Feyenoord

Feyenoord op tv

Alle wedstrijden van Feyenoord zijn live te volgen in de uitzendingen op FOX Sports. Bij Studio Sport Eredivisie zijn alle samenvattingen op tv te zien op NPO 1. Het eigen programma Feyenoord TV komt op FOX Sports, RTV Rijnmond, en is op de site en het Youtube-kanaal van de club te zien.

Feyenoord

Feyenoord Rotterdam is een Nederlandse professionele voetbalclub uit Rotterdam, die uitkomt in de Eredivisie. Opgericht als Wilhelmina in 1908, veranderde de club zijn naam in 1912 in SC Feijenoord. In 1974 in SC Feyenoord en Feyenoord Rotterdam in 1978. Sinds 1937 speelt Feyenoord in Stadion Feijenoord, ook wel genaamd De Kuip.

Feyenoord is een van de meest succesvolle clubs in Nederland, met 14 Eredivisie-titels, 12 KNVB-bekers en twee Johan Cruijff-schalen. Op het internationale toneel won het een Europa Cup 1 (nu Champions League), twee UEFA Cups en één Intercontinental Cup.

Feyenoord staat bekend als een volksclub, met een grote achterban uit het hele land. De meest succesvolle periode in de clubgeschiedenis waren de jaren '60 en '70 toen Coen Moulijn en Ove Kindvall de club leidde naar zes landstitels, twee Europese trofeeën en een Intercontinental Cup. Het werd daardoor de eerste Nederlandse club die zowel de Europa Cup 1 en de Intercontinental Cup wist te winnen.

Feyenoord heeft de grootste rivaliteit met AFC Ajax. Een duel tussen de clubs wordt De Klassieker genoemd. Het clublied van Feyenoord is "Hand in Hand".

Feyenoord op tv

Ma 27 maart 2017 | 19:20 Feyenoord TV

Feyenoord TV

Ma 27 maart 2017 | 19:50 Feyenoord TV

Feyenoord TV

Ma 27 maart 2017 | 22:50 Feyenoord TV

Feyenoord TV

Di 28 maart 2017 | 11:20 Feyenoord TV

Feyenoord TV

Di 28 maart 2017 | 13:20 Feyenoord TV

Feyenoord TV

Di 28 maart 2017 | 14:30 sc Heerenveen - Feyenoord

Eredivisie 2016-2017

Di 28 maart 2017 | 15:20 Feyenoord TV

Feyenoord TV

Di 28 maart 2017 | 17:20 Feyenoord TV

Feyenoord TV

Di 28 maart 2017 | 19:20 Feyenoord TV

Feyenoord TV

Di 28 maart 2017 | 19:50 Feyenoord TV

Feyenoord TV

Wo 29 maart 2017 | 21:30 Nieuw: Hotel SynDroom

Overmorgen - Na drie succesvolle en hartverwarmende seizoenen van ‘SynDroom’, in 2015 bekroond met de Gouden ...

Na drie succesvolle en hartverwarmende seizoenen van ‘SynDroom’, in 2015 bekroond met de Gouden Televizier-Ring, opent Johnny de Mol vanaf vanavond de deuren van het nieuwe ‘Hotel SynDroom’. In dit programma is het een komen en gaan van jongeren, allemaal hebben ze een beperking én een droom. Wat de hotelgasten echter niet weten, is óf en wanneer tijdens het verblijf hun wens uitkomt. Grote dromen, kleine dromen: in ‘Hotel SynDroom’ is alles mogelijk. Johnny runt het hotel samen met: Marc (gastheer), Berthe (kamermeisje), Sophie (chef-kok) en Stef (conciërge). Ze hebben allemaal het Syndroom van Down. In iedere aflevering van ‘Hotel SynDroom’ is een aantal jongeren te gast. Zij verblijven een paar dagen in het luxe hotel en leren elkaar en Johnny goed kennen; al die tijd wonen, eten en slapen zij in het hotel. In twee dagen tijd neemt Johnny zijn hotelgasten mee in zijn Amerikaanse bus naar allerlei locaties, waar de verschillende dromen gaandeweg ingelost worden. Van grote dromen tot kleine verrassingen. In elke aflevering staan verschillende dromen centraal. Die wensen kunnen groot zijn of onmogelijk lijken, zoals de klassieker Ajax – Feyenoord spelen met je G-voetbalteam. Maar ‘Hotel SynDroom’ probeert waar mogelijk iemand structureel te helpen. Zo probeert de tweeling Stephan en Martijn al jaren hun tractorrijbewijs te halen - voor hun werk onmisbaar. Johnny regelt dat ze rijles krijgen speciaal voor mensen een beperking, maar de jongens moeten het natuurlijk wel zelf doen! In de eerste aflevering zijn onder anderen de 23-jarige Jitze en 22-jarige Tessel te zien. Jitze is helemaal bezeten van dansen en zou graag nog véél beter willen worden en les krijgen van niemand minder dan de bekende danser Timor Steffens. Tessels grote passie is paardrijden en haar ultieme droom is om een echte dressuurwedstrijd te rijden. Houdt Tessel zich staande in een echte wedstrijd? Voor een onvergetelijk droomverblijf, ‘Hotel Syndroom’.

Zo 2 april 2017 | 19:00 NOS Studio Sport Eredivisie

Speelronde 28: Vitesse Arnhem - NEC Nijmegen, ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade, Ajax Amsterdam - Feyenoord Rotterdam en FC Twente Enschede - Go Ahead Eagles Deventer.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv