar krachten om de kinderen en hun twee verwende neven vijf belangrijke levenslessen bij te brengen. Van een vliegende motorfiets tot een biggetje dat in bomen klimt: er gebeuren allerlei bijzondere dingen wanneer Nanny McPhee haar magische krachten gebruikt.

Morgen | 23:55 Das Leben der Anderen IMDb: 8.5

Morgen - IMDB * 8.5 - Drama, Duits drama: De succesvolle toneelschrijver Georg Dreyman (Sebastian Koch) en zijn geliefde, de actrice Christa Maria Sieland (Martina Gedeck), zijn populaire intellectuele sterren in het Oost Berlijn van 1984. Maar hun ...

Duits drama: De succesvolle toneelschrijver Georg Dreyman (Sebastian Koch) en zijn geliefde, de actrice Christa-Maria Sieland (Martina Gedeck), zijn populaire intellectuele sterren in het Oost-Berlijn van 1984. Maar hun acties en vooral gedachten zijn niet altijd in lijn met de ideologie van de socialistische heilstaat. De minister van Cultuur is érg geinteresseerd in Christa-Maria en geeft Stasi-agent Wiesler (Ulrich Mühe) opdracht de twee af te luisteren. Zoals gewoonlijk begint de bureaucratische Wiesler plichtsgetrouw aan deze taak. Boven hun appartement, op zolder, luistert hij dag en nacht hun leven af. Maar hoe meer hij in hun leven wordt gezogen, des te meer moeite heeft hij zijn loyaliteit naar de staat te behouden. Het Duitse drama Das Leben der Anderen is het regiedebuut van Florian Henckel von Donnersmarck, die zelf het script schreef. De film kreeg maar liefst drie European Film Awards en werd ook winnaar van de Oscar voor Beste Buitenlandse Film. Het verhaal speelt zich af in Oost-Berlijn, een paar jaar voor de val van de muur, een tijd waarin het Ministerium für Staatssicherheit (Stasi), de Oost-Duitse geheime politie, het volk onder de duim houdt. Sebastian Koch kennen we uit Paul Verhoevens Zwartboek en tegenspeelster Martina Gedeck speelde in 2001 de hoofdrol in de arthouse-hit Bella Martha, die een Amerikaanse remake kreeg getiteld No Reservations. Ulrich Mühe, die in Das Leben der Anderen te zien is als agent Wiesler, was vooral bekend uit de films van Michael Haneke (Benny's Video, Funny Games) en overleed op 22 juli 2007 aan de gevolgen van kanker.

Zo 26 november 2017 | 20:00 Titanic IMDb: 7.8

26/11 - IMDB * 7.8 - Drama, Romantisch drama: April 1912. De 17 jarige Rose DeWitt Bukater bevindt zich aan boord van de Titanic, een oceaanstomer die aan zijn maidentrip toe is. Omdat ze door haar familie verplicht wordt met de rijke Cal te ...

Romantisch drama: April 1912. De 17-jarige Rose DeWitt Bukater bevindt zich aan boord van de Titanic, een oceaanstomer die aan zijn maidentrip toe is. Omdat ze door haar familie verplicht wordt met de rijke Cal te trouwen, wil Rose zelfmoord plegen, maar ze wordt gered door een Ierse jongeman, Jack Dawson, een derdeklaspassagier. Rose en Jack kunnen het goed met elkaar vinden, ondanks het misprijzen van Roses familie voor Jack. Op een nacht vaart het schip echter tegen een ijsberg. 'Titanic' heeft menigeen tot tranen bewogen, won elf Oscars - waaronder die voor beste film en die voor beste regisseur - en maakte van Leonardo DiCaprio en Kate Winslet sterren. Het ís dan ook een wondermooie film, wellicht wel de mooiste liefdesfilm ooit.

Morgen | 22:55 Live: Best of IDFA - Audience Award 2017

Morgen - Cultuurmagazine, Bekendmaking van de VPRO IDFA Publieksprijs, met hoogtepunten van het festival. Een tv ...

Bekendmaking van de VPRO IDFA Publieksprijs, met hoogtepunten van het festival. Een tv-uitzending over de liefde voor documentaire, live vanuit het Westergastheater in Amsterdam gepresenteerd door Marijn Frank. Na de opname in het Westergastheater wordt de winnende film vertoond in het Ketelhuis.

Wo 29 november 2017 | 22:55 Docu: My Own Private War

29/11 - Documentaire, Hoe kom je in het reine met je oorlogsverleden en hoe zorg je ervoor dat je je kinderen er niet ...

Hoe kom je in het reine met je oorlogsverleden en hoe zorg je ervoor dat je je kinderen er niet mee belast? In deze persoonlijke documentaire probeert Lidija Zelovic een antwoord te vinden op die vraag. Zelovic groeit op in Sarajevo, toen nog Joegoslavië, waar in 1992 een burgeroorlog uitbreekt die de bevolking tot op het bot verdeelt. In 1993 vlucht ze naar Nederland. Als oorlogscorrespondent voor onder andere de BBC en later als filmmaakster probeert ze dichter bij de waarheid achter oorlog te komen. Vrienden en familieleden gedragen zich anders, ook nu de oorlog al lang is afgelopen. Wat is er met hen gebeurd? Tijdens het maken van de film komt Zelovic steeds meer tot de overtuiging dat de eigenlijke oorlog in mensen zelf woedt, ook in haar.

Wo 29 november 2017 | 22:05 Docu: Gay Babyboom

29/11 - Documentaire, De 3Doc Gay Babyboom is een documentaire van Pim Mookhoek over het waarmaken van de kinderwens ...

De 3Doc Gay Babyboom is een documentaire van Pim Mookhoek over het waarmaken van de kinderwens onder gays. Het wordt steeds gewoner dat homostellen aan kinderen beginnen. Je zou bijna denken dat kinderen krijgen voor hen de gewoonste zaak van de wereld is. Maar nog steeds is het een hele klus. Een geschikte donor vinden, een draagmoeder... Daarna moet de conceptie nog goed gaan. En dan moet 't opvoeden nog beginnen. In Gay Babyboom komen verschillende homokoppels en hun kinderen aan bod. De centrale rol is weggelegd voor Len en Jermaine. Twee aanstaande moeders die aan het begin van de film op zoek gaan naar een geschikte donor. Bij alle stappen in het proces mocht de camera aanwezig zijn en dat geeft een intiem kijkje in hun leven. De maker, Pim Mookhoek, doet verslag van deze zoektocht.

Film

Films op TV

Wil je weten welke film vandaag op tv komt? Kijk hier in de tv gids om te zien wat er vandaag, morgen en dit weekend wordt uitgezonden. Ook kun je de IMDB rating zien, zodat je weet of een film de moeite waard is.

Film informatie

Kijk je liever naar een comedy dan een actiefilm? De films zijn opgedeeld in verschillende genres, zoals misdaad, fantasy, drama en thriller. Ook staat bij iedere uitzending hoe laat de film begint, wie de regisseur is, uit welk jaar de film komt en kun je de officiële trailer of promo video bekijken.

Filmzenders

Op de gespecialiseerde zenders van Film1 en HBO worden 24 uur per dag films, documentaires en series uitgezonden. Deze zenders zijn alleen voor abonnees te bekijken. 

Film op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 14:00 Lekker snugger

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Komisch programma vol met bloopers en hilarische internetfilmpjes

Vandaag | 17:00 Lekker snugger

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Komisch programma vol met bloopers en hilarische internetfilmpjes

Vandaag | 18:50 The Simpsons

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse animatieserie: Itchy and Scratchy and Marge: Maggie slaat Homer op het hoofd met een hamer, nadat ze naar een 'Itchy & Scratchy'-tekenfilm heeft gekeken. Marge begint een campagne tegen geweld in tekenfilms en 'Itchy en Scratchy' wordt gecensureerd. De moraalridders, die de zijde van Marge hebben gekozen in haar strijd tegen geweld op TV, proberen haar echter ook te mobiliseren wanneer de David van Michelangelo tijdelijk in Springfield wordt tentoongesteld, in zijn blote kont.

Vandaag | 22:45 Inside IDFA

Aflevering 7 - Filmmagazine rond het internationale documentairefilmfestival van Amsterdam (IDFA): Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Ozcan Akyol ontmoet de regisseur Jairus Mc Leary, regisseur van IDFA-Film The Work.

Film op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:00 Teenage Mutant Ninja Turtles

Tekenfilmserie over de avonturen van vier schildpadden die dol op pizza zijn en de missie hebben de wereld te verdedigen tegen duistere krachten. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld en angst.

Vandaag | 12:38 Rijk Verleden - Verstandig Werken Meer Verdienen

Voorlichtingsfilm uit de jaren vijftig waarin boeren wordt gewezen op de economische voordelen van vernieuwing van hun bedrijf. Boer Harmsen verandert, met behulp van waardevolle landbouwkundige adviezen en financiering van de Boerenleenbank, zijn armetierige boerderij in een gezond, modern ingericht bedrijf.

Vandaag | 13:00 Film: Baantjer - Moord in Extase

Misdaadfilm uit 1984 met Joop Doderer als De Cock en Ron Brandsteder als Vledder. Rechercheur De Cock en zijn assistant Vledder openen de jacht op een moordenaar na de brute overval op een geldtransportwagen.

Vandaag | 13:05 Penguins of Madagascar

Animatieserie. De vier pinguïns van de film Madagascar, Skipper, Kowalski, Private en Rico, beleven verschillende avonturen in de Central Park Zoo en de stad New York. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat angst.

Vandaag | 13:15 A Street Cat Named Bob IMDb: 7.4

IMDB * 7.4 - Comedy, Film, Na een moeilijke jeugd heeft straatmuzikant James Bowen een leven als dakloze achter zich gelaten en probeert hij af te kicken van zijn heroïneverslaving. Als hij in de hal van zijn flat een gewonde rode kater vindt, ...

Na een moeilijke jeugd heeft straatmuzikant James Bowen een leven als dakloze achter zich gelaten en probeert hij af te kicken van zijn heroïneverslaving. Als hij in de hal van zijn flat een gewonde rode kater vindt, verandert dat zijn leven. Deze Bob blijft trouw aan James en wijkt niet meer van zijn zijde. Bob vergezelt hem naar zijn werk als straatmuzikant en verkoper van de daklozenkrant en via YouTube-filmpjes worden de twee beroemd. Dankzij Bob lukt het Bowen uiteindelijk af te kicken en zijn leven terug op de rit te krijgen.

Vandaag | 13:25 Cheese

Een zeemonster laat toeristen schrikken. Een paspop 'regelt' het straatverkeer. Een herdershond rijdt in een auto en een brievenbus gaat plots bewegen... Wat is hier aan de hand? Deze en soortgelijke scenes zijn in doodnormale situaties gefilmd om mensen aan het lachen te maken! Met steeds weer nieuwe en vooral grappige ideeën worden nietsvermoedende voorbijgangers voor de gek gehouden en aan het lachen gemaakt. Met als presentatieduo Bart Boonstra, Iris Hesseling en Grietje Vanderheijden. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Vandaag | 14:25 Randy Cunningham

Vizier valt de ninja aan met monsters uit zijn lievelingstekenfilm. / Howards vader valt de ninja aan, als hij denkt dat deze het op zijn zoon gemunt heeft.

Vandaag | 14:41 Rijk Verleden - Vliegdekschip Karel Doorman

1949. Voorlichtingsfilm over het Nederlandse vliegkampschip Hr. Ms. Karel Doorman.

Vandaag | 14:55 DocTalks: IDFA Masters

Ersin Kiris spreekt met zeven van 's werelds belangrijkste documentairemakers over hun oeuvre en over hun film die vanavond wordt uitgezonden op Cultura.

Vandaag | 15:10 Hey Arnold!

Tekenfilmserie over het leven van de vierdeklasser Arnold, een jongen die bij zijn grootouders woont, eigenaren van het Sunset Arms Pension. Arnold helpt zijn schoolvrienden bij het oplossen van problemen, iets wat hem vaak zelf in moeilijkheden brengt. Zijn klasgenoot Helga pest hem vaak. Stiekem is Helga een beetje verliefd op Arnold, maar ze durft hem dit niet te vertellen. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar.

Vandaag | 16:25 Wacky Races

Tekenfilmserie. Penelope Pitstop, Dastardly en Muttley, Peter Perfect, Professor Pat Pending en de Anthill Mob kruipen achter het stuur voor meer verkeerschaos. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar.

Vandaag | 16:30 DocTalks: IDFA Special

IDFA-oprichter en -directeur Ally Derks leidt haar persoonlijke Top 5 films in, die in de afgelopen dertig jaar op het IDFA te zien waren.

Vandaag | 16:35 Wacky Races

Tekenfilmserie. Penelope Pitstop, Dastardly en Muttley, Peter Perfect, Professor Pat Pending en de Anthill Mob kruipen achter het stuur voor meer verkeerschaos. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar.

Vandaag | 16:40 IDFA Special: O amor natural

Documentaire van Heddy Honigmann uit 1996 over de erotische poëzie van een van de grootste Zuid-Amerikaanse dichter van deze eeuw, de Braziliaan Carlos Drummond de Andrade (1902-1987). Het is een film waarin de liefde alles overheerst en waarin de raakvlakken tussen mannelijke en vrouwelijke erotiek voelbaar worden. Het is een film over seks, een van de wonderen van de schepping, zoals Adélia Prado ooit schreef. Allemaal ontroerende, geestige, taboe-doorbrekende vertellingen over een van de wonderen van de schepping.

Vandaag | 17:46 Rijk Verleden - Polikliniek in de wildernis

Deze kleuren film toont een medische expeditie die de oerwouden aan de zuidwest kust van Nieuw-Guinea intrekt om daar de Papoea stammen in te enten tegen framboesia. De Papoea's zijn daar nog niet geciviliseerd en leven zeer primitief. Met de groep gaat ook een missionaris mee.

Vandaag | 17:50 The Tom and Jerry Show

Animatieserie. Nieuwe serie gebaseerd op de klassieke tekenfilm uit de jaren '40, waarin een kat genaamd Tom het opnieuw heeft gemunt op de muis Jerry.

Vandaag | 17:56 The Tom and Jerry Show

Animatieserie. Nieuwe serie gebaseerd op de klassieke tekenfilm uit de jaren '40, waarin een kat genaamd Tom het opnieuw heeft gemunt op de muis Jerry.

Vandaag | 18:02 The Tom and Jerry Show

Animatieserie. Nieuwe serie gebaseerd op de klassieke tekenfilm uit de jaren '40, waarin een kat genaamd Tom het opnieuw heeft gemunt op de muis Jerry.

Vandaag | 18:15 The Tom and Jerry Show

Animatieserie. Nieuwe serie gebaseerd op de klassieke tekenfilm uit de jaren '40, waarin een kat genaamd Tom het opnieuw heeft gemunt op de muis Jerry.

Vandaag | 18:21 The Tom and Jerry Show

Animatieserie. Nieuwe serie gebaseerd op de klassieke tekenfilm uit de jaren '40, waarin een kat genaamd Tom het opnieuw heeft gemunt op de muis Jerry.

Vandaag | 18:28 The Tom and Jerry Show

Animatieserie. Nieuwe serie gebaseerd op de klassieke tekenfilm uit de jaren '40, waarin een kat genaamd Tom het opnieuw heeft gemunt op de muis Jerry.

Vandaag | 18:35 Sesamstraat 10 voor...

Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren.

Vandaag | 18:55 Cafe Society IMDb: 6.7

IMDB * 6.7 - Comedy, Film, De jonge Bobby Dorfman heeft genoeg van de beslommeringen rond zijn eenvoudige Joodse familie en hij verruilt het New York van de jaren dertig voor de glitter en glamour van het klassieke Hollywood. Hij gaat aan de slag ...

De jonge Bobby Dorfman heeft genoeg van de beslommeringen rond zijn eenvoudige Joodse familie en hij verruilt het New York van de jaren dertig voor de glitter en glamour van het klassieke Hollywood. Hij gaat aan de slag als loopjongen voor zijn oom Phil, een machtige impresario voor filmsterren, en wordt al snel verliefd op Phils secretaresse Vonnie, een meisje dat weinig opheeft met de drukdoenerij in Los Angeles.

Vandaag | 20:00 Looney Tunes

Klassieke tekenfilms van Warner Brothers met o.a. Bugs Bunny, Road Runner, Sylvester, Tweety, Foghorn Leghorn, Wile E Coyote, Yosemite Sam en de Tasmaanse Duivel. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar.

Vandaag | 20:00 DocTalks: IDFA Masters

Ersin Kiris spreekt met zeven van 's werelds belangrijkste documentairemakers over hun oeuvre en over hun film die vanavond wordt uitgezonden op Cultura.

Vandaag | 20:05 Looney Tunes

Klassieke tekenfilms van Warner Brothers met o.a. Bugs Bunny, Road Runner, Sylvester, Tweety, Foghorn Leghorn, Wile E Coyote, Yosemite Sam en de Tasmaanse Duivel. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar.

Vandaag | 20:05 Dreamcatcher

Kim Longinotto, sinds jaar en dag documentairemaker met hart voor vrouwenrechten, filmde 'Dreamcatcher' in de straten van Chicago. Daar volgde zij, in haar typische direct cinema-stijl, de ijzersterke Brenda Myers-Powell tijdens haar dagelijkse strijd tegen seksuele exploitatie van jongeren en prostituees. Die laatsten vallen vaak ten prooi aan gewelddadige pooiers en drugs.

Vandaag | 20:10 Backstage

Een mysterieuze filmstudent leidt Carly af tijdens haar balletles. Bianca's gevoelens voor Jax komen boven. Denzel moet de studenten overtuigen om een ambitieus project te starten.

Vandaag | 20:20 The Tom and Jerry Show

Animatieserie. Nieuwe serie gebaseerd op de klassieke tekenfilm uit de jaren '40, waarin een kat genaamd Tom het opnieuw heeft gemunt op de muis Jerry.

Vandaag | 20:25 Toon Marty

Tekenfilmserie over de avonturen van Marty, de reusachtige mascotte van ToonMart die perongeluk tot leven komt en die met zijn enthousiasme van alles een feestje weet te maken. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld.

Vandaag | 20:25 The Tom and Jerry Show

Animatieserie. Nieuwe serie gebaseerd op de klassieke tekenfilm uit de jaren '40, waarin een kat genaamd Tom het opnieuw heeft gemunt op de muis Jerry.

Vandaag | 20:30 Me And Earl And The Dying Girl IMDb: 7.8

IMDB * 7.8 - Comedy, Film, Wanneer de zeventienjarige Greg van zijn ouders hoort dat Rachel, een meisje met wie hij ooit op Hebreeuwse les zat, leukemie heeft, moet hij van zijn moeder langsgaan. Rachel is de meewarige blikken en het medelijden van ...

Wanneer de zeventienjarige Greg van zijn ouders hoort dat Rachel, een meisje met wie hij ooit op Hebreeuwse les zat, leukemie heeft, moet hij van zijn moeder langsgaan. Rachel is de meewarige blikken en het medelijden van de massa inmiddels aardig zat en de twee buitenbeentjes worden vrienden. Greg besluit met zijn compagnon Earl een film voor Rachel te maken maar wordt daardoor met een aantal doodenge zaken geconfronteerd; verlies, de dood én de wanhoop van Rachel zelf.

Vandaag | 20:35 Toon Marty

Tekenfilmserie over de avonturen van Marty, de reusachtige mascotte van ToonMart die perongeluk tot leven komt en die met zijn enthousiasme van alles een feestje weet te maken. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld.

Vandaag | 21:05 Austin & Ally

Dez krijgt een onverwachte kans om een film te regisseren waar Austin in speelt, maar het wordt problematisch als hij met Brandy Braxton, een hooghartig actrice moet werken.

Vandaag | 22:30 I Almost Got Away With It

Seizoen 4 - Aflevering 43 - Got to Copy Movies: Na zijn gevangenisstraf voor de moord op een vriend verdient Johnny Gasca zijn brood met illegale videofilms, totdat hij met zijn vriendin op de vlucht slaat. Hoe wordt hij gepakt?

Vandaag | 23:00 DocTalks: IDFA Special

IDFA-oprichter en -directeur Ally Derks leidt haar persoonlijke Top 5 films in, die in de afgelopen dertig jaar op het IDFA te zien waren.

Vandaag | 23:15 IDFA Special: Human

De Franse fotograaf, journalist en ecoloog Yann Arthus-Bertrand liet duizenden mensen met uiteenlopende culturele achtergronden antwoord geven op vele levensvragen. Een groot aantal van de persoonlijke anekdotes maken deel uit van zijn ambitieuze filmproject 'Human'. Terwijl ze recht in camera kijken, geven mannen, vrouwen en kinderen uit alle windstreken zichzelf bloot. En er is niets dat van hun verhalen afleidt: de achtergrond is zwart. Hun geboortelanden en namen worden niet getoond, maar komen soms ter sprake in hun verhalen. Die zijn gerangschikt naar thema's als geluk, liefde, huwelijk, seks, wraak, geweld, vrijheid, homoseksualiteit, armoede en dood. Indrukwekkende, vanuit de lucht gefilmde natuurbeelden, het handelsmerk van Arthus-Bertrand, markeren elke overgang tussen de thema's. Van lichtvoetige herinneringen tot zeer pijnlijke geschiedenissen, van vurige oproepen aan wereldleiders tot intieme ontboezemingen, van getoonde emoties tot ingehouden tranen; elk persoon heeft zijn eigen verhaal en toon. Terwijl ze spreken, toont de filmmaker vaak de zwijgende, eveneens in de camera kijkende gezichten van anderen: een gesluierd gelaat waarvan alleen de felgroene ogen zijn te zien, een traan over een wang, een doorgroefd gezicht met een tandeloze mond, een flauwe glimlach. Zowel de blikken als de verhalen tonen de pijn, angsten, verlangens en kracht van de mens.

Vandaag | 23:20 Toon Marty

Tekenfilmserie over de avonturen van Marty, de reusachtige mascotte van ToonMart die perongeluk tot leven komt en die met zijn enthousiasme van alles een feestje weet te maken. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld.

Vandaag | 23:30 Toon Marty

Tekenfilmserie over de avonturen van Marty, de reusachtige mascotte van ToonMart die perongeluk tot leven komt en die met zijn enthousiasme van alles een feestje weet te maken. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld.

Morgen | 00:20 Boze Bevers

Tekenfilmserie over twee gekke beverbroertjes. Na de komst van een nieuw bevernest verlaten ze hun ouderlijk huis en gaan samen in hun eigen dam gaan wonen. De broers maken allerlei avonturen mee, en hebben regelmatig ruzie. Dat varieert van een beetje bekvechten tot een heuse ramp. Maar als het er op aan komt, helpen ze elkaar. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Morgen | 00:35 Firestarter IMDb: 6

IMDB * 6 - Actie, Is het haar gegeven om te overleven? Angstaanjagende verfilming van de bestseller van Stephen King. Een jong meisje heeft een onheilspellende gave. Een geheime overheidsorganisatie beoogt haar te vernietigen. Met Drew Barrymore en ...

Is het haar gegeven om te overleven? Angstaanjagende verfilming van de bestseller van Stephen King. Een jong meisje heeft een onheilspellende gave. Een geheime overheidsorganisatie beoogt haar te vernietigen. Met Drew Barrymore en Martin Sheen.

Morgen | 00:45 Ren and Stimpy

Tekenfilmserie met Ren, de humeurige chihuahua, en Stimpy, zijn naïeve katachtige makker. De wereld waarin zij leven is even bizar en absurd als de vrienden zelf. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat angst.

Morgen | 01:10 Rugrats

Tekenfilmserie. De vier baby's van Rugrats hebben hun eigen ideeën. Ideeën die weer verschillen van die van volwassenen. Zo vinden zij clowns niet grappig en zit de achtertuin vol gevaren. De geluierde Tommy Zoetzuur, de bangige Dickie Finkers en de tweeling Phil en Lil met hun hondje Spike bekijken de wereld op een hele andere manier. Samen beleven ze grote avonturen en voeren ze een dagelijkse strijd tegen de oudere Angeliekje. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Morgen | 01:15 Penguins of Madagascar

Animatieserie. De vier pinguïns van de film Madagascar, Skipper, Kowalski, Private en Rico, beleven verschillende avonturen in de Central Park Zoo en de stad New York. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat angst.

Morgen | 01:35 Penguins of Madagascar

Animatieserie. De vier pinguïns van de film Madagascar, Skipper, Kowalski, Private en Rico, beleven verschillende avonturen in de Central Park Zoo en de stad New York. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat angst.

Morgen | 01:55 Teenage Mutant Ninja Turtles

Tekenfilmserie over de avonturen van vier schildpadden die dol op pizza zijn en de missie hebben de wereld te verdedigen tegen duistere krachten. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld en angst.

 Meer

Film gemist

Eerder Vandaag | 11:35 Teenage Mutant Ninja Turtles

Tekenfilmserie over de avonturen van vier schildpadden die dol op pizza zijn en de missie hebben de wereld te verdedigen tegen duistere krachten. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld en angst.

Eerder Vandaag | 11:30 Good Luck Charlie

Daar zal de tante van Beau eindelijk kennismaken met de ouders van Teddy. Maar die tante blijkt de aartsrivale van Amy te zijn. Ondertussen wil Mevrouw Dabney met Gabe mee naar de nieuwe Mega Squad film en helpt Charlie PJ met een kookopdracht.

Eerder Vandaag | 11:19 Rijk Verleden - Ontwikkeling Portretfotografie

Korte film over de ontwikkeling van de portretfotografie.

Eerder Vandaag | 11:00 Nella de ridder prinses

Tekenfilmserie over de avonturen van Nella, een dappere prinses die verandert in een ridder prinses. | IMDb rating: 6.6/10. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Eerder Vandaag | 10:55 Peppa Big

Tekenfilmserie over een lief klein varkentje dat het liefst in modderbaden springt. De avonturen met haar vriendjes eindigen altijd in knorrig gelach. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Eerder Vandaag | 10:35 The Simpsons

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse animatieserie: Itchy and Scratchy and Marge: Maggie slaat Homer op het hoofd met een hamer, nadat ze naar een 'Itchy & Scratchy'-tekenfilm heeft gekeken. Marge begint een campagne tegen geweld in tekenfilms en 'Itchy en Scratchy' wordt gecensureerd. De moraalridders, die de zijde van Marge hebben gekozen in haar strijd tegen geweld op TV, proberen haar echter ook te mobiliseren wanneer de David van Michelangelo tijdelijk in Springfield wordt tentoongesteld, in zijn blote kont.

Eerder Vandaag | 10:25 Jimmy Neutron

Tekenfilmserie. Jimmy Neutron is een jongen van 10 jaar met een heel hoog IQ. Net als andere kinderen zoekt hij oplossingen voor zijn probleempjes, alleen zijn manier van aanpakken is net even anders.. In zijn geheime ondergrondse lab knutselt hij de meest bizarre uitvindingen in elkaar. Zijn experimenten brengen hem vaak in de problemen, maar samen met zijn zelfgebouwde robothond Flokkert en zijn beste vriend Casper vindt Jimmy altijd wel een oplossing! | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar.

Eerder Vandaag | 10:00 Jimmy Neutron

Tekenfilmserie. Jimmy Neutron is een jongen van 10 jaar met een heel hoog IQ. Net als andere kinderen zoekt hij oplossingen voor zijn probleempjes, alleen zijn manier van aanpakken is net even anders.. In zijn geheime ondergrondse lab knutselt hij de meest bizarre uitvindingen in elkaar. Zijn experimenten brengen hem vaak in de problemen, maar samen met zijn zelfgebouwde robothond Flokkert en zijn beste vriend Casper vindt Jimmy altijd wel een oplossing! | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar.

Eerder Vandaag | 09:55 Rusty Rivets

Tekenfilmserie over de belevenissen van Rusty en zijn team van robots die zich uit iedere moeilijke situatie weten te redden. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Eerder Vandaag | 09:35 Rusty Rivets

Tekenfilmserie over de belevenissen van Rusty en zijn team van robots die zich uit iedere moeilijke situatie weten te redden. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Eerder Vandaag | 09:22 Casper's Griezelschool

Frans-Amerikaanse animatieserie gebaseerd op de gelijknamige film uit 2006: Casper de Koppelaar / Jimmy Bradley: Wezensvanger: Casper, Ra en Mantha zitten nog steeds op de griezelschool. Casper wil nog steeds geen eng spook zijn, tot groot ongenoegen van het schoolhoofd, Alder en Dash.

Eerder Vandaag | 09:00 Hey Arnold!

Tekenfilmserie over het leven van de vierdeklasser Arnold, een jongen die bij zijn grootouders woont, eigenaren van het Sunset Arms Pension. Arnold helpt zijn schoolvrienden bij het oplossen van problemen, iets wat hem vaak zelf in moeilijkheden brengt. Zijn klasgenoot Helga pest hem vaak. Stiekem is Helga een beetje verliefd op Arnold, maar ze durft hem dit niet te vertellen. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar.

Eerder Vandaag | 08:55 Boyster

Tekenfilm: De plaatselijke held / Met volle kracht vooruit

Eerder Vandaag | 08:45 Funniest Man In The World, The

Een zorgvuldige compilatie van de meest memorabele schermfragmenten van de meest geliefde komiek aller tijden. Eindelijk kunnen we weer genieten van Charlie Chaplin, het komische genie. Veel van deze fragmenten zijn al tientallen jaren uit de ...

Een zorgvuldige compilatie van de meest memorabele schermfragmenten van de meest geliefde komiek aller tijden. Eindelijk kunnen we weer genieten van Charlie Chaplin, het komische genie. Veel van deze fragmenten zijn al tientallen jaren uit de roulatie, maar elk ervan is een juweeltje. Een tijdloze film, zowel ontroerend als hilarisch, van de legendarische meester.

Eerder Vandaag | 07:51 Theater van Toen: Slapstick

Charlie Chaplin - The Kid Auto Races at Venice (1914). The Kid Auto Races at Venice (ook bekend als The Pest) is een Amerikaanse stomme film uit 1914, geschreven en geregisseerd door Henry Lehrman. Het is de eerste film waarin Charlie Chaplin als typetje The Tramp te zien was. Charlie gaat verkleed als een zwerver naar de baby kart race in Venice, California.

Eerder Vandaag | 07:25 Penguins of Madagascar

Animatieserie. De vier pinguïns van de film Madagascar, Skipper, Kowalski, Private en Rico, beleven verschillende avonturen in de Central Park Zoo en de stad New York. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat angst.

Eerder Vandaag | 07:15 Penguins of Madagascar

Animatieserie. De vier pinguïns van de film Madagascar, Skipper, Kowalski, Private en Rico, beleven verschillende avonturen in de Central Park Zoo en de stad New York. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat angst.

Eerder Vandaag | 06:49 Rijk Verleden - De Marva's

Gespeelde voorlichtingsfilm uit de jaren '50 over de Marine Vrouwen Afdeling: Marva.

Eerder Vandaag | 06:30 Hey Arnold!

Tekenfilmserie over het leven van de vierdeklasser Arnold, een jongen die bij zijn grootouders woont, eigenaren van het Sunset Arms Pension. Arnold helpt zijn schoolvrienden bij het oplossen van problemen, iets wat hem vaak zelf in moeilijkheden brengt. Zijn klasgenoot Helga pest hem vaak. Stiekem is Helga een beetje verliefd op Arnold, maar ze durft hem dit niet te vertellen. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar.

Eerder Vandaag | 06:25 Wacky Races

Tekenfilmserie. Penelope Pitstop, Dastardly en Muttley, Peter Perfect, Professor Pat Pending en de Anthill Mob kruipen achter het stuur voor meer verkeerschaos. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar.

Eerder Vandaag | 06:13 The Tom and Jerry Show

Animatieserie. Nieuwe serie gebaseerd op de klassieke tekenfilm uit de jaren '40, waarin een kat genaamd Tom het opnieuw heeft gemunt op de muis Jerry.

Eerder Vandaag | 06:06 The Tom and Jerry Show

Animatieserie. Nieuwe serie gebaseerd op de klassieke tekenfilm uit de jaren '40, waarin een kat genaamd Tom het opnieuw heeft gemunt op de muis Jerry.

Eerder Vandaag | 06:05 Jimmy Neutron

Tekenfilmserie. Jimmy Neutron is een jongen van 10 jaar met een heel hoog IQ. Net als andere kinderen zoekt hij oplossingen voor zijn probleempjes, alleen zijn manier van aanpakken is net even anders.. In zijn geheime ondergrondse lab knutselt hij de meest bizarre uitvindingen in elkaar. Zijn experimenten brengen hem vaak in de problemen, maar samen met zijn zelfgebouwde robothond Flokkert en zijn beste vriend Casper vindt Jimmy altijd wel een oplossing! | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar.

Eerder Vandaag | 06:00 The Tom and Jerry Show

Animatieserie. Nieuwe serie gebaseerd op de klassieke tekenfilm uit de jaren '40, waarin een kat genaamd Tom het opnieuw heeft gemunt op de muis Jerry.

 Meer
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv